23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Rockynhooo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    áhh ez faszság h beállnak a céghez, mindegyik utálja egytől egyig a céget
  • a.carkey
    Érdekes vége volt. Nyilván nem véletlenül említették meg az apjukat, így vsz neki is köze lehet ahhoz, ami történt. Mi lesz most? Beállnak a cég mellé, visszaszerzik a cuccost, aztán a cég átbassza őket újból, aztán megint bosszú, stb.

Lesz jövő héten újabb rész?
  • LeventeV
    Most az lenne nagy ha Michael-ek elmennenek a tabornokhoz es onkent felajanljak a szolgalataikat hogy visszaszerezzek a cuccot.
  • Larvin
    "Én mindig ahogy kapom kinyítom"

Vajon milyen borítékokat szokott Seeley kapni?

• r4pt0r
    Nekem nem teljesen tiszta hogy miről beszéltek. A csaj nem volt benne ha benne lett volna nem kellet volna eljátszani a dolgot. Fengel se üzletelte volna le nehogy lebukjon gondolom én, meg akkor a végén nem kellet volna fegyvert fogni egymásra. És azért kérdezte a csajtól hogy mit hallott még mert Feng meghalt el kell adni valakinek.

Néha az az érzésem egyesek nem nézik végig vagy nem is értik mit néznek.
  • Verseghy
    Szerintem Feng-el is dumálta meg a dolgot és szerintem a csaj is benne volt, mert nehogy már T-Baget ne egyből az FBIhoz vitte volna... Ha nem Feng, akkor már ajánlott neki kurva sok pénzt. De szerintem nem a CÉG és nem az elejétől kezdve, közbe ajánlhatták fel valamikor... Bár végülis az is lehet, hogy a CÉG ígért neki valami safe houset a családjának meg sok zsét, VAGY esetleg épp a Gretchennel...
    Ki tudja, várom a folytatást!!:)
  • hunbasser
    AZTAKURVAAAAAAAAAAA :oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

self te jó ég...

pfuu...ez most kurvára ütött :D
  • ForzaInter
    spoiler bazmeg
  • KAMIONOS KOGYO
    Úristen mekkora rész!!!
    Ez a Don Self ááááá egy kibaszott sunyi
    De a cég most kapott az biztos !!!!!Michaelék megfőzték a céget
    Self + eladja a sylát és elhúzzz!!!
    Várom a folytatást
  • hunbasser
    aztakurva,sucre _:A?SDADSADASAS "bekaphatja tábornok" :_
    na jól van,végéig vissza sem jövök :D
  • hunbasser
    most kezdtem el nézni. áááá geci mekkora húzás!! :D:D ezt le kellett írnom,megyek is vissza nézni :D
  • Seeley
    valakinek dolgozik, vagy saját bosszú. De tuti nem a cégnek, az hülyeség lenne, elraboltatnák a Szillájukat, áhh, kétlem.
  • Seeley
    wááááá, ez nagyon jóóóó rész volt!

Nem hittem volna hogy Self átbassza őket. Kinek dolgozik? Már akkor gyanus volt amikor egymaga ment a Szilláért, mondom azért talán jobban is vigyázhatna rá. Májkelék meg miért nem nyitották ki hamarabb a borítékot. Én mindig ahogy kapom kinyítom, meg mégiscsak fontos papírok voltak benne, a céljuk. Fúúú, most a co. is ellenség meg Selfék is, nem irigylem a fiúkat...nagyon dúrva!
    Tetszett ahogy Linc arcoskodott a general-al..meg a végén ahogy Mahone-al megdumázták, Mahone for prez.

• Kaplan
    Nos, ez kicsit dühítő igen. Bár eléggé nyílvánvaló volt ez a húzás... Kíváncsi leszek meddig húzzák még. És, hogy a Cég most kinek fog neki menni, mert Scofieldék még mindig veszélyben vannak így.
  • wesker24
    Hát ezt elszurtam Sorry ! Légyszives valaki törölje ezt a hsz-t !
  • wesker24
    spoiler] Na igen szerintem se kellett volna ez bele de már elöre lehett sejteni hogy valami lesz mert ez még csak a 12 rész volt és beleraktak egy ilyen csavart. Most már nemcsak a cég ellen kell harcolniuk hanem már Self ellen is. [/spoiler]
  • Rockynhooo
    na igen.. viszont úgygondolom ez a húzás már nagyon nem kellett vna , engem ez nagyon kiábrándított :| tényleg egyszer sem mondtam még hogy jajj na nehuzzák már tovább stb, de ez már tényleg kicsit túlzás szerintem.
  • wesker24
    Jah én is arra gondoltam hogy eladja valakinek ugy látszik pont forditva sült el amit gondoltál. Meg az hogy 120 milláért lehet hogy többért is mert még Feng mondta hogy akár a 120 millának a dupláját is megéri a Scylla. Gondolom Self azért lötte le a csajt mert kapzsi volt az egészet magának akarta és gondolom Miriam ugyse ment volna bele egy alkuba habár ezt már nem tudjuk meg. Meg aztán Miriam egyből a szenátorhoz küldte volna a Scyllát és ezzel veszélyeztette Selfet.
  • Rockynhooo
    én azt gondoltam h a kiscsaj vmi beépített ember és elkéri hagy nézze meg és lelövi Selfet.. msot azt tartom valószínűnek hogy Self behúzta a Scyllat és majd elakarja adni vkinek ugyanígy 120 milláért aztán majd elhuz és él mint marci hevesen :D vagyis ez a terve ami persze nem fog sikerülni..!
  • wesker24
    Na ez is igaz akkor nem lopatta volna el amugy szerintem is el akarja adni valakinek vagy lehet hogy valami mást akar vele.
  • ForzaInter
    nem lehet a cég embere, akkor miért lopatta volna el a scyllát? semmi értelme nem lenne, sztem csak elakarja adni vkinek, ezért lopatta el
  • wesker24
    Én se nagyon értem most hogy mi van lehet hogy Self kettős szerepet játszott. Csak arra utazott hogy meg legyen a Scylla. Talán ő is egy beépitett ember a cégnél vagy mi ? Amikor már elkezdte a mondokáját már akkor tudtam hogy valami nagy baj lesz itt. És tessék pont ugyanugy mint a Lost-ban ahogy Michael beszélt Ana Lucia-val na ezt pont olyan rész volt.
  • Rockynhooo
    ha valaki érti a végét vagy van vmi sejtése az leírhatná spoilerbe mert nekem lövésem sem.
  • wesker24
    SPOILER VESZÉLY !

Nagyon jó rész volt a vége az ütött rendesen ! De nagy kár azért a jó kis csajért ! Habár gondoltam hogy valami ilyesmi fog történni.
  • wesker24
    OMFG! Azt a leborult szivar végitt !

A vége az nagyon ott volt !
  • BB7
    Tess
    Semmit nem változtattam benne! ;)
  • sweech
    tessék
  • kill3r21
    valaki feltenné máshova?
  • kill3r21
    én datárol lesem tudom szedni :S
  • BB7
    andraskoi
  • N o N a m e
    Köszi! De ezt ki csinálta?
  • BB7
    LoL! Ennyire hamar? o.O Nem is értem! Na mind1! Azért ellenőriztem és jó! :) TY!
  • setuh
    felirat
  • BB7
    Huh! Ahogy kijön felirat nézem! :P Nyámm! Nagyon várom!
  • Szolnokboy1
    nagyon zsír rész volt! a vége kegyetlen jó, még ha elég erőltetettnek is tűnik így elsőre.
  • salieri
    Jó volt a heti prisonbreak adag, de engem felidegesített. Jó volt minden, de tudtam volna örülni, ha másképp van vége...
  • threeman
    hujjujjhujjjujjj jujjj!
    ez kemény volt...
  • buldozer99
    komoly rész :O
  • kill3r21
    azta kibeba*****tt mocs**s rákos istenit.....eféle csavarra aztán télleg nem számitottam....ejjj
  • limperatore
    íjj mekkora rész :D