586
  • Lenny
    Ebből látszik , hogy nem játszottál még. Vagy pedig béna vagy. schranknak igaza van. Analóggal (joy) az igazi nem digitálissal (bill.). A legjobb kormánnyal.
  • Davidus
    de tény hogy PCnek az A kategóriában csak az mmorpg-k maradtak. FPSek már jönnek konzolra is(HL2,Q4,faszom)
  • Davidus
    ne akard már beadni hogy a gta1+2 jobb mint a 3
  • Davidus
    lehet hogy hihetetlen de sokan vannak akiknek PC=játék és lehet hogy hihetetlen de olyan cuccokkal játszanak ami nincs konzolon
  • Antifasiszta
    tettek volna a ps3 ba frankón egy erős gpu-t vodoo kártáyt azt csá.

• tehen_m
    Mert kontrollerrel az igazi az autós... :DDDDDDDDD
    /tem találtam megfelelő szmájlit/
  • tehen_m
    1. Nagyon hirdetik hogy a nextgen konzolok nem csak játékra lesznek alkalmasak.(koppintásnak tűnik ez is lásd:további pontok)
    2.PC-ből ki lehet emelni a JÁTÉK részt.
    3.Egyre több PC-koppintás lesz konzolra.(gta,q4,cod2,nfs, stb.)Miért:mert sikeresek. Egy két műfajt nem sikerült konzolra igazítani akárki akármit is mond(természetesen itt pc-hez viszonyítva)
    Ezenkívűl van szinte csak pc-s, csak konzolos műfaj.
    4. "nyíltak lennének" asszem nyílt vagyok. CSak ami mindkettőre megjelent/hasonló stílusú játékról nyilatkoztam. (PC-re szinte minden műfaj alakalmazahtó-sőt sok műfajhoz +extra(egér) még jobbá teszi-. Konzolon nem minden pc-s műfaj jó,sőt valamelyik alkalmatlan)
    5.Konzolra vannak nagyon jó játékok. PC-re is vannyak nagyon jó játékok. JÉÉÉÉ??!!
  • schrank
    ez kontrollerrel fps-t jáccani -ság duma visszafordítható a billentyűzettel autós játékot irányítani 1:1
  • Lenny
    Keblemre, végre valaki!
  • Neme.
    Ezt akár ezerszer is elmagyarázhatnád, akkor se fognák fel. Ha egy kicsit nyíltak lennének a konzol és a jobb konzolos játékok felé, akkor talán.

Konzol = JÁTÉK,
    PC = munka/net/MUD/stb.

Vágjátok, emberek???
  • Caro
    webszervernek vagy játékra?
    :D
    A PC-ben pont az a jó, hogy általános célú hardver. Ezért a világon mindenhol megállja a helyét.
    Iroda, szerver, szuperszámítógép, multimédiás gép, játék is.
    Lehet, hogy egyikben sem kiemelkedő, de mindegyikre jó.
    És a PC egy teljesen nyílt platform.
  • tehen_m
    DE ha már itt tartunk akkor kiváncsi lennék melyik a jobb: amd_x2_5000+,sli_7800gtx vs xbox360vPS3
  • Zedas
    Igazad van, csak én egy szóval men mondtam hogy a konzol szar lenne, ellentétben a PC szidókkal.
  • Lammer
    jo igaz, (bar amit leirtam doom3at ugy ahogy en jatszom 6600Gtn hat... :CCC tudom milyen, mert a 6800GT@ULTRA elott az volt) deviszont amibe te belekotottel extraba, azt egy sima konzolos is tud jatszani azok az extrak nelkul amivel en rendelkezem... van eg haverom aki ugy Halozik kontrollerrel, hogy csak lesek, mintha billentyurol tolna... :D
  • tehen_m
    psre nincs igazi szimulátor. (persze majd jönnek a konzolosok és szépen belekötnek)
  • tehen_m
    Itt a hiba a gondolatmenetedben.
    Pc egy skálázható platform. egy 6600on is elmegy a game és egy 7800on is. Sok jó nextgen. konzol gamet meg pcre is kiadnak.
  • Lenny
    Hát hogy a Halo ronda lenne boxon, na ez...
    "gagyi, hiszen konzolra készült, hogy a hülye - vagy kevésbé jártas - is tudja használni" Ez minősít, aki ennyire elvakult annak véleménye SEMITT SEM ÉR!
  • orkenyid
    Nintendo DS a király a Gamecube-vel és az N64-el együtt :P :)

Ezeken tényleg igaz hogy egy játék sincs szinte ami PC-re is lenne. De pl Diablo 2 sincs konzolon :)
  • Lenny
    Szerintem is.
  • Lammer
    ha te ezt magadra veszed... nemhiaba kezdtem a SOK szoval...
    szerk: ennyi erovel en is mondhatom, hogy a azok a pcsek akik dagasztjak a melluket a 4000+os procira meg 7800as GTXre... szal... hidd el ezis kb 1%a az ossz PCs gamer tarsadalomnak...
  • tehen_m
    Ez de rosz szöveg...
    Én nem szidtam 1 konzolost se! 1hsz em van itt ami félreérthető azt is csak olyan hangnemben írtam mint akinek válaszoltam.

Viszont te kevered a platformokat. Konkrétan: csak az extrém eseteket említed csak a jó tulajdonságait a konzolnak. Te nyilatkozol olyanokról(csupa pozitív dolgokról) amiket egy kozolos 99% nem csinál. És aki ebbe beleköt az meg " begyepi veri".
    Hát no komment az ilyen emberre...
  • tehen_m
    kormány+pedál+autó szimulátor játék=Szimulátor
  • Lammer
    azt sajnalom, akkor mar van "nemi" tapasztalatod... bar akkor meg egy deka ps2 meg Gcs cimet sem probaltal, hat pont Ps2on van az 1ik(soot van tobb is) legjobb autos jatek szvsz(GT4,WRC4) es ugye nem kell magyaraznom, hogy iszonyat eros az RPG szinteren a PS2...
  • TheZsenyka
    Jahh, játszottam vagy 100-150 boxos gammával (jó, persze sokkal több van) és kb. kettő darab tetszett: KOTOR (ami PC-n hárommilliószor szebb) meg Colin McRae ami négyezer fényévvel jobb PC-n szintúgy... Eddig sikerült találnom EGY darab játékot, amit bánok, hogy nincs PC-n, a Brotherhood of Steel, na az veszteség, nem mintha olyan óriás durranás lenne (gagyi, hiszen konzolra készült, hogy a hülye - vagy kevésbé jártas - is tudja használni) de Fallout rajongóként bevállalnám. A Halo pedig ocsmány boxon, ez a nagy igazság. PC-n szép, de a konzolos fadoboz feeling rajta maradt.
  • Lenny
    Ezt cáfolnám! Ebből látszik mennyire nem ismeritek a konzolos játékfelhozatlt és még így is dumáltok. Ez beégés...
  • TheZsenyka
    A helyzet az, hogy konzolra tipikusan DON'T THINK JUST TAP THE FIRE BUTTON stílusú gammákat tolnak ki. Kijött má' a Resident Evil 9?
  • Lammer
    en nem vagyok tipikus... ha eszrevetted volna en nem teszem le a voksom 100%osan egyik platformra sem, mind1ik platformon nagyon jo jatekok vannak... te vagy az elfogult nem kisse... sok begyepi veri magat az onlyPCs jatekaira, hat szanalom... en tok jol elvagyok pcn is meg konzolon is... a jatek szeretete az ami nalam dominal... a jatek...
  • TheZsenyka
    Gondolom most is boxról tolod.
  • UNREG
    God of War, Metal Gear Solid 3, Grand Turismo 4, Final Fantasy.
    Mind nagyon sirály PC-n.
  • Lenny
    Ízlések és pofonok.
  • Lenny
    És miért? Egy kontroller sokkal jobban visszaadhatja egy szimulátor érzését, mint egy billenytűzet, mert a joy analóg és pl. nem csak padlógáz, meg padlófék van, hanem finoman lehet adagolni.

Egyébként én nem látom a kontroller szót.
  • Lenny
    Hmm, ha ezzel esetleg arra akartál célozni , hogy láma volnék akkor nagyon nagyot tévedsz. Valld be, hogy nem egyszerű egy jól müködő rendszert összehozni, erre gondoltam az alatt, hogy trükközni kell. Az, hogy konzolon játszik valaki, az nem jelenti azt, hogy nem ért a géphez. Mert gépet másra használja. Pl. netezésre, munkára, stb...
    Ha viszont nem erre céloztál (ki sem nézem belőled :) akkor nem szóltam.
  • tehen_m
    "autószimulátorral"
    A szimulátor és kontroller egy mondatban kissé "hasogassa" a fülem.
    (bár kontroller nem volt ott de oda lehet képzelni:DD)
  • tehen_m
  • onimusha
    nemtom konzol az más világ, nekem van egy ps2-m és többet játszom rajta mint a athlon64 3500+,2gbram,x800pro-s gépemen, vannak olyan dolgok ami miatt kell hogy konzolod legyen pl.: gran turismo 4 pc-n mai napig nem találkoztam értékelhető autószimulátorral, sg korábbi cikkében épp volt a játékeladásokról szó multiplatform tekintetben(pc,ps2,xbox,gba) érdekes azért ,hogy az első tízben egy pc-s játék sem volta 2005 jan1 - 2005 júni időszakban asszem, mondjuk FPS-t nem kéne egyáltalán konzolra gyártani azzal egyet értek, de sokan nem pl.: halo-halo2 eladások, de akkor is konzolos FPS gammák buták és lassúk olyan reflexekkel CS Source-t neten hát
  • onimusha
    sonynál tudják mit csinálnak az összes idáig kiadott konzoljuk mindenkit hazavágott a piacon, ps, ps2 is miért lenne ez másképp a ps3nál ?
  • kbupdate
    Figy, szted egy játékot 1 nap alatt készítenek el? HL2-n is mennyi ideig dolgoztak? És akkor is az adott hardverken kezdtek el dolgozni. Nem a jövőből lopttal:D
  • kbupdate
    lol, láttam CZ-t XBOX-on, hát nevetséges, ahogy a gamepaddal vagy minek hívjátok, irányították:D
  • kbupdate
    senki sem mondta, hogy PC Lámáknak való.

És nyílván igazatok van, hogy PC sux, és console a nyerő. Holnaptól a hivatalokban is lecserélik a PC-t consolokra:DDD
  • NeoMaN
    A PC-nek megvannak az előnyei ez vitathatatlan. De azis, hogy egy új konzol 1-2 évig porig alázza a játékok terén a csúcs PC-ket....