23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Quantumleap #23011 Nem mutat túl nagy fantáziadússágot a készítők részéről, hogy a PB utáni következő sorozatuk ismét szökött rabokról fog szólni (mégha a stílus más is lesz). Már nem azért, hogy megmondjam a frankót. -
#23010 csak vendégszereplő lesz, de t-bag karakterét játsza -
Suffering #23009 csak ne az legyen hogy egyedül a Zsebes vigye a hátán a sorozatot. állitolag tök más lesz mint a szökés volt. -
#23008 én is elfelejtettem, a sorozatjunkie juttatta eszembe! Nem tudom ki a csaj, de én már nagyon várom március 6.át :) -
Dean Winchester #23007 thx az infot mert tökre elfelejtettem!
az a csaj ott középen ki? -
#23006 -
Spartacuc #23005 thx az elozo linket! -
Suffering #23004 Végre! http://comment.blog.hu/2010/11/08/t_bag_hivatalosan_is_visszater -
#23003 Oké ;) -
Dean Winchester #23002 olvasd el a kommentet is és rájössz -
#23001 Ennek a filmnek van valami köze a szökéshez? -
#23000 Nah igen, ez már azért túlzás... -
Dean Winchester #22999 NC új filmjének előzetese :D
Mahone befigyel XD
kemény menet lesz mert eredeti hanggal nézném Mahone miatt, viszont Cage-nak a szinkronja a jobb :S
-
Dean Winchester #22998 Scofield mint Spartacus? XD -
#22997 Itt csak az a lényeg, hogy ez a sorozat nagyon jóra sikerült és elég népszerű is nem csak nálunk. -
Quantumleap #22996 Én sose értettem a készítőket, hogy miért volt annyira fontos a pedofília T-Bag karakterébe, miért nem lehetett csak egyszerűen náci?
Amúgy az én szememben azok a gengszterek, akik bosszúból, leszámolásból gyilkolják meg mások gyerekeit semmivel nem különbek a pedóknál, és ugyanaz kellene, hogy legyen a sorsuk a sitten. -
#22995 pedofilokat meg soha nem is zárnak köztörvényesekhez, mert őket fajtól függetlenül együtt késel meg a fekete, a fehér, meg a mexikói is. nem hogy még hatalma, meg bandája van egy börtönben...
na mind1, ez sorozat, itt a hatásvadászat a lényeg, nem a valóságtartalom. -
Quantumleap #22994 Na persze, és majd bandát szervez magának, meg saját köcsöge van, mi? Amikor a valóságban már a síma, nőket erőszakolókat is agyonszívatják. -
Dean Winchester #22993 még sco nem került be addig honnan tudod h nem próbálták meglincselni csak ő "túlélte" ? -
Quantumleap #22992 Nem folytatódik a Szökés, és nem T-Bag spinoff, csak egy sorozat, ahol feltűnik, és jóllehet csak mellékszerepe lesz.
Amúgy én a "tisztességesen megírt karakter"-t erősen vitatnám. Egy pedofil gyerekgyilkos, akit a kutya nem próbál meglincselni a börtönben, sőt bandája és hatalma van. És aztán már ne is beszéljünk a félkezes akcióiról. -
#22991 szerintem meg pont ő az a karakter akiről érdemes folytatni bármit is. -
Dean Winchester #22990 -
#22989 sokat mondó teaser :D
na mind1, topikot neki aztán befavolom! várós lesz :) -
Suffering #22988 azota utána néztem a dolgoknak. Breakout Kings nevü sorozatban fog szerepelni T-bag karaktere. Egy az egyben a Szökés készítői fogják csinálni. Szökés második évadára fog hasonlítani. 2011-ben fog jönni és ez már 100%. teaser trailer van már a youtuben. Szökés utodnak tökéletes lesz ez a sori. -
#22987 én bírtam, de saját sorozathoz elég gyenge a karakter. amúgy ez nem folytatás hanem spin-off, ha lesz egyátalán és nem kacsa az egész. -
Suffering #22986 A nap híre: Folytatódik a Szökés!!!
Berendelték a T-bag spin-offot.
http://comment.blog.hu/2010/10/12/a_nap_hire_ismet_eloszedik_t_bag_karakteret -
Quantumleap #22985 A női börtönös, Molly-s sorozatot állítólag mégis meg akarják csinálni. De történetileg semmi köze nem lenne a PB-hez. -
#22984 zsír lett, csak a zsírságot le is zárták benne, így minden újabb évad vagy spin-off csak szenvedés lenne :) -
Dean Winchester #22983 szimpla feltételezés :D de sztem bíztos :D ha nem most akkor 10 év múlva de tuti előveszik :) Hiszen sztem egy nagyon zsír sorozatot készítettek! -
#22982 Ez biztos vagy csak feltételezés? -
#22981 nekem mar megis van. feliratis van mar a neten. -
Quantumleap #22980 Itt most épp senki, de más fórumokon viszont szoktak. A legutóbbi csúcs az egyik filmkatalogus topikban volt, ahol páran bevették a youtube-os fakevideót, sőt, valaki meg is ideologizálta, hogy ő szakember a videótémában, és az nem lehet fake, mert nem lehet így összevágni a jelneteket, tehát tényleg jönnie kell ötödik évadnak...XO -
Dean Winchester #22979 ja hát nem folytatás hanem vmi új film aminek az alapja scofield lesz vmi útón módón :D
-
#22978 tullephetnetek mar ezen :D -
#22977 Ez így van..
#22971: Én azon a véleményen vagyok, hogy nem lesz folytatása ennek a sorozatnak viszont tényleg kár, hogy meghal Scofield. -
Dean Winchester #22976 ki beszélt folytatásról? -
Quantumleap #22975 Aki komolyan abban reménykedik, hogy folytatják, annak életreszóló szerződést adnék a világ legjobb pszichiátriájára... -
#22974 Miller és Purcell nélkül nincs Szökés
ez olyan mint a Knight Rider Hasselhoff nélkül...az már kit érdekel :D -
Dean Winchester #22973 mondom más történetbe ágyaznák bele
teszem fel 22éves és bünőző lett ,nevet változtatott majd a börtönben jönnének rá h valójában kicsoda is ő :D én eltudnék képzelni egy hasonló filmet XD filmet és nem sorozatot! bááár... -
#22972 ez biztos, vagy ilyen urban legend?
mert a 4-5 éves gyerek mire felnő...az már a jövőben játszódna :D meg honnan szökne meg, kivel? Sucre lányával? :DD