Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SG rock
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
húú rájöttem, h az a kislány Gretchen lánya 😊 (nem kellett hozzá sok ész😄) Mahone meg nagyon durván nézett arra a niggára a bíróságon, a szemével ölni tudott volna 😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Golyo69
jaja..az kajak jó rész volt 😄😄 ott naon jól nézett ki Sarah...😄😄

GGMU

desigo
"Ne szokj hozzá!" <#hehe>
THeArrow
<3

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

ForzaInter
<#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

Yo, Bitch!

m0tTh0w
Ez kimondottan egy jó rész volt. Most fordult elõször elõ hosszú idõ óta , hogy nyúltam volna a következõ részért...

Eyacandy <#vigyor3>

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

desigo
kira xD
ForzaInter

Yo, Bitch!

passatgt
hossupuska

6oshoz? Magyarul? Hol?
ForzaInter
már van felirat

Yo, Bitch!

ForzaInter
én most kezdtem el ma, 2 részen vagyok túl, hát nem pb ehez képest esti mese😄

Yo, Bitch!

zaki
de kemény 😄
amúgy most kezdem el a houset nézni, vmelyik részben feltûnt ez a csávó ügyvédként 😛

dragon11
1 nap csúszás.. sztem holnap lesz, v. ma este.

Kb mikorra szokott kijönni a hétfõi részre a magyar felirat?
Smuge
Jó rész volt a mostani , végre beindulnak a dolgok 😊

II Rocky II
inkább javaslat a topic szépsége érdekében :/

24 - Exile -Nov.23

PyRex
kitöröltem a flémet. megint. 😊 és igen: megint nagyon hülye kérdés volt...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Helo sziasztok valaki tudna segiteni a prison break telefonos játékéban ott tartok hogy 8 másodperc altt kell valamit csinálnom de nem tom mit ijen sárga szinü a háttér és azt irja jussak el a végiig de nem tom hogy de már el kezdtünk szökni mindenki..
dragon11
Lol ez kemény volt.. xD de am. valóban jó ez..:\

zaki
akkor nem néztél eddig semmi mást csak pb-t? 😄

ige, ebben a sorozatban nagyon sok a véletlen. Néha már kissé idegesítõ is. Pl: a második szériában a tetkó sco karján: RIP Chance woods (azt hiszem ez volt) még ha rá is jött mahone hogy személyrõl van szó és meghalt a csávó akkor is nem 20 másodperc alatt kellett volna megtalálnia a sírját :S Amúgy még mindig ez a legjobb sorozat what i have ever seen 😄
desigo
nah akkor ráállunk majd arra is xD
hunbasser
oda nem kapott meghívót,szal csak myvipje van.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hmm,hát én egy profilképre emlékeztem 😄 akkor elnézést kérek,benéztem.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
lehet megtalálták az iwiwjét

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ha megnézted volna a végét... az a ügynök képnagyitatást kért az ezredesre... a képnagyittatás az onnan jött amit sco fényképezett a telojával...

hunbasser
mondjuk ez a hackercsávó is kissé el van túlozva...õ mindig be tud lépni mindenhová,nem gond neki feltörni semmit sem.na meg a general elvileg az usa vagy a világ leghatalmasabb embere,és nyilván a legjobban õrzött is,megmondta a csávó is,hogy egy szellem,kb nem létezik,de azért pillanatok alatt megtalálta a képét <#idiota>

ReaL MaDRid x siempre

nekem az volt a furcsa, mikor a puccos irodahazban megjelent a kisse szakadt Cukor es Bellick:-)

http://gaborszantai.co.uk/

grebber
Ez az 5. rész jó itt is megmutatkozik hogy nem nagyon ügyeltek az apró részletekre.

Ja persze egy agyonörzött épületbe ahol gyakorlatilag szénné védenek mindent a parkolóban meg a liftben nincs kamera rendszer.<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

PyRex
ELÉG LEGYEN A FLÉMBÕL!

II Rocky II
azért érdekes ,ha pyrex irja be azt amit most én (anno õ irta,tõle vettem) akkor neki nem merted volna ezt leírni <#vigyor1>

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
hát ja! 😄
remélem megértetted te is hogy én nem ugy vagyok ezzel😄
csak anno ha vki filmrõl beszélt,vagy egy másik filmbõl hozott fel példát akkor lebaszták mert volt/van aki még nem nézte meg azt a filmet és lelõtt egy nagy poént 😞
és én most azt az igét irtam le megint 😛

24 - Exile -Nov.23

http://gaborszantai.co.uk/

Rockynhooo
pff :| ennyi erõvel ne beszéljen senki semilyen filmrõl se sorozatrol se semmirõl 😞

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

PyRex
néha még én is követhetek el hibát. néha.

II Rocky II
benézted =D

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
nem láttam a képet 😊 amugy bocs,de azon a véleményen vagyok hogy nyugodtan lehessen beszélni épp más sorirol egy-egy példa erejéig 😄
csak hát pyrex bácsi igéjét mondtam én is😊
félreértettél😄

24 - Exile -Nov.23

PyRex
valóban én kérek elnézést ha ez abból volt

Kaplan
Nyilván, akkora spoilert lõtt le most, hogy innentõl kezdve totál felesleges nézni a hetedik évadot, ne légy már gyerek...peace.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

II Rocky II
de spoiler az is ,mert van aki most áll neki a vészhelyzetnek és egy nagy poént lõsz le ,szal spoiler az is😄 más sorozatból nem szabad semmitsem mondani és képet tenni!!!

24 - Exile -Nov.23

kill3r21
Amugy meg érdekesség képpen tetem be...😊 Elnézést Kérek...😊
kill3r21
kedves valaki! ugylátszik olvasni meg nem tudsz....ez a kép egy vészhelyzet! ismétlem VÉSZHELYZET részböl van ( gyengébbek kedvéért nem szökés) és egy kb 5 éves részböl... de részletezem a vészhelyzet a 15. évadnál tart most...ez meg a 7. évadbol valo kép volt...lehet számolni....Peace
PyRex
Aranyoskedves kill3r21! TANULJ MÁR MEG OLVASNI!!!

"PROMÓ KÉPEK KÖVETKEZÕ EPIZÓDOKBÓL: CSAK LINKBEN!"

II Rocky II
jaja egyetértek,ezzel elcseszték.sara-t nem hagyta magára Sco 😄 de burrows meg otthagyja sofiat és lj-t 😮

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
erre írtam,olyasmit hogy egyetértek és még vmit:S de hova tûnt az a hsz-om ? <#fejvakaras>

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
😄DDDdddd tényleg,eléggé érdekes,hogy LJ-ért harcolt,most meg csak úgy otthagyja,megadva a lehetõséget arra,hogy megint elkapják a kölyköt és Sofiát is,akivel mint tudjuk jól összemelegedett Lincoln barátunk.

ReaL MaDRid x siempre

titeket nem zavar, hogy a 3. évad arról szólt hogy lincoln visszaszerezze a fiát most meg már lement 5 rész és azóta mégcsak szó sem volt róla!
fura, lehet összejött a zsófia ljvel!
hunbasser
_:A?SDASDDAS elképzeltem ahogy szereplõválogatáson mondja a rendezõ,hogy húzzák össze a szemöldöküket,aztán Scofieldnál: "ááááh,te kellesz nekünk Wentworth" 😄DDddd

ReaL MaDRid x siempre