23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#22931 Uh.. hát, nem is tudom mit mondjak, nagyon jól esik, hogy én nyertem itt, a "hazai" pályámon! :)
Elsősorban szeretném megköszönni Dean Winchesternek, hogy kitalálta, létrehozta és lebonyolította ezt a nagyszerű kvízt! Köszönöm.
És köszönöm nagybátyámnak, hogy annak idején rábeszélt a Szökésre, ha Ő nincsen akkor valószínűleg e nagyszerű sorozat nélkül éltem volna le életemet. Köszönöm a szüleimnek, hogy megadták nekem azt a technikát amivel végigizgulhattam a sorozatot, kitölthettem a kvízt, megnyerhettem ezt a "versenyt". Köszönöm mindenkinek a támogatását, az elismerését stb. stb. ......
Legyen második évados kvíz! -
#22930 leglassabb voltam az elsőben :), elbambultam közben meg nem vettem észre, hogy időre megy :D, mind1 azért jó kis quiz volt :) -
Dean Winchester #22929 megjegyzem,hogy ez a végeredmény!
pcmadrid hiába ért el 13 pontot mégis akkyyy van a 6. helyen mivel ő több fordulóban vett részt! Sztem igy jogos hogy aki több fordulóban részt vett az előrébb végezzen mint aki csak "beugrott egy fordulóra"
Picit drámai lett a végkifejlet hiszen ha Quantumleap nem csúszik ki a mostani 3:00ás időhatárból akkor ő lett volna a győztes de így sajna nem!Gratulálok a győztesnek NoName-nak,de a 2.helyre is büszke lehet Quantumleap, 3.helyen meg kommersz végzett!
Végeredmény
Akik az összes fordulóban részt vettek!
exTrem,NoName,Quantumleap
Ők az első 3 fordulóban szerepeltek!
Suffering,akyyy
Ők az utolsó 3 fordulóban szerepeltek!
Kommersz,Haffey
Leggyorsabb kvíz kitöltők
1:56 - Kommersz - 2.forduló
1:5 - burdi - 2.forduló
1:54 - Quantumleap - 3.forduló
Leglassabb kvíz kitöltők
10:8 - exTrem - 1.forduló
5:07 - Haffey - 3.forduló
4:53 - akyyy - 1.forduló
Valamely fordulóban legtöbb pontot szerző:
15/13 - burdi - 2.forduló
Végül de nem utolsó sorban köszönöm szépen a részvételt!Köszönöm,hogy részt vettetek és "végvittétek".
a 2.fordulóban 13 résztvevő is volt,nemtudom miért hagyták abba de jó lett volna ha mindenki végvitte volna a kvízt!Lehet,hogy túl rosszul csináltam volna meg a kvízt?Na mind1.
Egy kérdés.: Ki az aki kitöltené a 2.évados kvízt? Jó lenne tudni előre,hogy nekilássak majd vagy ne?! -
Dean Winchester #22928
Eredmények / helyes válaszok!
-------------------------------------------------
-
Dean Winchester #22927 a/4est kettéhajtod és lám ott az a/5 -
#22926 Majd próbálkozom méretre vágni mert nincsen otthon A5-ös papírom :S -
#22925 hát, A5 pl? -
#22924 Én A4-esből csináltam mekkora méretből csináljam szerinted?(Megcsinálom én ha megmondod h hány cm-es négyzetből kellene...egyébként köszi) -
#22923 Nem A3-as lapból kéne csinálni :) (jó lett!) -
Dean Winchester #22922 ja fasza.:D
quantum , mondom ma-holnap megcsinálom nyugi :D fokozzuk az izgalmakat xD -
#22921 Igen de kicsit nagyobb lett mint az igazi
Jól néz ki? -
Quantumleap #22920 Eredményhirdetéssel mi a helyzet? -
#22919 megkaptam a galériámban a képet, és betettem ide :) -
Dean Winchester #22918 te készítetted?
na bannerban hogyhogy most uj kép van?
am összesítek ma-holnap ha nem tolti senkise még ki. -
#22917 Sziasztok
-
#22916 meghalt 200 ember, de a kormánnyal harcoltak, és a végén nyertek! -
patkomar #22915 Miért van az hogy linkoln báróz csak ütni tud, vezetni meg lőni.. imádtam a sorozatot csak azt nem értettem soha hogy ez most megérte akkor? Csak mert lincoln miatt kb meghalt 200ember miközben őt próbálták szöktetni, többekközt az apjuk és hasonló közelebbi hozzátartozók, barátok. Én lincoln helyében leugrottam volna vmi jó magas épületről. Csinálhatták volna kicsit jellemesebbre is őt, a végére eléggé megutáltam a karakterét. -
Quantumleap #22914 Hogy mit kellett volna kétszer írni? -
Dean Winchester #22913 igy van,de nem csak te irtál egyet :D
no para :) -
#22912 kész, az utolsóhoz csak egy értékelést irtam, mert annyit adok mindkettőhöz, miután elküldtem, akkor gondolkoztam el, hogy lehet ha kétszer kellett volna beirjam, mostmár mindegy -
Dean Winchester #22911 ejjjjj :D ezt nemtudtam :( -
Quantumleap #22910 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annyiban kijavítanálak, hogy a Warden nem beceneve Pope-nak, hanem az angolban ez a börtönigazgató általános megszólítása. Más börtönfilmekben is használják. -
Dean Winchester #22909 no elnézést a késedelemért ,de végre kész a FINAL BREAK :P
1 évad - 4.forduló - záró kvíz!
3 perc sztem bőven elég a kvíz kitöltésére!
maximum szerezhető pontszám: 15
2.évad kvízét meg akkor indítom el ha összegyűjtök rengeteg kérdést (ez minimum körülbelül 40 kérdést takar).
ha valakinek van vmi jó ötelete az bátran ossza meg velem PM-ben)
tehát felteszi a kérdést és ha tudja akkor mondja meg h melyik részben található a válasz. -
Dean Winchester #22908 9. kérdésnél 4 választási lehetőség van!
ha valaki 1et jelöl és eltalálja akkor 2 pontot kap! ha valaki nem bíztos a dolgában és 2őt jelöl akkor 1 pontot kap! Ha valaki nem biztos a dolgában és 3at jelöl akkor 0 pontot kap :D ha valaki 4et jelöl akkor -2 pont :)
-
Dean Winchester #22907 hát holnap egésznapos programon leszek,most is van kis dolgom szal szerda estig kiteszem! -
Quantumleap #22906 Mi újság, mikor jön a negyedik forduló? -
Quantumleap #22905 Sőt, az igazán durva az lenne, ha ilyenkor az előző fordulókban szerzett pontok is elvesznének, tehát ez még elég lightos. -
Quantumleap #22904 Valami kockázatnkak lennie kell, amit ha bekap az ember, az összes pont elveszik. Tudod, ez olyan, mint a Szerencsekerékben volt a CSŐD. -
Suffering #22903 nem is azt mondtam h add meg az összes pontot, hanem csak a felét.. szerintem ez igy fair. -
Dean Winchester #22902 de érted Noname meg Quantumleap idő alatt bőven tudta teljesíteni akkor meg velük szemben lenne igazságtalan :( -
Suffering #22901 ne már ennyin mulott? :O nagy hülyeség ez az idő. :( legalább a pontok felét megadhattad volna... -
#22900 ráér :) -
Dean Winchester #22899 Természetesen jön még forduló!
tényleg bocsi de mivel utolsó kör jön igy szeretnék minnél faszább kérdést kitalálni azért sem raktam még be az utolsó kör kérdéseit!
ígérem jövőhéten vmeik nap beteszem !
-
#22898 Gratulálok Quantumleap! :)
Köszi a kvízt Dean! Lesz még forduló? -
Dean Winchester #22897 suffering ha nem késik 24 másodpercet akkor ő lenne az első 41ponttal :D -
Quantumleap #22896 Vagyis már másodjára? Én ezt tényleg nem hittem volna. -
Quantumleap #22895 Mi a fene? Perpillanat első vagyok? -
Dean Winchester #22894 azért a 6.kérdésnél ugye jól megbonyolítottam a sorrendet?:D -
Dean Winchester #22893
-
Dean Winchester #22892 ja megvan már ,csak printlni kéne meg összeadni de hullafáradt vok :S de sztem időnk mint a tenger hiszen nem a napokban fog jönni a köv. évad :P
viccet félretéve megpróbálom betenni az összesítést és az utolsó fordulót betenni.