586
-
Zedas #60 Csatlakozom.
Brood War, Half-Life2, Warcraft3, World of Warcraft amikkel mostanában játszom.
Mind nagyon sirály konzolon! -
tehen_m #59 "van valasz erre is gomb..."
ragzani is lehet akár
Szóval minden konzolos játszik pc-n. Sőt felrakja a parallax modot...JJJAAAAA nem is. TE mind2vel játszol(fps-t is szereted) és furcsa neked az fps egér nélkül.
Végülis ilyen egy tipikus konzolos.
-
#58 A mobilomban meg valami nóném processzor van!!!
Amúgy, hogy jön ez most ide?
(Az Apple szerintem is tényleg elég hülye hogy ilyet tett;))) -
#57 van valasz erre is gomb... igen jatszok este szoktam doom3azni(ujra elovettem) 1280*1024ben ultragraf moddal,parallax moddal, gore moddal, 16X aniso mellett... :P de inkabb Starcraftozok bneten, meg regebbi jatekokkal jatszom, valahogy azoknak meg volt hangulatuk, hiaba nem csilivilisek...
deaze konzolon a legjobb jatszani... :P
-
#56 Mi van, mindenki kihagyta a hír utolsó elötti mondatát, amiben gyakorlatilag cáfolják az egészet?
"Az Nvidia levelében azóta tájékoztatta a TeamXbox-ot, hogy a tévesen értelmezett nyilatkozat éppen a játékgép grafikai képességeinek fölényéről szólt." -
orkenyid #55 Hát ezaz :)
Mellesleg, ha nem lenne PC nem lenne mivel csinálni a konzolos játékokat. Egyébként meg szerintem egyáltalán nem csak a grafika a döntő a játékoknál... -
SymbioC #54 Miért kell az egyik elvakultnak megygőznie a másik őrültet. Ez nem fekete-fehér,tehát felesleges szájtépés folyik.
Én a csocsóra esküszöm:-))
És akkor mi van?
-
tehen_m #53 Már mondtam hogy te vagy az 1 a kevés közül :DDD
(Egyébként te játszól pc-n?) -
tehen_m #52 1080i is alig van mo-n (p meg pláne nincs)
Áráról ne is beszéljünk.(még hogy olcsó a konzol:D )
interlacedben a videó szinte! nem számít hogy az i vagy p.
Viszont itt ugyan az a helyzet mint az fps vs videónál.
-
#51 vannak mar tobben is, ezert is megy peldaul Xbxonnecten is az anyazas HAloban, hogy aki billergozik az cheaternek mondjak a kontrolleresek... En ismerem MOhust aki digizett... ha mondjuk velem csinalta volna a videot, akkor most nem loloznal, sot megkerdeznem mit reagaltal volna? hmm? -
Caro #50 Tudnia kell!
A plazma/LCD TV-n úgyse látszik az interlace, bár én már rég nem használnék ilyet.
Progresszív sokkal jobb. -
tehen_m #49 Akkor te vagy a 100 emberből az 1 aki használ.
Csupán a NAGY többséget nézem. -
#48 jah mert szerencsetlen csak kontrollerrel nyomta... most probalta ki igazabol... hogyha ennyibol itelsz... en konzolon ugyanugy jatszok FPSt mint pcn, jah igen egerrel meg billenytuvel :O (ennyit a felvilagosultsagrol) :P -
tehen_m #47 A hülye apple is x86ra vált... Micsoda tragédia :DDD
-
#46 Sorry , de mikor ennyi komprpmisszumképtelen emberrel "találkozom", akik ráadásul úgy tesznek mintha a falnak beszélnék, akkor elszakad a cérna... -
tehen_m #45 1080i semmit nem számít.
Normál (ált max felbontás nextgenre) 720p (1280x720)
Arról meg nem is beszél hogy sok játék konzolra is és pcre is megjelenik. -
#44 Te még itt tartasz? Én nem fikáztam, olvass vissza, normálisan írtam, a pc-s spanjaid fikáztak, én meg nem fogom hagyni magam.
Jó hogy pc-zek, mi a rákkal netezzek? Szükség törvényt bont. Szeretek mindenre célezközt használni. Játékra konzolot. Netre pc-t (nemsokára mac-et). Fényképezni fényképezőgépet. Videózni videókamerát. Telefonálásra telefont. VÁGOD MÁR? Nem szeretem a multifunkciós cuccokat, ezért a p-t sem szeretem játékra, mivel nem arra lett tervezve, ezért egy teljesítményfaló (és egyben pénzfaló) gagyi. Az enyémet is legszívesebben kitenném egy száguldó vonat elé, de mint mondtam: szükség törvényt bont. -
#43 Kedves elvakult PCfanok, ha annyira szuper a PC hardver, akkor miért nem Intel vagy AMD processzor került az új konzolokba és miért egy 3 ill. 8 magos PPC?????
A killzone meg a krosszos anyag télleg prerenderelt volt, de a Final fantasy7 meg a Getaway demó nem!
Az utóbbi úgy vert minden hasonló stílusú PC játékot, hogy csak a cellt használta az RSX még nem is volt a gépben!
A ps3 teljesen más architektúra lesz mint a PC, a cell sokkal nagyobb teljesítményű egy x86 processzorhoz képest, ezért nem kizárt hogy nem is építettek be egy két olyan tulajdonságot az RSX-be, amit a 7800-ba meg igen, mert nem kell a CPU-t tehermentesíteni!
Ettől az RSX még lehet, hogy bőven 2X-es grafikai teljesítményt fog tudni produkálni!!!! -
#42 Ha elmegyek hátbatámadnak. :D -
Caro #41 És miért jobb egy konzol, mint egy HTPC?
Akármilyen káosz is a PC világa(mert sajna tényleg az), ennek ellenére működik.
Ha kijönnek a nextgen konzolok, 1.5 évre rá már a PC lesz a jobb.
Egyébként most tényleg eléggé hátrányba fognak kerülni a konzolok is, mert eddig elég volt, ha a 720x576-os TV-n, ami gyak. 320x200 a valóságban számolt.
Most meg már a kicsit durvább 1920x1080-as HDTV-t is tudnia kell majd.
Szóval meg fognak izzadni rendesen. -
#40 COD2 Xbox 360 nyitócím. El tudom képzelni milyen lehet pc-re. -
tehen_m #39 Kiegészítve:
én nem korátolt barmoztam, barátocskámoztam, orvosi eseteztem.
Egy konzolost se minősítettem, írásomban ott a "számomra". -
tehen_m #38 "jobban optimalizáltak..."
Játék bonyolultság sokmindenre kihat. pl.:(nem elég egy ember a "csodára", optimalizáció is nehezebb, stb)
-
#37 Nekem az a véleményem, h mindenki azzal jáccon, ami neki teccik, és sz@rjon a másikra :)
Én inkább pc-s vagyok, szerintem egérrel sniperezni a legkönnyebb, és az rts-ek is naon szarok konzolra... De ez csak az én véleményem...
Ja és a végére, idézlek Lenny:
"Húztam is innen, nektek kár érveket felhozni, korlátolt banda EGYTŐL-EGYIG!"
Mit keresel még itt?? -
tehen_m #36 CSak egy kicsit szemlélteni akartam lenny álláspontját a másik oldalról. (nem sikerült) -
#35 Lehet, hogy nyers teljesítményben felülmúlja a G70 az RSX-et, de ebből a gyakorlatban nem sok fog látszani, egyrészt a CPU-limitáltság miatt, másrészt azért konzolokra mindig is jobban optimalizáltak... -
#34 Azert ez sem igaz., mert biztos tuti gep lesz a PS3 is.
Biztosan lesznek azon is garmadaval jobbnal jobb jatekok.
De aki idejon suxxozni, annak nem jar tobb mint Lenny-nek.
Azert mondtam, idejon fikazodni, kozben meg PCzik.
Tehat nem is olyan ketszinu a peldalozasa. -
tehen_m #33 És te beszélsz csőlátásról :DDDDDDDD
A konzol alkalmatlan játékra !!
A számomra kedevelt műfajok kizárólag pc-n adják vissza a játékélményt!
A csúcs: Konzolosok hirdetik hogy milyen fasza az fpsek konzolra. lol A pcs játékoknak leáldozott topikban valaki belinkel egy fps-t multizás közben. Na az nevetséges volt.
Most meg kijönnek olyanaokkal hogy q4,cod2 stb. Eltudom képzelni milyen lehet konzolra ... -
#32 Ne hasznald.
Hiszen szar te mondtad.
Szart meg nem eszel ha nem izlik, vagy csak neha kostolsz bele? -
#31 Te tényleg egy korlátolt barom vagy barátocskám, úristen, nem fáj? Mert ez már orvosi eset.
JÁTÉKRA ALKALMATLAN A PC , nem is játszok vele, csak internet és zene. Fogod, veszed, kapise? -
#30 Csak azokra akik fikazodnak, kozben stikaban, otthon amikor nem latjak a konzolos spanok,bekapcsoljak a PC-juket.
Es ez nem csak rad igaz, hanem a "mumajer" konzolosok 99,999 szazalekara.
Lekell szokni a PC-rol, aztan lehet fikazodni, ha annyira szar.
De amig van otthon egy is, addig psssszzzt, mert addig a hozzaszolasnak semmi szavahihetosege nincsen.
-
#29 Nos ebbe ne menjünk bele, de ez MINDEGYIK táborra igaz. -
#28 Ezt mondom én is, pont ezt írtam az első hozzászólásomban. De ezek egyből támadnak és fikáznak, pillanat alatt kihoznak a sodromból, most szégyellem is magam egy kicsit... -
#27 A hozzáállás jellemző az X-fos nemzedékre is, minden alkalmat megragadnak a PS-ek fikázására, ha meg az ő szaruk ellen szólunk, vérig vannak sértve. -
#26 PCsek... :) Loller nép. PC-n soha nemfog egy játék sem csúcsra játani egy kártyát mivel a motornak fiygelembe kell venni 2 évre visszamenőleg a teljesítményt. Ha ezeh hozzávesszük a pc architektúrák nevetséges optimalizálhatóságát, akkor bőven győz a PS3.
A játékok ugyanis nem azért rángatnak a pc-n mert elérték a hw korlátot, hanem mert képtelenség normálisan kódolni / optimalizálni erre a fosládára. :) -
#25 Nem az a korlátoltság ahogy beszélsz hanem AMIT. -
#24 Ki a korlatolt ?
Idezek toled.
"Igen a PC az kurva nagy suxx, utálom is mint a szart."
Erre csak azt tudom mondani, hogy az osszes no egy ribanc, de a meleg puncinal nincsen jobb. :PPP
-
#23 Ja bocs, nem szóltam, de szerintem joy-jal is bármikor szarrá lőlek. -
#22 Megtalátltam rátok a legjobb szót:
CSŐLÁTÁSÚ -
TheZsenyka #21 Igaz, a hendikepes gamerek nyomják csak konzolon, a profik () meg maradnak a PC-nél, és - esetleg - vesznek mellé egy konzolt is