Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szintén 4 perc alatt kéretik kitölteni! Az eddigi max 15 pont helyett most 21-et lehet gyûjteni. Mellesleg nem 9 kérdés van ,hanem csak 7 😊
Sok sikert.
Mi látható a képen (1p) és kié (1p) ?
f*sztudja
Mit kapott Sara Tancredi Michael Scofieldtól a szülinapjára?
Seggbek***r*st
Mennyi pénzt (és milyen pénznemben) rejtett el Charles Westmoreland ? (1p)
hámhúsz
Abruzzi-LJ-Tweeenert nemtudtad összepárosítani
Csak sajna alapból 1 et irtam be mindenkinek.Szóval javítva.
tweenert és abruzzi-t megcserélted 😄
David "Tweener" Apolskis - Peter Stormare
John Abruzzi - Lane Garrison
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
1.fordulót nem töltötték ki csak utólag,viszont a megfejtések a topicba már belettek téve. szal csak "közleményszerüen" ,hogy tudják mennyit tudtak 😊
liverpool123
2.8 perc - 8.5 pont
burdi
2.58 perc - 12 pont
Ide írd be az SG-s nicked!
xxx
Mi látható a képen (1p) és kié (1p) ?
képeslap - C-Note
Milyen álnévvel jelent meg Aldo Barrows Lincoln "kivégzésénél" ?
William Prall (baseball játékos)
Mit kapott Sara Tancredi Michael Scofieldtól a szülinapjára?
papírból hajtogatott rózsát
Mit kért Lincoln az utolsó vacsorájára?
áfonyás palacsinta
Mennyi pénzt (és milyen pénznemben) rejtett el Charles Westmoreland ? (1p)
5 millió dollár
Melyik államban rejtette el D. B. Cooper a pénzt?
Utah
Párosítsd össze a karakterneveket a színésznevekkel !
Theodore Bagwell
Lincoln Burrows - Dominic Purcell
John Abruzzi - Peter Stormare
Veronica Donovan - Robin Tunney
David "Tweener" Apolskis - Lane Garrison
Lincoln Jr. Burrows (L. J.) Marshall Allman
Hányadik elnöke volt az USA-nak Caroline Reynolds a sorozat legvégén?
46
T-Bag összebilincselte magát Scofieldal! Mit csinált a bilincs kulcsával?
lenyelte
-és igy mindjárt kész.
😄
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de csak igy tovább, végre vmi kvíz😄
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
azért ez se lett 100%-os ,pedig közel voltál hozzá.
21 mp alatt töltöttem ki aztán Finish, majd elmemtem szarni. Mikor végeztem, akkor láttam hogy még nem küldte el, így mégegyszer elküldtem <#idiota>#idiota>
#22847: termésuzetes hogy 4 perc. és a 21 volt a resend 😄
<#lama>#lama>
http://loal.atw.hu
bocs, szarakodott itt a netem, azt vedd figyelembe amelyiket akarod! 😄
a pont 4.perceset vagy a 21 másodpercest? <#hawaii>#hawaii>
pff. csakazért mert néger 😄
extremenek elvan irva és neki 10van.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
1.fordulóban
összesen 15pontot lehetett gyûjteni.
+1 pontot kap: NoName,Quantumleap,Suffering,geo
(mert "idõben" kitöltötték a kvíz)
2.fordulóban
összesen 15pontot lehetett gyûjteni.
kvíz kitöltési határidõ.: 4 perc
kérnék mindenkit h tiszta szívvel töltse hiszen ez játék, felesleges csalni 😊
sok sikert.
avocado teljes nevét csak 1szer vagy max.2szer hallhattuk hiszen tweener akarta avocadonak szólítani de az "öreg" nem engedte neki és kérte h a teljes nevén szólítsa.
Kellermannak az igazi nevét meg elõször Quinn-kaparta fel a kútnak a falára mivel kellerman ölte meg és így állt bosszút a halála után. Majd tudjuk L.J. kinyomozta h hol lakik...stb
az összesített állás-t is mindjárt adom.
exTrem-nek a kvízét nemtudom elfogadni mert õ rekord idõ alatt érte el a maga 10 pontját ,szóval bocs.
NoName,Quantumleap,Suffering,geo 3 perc alatt kitöltötte és aránylag sok pontot értek el így õk 3an kapnak +1 pontot mivel
BB7,akyyy meg majd dupla idõ alatt töltötték ki.
Prison Break - 1.évad - 1.forduló helyes megfejtései
1. kérdés -
Ide írd be az SG-s nicked!
xxxxxxxx
2. kérdés -
Honnan jött Michael Scofild-nak azaz ötlete,hogy magára tetováltassa a börtön tervrajzát?
egy pizzafutár hozott neki kaját és rajta látta meg
123456
3. kérdés -
Hogy hívják a Fox River börtönigazgatóját ?
Henry Pope
1
4. kérdés -
Hogy hívják Scofied elsõ feleségét ?
Nika Volek
12345
5. kérdés -
Párosítsd össze !
C-Note - Benjamin Miles Franklin:
Paul Kellerman - Owen Kravecki
Tweener - David Apolskis
Haywire - Charles Patoshik
Charles Westmoreland - D. B. Cooper
Avocado - Balz-Johnson
6. kérdés -
Ki mondta (1p) és mit jelent ?(1p) "Neuroanatómiai károsodás zavarja a retikuláris aktiválási rendszeremet"
Haywire - sosem alszik
12345678
7. kérdés -
Ki Paul Kellerman társa?
Daniel (Hale)
1
8. kérdés -
Melyik városban kapták el Philly Falzone-t?(Scofield azt hazudta,hogy ott találhatja meg Otto Fibonacci-t)
Kanada
1234567
9. kérdés -
Veronica és Nick Savrin hol várta LJ-t?
New Glarus
123456
10. kérdés -
Hányas szobában várta Kellerman és társa Quinn-t?
2179
1 2 3
Sok sikert 😊
kvíz kitöltési idõ legyen 4 perces határidõ.
ez alatt simán kilehet tölteni 😊
mindjárt rakom az 1.forduló helyes megfejtéseit képekkel ilusztrálva 😄 egynémely kép nekem felettéb tetszik.
6.kérdés képei meg különös képp.
Sztem ha meglátjátok a képet egybõl eszetekbe fog jutni a helyes válasz 😄 és rácsodálkoztok milyen egyszerü is volt. Volt aki tudta h ki mondta de arra akarsz válaszolni,hogy miért pedig a kérdés az volt h mit jelent 😊
Ki mondta (1p) és mit jelent ?(1p) "Neuroanatómiai károsodás zavarja a retikuláris aktiválási rendszeremet"
Haywire - sosem alszik
volt aki elég szép válaszokat adott de a párosítós résznél meg egy karakterhez két nevet is rakott és két helyre is.
4.kérdésnél h ki volt sco 1.felesége volt aki tudta a teljes nevét de volt aki csak Nika-t írt õ kapott fél pontot.
olyan kérdés viszont nem születet amelyre senkise tudott volna válaszolni. például a 8as kérdésre is csak 1 ember tudott válaszolni 😊
Melyik városban kapták el Philly Falzone-t?(Scofield azt hazudta,hogy ott találhatja meg Otto Fibonacci-t)
Kanada a megfejtés itt a csalókat az volt h fibonacci konkrétan kansas-ban volt és ezzel lehetett összekeverni.
6+1
Az elsõ forduló eredményei már megvannak, a 2.forduló kérdései is kész vannak ,csak gondoltam 1 napot még várunk hátha valaki elõbukkan.
persze van ahol tippelni kell ott jön a szerencsefaktor 😄
ja kitöltötted 😄 de úgy kérdem h rendes nicket irtál vagy nem?(mert r*h*dt*nyád nick-el vki töltött meg ehhez hasonlóval :S
ja am én is kitöltöttem és 1.34 min alatt sikerült ,de ugy h mindenhova irtam egybõl 😊 szóval ha az ember gondolkozik 3 másodpercet kérdésenként akkor siman megoldható. de a 2.fordulóra lehet több idõt adok.(azért az se mind1 milyen nehéz a kérdés )
#22830: megnéztem. végignyomkottma majd elkültem. engem igazándiból nem érdekell.
de kiváncisvoltam miért mondják hogy nem megy 2 perc alatt. szerintem simán megoldható egy 9-10 kérdéses teszt 2 perc alatt. persze nem jut idõ guglizásra. tudni kell 😄
futnak link átmegy a vonat elõtt.
sucre és sco felugrik a vonatra van olyan kép aztán h sucre nyujtja a kezét sconak
bellick lõ egyet azt mit látunk? linc van a vonaton. ezmekkora hiba már 😄
NoName.: Látom kitetted a banner alá, thx <#eljen>#eljen>
huh srácok eddig szinte mindenki túllépte a 2 perces határidõt a végén majd találunk erre valami megoldást!