Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
remélem mindenki becsületesen fogja kitölteni , hiszen ez egy játék :)
a kvíz kitöltésének határideje 2 perc!
minden kérdés csakis az elsõ évadból származik,tehát nem kell komplikálni semmit!
ha vki kitölti kérném itt jelezze már legyen oly kedves.
a legelsõ kérdés ami nem is kérdés.:
Ide írd be az SG-s nicked!
--- ez mindenkinél más és más :)
ha vkinek vmi kérdéssel problémája adódik kérem privátban tegye mert ha itt elhangzik egy-egy kérdés konkrétan akkor az már nem fog a meglepetés erejével hatni!
Végül, sok sikert!
szerk.: remélem nem lett annyira gáz a kvíz :)
a további fordulókban tervezek képes kérdést is betenni.
egyébként nemtom hány forduló lesz de így elsõre azt hittem h max 15 kérdést tudok összebigyeszteni de sokkal több lesz :D
a Hófehérkébõl a hejhós dalt egy az egyben alátették a pihenõszoba bontásának.
Valaki tudna egy linket adni a videóhoz?
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Kinek lenne kedve egy kis játékban részt venni?:D
gondoltam csínálok egy kvízt vmeik évadból (ezt elõre direkt nem mondanám meg nehogy valaki gyors nekiáljon belenézni abba az évadba) és kiderülne ki mennyire emlékszik még a sorozatra.
szóval aki részt venne az jelezze már,jó lenne tudni h kb mennyi résztvevõre lehet számítani!
amúgy nemrég olvastam hogy Sara egy új sorozatban lesz fõszereplõ, aszem októbertõl.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Májkül, vagyis Wentworth Miller különben a Resident Evil 4.-et forgatja mostanság. Szerintem ha lehetne még folytatni a sorozatot, akkor sem vállalná el. Sajnálom nagyon, hogy megölték a karakterét a végére, de Sara és a kis Májkül közös jelenete nagyon aranyos. :)
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
A medve nem játék.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Emlékeim szerint a Final Break c. utolsó dupla epizód nem 4 évrõl szól, hanem
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
És avval lesz vége.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én hagytam volna Michaelt tovább élni,de ezt gondolom már kiveséztétek,csak leírtam az én véleményemet.Pápá