23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#19348 hehe xD
jó bőr ...
Naughty College Schoolgirls feeling... -
Verseghy #19347 Hol?:oooooo
Én addig nem jutottam..:D -
#19346 A jobban megfigyelitek Gretchen feneke mögött látszik Bagwell is.
-
#19345 4x12 - Selfless teaser video
kicsit spoileres!
-
Egerwin #19344 az a ruha sem volt rossz Gretchenen :D -
#19343 énnem. -
#19342 lol, a gyekeres dolgot már 1000 éve tudtuk:) -
#19341 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én is gondoltam erre... majd kiderül :)
És az is kiderült hogy a tábornoknak és Gretchennek van egy közös kislányuk, kicsit meglepett :D
Gretchen és T-Bag mekkora szemetek, Scofield-ék az életükkel játszanak erre ezek ketten csak úgy elvennék a scyllát. -
#19340 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Majd biztos elkapják őt:D Mire leérnek már sehol nem lesznek, Sarah meg majd lelövi tbagéket -
Verseghy #19339 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem elköszönt, csak szerencsét kívánt. -
#19338 nem megy a face.try.hu-s link, tud valaki adni nekem egy masikat, ami nem torrent? -
#19337 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még han a nitrogénes palackba majd lefagyaszt mindenkit -
r4pt0r #19336 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként szerintem pontosan tudta Sco hogy ott is van egy érzékelő, méghozzá ezek miatt:
-meg kell még szerezni a 6. kártyát
-kapott 1 borítékot amiben nem tudjuk mi van
-és „elköszönt” mindenkitől
De lehet nincs igazam majd kiderül. :D
-
#19335 már kész is a felirat... -
Egerwin #19334 durva rész :D -
Verseghy #19333 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem most elkapnak mindenkit, fogságba viszik valahova, aztán 5. évad, onnan szöknek. Vagy meghalnak és vége..:D:D:D -
#19332 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!miért pont Michael ment be az üvegfalat kivágni? pont egy agydaganatos fazont kell beküldeni aki bármikor elájulhat, leeshet arról a szarról....stb. mind1
asszem most van az a csapatnak hogy megszívták, arra nem gondoltak hogy a riasztó már attól beindul hogy hozzáérnek a cucchoz
ami viszont nem jutott eszükbe, egy ilyen tipikus filmes klisé. hoyg a kamera elé beraknak egy fotót a helyről, szal mikor a general odakapcsolt a kamera képére nem látott volna semmi különöset, azt hitte volna hogy kamu riasztás
mind1 végülis -
Orionk #19331 Vajon miért Quiet Riot lett a mostani epizód cime? -
#19330 most néztem meg az utolsó 5 percet :) (kell menjek suliba) nagyon fasza... :D nem mondok róla semmit :D -
#19329 van új rész
jippí xD -
Lipi1980 #19328 Most néztem meg a következő rész egyik Sneak Peek-jét, és hát igen izgalmasnak ígérkezik ez a rész is!
Már alig várom! -
#19327 Craig People a'la South Park :)ASD)ASDASD: -
#19326 14-18 között vagy.eltaláltam? -
#19325 ülj le egyes -
Jééézusom! -
#19323 nemnem
Krantz letépi a maszkot és kiderül hogy ő Westmoreland macskája, és a cégnél igazából mindenki macska, és át akarják venni a föld felett az irányítást, a Scyllán lévő adatok pedig egy újfajta macskaeledel receptjei, amitől halhatatlanok lesznek:DD Kellermanról pedig kiderült hogy igazából kutya, ezért kellett meghalnia:DD
jajdehülyevagyokbazmeg -
#19322 szerintem tuti az -
#19321 meghalt -
#19320 Dehogyis! Szerintem nem! Tökmás a feje! De mindjárt valamelyik koceka belinkel 2képet! Én mindIg letörlöm a részeket megnézés után! xd -
#19319 tényleg istenemre mondom de nektek nem tűnt fel hogy Don Self az Abruzzi csak levágattaa haját ? -
#19318 Faszt. Krantz egy jelenetben letépi a fejéről a maszkot a'la M:I, és kiderül, hogy ő maga Kellerman. Majd egy későbbi jelenetben exhumálják az eredeti kellerman holttestet, kiderül, hogy azon is maszk van, és a test nem más, mint Whistler. És tulajdonképpen Krantz volt bezárva a Sona-ba! Don self pedig nem FBI ügynök, hanem Abruzzi végrendelkezését próbálja érvényesíteni. Abban a dobozban meg (ami a scylla) a kis kínai van az Ocean's sorozatból.. -
Lipi1980 #19317 Kb. úgy, mint a Saw franchise-ban, ahol már Jigsaw a 3. rész végén meghalt, de még a jelenleg amcsiban futó 5. részben is vastagon benne van...
Ennyi erővel simán kiderülhetne az is, hogy Kellerman az egész CÉG feje és nem is Jonathan Krantz tábornok...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amennyi erővel visszajön Westmoreland a macskájával, annyi erővel visszahozhatják az egész Fox River-i Nyolcak közül pl. Abruzzit, vagy a gyagyás Patoshikot -
#19316 de igen, 1. évad végén -
#19315 vele mi is lett? nem meghalt? -
#19314 ha lesz ilyen akkor flashback formájában az tuti. -
Seeley #19313 remélem a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a macskájával együtt -
Larvin #19312 Egyedül T-bag-et sajnálnám, az ő karaktere miatt végtelenségig sem unnám meg a sorozatot, de, ha őt is kinyírnák, mint Bellicket, akkor onnantól nem érdekelne tovább. -
#19311 yovan annyi eszem nem volt meg kedvem sem xd -
#19310 Olvass egy pöppet vissza! Szinte már mindenki leírta véleményét! :)
Uhh! Szerintetek már megérett a sorozat arra, hogy véget érjen? :/ -
#19309 Téliszünet:
A szokásos téli pihenő kicsit később jön el idén, a szokásosnál a Prison Breaknek. A TvGuide információi szerint december 22-én tűzi adásra a Fox az utolsó idei részt (ami a 4. évad 16. része lesz), azt követően pedig a sorozat elvonul téliszünetre. Hogy mikor tér vissza, az még kérdéses. Február, március, április is lehet belőle. Ha emlékeztek, tavaly is rengeteget vártunk. Ilyenkor a Fox mindig a feje tetejére állítja a műsorrendjét. Ha lesz változás írunk róla. Egyébként a már meglévő epizódcímeket megleshetitek, az Epizódok menü / Negyedik évad alpontjában. ;)
Hollywood Reporter cikk:
Eddig tudott tények alapján spekuláció. Felsorolja a lehetőségeket. Ennek tudatában tessék értelmezni.
Véget érhet a Szökés
A sorozat színészeit arról értesítették, hogy a forgatás ideje kitolódhat, 2 plusz rész elkészítése miatt.
A PB írók már ötletelnek azon, mi legyen ebben az extra 2 órában, amik egyes találgatások szerint a 4 éve futó sorozat befejezéseként szolgálnának.
Ha meg is csinálják a 2 extra részt, még nem világos, milyen sorsra jutnak, mivel a csatorna még nem erősítette meg, hogy adásba kerülnek-e valaha (habár folynak erről a tárgyalások a stúdióval).
A Fox lehet, hogy tavasszal vetíti le az extra részeket, mikor visszatér a sorozat, habár ez elég valószínűtlen, a Prison Break őszi szezonban mutatott gyenge teljesítménye miatt.
Kézenfekvőbb megoldás lehet, hogy ezen részek a következő évad összekötő részeként szolgálnak majd, hasonlóan az idén ősszel leadott 24 prequelhez. Esetleg előfordulhat, hogy a PB DVD-n kapnak helyet.
Forrás: http://www.szokesfan.hu