23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Rockynhooo
    nem mindig
  • Larvin
    Ez elég nagyképűnek hangzott. Magaddal szóba állsz legalább?
    Én szért járok ide, hogy elolvassam a többiek véleményét.
  • Larvin
    nem azt találta meg T-bag?
  • Rockynhooo
    huu hát ez yo rész volt kiváncsi vok mi lesz, de nem olvasok vissza gondolom voltak érdekes eszme futtatások :D
  • N o N a m e
    Még mindig nincs semmi szó a 3. évad végén Whistler megtalált aktatáskájáról, benne Jason Lief névre szóló papirokkal... Vajon elfelejtettél a készitők?
  • passatgt
    és később felmerült a kip is, az meg a laoszi pénz
  • Lipi1980
    Hogy melyik részben volt azt nem tudom, de emlékeim szerint Laoszról beszéltek...
  • Verseghy
    S03E01.
    Az elején, 05:10-kor egy csaj megy el Scofield bátyó mögött a Sonában.:) Kicsi baki..:) És nem a kurva, mert az később fog bemenni.
  • poppe
    vki nem tudja melyik részben volt az, mikor a tábornok mondja, h vmelyik délkelet-ázsiai országot árasztották el hamis pénzzel?
  • Atys91
    Istencsászár rész volt!!
  • desigo
    azaz xDDDDDDDDd
  • cement
    nézd meg a szótárban. jelmagyarázat te lüke :D az kellett nekik ahhoz hogy tudjak ertelmezni a terkepet, david baker tervezotol szerzett kis papir. dehulye vagy bazmeg :D
  • Micsu
    hogyne tudta volna, nem látszódott meglepettnek a köv rész bemutatójában, meg ügye kell neki az uccsó kártya
  • Verseghy
    Hehe..:D:DD:D:DD
  • hunbasser
    én is remélem,hogy tudta...különben nagyon amatőrnek fog tűnni mostmár sco a szememben :D meg úgy mindenki
  • pyrohun #19373
    tuti, hogy tudta!
  • Dj Siegfried
    Will Smith :)
  • Verseghy
    Engem még az is izgat, hogy mi az a Legend.
  • passatgt
    amúgy szerintem tudta hogy riasztó van alatta

mindenre számítottak volan csak arra nem?...:)
  • zsutyesz
    igen, ez bennem is felmerült...
    mér ő megy? hogy ott bent majd jól elszédüljön?
  • Larvin
    Szerintem azért ment ő, mert ő az agy. Ne felejtsük, még mindíg nem tudjuk pontosan, és ők sem, hogy mi is valójában a Scylla
  • Kaplan
    Igen, benne felcsillant a remény, hogy tud rendes emberként is élni, pont ahogy mondta, ennek annak szólítják, stb.
  • Dave0092
    Mert ezzel is kiakarták hangsulyozni hogy azért sco a főszereplő... mert utobbi időkbe eléggé háttérbe szorult
  • Dj Siegfried
    de miért volt muszály sco-nak bemenni a scyllához? miért nem ment mahone vagy sucre ..stb ????? pont neki kellett bemenni. XD
  • passatgt
    annyira nem fontos neki a pénz, majdnem elment az 50e-ért hajókázni
  • cement
    na vajon miért. uristen
  • ACE
    Egyszer már megvagdosta a kezét, nem akarta hogy most meg a torkát vagdossa :D
  • Herold
    Hát igen, ki kellett volna használnia az alkalmat. Utána ráért volna elárulni, hogy nincs nála a kütyü.
  • Lipi1980
    Gretchen szerkóján én is kerekítettem a szemem.
    Csodálkoztam, hogy T-Bag, miért nem vetett rá magát azonnal (tekintettel a múltjára), de lehet, hogy fontosabb neki az az pár millió dollár... De az öreg helyében én lehet hogy úgy dugtam volna, mint a lopott biciklit
  • Lipi1980
    Szerintem ha szó szerint lefordítod, akkor egy kicsit közelebb jutsz a megoldáshoz.

Annyit segítek, hogy a Quiet azért került bele, mivel ez egy olyan rész, ahol a felirat fordítójának nem volt (és később a szinkron színészeknek sem lesz) annyi dolga, mint akármelyik másik résznél!
  • Orionk
    Az eddigi részeknél nagyjából ki tudtam találni, hogy miért az a cime az epizódnak, ami éppen a cime. Viszont most fogalmam sincs, hogy miért az volt az epizós cime, hogy Quiet Riot.

SZerintetek? VAn valakinek ötlete?

ÜDv.,
  • salieri
    Pörög az évad szerintem, 7/10 az új rész.

van már nézettség.
  • tommyg
    képt
  • sweech
    vá, miért lett vége. nézni akartam még =(
  • Sland
    a tükrökre, szemüvegekre, ablakokra valamiért mindig odafigyelek... :D
  • N o N a m e
    te is észreveszed az ilyeneket?
  • Sland
    Sári szemüvegében láttátok a kamerást? :)
  • cement
    me akko nem lenne sorozat
  • Herold
    Ha ekkora nemzetbiztonsági kockázatot jelent ez a Scylla, miért nem foglalják el az épületet egy csapat kommandóssal és visznek be mindenkit?
  • pyrohun #19349
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"Gretchen és T-Bag mekkora szemetek, Scofield-ék az életükkel játszanak erre ezek ketten csak úgy elvennék a scyllát. "

őőő, most ezt ugye nem komolyan irtad? Jajj, tényleg milyen egy szenya ez a t-bag bácsi... -.-