23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#19388 nem mindig -
Larvin #19387 Ez elég nagyképűnek hangzott. Magaddal szóba állsz legalább?
Én szért járok ide, hogy elolvassam a többiek véleményét. -
Larvin #19386 nem azt találta meg T-bag? -
#19385 huu hát ez yo rész volt kiváncsi vok mi lesz, de nem olvasok vissza gondolom voltak érdekes eszme futtatások :D -
#19384 Még mindig nincs semmi szó a 3. évad végén Whistler megtalált aktatáskájáról, benne Jason Lief névre szóló papirokkal... Vajon elfelejtettél a készitők? -
#19383 és később felmerült a kip is, az meg a laoszi pénz -
Lipi1980 #19382 Hogy melyik részben volt azt nem tudom, de emlékeim szerint Laoszról beszéltek... -
Verseghy #19381 S03E01.
Az elején, 05:10-kor egy csaj megy el Scofield bátyó mögött a Sonában.:) Kicsi baki..:) És nem a kurva, mert az később fog bemenni. -
#19380 vki nem tudja melyik részben volt az, mikor a tábornok mondja, h vmelyik délkelet-ázsiai országot árasztották el hamis pénzzel? -
Atys91 #19379 Istencsászár rész volt!! -
#19378 azaz xDDDDDDDDd -
#19377 nézd meg a szótárban. jelmagyarázat te lüke :D az kellett nekik ahhoz hogy tudjak ertelmezni a terkepet, david baker tervezotol szerzett kis papir. dehulye vagy bazmeg :D -
Micsu #19376 hogyne tudta volna, nem látszódott meglepettnek a köv rész bemutatójában, meg ügye kell neki az uccsó kártya -
Verseghy #19375 Hehe..:D:DD:D:DD -
#19374 én is remélem,hogy tudta...különben nagyon amatőrnek fog tűnni mostmár sco a szememben :D meg úgy mindenki -
#19373 tuti, hogy tudta! -
Dj Siegfried #19372 Will Smith :) -
Verseghy #19371 Engem még az is izgat, hogy mi az a Legend. -
#19370 amúgy szerintem tudta hogy riasztó van alatta
mindenre számítottak volan csak arra nem?...:) -
#19369 igen, ez bennem is felmerült...
mér ő megy? hogy ott bent majd jól elszédüljön? -
Larvin #19368 Szerintem azért ment ő, mert ő az agy. Ne felejtsük, még mindíg nem tudjuk pontosan, és ők sem, hogy mi is valójában a Scylla -
#19367 Igen, benne felcsillant a remény, hogy tud rendes emberként is élni, pont ahogy mondta, ennek annak szólítják, stb. -
Dave0092 #19366 Mert ezzel is kiakarták hangsulyozni hogy azért sco a főszereplő... mert utobbi időkbe eléggé háttérbe szorult -
Dj Siegfried #19365 de miért volt muszály sco-nak bemenni a scyllához? miért nem ment mahone vagy sucre ..stb ????? pont neki kellett bemenni. XD -
#19364 annyira nem fontos neki a pénz, majdnem elment az 50e-ért hajókázni -
#19363 na vajon miért. uristen -
ACE #19362 Egyszer már megvagdosta a kezét, nem akarta hogy most meg a torkát vagdossa :D -
#19361 Hát igen, ki kellett volna használnia az alkalmat. Utána ráért volna elárulni, hogy nincs nála a kütyü. -
Lipi1980 #19360 Gretchen szerkóján én is kerekítettem a szemem.
Csodálkoztam, hogy T-Bag, miért nem vetett rá magát azonnal (tekintettel a múltjára), de lehet, hogy fontosabb neki az az pár millió dollár... De az öreg helyében én lehet hogy úgy dugtam volna, mint a lopott biciklit -
Lipi1980 #19359 Szerintem ha szó szerint lefordítod, akkor egy kicsit közelebb jutsz a megoldáshoz.
Annyit segítek, hogy a Quiet azért került bele, mivel ez egy olyan rész, ahol a felirat fordítójának nem volt (és később a szinkron színészeknek sem lesz) annyi dolga, mint akármelyik másik résznél! -
Orionk #19358 Az eddigi részeknél nagyjából ki tudtam találni, hogy miért az a cime az epizódnak, ami éppen a cime. Viszont most fogalmam sincs, hogy miért az volt az epizós cime, hogy Quiet Riot.
SZerintetek? VAn valakinek ötlete?
ÜDv., -
salieri #19357 Pörög az évad szerintem, 7/10 az új rész.
van már nézettség. -
#19356 képt -
#19355 vá, miért lett vége. nézni akartam még =( -
#19354 a tükrökre, szemüvegekre, ablakokra valamiért mindig odafigyelek... :D
-
#19353 te is észreveszed az ilyeneket? -
#19352 Sári szemüvegében láttátok a kamerást? :) -
#19351 me akko nem lenne sorozat -
#19350 Ha ekkora nemzetbiztonsági kockázatot jelent ez a Scylla, miért nem foglalják el az épületet egy csapat kommandóssal és visznek be mindenkit? -
#19349 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"Gretchen és T-Bag mekkora szemetek, Scofield-ék az életükkel játszanak erre ezek ketten csak úgy elvennék a scyllát. "
őőő, most ezt ugye nem komolyan irtad? Jajj, tényleg milyen egy szenya ez a t-bag bácsi... -.-