23172

A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Dean Winchester #19670 jah =)
dexter feliratra 8 napot mostmár csak 6napot kell várni!
ez van várunk és kész és megnézzük akkor :)
nem értem miért kell ekkora ügyet csinálni egy feliratból,elkészül amikor lesz idejük és kész! -
basszátok már le szerencsétleneket mert nem fordítják le pár órán belül :( -
tanujjatok meg angolul azt nem kell sírni -
nemááá :( -
fail -
"20:09 - C-Note kolléga eltünt az éterben, (ő csinálja a felirat első felét).
PBaddict végzett a saját részével, de egyéb teendői miatt, többet most nem tud foglalkozni a forditással.
Szóval akkor lesz felirat, amikor C-Note előkerül és felrakja...
Én azt javaslom, ne idegeskedjetek, mára már ne várjátok a subot, inkább menjetek sörözni egyet a haverokkal, vagy olvassatok ;)
Ha holnap délutánig sem lesz hir C-Note-ról, akkor segitséget kérünk más neves forditótól...
Nézzétek a pozitiv oldalát: legalább egy nappal kevesebbet kell majd várni az új részre :P"
-.- -
puff -
kösz, hogy megosztottad ezt velünk -
nézdmeg angolul -
Suffering #19661 8 ora van és felirat sehol mult héten fél 5-kor kész voltak most meg 3 és fél orát csusznak :S nem birok várni :( -
homeless #19660 Amikor csökken a nézettség. -
Verseghy #19659 Szerintem is unalmas már...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mahone, hova tűnt?
T-Baget akarom látni halottan:D És Scofieldékat szabadon és vége..
Mikor adódik ez meg?..:D:D -
Egerwin #19658 azaz nagyon állat :D -
COME AND GET IT MADAFAKA -
Kérem kapcsojják ki!
-
Télleg le kéne már zárni, annyira erőltetett mint az állat. A második évad végén be kellett volna fejezni. Akkor nálam 10/10 a sorozat. Azóta egyre esik.. -
Kérem kaccsojja ki!
-
én már unom az egészet
mikorleszmárvége? -
Fasza rész volt :) -
fail. -
pihengessél... -
jajjj bazeg aaszitem mar kedd este van... :D omg -
na mivan faszom most nincs uj resz? -
yabocs. -
remélem azért a vége lesz legalább egy wire szintű, nem úgy mint a mostani shield, aminél nem derül ki kristály tisztán mi történt, csak nagyjából lehet rá számítani:( -
bazz honnan lehet szedni ami nem torrent? -
hogyne tudna? -
Mit nm értesz?:D
T-bag viselkedésétől,karakterétől nmtud elvonatkoztatni egy másik filmben !! -
?:O -
nagyon örülnék ha ő lenne az egyik bérgyilkosa a cégnek :D -
Dean Winchester #19640 Statham az istencászár....nagyon jó színész és jók a filmjei...
-
Seeley #19639 áhh, kicsit sem az, dehát Tbag, nem fogok tudni elvonatkoztatni ettől az tuti, poén lesz :D -
ya elég eyecandy!:D! -
Seeley #19637 igeeeen, héten láttam a bemutatót. Nem szeretem a Stathamet, de Tbag miatt szerintem megnézem a filmet :P Érdekes, mert a bemutatóban is többet szerepelt mint maga a főszereplő :D -
Seeley #19636 :DDD -
Dean Winchester #19635 jah igy van sajnos.
és hiába nem örülök neki (most pl nagyon nem,mert korrekt vég lehetett volna) de attól tuti megfogom nézni mert kise bírnám hogy ne tudjam hogyan folytatódik!
=)
-
ACE #19634 Na látod pont ezért! A kíváncsiság! :D A nézettségért harcolnak! -
Dean Winchester #19633 am multkor nyuzták a sorit,pedig abbahagyhatták volna mikor az elnökasszony nyilvánosan kegyenlmet ad a tesoknak ,de nem jött össze!okés semmi gond.
de most énszerintem simán abbahagyhatták volna,pont jó let minden.
t-bag börtönbe ,scoék szabadok,a general rácsmögött-a cégleleplezve.
egy korrekt vég lehetett volna,nem értem minek nyúzzák ennyire de kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből! -
ACE #19632 Bellick a saját hülyesége miatt halt meg :P Igaz ha nem halt volna meg akkor lehet már vége lenne a sorozatnak :D -
Kellerman 2 társával is végzett. Az "állandóval", meg azzal a vén kopasz nindzsával, aki végül egy gödörben rohadt meg... Amúgy asszem a kopasz is kinyírt valakit.