11
  • awender
    #11
    Így van :) A T-Com szeretné, ha a T-Com-nak fizetett díjakat a Tele2 beleszámolná a saját telefonálási díjaiba. Csak éppen ezt nem a Tele2-nek fizeted.

    Ez olyan, mintha az este rendelt pizza árát bele kellene számolnia a Tele2-nek a telefonálási díjakba, hiszen ha nem ennél pizzát, telefonálni sem tudnál, mert éhen halnál... Ezt lehet tovább fokozni :)

    Mindenesetre és Tele2-t használok, amióta a magyar piacon van és soha nem fizettem havi díjat, illetve minden másodperc alapon ment. + hűségnyilatkozat sincs!
  • onimusha
    #10
    mellesleg gusztustalan, ahoz, hogy dslem legyen havi 2 ezer sokszásas alapdíjat kell fizetnem a vonalért úgyhogy nem is használom telefonálásra, de hát ez van mi sem jobb mint a semmiért fizetni
  • onimusha
    #9
    mindkettő egy rakás szar, csak az egyik pici a másik meg egy hatalmas monopol abszolút nem úgyfélbarát szarhegy( t com)
  • worldwideweb
    #8
    "hiszen az összehasonlítás nem számol az előfizetési díjjal"--->Miért számoljon?A TELE2-nek ahhoz semmi köze.
  • pemga
    #7
    Hmm, mert törvény kötelezi rá, hogy megnyissa a hálózatát :). Ugyanis az állambácsi nem hülye (jó, nem a miénk találták ki, gyanítom ha rajtunk múlna lenne akkora bőrönd hogy megoldják). Ők úgy gondolkodnak, hogy jobb a lakosságnak, az országnak, stb-nek, ha nem KÉT cég túrja fel az egész országot és fektet le mindenből KETTŐT, dupla áron; hanem csak az egyik, és azt kötelezik arra, hogy pénzért mások előtt is megnyissa. Azt, hogy mennyiért az sincs teljesen rájuk van bízva, pl. a versenytörvény szabályozza (nem adhatja drágábban a T2-nek, mint sajátmagának, meg ilyesmi). Amerikában mégtovább mentek, ott teljesen külön cég foglalkozik a fizikai hálózatokkal, a végpontokon bárminemű szereléssel, és a szolgáltatásokkal.
  • fapapi
    #6
    T-com is meg a tele2 is kussoljon!
    A tele2 csak egyvérszívó pióca én azt nem értem azon a hálózaton amit a matav épített ki mit keres egy másik szolgáltatóóóóóóó.
    Miért nem mondja a T-com hogy nem a mi hálózatunkat nem használhatod a szaros csomagjaidra.
    Vagy szerződést kötöttek? akkor meg mit kalimpálnak ????????
  • janyikzs
    #5
    Nem szabad az összehasonlítások-ban hinni, én megkérdezem az egyik mit tud, majd a másik mit tud, majd én összehasonlítom, levonom a következtetéseket, és választok. Az ilyen reklámokat nem is figyelem, amint megnézek egy ilyet, 1 perc múlva már a számokra sem emlékszem.
  • jefferson83
    #4
    T-com helyében én erősen kussolnék. Először a saját portáját sepregetné ki!
  • pemga
    #3
    Versenyhivatal, mint független szervezet? Nem ők mondták azt is, hogy az ADSL-nek vonalas telefonelőfizetéshez kötése az NEM termékkapcsolás?
  • TothLaci
    #2
    Igaz, hogy megtévesztőek, de nagyon sokan bedőlnek nekik...
  • Béla bácsi
    #1
    A reklámok már csak ilyenek, megtévesztőek. Aki az alapján vesz vmit is mindenféle utánajárás nélkül az meg is érdemli.