20
-
nbj #20 egy-két kép egész jól nézik ki, de a többi...
ez a játék is közröhej tárgyává lett..... -
#19 Van egy olyan érzésem hogy a játék már csak a konzolvilág uj csillagaira "vár"!!!
:D -
#18 én várom -
#17 hehehe.. -
Myron #16 majd ha kijön akkor a DNF -el párhuzamosan végigviszem :D
én már nem is várom ezt a gámát, leszarom magasról, ellentétben a DNF -el :D ami mégannyira nem fog kijönni :D -
#15 STALKER N.E.V.E.R -
vg #14 Ez a játék ha egyszer megjelenik tuti bukás lesz... -
TheZsenyka #13 -
haxoror #12 "A GSC és THQ berkeiben készülő és Csernobilban játszódó hentelős FPS..."
Na eddig olvastam a "cikket" -
#11 Én nekem van egy tippem, hogy miért nem lehet a játékot még mindíg a boltokban kapni: Szóval annó amikor elkezdték a játék fejlesztését, a gigászi pálya valamint az rpg és nem-lineáris játékmenet mellett a hiperinteligens MI-t hangoztatták nagyon. Nos szerintem olyan szintre sikerült az MI-t fejleszteniük, hogy az most fogva tartja, a fejlesztő brigádot!!! És most szörcsöli a netet infókat gyűjt az emberiségről, valamint kisérleteket végez, az elszigetelt és rabszolgasorsa itélt programozóin, hogy aztán 2006-ban világuralomra törhessen! -
reszcsi #10 Volt már olyan, hogy sokat vártunk, nem akart megjelenni, kilopódott ócska béta, lemondtunk róla ... aztán megjelent, és az ember az napokig az állát keresgélte. Igen, az Unreal-ról beszélek.
Reméljük ez a játék is olyan lesz, és nem úgy végzi mint több orosz "micsodaistenkirálylesz" fejlesztés ami eltűnt a süllyesztőben. -
cadgers #9 Azért az se lenne rossz, ha nem kell hozzá atomerőmű gép, attól hogy nem Doom3-as grafika, még lehet király a játékmenet, én pl még most is szívesen játszok a '97-ben megjelent Half-Life 1-el, jó kis DX6-os igényével meg a 16 bites textúráival -
#8 Ehhez már nem nagyon lehet új dolgot írni. Azért elég szörnyű. A lényeg: a képek nem tudom mikori változatból valók, de főleg az utolsó elég silányra sikeredett. A csávó a kocsi mellett olyan, mint aki nem is a földön áll, belelépve a társába. 2006-ra remélem ilyeneket nem látunk.
És amit még szoktak ilyenkor írni, az ide nagyon illik: a kezdeti képeket látva nagyon jó grafikára számíthattunk, igen ám, csak 4 év távlatából már nem is olyan ütős, sőt néhol már eléggé gyenguc. 1-2 jó grafikájú program már napvilágot látott (Doom 3, Half Life 2, Chronicles of Riddick). Mire ez kijön, nyakunkon lesz az Unreal legújabb motorja, az pedig eléggé le fogja alázni. Hát erről ennyit: -
TheZsenyka #7 Még ha Carmac keze lenne a dologban, azt mondanám, egyszer biztosan kijön (valahol talált egy képletet egy 67 oldalas bizonyítással, amely számításai szerint 0.0034%-al növeli az FPS-t és most rászán még két évet az implementálásra). Persze ez még pite a (sacc) 8 éve COMING SOON állapotban levő Duke Nukem 3D-hez képest -
#6 rpg elemekkel megfűszerezett túlélő-fps -
#5 Már én sem... -
#4 ehh nemkötekedésből írom, de eddig még egyik cikkben sem láttam hogy RPG lenne, pedig ezért jópáran leb*sztak az előző hírnél, itt is egyszerű hentnek állítják be:P
amúgy sosem vártam a játékot:D -
#3 ez megint ilyen 0 cikk, legalább "az egyik német játékújság" cikke lett volna belinkelve v lefordítva...
én már NEM várom a stalkert.. :( -
LowEnd #2 Ennek már jáccottam a pre alfa demójáva, a DN4E-rel szemben, szóval reménykedem -
Gerappa #1 Kijön ez gyerekek! a Duke Nukem Forever után