23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • ForzaInter
    oltás:oooo
  • Orionk
    Gondoltam, hogy valami olyat akarsz ajánlani, amit te nézel. :D:D
    De hogy pont a Barátok közt sori-t választottad... :D
  • ForzaInter
    inkább te nem vágod dolgokat, mindenben hülyeségben csak keresel vmit, ajánlom a barátok köztöt az tele van csavarokkal, meg azt talán megtudod érteni:D
  • passatgt
    ugyanabban az epizódban volt szó a kameráról, tudott róla már azelőtt, hogy a lábát berakta a GATE-be:)
  • ForzaInter
    hát eddig rohadtul az jött le a hszból, hogy kurvára nem érted a sorozatot.
  • cement
    te nem vagod ocsem mindenben csavart keresel, pedig nincs
  • Micsu
    térképeken használják a legend kifejezést, igaza van cementnek, egyébkén meg sok játékban találkozhattatok már vele
  • Orionk
    Hogy valaki ennyire ne vágja a dolgokat, na mind1...
  • pyrohun #19420
    "de kétlem, hogy ezzel akarta lecsalni"

oké
  • cement
    istenem ne legyetek mar ilyen hulyek...
    a legendet már elmagyaraztam, quiet riot meg csendes lazadas, mivel csendben kell lenniuk a mikrofonok miatt

es igen scofield direkt akarta h eszrevegyek mivel kell nekik a 6. kartya
  • Orionk
    SZerintem is, ez jóó!
  • N o N a m e
    Akkor kétértelmű, mindkét értelmét beletették egy részbe.
  • N o N a m e
    Riot az lázadást jelent, Quiet riot pedig a csendes betörést a scyllához. Én igy értelmeztem.
  • threeman
    a legend az itt jelmagyarázat, mert arról szólt a rész, h azt megszerzik a tervezőtől, h tudják mi mit jelent a tervrajzon...
  • N o N a m e
    A legend lehet legenda, monda is. És ne hiszem hogy egy résznek az lenne a cime hogy: Jelmagyarázat. Sokkal inkább egy legenda, Bellick emlékezésére, ahogy Orionk irta.
  • Orionk
    az értelmesebbeket érdekli.

Aki nem csak szemvakítást nem féltve bámulja a sorozatot, hanem értelmet is keres!
  • Orionk
    Tudom, hogy hiányzik, de kétlem, hogy ezzel akarta lecsalni.

Meg láttad te is, hogy a tábornok nem tartja mindig magánál.
  • ForzaInter
    kit érdekel mi a cím jelentése
  • pyrohun #19410
    arra még nem jöttél rá, hogy pontosan ez volt a célja? ne feledd el, hogy a tábornok kis kártyácskája még hiányzik...
  • kisdead99
    Legend=jelmagyarázat, írták már mások is.
  • Orionk
    Mivel nem vagok köteles már spoiler taget használni, tekintettel a fenti banner alatt levő leirásra, akkor rendesen kiirom a meglátásom.

Amikor Scofield körbe vágta az üveget, és belépett a Scylla-hoz, akkor mielőtt hozzáért volna körbenézett, és a plafon-on észre is vett valami kis fekete henger alakú dolgot, ami a plafon ról lógott lefelé.
    Később megtudtuk, hogy az egy kamera, mert a General azon vette észre, hogy valaki elemeli a Scylla-t.

Kérdésem: Ha Scofield olyan nagy zseni, és őrá épül a sorozat, akkor hogy lehet, hogy hagyta, hogy meglásáák azon a kamerán keresztül? Mert ugye mondom, hogy körbenézett, és észrevette a kamerát!
  • Orionk
    Ez már egy jó meglátás arra, hogy miért van benne a cimben a :

QUIET , hát azért, mert tényelg csendben kellett lenniük

De, akkor mi a RIOT
  • Orionk
    Ezt nem nehéz kitalálni.
    Minden epizód cimének jelentősége van.
    Néha a néző árjön, hogy miért az a cim, ami. Például az Eagels&angels cimet nem volt nehéz kitalálni.

Hát a Legend cimet sem nehéz kitalálni, hogy miért? A legend azt jelenti, hogy legenda. Akkor mondjuk valakire, hogy legenda, ha általában már sajnos meghalt. Vagyis azért Legend, mert a legendára, azaz Bellick-re emlékeznek abban a részben. Lásd T-bag-et is nagyon megviselte a dolog, abban a részben fel is idézte bellick-et.
    Elvégre T-bag ismerte közülök a legjobban, mert T-bag volt a legrégebb óta a fox river-ben.

Némely epizód cimet, viszont tényleg nehéz kitatalálni, például én nem tudom, hogy miért volt a mostaninak a cime:

QUIET RIOT

Szerintetek?
  • Orionk
    Ez nagyon jó meglátás!

Akkor ugy harangozták be azt a boritékot, hogy valami NAGYON NAGYON fontos dolog lesz. Ehhez képest, még ninncs róla semmi
  • Bulykin
  • Flamer
    némár őis szökik valahonnét :D tetkovan a kerján:D
  • Rockynhooo
    ahogy benevezted már az is spoiler :D
  • Atys91
    Burrows vs. Captain(spoiler)

• BB7
    Jaja! Annak MI is örültünk volna! XD [Csorog a nyála]
  • Dj Siegfried
    szerintem meg mindent be kellett volna vetnie, hogy az öreget elvigye a szívinfarktus :D
  • Dj Siegfried
  • Lipi1980
    Ahogy elnézem Gretchen öltözéke sokunknak bejött

OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintetek (férfiszemmel) van kapcsolat a kisiskoláslányruci és "simasuna" között? Szerintem IIIGGEEENNN
  • BB7
    Eddig is Gretchen bejött de a hétfői részben! Háááh!
    Nagyon bejött ez a szerelés! Bár kicsit baromságnak tartom, hogy így "áthívja" és akkor lopná el a kártyát mikor veszi le a kabátját! Kicsit noob! Inkább "aktus közben" altatta volna el vagy valami!
  • DjDano
    A film nem a valóság...
  • cement
    a macgyver meg a knight rider is baromsag volt, pont ezert voltak jok ^^
  • precision
    de mind1
    de ha zavar h ilyenekről is beszélgetünk, szólj...
  • passatgt
    nemmindegy?
  • precision
    meg az is hülyeség pl hogy a hőérzékelőt be lehet csapni a folyékony nitrogénnel
    mythbustersben volt pl, hogy nem is a legjobb hőérzékelőt sem lehet becsapni ezzel... Szkófild meg ugye azt mondja hogy a Scyllat örző helyiségben a legjobb cucc van... a folyékony nitrogénnel szemben hatásosabb lett volna egy hőálló öltözék viselete, ugyanis az teljesen elnyeli az ember által kibocsátott hőt, így a hőérzékelő sem látja... a mythbustersben is csak így tudták átverni a hőérzékelőt

meg persze egy csomó hülyeség volt benne, pl az általad említett elektromágneses marhaság...és még sok minden. de hát ez _amerikai_ sorozat... azokkal bármit el lehet hitetni :)
  • Wintersturm
    [spoiler]
    Ez a vasbetonból kitépjük a vasat mágnessel, ami két aksiról megy dolog, elég röhejes, egy csomó alapvető fizikai törvénynek ellentmond. Ennek ellenére várom, hogy mikor próbálkozik meg vele Magyarországon egy csapat egy bank falánál .
    [\spoiler]
  • Rockynhooo
    mellesleg te is tudod, hogy értettem: " Abruzzi visszatér az ikertesoja lelkébe" féle hozzászókásokra gondoltam -.-