23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Lipi1980 #21123 [SPOILER]Akkor lett volna Spoiler, ha nem linkelem, hanem kiírom szépen az egészet![/SPOLIER]
HA ezt elolvastad, akkor megnyugodtam... -
Dean Winchester #21122 mindkettő emberkének igaza van :)
egyiknek hogy spoiler (bársztem nincs benne spoiler)
másik meg irhatta volna,hogy kicsit spoileres új info és kész =) -
#21121 ez miért spoiler?
nem írt semmi konkrétat, te kattintottál rá -
#21120 -
#21119 SPOILER -
Lipi1980 #21118 Új infó!
Új infó!
Új infó!
Új infó!
ITT -
#21117 ebben mi a vicces ??
nagyot szóltál... -
#21116 Muszáj lesz -
#21115 Ennyit nem tudok várni! -
#21114 Jól eltolták bakker. -
#21113 17.rész: Április 17.(Péntek) Még kb. 10 hét -
Lipi1980 #21112 Hasogatják a szőrszálat? Vagy szopatnak?
Kötve hiszem, mivel az USA-n kívüli embereknek azért van annyi fantáziájuk ,hogy ne a városról nevezzenek egy egy BV intézetet... -
#21111 Mivel az első évad nagy részét ott forgatták a börtönben és mint tudjuk, általában az év közepén kezdik el a forgatásokat ezért valószinüleg november-december környékére jutottak el addig az epizódig, hogy leforgassák, és egyik naporól a másikra lehavazott, akkor nem volt mit tenni, hóban vették fel a jeleneteket. -
#21110 Ezek szerint akkor a Libanon nevű fegyház Libanonban van? -
Lipi1980 #21109 Ami egy Joilet nevű "kisvárosban" van, amiről a börtön kapta a nevét... -
Dave0092 #21108 Joilet az a börtön neve, -
Lipi1980 #21107 Annyira nem messze északon, csak Chicagotól 50-55 km-re D-DNY irányban, egy Joliet nevű kis városkának az északi határában Fairmont irányába...
Bár mindenképpen északabbra van ez a börön, mint a Sona, mert az meg Panamában, Közép Amerikában... -
mephi666 #21106 hol van a dutyi, az a kérdés... mert ha messze északon, akkor miért ne? :) -
Orionk #21105 erre senki nem regált?
Az első éved vége felé pár epizód alatt esett a hó, aztán meg nem :S, -
daydream #21104 Akkor inkább nem mondok semmit. -
#21103 -
mephi666 #21102 hát kb... de volt frankó svájcibicskája is :) olyan elengedhetetlen kelléke volt, mint anno rambonak a kése :) általánosban volt olyan egyik osztálytársamnak... volt abban minden: iránytű, gyufa, stb... :) alig 20éve nagyon menő cucc volt... -
#21101 nem szidtam, erre utaltam csak -
mephi666 #21100 az rendben... nem is mondtam, hogy az armageddon nem "kamufilm", de a pb a 4. évadra kb oda süllyedt, mint pl a barátokközt (úgy ahogy már előttem is mondták) csomó véletlen egybeesés, mindig valaki hall valamit és betesz a másiknak... :S -
mephi666 #21099 macgyver-t nem szidni... a bombareceptjei működtek... próbáltunk 1-2 dolgot :D -
#21098 az mennyire reális hogy bruce willis és barátai leszállnak egy aszteroidán, ott rallyznak rajta össze-vissza majd felrobbantják azt az utolsó pillanatban... film öccse, film -
#21097 1, panama csak egy egyutcás falu
2, gyakorlat teszi a mestert, mostmár halálrutinosan bárhova besétál.
legközelebb USA elnökiszobába (vagy a föladalatti atombiztos válságszobába) fúrja be magát, egy gemkapoccsal (á la MacGyver) 10 perc alatt -
mephi666 #21096 nem csak ez... már a 3. évadban is túl sok ilyen volt: pl sucré és lincoln véletlenül összefutott panamában az utcán... szerepjátékos "szakszóval" élve: olyan gyengén lettek "összemesélve" a szereplők, hogy kezdő mesélőt is elküldenek ilyen miatt melegebb éghajlatra... :) ebben a 4. évadban az a durva még, hogy olyan helyekre törnek be, ahova lehetetlen... 1nap készüléssel... az első évadban nem volt még ilyen vérprofi :S -
#21095 "Westmoreland macskája a company főnöke!!!" ez már nem igaz -
akdestroyer #21094 mephi most nem mondod komolyan hogy ez zaklatott fel hogy amíg pisilt odaért a néger? Ebbe a sorozatban annyi WTF helyzet volt már hogy az már ROFL. Ennél sokkal durvábbak is. Én is csak az első évadig bírtam, amíg volt realitása az egésznek, ebben a 4. évadban kb annyi a valószerűség mint a pokémonban, vagy a dragon ballban. Barátokközt rajongók előnyben. =( -
#21093 azért az elsőre ne mondd, hogy nem tuknád, mert ki leszel tagadva :) -
daydream #21092 Ez nekem is feltűnt akkor, úgy látszik, Wyatt odateleportálta magát. -
daydream #21091 Szerintem is jó nő és kint szeretik. -
daydream #21090 Én az első helyre tettem volna, a többiekért, akik felkerültek, viszont nem vagyok oda. De hát ez ugye teljesen szubjektív dolog. -
#21089 "meg amíg Sára pisilt, odaért a néger... :S" :D -
daydream #21088 De igen, ő volt az. -
mephi666 #21087 igen... rászóltak... de akkor is... mi van ha Sára másik kocsmába megy, vagy ha nem olyan látható helyen tart egy rohadt hitelkártyát? én sem csak úgy bedobom a táskámba, hogy mindenki láthassa... túl sok apró véletlen komoly mértékben befolyásolja a sztorit... és erre akartam rámutatni... meg amíg Sára pisilt, odaért a néger... :S -
#21086 lehet rosszul emlékszek, de a company szólt rá telefonon akkor a fekakellermanre hogy használták itt és itt az öreg hitelkártyáját -
mephi666 #21085 hát Sáráról beugrott egy rész, ami kegyetlen mód felidegelt... amikor beült a kocsmába, hogy piálni fog... ott töketlenkedett és a másik figura lenyúlta a táskájából a hitelkártyáját, azonnal fizetett vele, a nagydarab nigger meg fogta magát és 5percen belül ott volt... egy akkora méretű városban... a túl sok erőltetett véletlen miatt laposodott szerintem el a sorozat... :S milyen befejezésre tippeltek? 6rész már nem olyan sok... de valószínű, hogy húzzák a dolgokat még 5részen át, az utolsóba meg megpörgetik a dolgokat... -
Lipi1980 #21084 Végre végre végre
Ugye, hogy nem csak szerintem jó nő a Sára????
Hehehehe és hahaha