23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#21083 bőven elfér -
#21082 mondjuk ott sztem semmi keresnivalója. ahogy a 3-asnak és 15-ösnek sem. -
#21081 a big bang theorys Penny? :) hm, most hogy mondod... nem ő volt az a lány akivel a zakkant találkozott? :) -
daydream #21080 Vége lesz a PB-nek? Egyik szemem sír, a másik nevet. A történet kezd kifulladni, de bizonyos szereplők nagyon fognak hiányozni.
Más: Sára felkerült a Maxim magazin The Hottest Women of Fall TV '08 listájára. Én örülök. Mellesleg Kaley Cuoco is helyet foglal a listán, ha emlékeztek rá, 2 epizódos PB-s mellékszereplő. -
#21079 na ennek örülök, legalább csak a 24-et kell majd szedni ebben az évben :D -
#21078 Dettó!
Az első kettőt már nagyon nehéz überelni! A Sonás nagyon nem jött be! Mert Pfff... De viszont a 4. megint az első kettő hangulatát keltette!
De mivel, lehet látni, h. nincs több ötlet! Így tényleg lehet, hogy jobb ez így! Bár ki tudja! Biztos nézném az ötödik évadot is! :) -
Orionk #21077 sziasztok!
Most nézem ujra az első évadot. Link kivégzése május 11-én lett volna. Ennek ellenére esik a hó, ez hogy lehetséges? Ők a télen forgatták azt tudom, ezért volt hó, de a sorozatban? :S
-
viizo #21076 az egyetlen sorozat volt, amit néztem, nagyon sajnálom hogy vége..
[az első két évadot zseniálisnak tartottam, a harmadik évad nem nagyon jött be, de a 4. ismét tetszett eddig, így még fájóbb] -
mephi666 #21074 majd akkor hiszem el, hogy vége, ha tényleg vége... szerintem 99%, hogy úgy fejezik be, hogy be sem fejezik igazán... hogy elővehessék pár év múlva akár... :S már 3évaddal ezelőtt megcsapta a készítőket a pénz szaga, az első 2évad tele volt még ötletekkel, mostanra szinte minden puskapor elfogyott és televan erőltetett csavarokkal...
/off: pont most olvasom stephen kingtől a tortúrát, teljesen idevág... nem tudom ki ismeri a sztorit, gyorsan összefoglalom, a főszereplő egy író, aki írt korábban egy sorozatot egy nő (tortúra) főszereplésével, amit lezárt, azóta épp befejezett egy másik regényt és elindult részegen egyik városból a másikba, hóviharba került, balesetet szenvedett (rendesen széttörte a lábait) és egy elmebeteg nő találta meg, aki mellesleg nagy rajongója és hazavitte a házába... ott ellátta és kb foglyul ejtette... tömte fájdalomcsillapítókkal és rávette, hogy az ő kedvéért folytassa a sorozatot, amiben az utolsó rész végén "megölte" a nőt... na, először úgy "támasztotta fel", hogy ellentmondásos lett a történet az előző eseményekkel... ezen ki is bukott a nő, hogy "tisztességtelenül oldotta meg"... példának hozott fel egy korábbi folytatásos sztorit, amiben a főszereplő mindig "valószínűtlen, de tisztességes módon menekül meg a haláltól"... a pb meg már csak ilyen dolgokból áll... a 3. évadban kezdték halmozni a valószínűtlen eseményeket és ezekkel olyan szintre süllyedt majdnem a szememben, mint mondjuk a barátok közt, amiben mindig mindenki azon mesterkedik, hogy a másik alá vágjon és "véletlenül" mindig hall valaki valamit, amiből kombinál és kavarnak, mint a vadállat... :S
off off/ -
Dean Winchester #21073 jézus, ápr.17 és péntek :S de fura lesz átszokni a hétfőről a péntekre :D -
#21072 jól van na :D fáradt vagyok :D -
#21071 hát szerintem elég egyértelműen az van odaírva :D -
#21070 Szóval akkor április 17.-én jön a 17. rész? -
#21069 sajnálom azért :/ -
#21068 mostmár csak annyi kell, hogy jól fejezzék be. -
#21067 bb pb
(nem mintha sajnálnám, de heroesnál talán még mindig színvonalasabb vót) -
#21066 hát igen szar a nézettség :) -
#21065 << ez mindent elárul -
#21064 úgy is az lesz a vége, hogy a háttérben a szálakat Kellerman irányította
[az felpörgetné a topikot még egyszer utoljára :D].
amúgy én amiatt is örülök a hírnek, mert már azt fontolgatták, hogy esetleg Abruzzi-t is visszahozzák. azt persze nem tudom, hogy esetleg csak egy flashback, vagy képzelgés, vagy egypetéjű iker lett-e volna, de ha őróla is kitalálták volna, hogy "mégse" (halt meg), akkor én ott hagytam volna abba a nézését a sorozatnak -
nagy hős #21063 nah akkor most egy jó befejezést, és köszönjük neked PB hogy voltál :) -
Dave0092 #21062 nagykár :( megnéztem volna még -
#21061 hát talán már eljött az ideje, hogy lezárják, de azért még néztem volna, így legalább lesz egy befejezése a sorozatnak, mindenesetre hiányozni fog:D -
#21060 nem lesz 5. évad, eljött a kaszás... -
#21059 jajj, sáramájkül...
mindegyik ugyanolyan... májkül a távolba néz és a sejtelmes szemeit mutatja a kamera... nagy sóhajtás... sára elérzékenyül... lol :) -
#21058 maffiózók közben én max belemsnezni szoktam :D de akkor azért,hogy spanomnak meséljem,hogy ha valami jó jelenet volt :D mind a ketten még csak most nézzük a 6.évadot. -
Suffering #21057 Sarah michael részeket én is áttekerem azok uncsik nagyon -
mephi666 #21056 (még csak átvitt értelemben... de ami késik nem múlik... :))
amúgy tényleg nem olyan már ez a 4. évad, mint az első 2, amit kb 3nap alatt néztem meg :) és attól félek, akárkinek a kezébe adnák, már nem tudnák a régi szintet elérni újra... :( -
Verseghy #21055 Én előre bespájzolok kajával.:)
(Asszony?:]) -
#21054 ebbe énis belenetezek, és a sáramájkül beszélgetéseket tekerem :D -
#21053 én is belenetezek szinte mindenbe:D -
mephi666 #21052 de, de akkor is ha leköt valami, akkor még ha éhes vagyok, akkor sem szoktam kimenni kajáért... -
Dean Winchester #21051 mielőtt kimégy kajáért semmi pause gomb ?
-
#21050 hát én a netezésbe szoktam néhe "belesorozatozni" :) -
#21049 De nálam ez már kóros, most pl. a maffiózókat kezdtem el nézni és imádom a sorozatot, mégis mindig belenetezek :) -
mephi666 #21048 akkor már hárman vagyunk? :D egyébként be kell vallanom: én volt, hogy többször is elhagytam a szobát pár rész közben... pl meló után elkezdtem nézni... megéheztem... kimentem kaját csinálni és jópárszor megszakítottam néhány részt :) asszony meg is jegyezte, hogy: "hogy lehet így filmet nézni?" :) -
#21047 lol tényleg én is az utolsó évad több részébe is "beleneteztem" lool :)
azt hittem csak én vagyok ilyen :))) -
G_ArchAngel #21046 Igaz, de mig egy Dextert tudok nezni folyamatosan, addig a 'PB"-be gyakran"belenetezek" es csak kis ablakban fut tovabb...
Meg a My name is Earl-t is tudom nezni tobb reszen keresztul, egymas utan folyamatosan, de PB-bol eleg 1 naponta, ha osszegyulik tobb, merthat az utolso 6 reszt mar csak akkor neztem meg, mikor a tobbi sorozat "elfogyott".
Ettol fuggetlenul varom a folytatast, mert kivancsi vagyok a befejezesre es ha lesz 5. evad, azt is nezni fogom:-)
(Apropo, "Dexter" elvette sajat filmbeli hugat felesegul) -
mephi666 #21045 szerintem gyakrabban nézek az órára most már a részek alatt, mint tettem ezt az első 2évad alatt... és elvonási tüneteim sincsenek, hogy most nincs... :) ahhoz meg nagyon rossz filmet kell néznem, hogy megbánjam, hogy megnéztem :) pl avp2 és jurassic park3... az elmúlt 7-8 évben ezt a kettőt bántam meg igazán :) -
Verseghy #21044 [NEM teszi fel a kezét.] -
Dean Winchester #21043 igazad van , én is csak szidom hogy meddig húzzák de erre mondom azt,hogy egyik szemem sír a másik meg nevet!Mert mint irod egy részt sem untam...