Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elég hülyén hangzik az épitõmérnõk, jó lesz az épitészmérnöknek is

A feliratkészítõk figyelmébe ajánlanám, hogy Michael Scofield legjobb tudomásom szerint nem építészmérnök, hanem épíTÕmérnök. Structural Engineer angolul.
Architectural Engineer=építészménök
Civil Engineer=építõmérnök

"Structural engineering is usually considered a speciality within civil engineering, but it can also be studied in its own right."

A Structural Engineer tehát nem kifejezetten építõmérnök, de ahhoz áll közelebb. Sztem.

hunbasser
juuuuuj ...😄

ReaL MaDRid x siempre

Fido4life
ez a 14. rész mekkora volt már, kezd visszajönni a PB feeling (lekopogja)

poppe
hús-hús

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

ForzaInter
mér hazucc

Yo, Bitch!

adeex7
én a gasztronómiai sütésrõl beszéltem<#nyes>

<#ravasz1>
Nem, de van a kozelben egy - ironikus modon egy izraelita temeto mellett...

http://gaborszantai.co.uk/

cement
gec krematoriumban dolgozol? esku

respect to the man in the ice cream van

en is...
mondjuk itt ahol dolgozom, a krematoriumban nem is tudok mast csinalni...<#zavart2>

adeex7
kinek mi a hobbija 😄 én pl. sütni szeretek XDD

poppe
tuti ült már nemi erõszakért 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

bagwell-el láttam interjút korábban és egy full értelmes, viccelõdõ figura 😊 teljesen más személyisége van, mint a pb-s karakterének... 😊 viszont mondjuk egyik kedvenc íromnak (clive barker), pedig kicsit elmebeteg feje van... róla élõben is el tudnám képzelni, hogy nõket gyilkolászik hobbiból...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Bagwell az uj Szallitoban is jatszik, talan O lesz az egyik fogeci:-)

poppe
mos nézem én is, el se hiszem... nem emléxem rá... 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

azt viszont még nem láttam... kiskoromban szerettem a rajzfilmet, de most már nem nagyon hoz lázba a téma 😊 pár napja említettem, hogy nem lepõdnék meg, ha sucréról kiderülne, hogy végig tégla volt közöttük :S

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

zaki
transformersben is benne volt 😛

tényleg, abban is bennevolt... azt a filmet gyorsan töröltem a memóriámból, mert kb annyit ért a szememben 😊 amúgy t-bag pedig az új keanu reeves filmben is bennevan: amikor megállt a föld... azt hiszem ez volt a címe, de nem volt valami nagy szám a film :S

Max Payne-ben pedig a szinten kevesbe szimpatikus Lupino-t jatszotta el..., nem tul pozitiv a srac:-)

sucré nekem is gyanús... fõleg az utca királyai óta 😊

A scylla nem nap elem... Részben tartalmazza azt is, ami elég nagy bevétel lenne a Cég számára... a scyllán található volt még NUCLEAR meg MEDIC anyag is... gondolom valami nukleáris fegyver, meg talán a rák ellenszere található meg rajta... mert azért SCO-nak elég sulyos rákdaganata volt, amit mûteni kise lehetne...

N o N a m e
Jó sorozat a Hõsök is 😄
Foghatsz is neki az elsõ évad letöltéséhez 😛
nekem Cukor gyanus..., azzal a bamba idiota latin vigyoraval..., tuti O lesz Sco anyja, csak a Ceg nagyon megmutotte<#zavart2>

adeex7
hogyha kiderül,hogy tényleg vmilyen napelem az a "sylla",és Sco faterja Krantz,akkor abbahagyom,és elkezdem a Hõsöket...

ez szerintem hülyeség... ha igaz lenne, akkor is abbahagynám szerintem a sorozatot... kicsit zavaró, hogy egyszer valaki ezen az oldalon van, aztán már másikon... szinte mindenki valami beépített ember... :S ez is szerintem már erõs túlzás, amit eddig mûveltek... mahone elõször vadászott rájuk, aztán összepacsiztak... tbag-nek is elvághatta volna a torkát már az 1. szériában a maffiózó és sok szívástól megmenekültek volna... a kínaigyerek is elárulta õket ebben a szériában... whistler is csinált mindenfélét... mellesleg pár szereplõnél "eljátszották" a halálát, aztán visszahozták, stb...

cement
nájn

respect to the man in the ice cream van

Ma indulok haza, hétvégen azt hiszem ledarálom a hiányzó epizódokat (4x08-ig láttam), mivel otthon nekem is módomban áll letölteni.
Hallottam egy spoilert, tenyleg igaz? Mert ha igen, akkor a show tényleg a mélybe indul.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mahone vissza fog állni a Céghez?

áprilisban.

adeex7
februárba lesz legközelebb pébé

varjunk csak!
mi az, hogy "oszi szezonzaro"?
lesz teli szezon vagy tavaszig nincs PB?

precision
na ennyi, én megmondtam 😊

Bazinga!

A legújabb elõzetesben vannak meglepõ dolgok rendesen.

Az meg egy újabb talány, hogy ki ez a nõ a képen, mert ha az akit a fentebbi elõzeteseben emlegetnek, akkor elég jól tartja magát...
hunbasser
jaja,adnám neki én is az ívet

ReaL MaDRid x siempre

No igen!
MELLesleg õ is nagyon jó kis csajszi<#wow1><#wow1>
hunbasser
"õ meg lincoln olyan alap a szökésben, mint pl columbo a columbo-ban :S"

ez a mondat valamiért nagyon tetszett! 😄DDdd

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hbd!

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nem feltétlenül laposodik el. ott van példának okáért a maffiózók: 1-2.évad jó volt,3.nem annyira,aztán a 4-5. évad meg jobb volt,mint az elõtte lévõk(szvsz). 6-ról nem tudok nyilatkozni,mert azt még nem láttam 😄

ReaL MaDRid x siempre

nekem ez a lány jobban tetszett... csak kár, hogy golyót kapott a mellei közé 😞 ezért az a köcsög megérdemelne egy fejlövést... amúgy sem volt soha szimpatikus...

Bevallom: tényleg kurva jól néz ki ez a lyány is <#wow1>
koszonom<#wave>

adeex7
egyébként szvsz tuti hogy linc meg sco nem tesók!!

adeex7
és te akarsz fogadni,hogy Lisa-n végezték el azt a mûtétet? 😛

akkor én sem... elég idióta csavarokat szoktak betenni ide-oda, de ezt nem viselném el... kiderül, hogy pluszba a tábornok scofield apja, stb... és aki meghalt korábban, az valaki más volt... hülyét is kapok... mellékesen kicsit túlzásnak érzem, hogy scofield agymûtét közben is kilogikázott pár újabb dolgot :S

amúgy szerintem meg a tábornokon hajtották végre korábban azt a mûtétet, amit most scofielden 😊 ki akar fogadni?

poppe
boldog szülinapot <#eljen><#pias><#wave>

poppe
nekem se tetszett az elõzõ rész, meg ez a mostani se, de mért ne írhatnám le? 😊 ha kiderül a cégrõl h kurvanagy humanitáriusok meg szájentisztek én tuti nem nézem többé 😊 a múltkor még országokat tettek tönkre gazdaságilag... remélem szkófild barátunk csak képzelõdik

adeex7
jaja

hát azért az elég durva lenne nélküle... szerintem a nézettség durván megcsappanna... õ meg lincoln olyan alap a szökésben, mint pl columbo a columbo-ban :S

adeex7
amíg van kereslet rá,addig fogják csinálni,Scofield-dal,vagy nélküle...mer azéárt valljuk be,a nézõk 60%-ának nagyon fog hiányozni az 5. évadból...

jah, hát meg lehet nézni szerintem minden "sikersorozatot", vagy együttesek albumait vagy bármit... vannak, akik a csúcson abbahagyják, de van akik a pénzre mennek és ellaposodik a színvonal... itt is ez a helyzet... most példának ott a die hard sorozat... 1-2-3 nagyon ász... a 4 pedig egy erõltetett folytatás... rambo-nál is laposodott a színvonal, alien filmeknél is a 4. már csak egy átlag akciófilm... avp1-2rõl nem is beszélve :S és még lehetne sorolni... de ide lehetne venni pl többek között a metallica, nightwish, tankcsapda, alvin és az iron maiden albumait is... jobban szeretem én a pb-t annál, hogy elfogadjam, hogy ez is ilyen sorsra jusson... :S

adeex7
én is nagy PB fan vagyok,de szerintem azzal kellene lezárni az egészet,ÖRÖKRE,hogy most az évad végén a scylla megsemmisül,a cég csõdbe megy,meghal Krantz,Scofield-ék pedig élnek tovább Sárival,Linc visszamegy LJ-hez....