23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • desigo
    hehe xD
    jó bőr ...
    Naughty College Schoolgirls feeling...
  • Verseghy
    Hol?:oooooo
    Én addig nem jutottam..:D
  • m0tTh0w
    A jobban megfigyelitek Gretchen feneke mögött látszik Bagwell is.

• PrisonMan
    4x12 - Selfless teaser video
    kicsit spoileres!

• Egerwin
    az a ruha sem volt rossz Gretchenen :D
  • N o N a m e
    énnem.
  • passatgt
    lol, a gyekeres dolgot már 1000 éve tudtuk:)
  • N o N a m e
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én is gondoltam erre... majd kiderül :)
    És az is kiderült hogy a tábornoknak és Gretchennek van egy közös kislányuk, kicsit meglepett :D
    Gretchen és T-Bag mekkora szemetek, Scofield-ék az életükkel játszanak erre ezek ketten csak úgy elvennék a scyllát.
  • passatgt
    Majd biztos elkapják őt:D Mire leérnek már sehol nem lesznek, Sarah meg majd lelövi tbagéket
  • Verseghy
    Nem elköszönt, csak szerencsét kívánt.
  • cement
    nem megy a face.try.hu-s link, tud valaki adni nekem egy masikat, ami nem torrent?
  • grebber
    Még han a nitrogénes palackba majd lefagyaszt mindenkit
  • r4pt0r
    Egyébként szerintem pontosan tudta Sco hogy ott is van egy érzékelő, méghozzá ezek miatt:
    -meg kell még szerezni a 6. kártyát
    -kapott 1 borítékot amiben nem tudjuk mi van
    -és „elköszönt” mindenkitől
    De lehet nincs igazam majd kiderül. :D
  • desigo
    már kész is a felirat...
  • Egerwin
    durva rész :D
  • Verseghy
    Szerintem most elkapnak mindenkit, fogságba viszik valahova, aztán 5. évad, onnan szöknek. Vagy meghalnak és vége..:D:D:D
  • precision
    miért pont Michael ment be az üvegfalat kivágni? pont egy agydaganatos fazont kell beküldeni aki bármikor elájulhat, leeshet arról a szarról....stb. mind1
    asszem most van az a csapatnak hogy megszívták, arra nem gondoltak hogy a riasztó már attól beindul hogy hozzáérnek a cucchoz
    ami viszont nem jutott eszükbe, egy ilyen tipikus filmes klisé. hoyg a kamera elé beraknak egy fotót a helyről, szal mikor a general odakapcsolt a kamera képére nem látott volna semmi különöset, azt hitte volna hogy kamu riasztás
    mind1 végülis
  • Orionk
    Vajon miért Quiet Riot lett a mostani epizód cime?
  • N o N a m e
    most néztem meg az utolsó 5 percet :) (kell menjek suliba) nagyon fasza... :D nem mondok róla semmit :D
  • desigo
    van új rész
    jippí xD
  • Lipi1980
    Most néztem meg a következő rész egyik Sneak Peek-jét, és hát igen izgalmasnak ígérkezik ez a rész is!

Már alig várom!
  • pyrohun #19327
    Craig People a'la South Park :)ASD)ASDASD:
  • hunbasser
    14-18 között vagy.eltaláltam?
  • cement
    ülj le egyes
  • BB7

Jééézusom!
  • Herr Lehrer
    nemnem
    Krantz letépi a maszkot és kiderül hogy ő Westmoreland macskája, és a cégnél igazából mindenki macska, és át akarják venni a föld felett az irányítást, a Scyllán lévő adatok pedig egy újfajta macskaeledel receptjei, amitől halhatatlanok lesznek:DD Kellermanról pedig kiderült hogy igazából kutya, ezért kellett meghalnia:DD

jajdehülyevagyokbazmeg
  • Rockynhooo
    szerintem tuti az
  • tommyg
    meghalt
  • BB7
    Dehogyis! Szerintem nem! Tökmás a feje! De mindjárt valamelyik koceka belinkel 2képet! Én mindIg letörlöm a részeket megnézés után! xd
  • Rockynhooo
    tényleg istenemre mondom de nektek nem tűnt fel hogy Don Self az Abruzzi csak levágattaa haját ?
  • SötétBarom
    Faszt. Krantz egy jelenetben letépi a fejéről a maszkot a'la M:I, és kiderül, hogy ő maga Kellerman. Majd egy későbbi jelenetben exhumálják az eredeti kellerman holttestet, kiderül, hogy azon is maszk van, és a test nem más, mint Whistler. És tulajdonképpen Krantz volt bezárva a Sona-ba! Don self pedig nem FBI ügynök, hanem Abruzzi végrendelkezését próbálja érvényesíteni. Abban a dobozban meg (ami a scylla) a kis kínai van az Ocean's sorozatból..
  • Lipi1980
    Kb. úgy, mint a Saw franchise-ban, ahol már Jigsaw a 3. rész végén meghalt, de még a jelenleg amcsiban futó 5. részben is vastagon benne van...

Ennyi erővel simán kiderülhetne az is, hogy Kellerman az egész CÉG feje és nem is Jonathan Krantz tábornok...

Amennyi erővel visszajön Westmoreland a macskájával, annyi erővel visszahozhatják az egész Fox River-i Nyolcak közül pl. Abruzzit, vagy a gyagyás Patoshikot
  • N o N a m e
    de igen, 1. évad végén
  • szucsy89
    vele mi is lett? nem meghalt?
  • Rockynhooo
    ha lesz ilyen akkor flashback formájában az tuti.
  • Seeley
    remélem a
    a macskájával együtt
  • Larvin
    Egyedül T-bag-et sajnálnám, az ő karaktere miatt végtelenségig sem unnám meg a sorozatot, de, ha őt is kinyírnák, mint Bellicket, akkor onnantól nem érdekelne tovább.
  • Rockynhooo
    yovan annyi eszem nem volt meg kedvem sem xd
  • BB7
    Olvass egy pöppet vissza! Szinte már mindenki leírta véleményét! :)

Uhh! Szerintetek már megérett a sorozat arra, hogy véget érjen? :/
  • N o N a m e
    Téliszünet:
    A szokásos téli pihenő kicsit később jön el idén, a szokásosnál a Prison Breaknek. A TvGuide információi szerint december 22-én tűzi adásra a Fox az utolsó idei részt (ami a 4. évad 16. része lesz), azt követően pedig a sorozat elvonul téliszünetre. Hogy mikor tér vissza, az még kérdéses. Február, március, április is lehet belőle. Ha emlékeztek, tavaly is rengeteget vártunk. Ilyenkor a Fox mindig a feje tetejére állítja a műsorrendjét. Ha lesz változás írunk róla. Egyébként a már meglévő epizódcímeket megleshetitek, az Epizódok menü / Negyedik évad alpontjában. ;)

Hollywood Reporter cikk:
    Eddig tudott tények alapján spekuláció. Felsorolja a lehetőségeket. Ennek tudatában tessék értelmezni.

Véget érhet a Szökés

A sorozat színészeit arról értesítették, hogy a forgatás ideje kitolódhat, 2 plusz rész elkészítése miatt.

A PB írók már ötletelnek azon, mi legyen ebben az extra 2 órában, amik egyes találgatások szerint a 4 éve futó sorozat befejezéseként szolgálnának.

Ha meg is csinálják a 2 extra részt, még nem világos, milyen sorsra jutnak, mivel a csatorna még nem erősítette meg, hogy adásba kerülnek-e valaha (habár folynak erről a tárgyalások a stúdióval).

A Fox lehet, hogy tavasszal vetíti le az extra részeket, mikor visszatér a sorozat, habár ez elég valószínűtlen, a Prison Break őszi szezonban mutatott gyenge teljesítménye miatt.

Kézenfekvőbb megoldás lehet, hogy ezen részek a következő évad összekötő részeként szolgálnak majd, hasonlóan az idén ősszel leadott 24 prequelhez. Esetleg előfordulhat, hogy a PB DVD-n kapnak helyet.

Forrás: http://www.szokesfan.hu