Savage 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó lenne már tétre játszani, olyan emberekkel, akiktõl nem õszülök meg. igen, kis létszámnál az egyik nagy hátrány, hogy ha odatéved pár faszjankó, akkor bukott a csapat. asszem tegnap ki is léptem emiatt. a commander elõbb akart bányát építeni, mint sublairt, de nem tudtam leváltatni. csókolom a viszonthányásra.
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
Viszont mikor velem egyszintûekkel van tele akkor nagyon jó.
És azt kezdem megfigyelni, hogy délután körül inkább fent vannak ezek az ... az nem is tudom minek hívjam õket, mint este. Tehát este jobb bár nem tudom miért, de valahogy ezt tapasztalom. UK szerverekben azt nem szeretem, hogy több nap mire felkerül a stat.
Lehetne errõl, hogy kinek-melyik szerver a jobb naphosszat vitázni, mivel mindenkinek más a stílusa. Nekem ez jön be(ilyen szuperhõsök nélkül) nektek meg nem annyira ez. Ki-ki döntse el neki mi a jó 😊.
Lusta vagyok megkeresni kik voltak a nagyágyúk közül, de voltak néhányan. Az egyik meccs talán 10 percig tartott, elértem 60 körüli SF-et.
A 2-3. szintél jártam, amikor exezic már malphasként rohangált. (Egy csapatban voltunk, mégis demoralizált.)
<#smile>#smile>
és ugyanúgy számít minden egyes lépés, sõt ha fent van pölö Netukka nagyon szívesen ad meele tanácsokat is akár vagy akármilyet
Ti játszottatok már 50-es szerón? 😛
Mondjuk tény és való, hogy a gyilokgépek, ha nincsenek fent, akkor jobb 😄 Szerintem azok valamit használnak, el nem bírom képzelni, hogy 300 sf fölött, hogy a rákba vannak.
Válasz a pred-es kérdésre: az térben egyre kevesebbet oszt és a telitalálat ritka, tehát lehet mikor te a koppanást hallod sebeztél 2 hp-t, ami szinte semmi (bár elvileg dot-os sebzést is oszt)
parancsnokként meg sokkal lényegesebb a buff-debuff, mintha az embereid nagy részének a nevét se tudnád.
én is azokat a játékokat szeretem, amikor a commander a végén megdícsér pár arcot név szerint. már csak azért is, mert olyankor közte vagyok ;P
amit viszont nem értek, és akkor ez rögtön egy kérdés, hogy ha predatorral egy ilyen jófajta 15v15 arcvonalba belehányok 30 gránátot, és állandóan koppan (ugye a hang, hogy talált), akkor a picsában van a végén csak 3-4k sebzésem, fõleg, ha közelharcban is ütöttem.
Turoox, exezic és az élrõl a többiek viszont szokták "élvezni" a vérfürdõt. 😊
Én meg azt sem tudom elolvasni, hogy ki végzett ki.
Valahogy jobban élvezem azokat a szervereket, ahol 10-12 játékos van.
szerverhibát én is feltudnék sorolni sokat, amik teljesen ugyanezen ugyanezek
de crash-em az nincs és nem is volt sose
Szerintem meg 50-esek a legjobbak.
Mostanában igyekszem UK 1-2 vagy EU 2 - ha jól emlékszem :> - szerverre menni, tehát ott észleltem a hibát. (Túl sokat ugye nem vagyok.)
A patch elõtt az EU 4-5 kegyetlenül laggolt (azóta nem voltam rajtuk), akár saját magamat is hátbaszúrhattam volna, az EU 6 adatai pedig elég "nehezen" kerülnek fel be a statisztikába. Ezeket a szervereket ezért kerülöm.
Egyébként kerülöm még az 50 fõs szervereket is.<#vigyor0>#vigyor0>
csak a replayok szoktak megszakadni
Általában európai szervereken. Kivéve a szombat és vasárnap reggelt.😊
Egyébként, ahogy Sabzi is utalt rá, akár minden meccset más szerveren játszunk.
Vannak kifejezetten kezdõknek kialakított szerverek (lvl 10 alatt), s ha tényleg komolyan gondolod, eleinte ott gyakorolj.
A többin nem lenne sok sikerélményed.
inkább olyan itt mint mondjuk a cod-ban
Melyik szerveren vagytok én most ismerkedek a játékkal
közepesen kezdtünk, a végére rohadtul beszorítottak minket, majd hirtelen felindulásból, a sudden death feliraton felbuzdulva ketten beváltottunk malphasba, és beosonva az ellenfélhez 3-5 mp-el hamarabb kaptuk szét, mint õk minket.
lolend, ahogy a comment is megmondja. az utsó 3 perc megér egy nézést.
Turtlez
meg van még egypár akiket csak elfelejtek megkérdezni XD
ez a hányat ez jó 😄😄
3 a 3 ellen gyakorolni, taktikát csiszolni megfelelõ, s akkor nem kell trükközni a hivatalos szerverekkel. (Mehet human vs human and so...)
Olyan pálya is van, ahol már 4 játékos (2-2) elég az induláshoz.
(A fórumon leírták hogyan is kell szervert beállítani, majd tanulmányozom.)
amúgy a szóbeli kommunikációt meg meglehet oldani ts, vagy ventrilo használatával, ami mondjuk egy rendes meccsen elengedhetetlen lesz/lenne
amúgy arra már gondoltam, hogy lassan ki lehetne hívni egy másik klánt...
egy hasonlóan frisset, mint a miénk. ha lenne tétje a dolognak, akkor mi sem úgy játszanánk, hogy közben telefon, pisi meg a többi 😊
amúgy filder: nekünk így természetes, mi lanon nõttünk fel, mindig is co-op játékmódban irtottuk a botot ait stbt. az, hogy most együtt mászunk ki nagynetre, nem para, az élmény ugyanaz, csak bot helyett egyéb marhákat irtunk. ja és nyilván a hatékonyságunk egyik alapja a szóbeli kommunikációnk.
jójó ez hülye ötlet, de milyen lenne már <#zavart1>#zavart1><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
Teljesen jó. Tetszik!
A commanderhez nem vagyok elég bátor. 😊
és HR Chief, ha szabad kérnem.
viszont furcsa, hogy sosem próbáltál commanderkedni, mi azt is élvezzük dessanttal.
Már csak azt kellene tisztázni, pontosan mi is legyél:
1. HR Director
2. HR Manager
X. HR Assistant
Bocs! Kicsit gonoszkodtam.<#smile>#smile>
Megyek "megnézem" az új tagokat.
két régi cimbora
azé bazeg valljuk be, én vagyok a klán hr-ese 😉
kérek nekik is meghívót
I try my best.
Köszi Sabzi!
Ügyes vagy.<#vigyor2>#vigyor2>
most jött(kábé 5 perce) az üzenet megvan oldva a probléma!
lehet írni kiket hívjak meg! akár itt, e-mailban, msn-en, ahol csak elértek!
jah és a clan icon is él!(azt is írtam, ha már írtam 😛)
mondjuk az teljesen más tészta, hogy annak pöcre jónak kellett volna lennie
De, ha valaki olvassa a forumot lehet látni, hogy nem csak nekünk (nekem) voltak gondjaink/im ezekkel.
szerintem is biztos gyengítik
meg a frenzy is nagyon durva elég nagy sebességet ad
mert a mezõn leülsz és megvárod, oké, de egy garrisont 3-4 hunter pikk és pakk lepörög, és nem nagyon tehetsz ellene semmit.
Az még hagyján, hogy sebez rendesen, na de távolsági fegyverek ellen is védve van. (Már-már olyan mint a maliken volt anno. Megnövelik a HP-ját, s már kész is az új maliken.) lol
mindenki humánnal akart lenni, lenyomtunk ott pár kört, aztán egye bassza, nézzük meg a beast oldalt. rá 4-5 meccsre már oda nem lehetett beférni :-D
és igen, már jártam úgy, hogy nem sikerült költeni, pedig elõtte is malpassal rohangáltam.
ami nagyon csúnya volt, hogy nagy nehezen kigyûjtöttem a 20 lelket, mondom dessantnak, akkor early hs, és nem tudtam beváltani, mert legyek prémium. ááááá. mintha nem pont ezt mondták volna...
már jött válsz, hogy bocs rossznak írtál továbbítom ennek és ennek ...
várok
És csak így tovább!
commander felváltva dessant és negator, killmaster perec és negator, teacher's pet aquator.
szóval mikor jöhetnek végre a klánba?
ja, lolmeccs 89718 vége elõtt pár perccel mit rendeztem marksmannal az ellenfél bázisán
De tényleg valahogy ki kéne fundálni ezt, hogy csinálják, mert ahogy te is fogalmaztad "piszokul idegesít".
Fogalmam nincs hogyan csinálják, de piszokul idegesít.
Már arra is gondoltam, hogy valami cheat lehet. Persze azt meg már biztos kiszúrták volna fejlesztõk.
Esetleg a szerver mellett ülnek az ügyesek, s nekik ilyen jó a ping.<#smile>#smile>
Vagy egyszerûen ennyire jók.