Savage 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg jah. Blockolok már rég ütnek oszt mint ha semmit sem csinálnék. Mi ez? Ha blockolok fogja már meg a fene egye meg. Ezt most a patchel baszták el vagy mi? Mert nagyon idegesítõ. És mikor olyanokkal találkozok aki akkor blockol mikor az ütésem felénél tartok, 1 pillanatra és hárít aztán már nincs is blockban azt hogy csinálja???
Így is folyton agyonütnek. (Még védekezéskor is beviszik a találatot. Fene se érti hogy csinálják.)
predator: könnyebb megölni ámde iszonyatos sebzést bevisz
Ezek miatt nem értem az új patchban miért veszik le a légiós erejét. A balance miatt inkább pred armourját/hp-ját növeltem volna vagy légiósnak gyengítettem volna ezeket. Viszont a többi módosítás jó.
a predatorokra viszont imádok vadászni, akár marksmannal, akár savage-el, akár légióssal.
persze ha valaki jól játszik vele, az más :-)
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
lassan a klánnak rendbe kéne jönni, hogy berángathassuk õket.
ja, és a bat spin, waaaaaaaaaaa, jövõ hétre leveszik feleennyire az idejét...
Mindent összevetve most elég jó a balance csak a marksman nagyon nagyon táp azzal valamit lehet tenni kéne
shape shifter vs marksman egyértelmû melyik gyõz
A légiós mellé legyen szólva, hogy azt 4-szer nehezebb megölni mint egy predatort, ellenben nem is öl olyan könnyen.
Elkezdõdött a fórumon a rinyálás, hogy jajj szegény beast...
Úgy látom az egyensúly megtartása (megoldása) itt is teljesen reménytelen, mint az összes többi online játékban.
(Még december közepe táján savaggel kétszer-háromszor megvertem 1-1 ellen egy predatort, SF-je valahol 170-180 körül. A végén már írta a szöveget, hogy jó lenne már valamit tenni az erõviszonyok kiegyenlítéséért, mert ez így túlzás. Éppen csak arra nem gondolt, hogy rossz passzban volt, én meg éppen jóban, s ennek köze nincs a balance-hoz. A predator szerintem már a skilljei miatt is a legtápabb "egység". Az armor csökkentõ területre ható skill mindent visz. A human oldalon ennek a skillnek a megfelelõje a harmatgyenge chaplainnál van.)
Száz szónak is egy a vége, szerintem most nincs igazán különbség az oldalak között, ezt kéne hagyni, vagy inkább csak polírozni.
és igen beast erõsítés is van benne!! istenem, de vártam
For the HORDE!!!
Egyszer az igaz, de õ sem ölt meg engem többször.
88615 a meccs id-je
és már a játékosok is rájöttek, hogy humán overpower van, és lehetetlenség nem beast-ekkel lenni.
ij
jah és a kisbetükért nincs harag :D
93-as skill factor-ral kezdtem, és még mindig csak 103...
viszont most volt az imént egy brutál meccs, kikaptunk, mint a sz*r, de begyûjtöttem vagy 3 díjat. legtöbb gyilok, legtöbb xp, legtöbb arany. ehh. halálból meg lemaradtam...
végére megöregszem, csesszemeg...
amúgy én csak akkor szeretem a stackot, ha commander vagyok és alattam a stack, mert úgy nyerni is tudok :D
kezdem én is a humanokat szeretni :P, most is volt egy jó humanos meccsem, a beastekkel meg egyre bajosabb <#zavart2>#zavart2>
és bocs, de nálam minden kisbetû. a te neved is meg az enyém is. de attól nincs harag, remélem :-)
A human oldallal könnyebb játszani, kivéve az ostromgépeket, de ez egy késõbbi történet. Véleményem szerint gyengébbek is. (Ezt a véleményt akár a gyõzelmi statisztika is alátámaszthatná, de maradjunk annál, én így érzem.)
A kezdõk szívesen játszanak a human oldallal, s ez a rendes, tehát nem kezdõ szervereken vissza is üt:
1. gyakran fordul elõ, hogy szinte teljesen kezdõ a human csapat, míg a beast oldalon erõs játékosok vannak. Ezt nevezik "stacknak" - ha nem így van vki úgyis kijavít -, ugyan van rá lehetõség, hogy a meccs közben az egyensúly érdekében "újraosszák" a játékosokat, de erre ritkán kerül sor. (F10 Vote)
2. a gyakorlatlan kezdõ, hogy játszhasson beáll a beast csapatba, s az elsõ percekben csal áll, közben vagy tizszer levágják.
Tehát, ahogy Kozik is írta gyakorolj mindkét oldallal. (Most már sokáig lehet gyakorolni a kezdõ szervereken, maradj ott ameddig tudsz.)
Mellesleg nekem is jobban tetszenek a humanok, s szinte csak velük játszok. (Lehet, hogy ezért olyan siralmas a gyõzelmi mutató.<#smile>#smile>)
Amúgy nem is csodálom, hogy az emberek jobban tetszenek. Én mióta elkezdtem kábé az emberek semmit sem változtak a beasteket folyamatosan gyengítették. Mostanában én is meggondolom kétszer is, hogy legyek-e beast.
de a játékban csak Tisi a nevem :D
amúgy kezdem érteni
jah és a humanok nekem jobban tetszenek:)
Kozik nagyjából jól vázolta az elsõ lépéseket, majd legfeljebb megnézem replayban, hogy játszol és azután mondok valamit.
amúgy meg kb három napja alakultunk, nincs akkora történelmünk :-D
viszont elsõ magyar klán, és erre nagyon-nagyon büszkék vagyunk.
nem léphetnék be a klánba ??:D
van magyar klán, a half-unique naked snails, szerény csoportosulásunk.
megoszlanak a vélemények, a beast lények mintha kicsit erõsebbek lennének, és a tapasztalt játékosok gyakrabban választják azt az oldalt, szóval talán velük.
viszont mindenképp gyakorolj éles játék elõtt, mert különben nagy csalódás lesz.
legalább annyit, hogy a két x két legalapabb egység (marksman és savage, valamint hunter és shape-shifter) különleges képességeit ismerd. egyrészt ismerd az ellenfelet is, másrészt nem mindig oda férsz be, ahova szeretnéd, amúgy meg a különleges képességek nélkül nem sok esélyed van.
mivel két napja keztem a Savage 2 õt lenne néhány kérdésem.
Az elsõ hogy van e valamilyen magyar guild vagy klán.
A másidok hogy mivel érdemes lenni Human Beast.
Egyenlõre ennyi de ha valamit nem értek akkor kérdezek. :)
de majd próbálgatom az eu1/2-t
Plusz a legfõbb baj szerintem az, hogy kezdõként sok mindenki feladja, mert túl nehéznek találják. Pl most egyik osztálytársammal is ez történt. Pedig egy kis gyakorlás után jó ez.
Kitartás emberek!(ha esetleg más is olvassa hármunkon kívül :P)
Korábban, a játék ingyenessé tétele elõtt (2008. december eleje), a meccsek után már 10-20 perc múlva lehetett csemegézni a statisztikákban.
Kiegészíteném azzal, hogy van 2 szerver amin erre(a késésre) tesztelnek megoldást. Ez a
akár hiszed akár nem így van
azt csinál amit akar pont ezért kiszámíthatatlan
az s2-õsök most próbálják beszelídíteni, mint a lovakat szokás, mert már egyszer el akarta foglalni a világot is(mármint a játék)
19kill/10death több, mint 20 perc alatt, és közben kinyaltam a commandert is tövig :D
viszont tényleg nem menti a game az xp-ket, most is elspórolt vagy 1800-at :(
pedig direkt megvártam, amíg elkezdi tölteni a next map-t, csak akkor toltam cancel-t. veletek mi a pálya ezen a fronton?
Bocs a késlekedésért, "régen" voltam itt utoljára.
A lényeg, hogy menj a Savage 2 forumra, lépj be => privát üzentek és ott a meghívást a linkre kattintással fogadd el.
Ezúton tájékoztatnék másokat is, hogy lehet itt jelentkezni.

alapvetõen tetszik a gondolat, hogy vmi rövid szó/rövidítés, aztán a kifejtése meg ordenáré marhaság.
rövid szónak meg elsõre a huns logikusnak tûnt.
de tõlem lehetünk sex - secondary eliminated xenomorphs - sehol egy x.
vagy bármi egyéb.
noobs - not ordinary offensive brains service - napi olcsó oldalas banánnal sülve
bár ez utolsó talán már feszegeti a jó ízlés és a kínai, valamint thai konyha végsõ határait :-)
bár ezzel a mentalitással én most húzzak le minden frissreget? :)
tehát mondhatnám utál az egész klán, mert csak kicsivel vagyok bénább mint õk
õk meg azt szeretik, ha õk az urak a játékban<#boxer>#boxer><#gun>#gun>
tök vicces, próbálom kérdezgetni magyar ismerõseimet game-ban, hogy jönne-e klánba
hát le se ****
annyira jó, mert kéne alapítón kívül + 4 ember, hogy egyáltalán létrejöhessen az klán
:D:D:D ki vagyok akadva, találkoztam egy "pro"-val akit le tudtam gyõzni(néha), ezért adott negatív karmát :D, tipikus nem tud veszíteni ürge
De tényleg nekem tök mindegy a klánnév. Neked melyik tetszik a legjobban? Vagy te milyet szeretnél? De ha tényleg nagyon nagyon kell valami téma, akkor vicces-angol, de ha neked nem ez jön be, akkor lehet más.
de tõlem lehet akár "huns - hungarian ultimate naked snails - halál után ne sikíts" is
csak tényleg, valami hozzávetõlegeset, merre induljak :D
vicces-történelmi-angol-magyar-nemzeti-vallásos-keménykedõs-akármilyen téma
tõlem lehet vmi vicces is, vagy akár magyarul is lehet, bár angolul lenne a legjobb azért
ezekbõl a huns' arrows tetszik a leginkább, alatta levõ kettõ is találékony
És köszönöm a segítséget, mert meg kell mondjam klán nevekkel kínban vagyok.(pedig már volt 1-2 klánom itt-ott, de egyiknek sem én találtam ki a nevét <#vigyor>#vigyor>)

huns' arrows
hun gers
hun gries
leprac huns
ebbõl a ketegóriából. de ha mondanál valami irányvonalat, hatékonyabb lennék
mondom nem az a lényeg hogy mi legyünk a szuper csapat, hanem az, hogy valamennyire összehozza a magyar Savage 2-õzõket
szval még kell 1 ember és megvan a kezdõ 5