23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#19428 oltás:oooo -
Orionk #19427 Gondoltam, hogy valami olyat akarsz ajánlani, amit te nézel. :D:D
De hogy pont a Barátok közt sori-t választottad... :D -
#19426 inkább te nem vágod dolgokat, mindenben hülyeségben csak keresel vmit, ajánlom a barátok köztöt az tele van csavarokkal, meg azt talán megtudod érteni:D -
#19425 ugyanabban az epizódban volt szó a kameráról, tudott róla már azelőtt, hogy a lábát berakta a GATE-be:) -
#19424 hát eddig rohadtul az jött le a hszból, hogy kurvára nem érted a sorozatot. -
#19423 te nem vagod ocsem mindenben csavart keresel, pedig nincs -
Micsu #19422 térképeken használják a legend kifejezést, igaza van cementnek, egyébkén meg sok játékban találkozhattatok már vele -
Orionk #19421 Hogy valaki ennyire ne vágja a dolgokat, na mind1... -
#19420 "de kétlem, hogy ezzel akarta lecsalni"
oké -
#19419 istenem ne legyetek mar ilyen hulyek...
a legendet már elmagyaraztam, quiet riot meg csendes lazadas, mivel csendben kell lenniuk a mikrofonok miatt
es igen scofield direkt akarta h eszrevegyek mivel kell nekik a 6. kartya -
Orionk #19418 SZerintem is, ez jóó! -
#19417 Akkor kétértelmű, mindkét értelmét beletették egy részbe. -
#19416 Riot az lázadást jelent, Quiet riot pedig a csendes betörést a scyllához. Én igy értelmeztem. -
#19415 a legend az itt jelmagyarázat, mert arról szólt a rész, h azt megszerzik a tervezőtől, h tudják mi mit jelent a tervrajzon... -
#19414 A legend lehet legenda, monda is. És ne hiszem hogy egy résznek az lenne a cime hogy: Jelmagyarázat. Sokkal inkább egy legenda, Bellick emlékezésére, ahogy Orionk irta. -
Orionk #19413 az értelmesebbeket érdekli.
Aki nem csak szemvakítást nem féltve bámulja a sorozatot, hanem értelmet is keres! -
Orionk #19412 Tudom, hogy hiányzik, de kétlem, hogy ezzel akarta lecsalni.
Meg láttad te is, hogy a tábornok nem tartja mindig magánál. -
#19411 kit érdekel mi a cím jelentése -
#19410 arra még nem jöttél rá, hogy pontosan ez volt a célja? ne feledd el, hogy a tábornok kis kártyácskája még hiányzik... -
#19409 Legend=jelmagyarázat, írták már mások is. -
Orionk #19408 Mivel nem vagok köteles már spoiler taget használni, tekintettel a fenti banner alatt levő leirásra, akkor rendesen kiirom a meglátásom.
Amikor Scofield körbe vágta az üveget, és belépett a Scylla-hoz, akkor mielőtt hozzáért volna körbenézett, és a plafon-on észre is vett valami kis fekete henger alakú dolgot, ami a plafon ról lógott lefelé.
Később megtudtuk, hogy az egy kamera, mert a General azon vette észre, hogy valaki elemeli a Scylla-t.
Kérdésem: Ha Scofield olyan nagy zseni, és őrá épül a sorozat, akkor hogy lehet, hogy hagyta, hogy meglásáák azon a kamerán keresztül? Mert ugye mondom, hogy körbenézett, és észrevette a kamerát! -
Orionk #19407 Ez már egy jó meglátás arra, hogy miért van benne a cimben a :
QUIET , hát azért, mert tényelg csendben kellett lenniük
De, akkor mi a RIOT -
Orionk #19406 Ezt nem nehéz kitalálni.
Minden epizód cimének jelentősége van.
Néha a néző árjön, hogy miért az a cim, ami. Például az Eagels&angels cimet nem volt nehéz kitalálni.
Hát a Legend cimet sem nehéz kitalálni, hogy miért? A legend azt jelenti, hogy legenda. Akkor mondjuk valakire, hogy legenda, ha általában már sajnos meghalt. Vagyis azért Legend, mert a legendára, azaz Bellick-re emlékeznek abban a részben. Lásd T-bag-et is nagyon megviselte a dolog, abban a részben fel is idézte bellick-et.
Elvégre T-bag ismerte közülök a legjobban, mert T-bag volt a legrégebb óta a fox river-ben.
Némely epizód cimet, viszont tényleg nehéz kitatalálni, például én nem tudom, hogy miért volt a mostaninak a cime:
QUIET RIOT
Szerintetek? -
Orionk #19405 Ez nagyon jó meglátás!
Akkor ugy harangozták be azt a boritékot, hogy valami NAGYON NAGYON fontos dolog lesz. Ehhez képest, még ninncs róla semmi -
#19404 -
#19403 némár őis szökik valahonnét :D tetkovan a kerján:D -
#19402 ahogy benevezted már az is spoiler :D -
Atys91 #19401 Burrows vs. Captain(spoiler)
-
#19400 Jaja! Annak MI is örültünk volna! XD [Csorog a nyála] -
Dj Siegfried #19399 szerintem meg mindent be kellett volna vetnie, hogy az öreget elvigye a szívinfarktus :D -
Dj Siegfried #19398 -
Lipi1980 #19397 Ahogy elnézem Gretchen öltözéke sokunknak bejött
OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintetek (férfiszemmel) van kapcsolat a kisiskoláslányruci és "simasuna" között? Szerintem IIIGGEEENNN -
#19396 Eddig is Gretchen bejött de a hétfői részben! Háááh!
Nagyon bejött ez a szerelés! Bár kicsit baromságnak tartom, hogy így "áthívja" és akkor lopná el a kártyát mikor veszi le a kabátját! Kicsit noob! Inkább "aktus közben" altatta volna el vagy valami! -
#19395 A film nem a valóság... -
#19394 a macgyver meg a knight rider is baromsag volt, pont ezert voltak jok ^^ -
#19393 de mind1
de ha zavar h ilyenekről is beszélgetünk, szólj... -
#19392 nemmindegy? -
#19391 meg az is hülyeség pl hogy a hőérzékelőt be lehet csapni a folyékony nitrogénnel
mythbustersben volt pl, hogy nem is a legjobb hőérzékelőt sem lehet becsapni ezzel... Szkófild meg ugye azt mondja hogy a Scyllat örző helyiségben a legjobb cucc van... a folyékony nitrogénnel szemben hatásosabb lett volna egy hőálló öltözék viselete, ugyanis az teljesen elnyeli az ember által kibocsátott hőt, így a hőérzékelő sem látja... a mythbustersben is csak így tudták átverni a hőérzékelőt
meg persze egy csomó hülyeség volt benne, pl az általad említett elektromágneses marhaság...és még sok minden. de hát ez _amerikai_ sorozat... azokkal bármit el lehet hitetni :) -
Wintersturm #19390 [spoiler]
Ez a vasbetonból kitépjük a vasat mágnessel, ami két aksiról megy dolog, elég röhejes, egy csomó alapvető fizikai törvénynek ellentmond. Ennek ellenére várom, hogy mikor próbálkozik meg vele Magyarországon egy csapat egy bank falánál .
[\spoiler] -
#19389 mellesleg te is tudod, hogy értettem: " Abruzzi visszatér az ikertesoja lelkébe" féle hozzászókásokra gondoltam -.-