292
Minden ami világegyetem
-
akit esetleg érdekelne a film,annak egy kis bevezető...igaz nem valami hosszú,de a lényeg bennevan!:D -
gyenge vagy:/ -
eszem a szived cicus, csak annyi baj, hogy ez válasz volt. -
váááá flééém :DD -
flashX #88 Ahogy elolvasom, vannak itt nemkívánatos elemek, akik a fórum működésével sincsenek tisztában, illetve azok akik próbálják őket elpaterolni.
Személy szerint foglalkoztat a téma, és tudjátok miért nem ellenszenves?
Azért, mert újreg, nyithat értelmesen topikot, és amint elnézem a többsége kurvára felhúzta azon magát, mert egy újreg nem hülyebalfasz.
Talán irigykedtek barmok? Itt az iskola lehet menni az iskola padba és nem itt verni a faszotokat az sgre. -
fogd mar be a pofadat te ostoba:@
vege a "nagy vitanak" te meg visszajossz bazdmeg flamelni!! inkabb te takaroggy a picsaba:@@@@@@ -
2005. 08. 09. - Primus
2005. 07. 31. - Sonic cat
(Plusz 9 db téma a gumiszobában)
hm elég fölös topikok...van mind2ben 20hsz a gumiról meg ne ejtsünk szót -
mondd mar meg mi ertelme van ennek a topiknak!
mégis mi bazdmeg? bikinis ribancok képeit rakjuk be..húzzűál már innen el a faszba -
flém:o -
azért úgy látom még is jobban itthon vagyok vak gyerek, lehet észre kéne venni kinek írtam, kinyitni a szemed áááááá luxus -
Hanyadik X? -
hát madzsarok vagyunk, énekeljünk edzsütt!!!!4 -
aqspd #80 Igaz.
-
szerintem meg a földönkivűli :D,
ha már magyarok vagyunk -
aqspd #78 Valaki valóban UFOnautáknak nevezi őket, de az esetek nagyrészében UFO kifejezéssel találkozunk. Szerintem is az Ufonauta lenne helyes megnevezés. -
a második nem olyan jó, többet beszélnek benne -
régi film,ma már nem csinálnak hasonló kaliberű,nézhető filmeket...legalábbis én nem sokkal találkozok... -
na, jófilmvolt csak nem tudja sok ember értékelni talán:C -
2010-et? csak az elejét,de faternak megvan valahol...
van harmadik része is,csak az nincsen "megfilmesítve" -
én láttam, nekem nagyon bejött. a zenée is jóám. a második részét is láttad? -
pláne azért is lehet valakinek uncsi,mert van,hogy egy jelenet 5-10 percen keresztül történik...
-
ugy hivják de a köznyelvbe már az UFO szót használják. TÉVESEN!!! -
látta valaki a 2001 Űrodüsszejja' c. filmet? érdemes megnézni,érdekes film,de ne számítson senki,csihi puhira,meg röpködő ember cafatokra!:) sőt valakinek lehet uncsi lesz mert nem készült belőle szinkronos válltozat... -
kuncika #69 Úgytudom, hogy ufonautáknak nevezik a csészealjakban utazó lényeket. -
aqspd #68 Nézz csak megy egy új könyvet, ami ezzel foglalkozik. Mindenhol UFO- val jelölik a lényeket, csészealjat, szóval ami ezzel kapcsolatos, és ezzel lehet megnevezni.
-
aqspd #67 Nem. Ez a honfoglalon a nevem. -
Szia!
Az aqspd rövidítés? -
aqspd #65 Ez igaz.
-
azok biztos nem,mert az ufo azt jelenti hogy beazonosítatlan repülö tárgy,élölény biztos nem,dehát ilyenek a mai emberek -
aqspd #63 OK.
-
fölösleges=törlendő
-
aqspd #61 Ha nem tetszik a topik, ne gyere rá. -
aqspd #60 Tudom.
És ha ennyire érdekelnek a kvazárok, miért nem érdeklődtél a KOZMOSZBAN?
-
látom sehogy sem akarod megérteni. ilyen topik már van, fölösleges volt. -
aqspd #58 Jointeer. Vajon a KOZMOSZ témában miért nem háborgatod a témaindítót? -
én csak kijavitottam aqspd-t és egyböl ez jött: "na bazdmeg újreg oltja az újreget, tünés innen bazdmeg"
nagyon én kezdtem el újregezni!!! -
KOZMOSZ
Csillagászat
Űrkutatás
szerintem ezeket nem olyan nehéz észrevenni mind az első oldalon vannak.
-
nemkell, de leugatni se kell azt, aki hibázik.
nemtom neked jóérzés lenne-e ha nyitnál 1 topikot ami már létezik és normálisan viselkedsz a többiek meg elkezdenek flémelni meg ÚJREG! BAN PLZ-elni. -
ennek a beszélgetésnek sincs tul sok ertelme
-
nem "csakazérmer".
nem kell fölös topikokat nyitogatni amiböl már 3-4 darab van