23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Phat Smoker #4489 "...azt hittem a rainbow room mindenkinek leesett..."
miért hitted azt ?
amúgy a filmben az alábbi monológ hangzik el:
C-Note: -Kérdezősködött valaki rólam?
Feleség:-Nem
C: -Jól van ez jó hír, figyelj!
C: - A szivárvány szobában
-Egy New York-i étterem (Jegyzi meg az egyik zsaru a másiknak a lehallgatás közben)
C: Emlékszel arra a gyönyörű helyre, ahol a fotót csináltuk?
némileg félreérthető volt a párbeszéd
meg akkor milyen new york-i étteremről beszéltek a zsaruk ? -
Balázs 17 #4488 aztán lehet a first down arra utal, hogy az első aki odaért utah-ba:DD
-
PBence #4487 de ha ki sem mozdul a házból? :) C-note csak akkor bukik le ha a felesége felnyomja. Ezt ugysem fogja megtenni. Amikor az epizód végén dumált azzal a feka fbi-os nővel, a kérdés után félrefordította a fejét --- na az csak hatásfokozás volt, egy dramaturgiai elem. ugysem teszi meg. -
#4486 az biztos, hogy a szoba volt, de ettől függetlenül az időpont nem volt kódolva, és biztos vagyok benne, hogy követni fogják a csajt... -
#4485 a "Rainbow Room" az az egyik szoba a házban, így C-Note-ot most nem kell félteni annyira a lebukás miatt, ha tényleg nem megy be a házba, de így amit most mondtatok végülis igazatok van, hogy ez csak a bizalom jele volt.
Aztán kedden lehet arról fogunk beszélni, hogy aztaqrva ez a First Down nem is olyan értelemben vett First down, és jól megszivatták a találgatókat. :) -
Kanál #4484 az még nem jelent semmit P: -
#4483 Hm most nézem First Downban Tweener is guest castban szerepel... -
#4482 jól tudod.....arra gondoltak :D -
PBence #4481 akkor ezt viszont én értettem félre. Én ugy tudtam hogy Rainbow Roomnak a lány szobáját hívja. ( a falon egy szívárvány van felfestve,a kamera végig is megy rajta. Az ablak mellett van az a bizonyos kép ). Ugy értelmeztem, hogy a lány szobájában fogja várni 1hét múlva. -
#4480 úgy látszik mégsem. ;)
a felesége megértette az a lényeg. ;) -
#4479 'Rainbow Room' a házukban lévő egyik szobára gondolt :\ -
#4478 azt hittem a rainbow room mindenkinek leesett -
Phat Smoker #4477 C-Note annál dörzsöltebb,okosabb, minthogy a vesztébe rohanjon holmi villámlátogatás kapcsán.
jelen pillanatban elégedettséggel töltötte el a tudat, hogy a feleségénél még van némi remény azáltal, hogy bizalma jeléül felkapcsolta férjének a kerti villanyt.
A találka helyszinén a 'Rainbow Room' étteremnél várhatóak majd izgalmas percek, lévén, hogy a zsaruk lehallgatták a telefonbeszélgetésüket. :) -
#4476 valszeg azert ertelmezted igy,mert ezt beszeltek meg :D -
#4475 Hat en ugy ertelmeztem, hogy a lampa feloltas csak arra szolgal, hogy megertette-e az üzenetet es hogy egy het mulva ott lesz-e a talalkan...
Nem fog bemenni. Nem olyan hülye. -
#4474 vagy a feleség félrevezeti a nyomozónőt... -
#4473 Nagyon jó a sorozat, 3 nap alatt megnéztem a sorozat 1. évadját (nyelvvizsga előtt, tanulás helyett :D), és a 2. évad 3 részét is. Mindig tudnak vmi újat kitalálni, bár már elég sokszor eljátszották azt, hogy úgy tűnik, hogy most lebuknak és mire visszatér rájuk a kamera már nincs ott senki. Ha ilyen rész van, már tudom, hogy úgyse lesznek már ott :D
Amúgy First Down szerintem Tweener lesz, vagy C-Note, mer felkapcsolta a felesége a lámpát, és be fog menni hozzá, nem bírja ki, viszont ott van nála a nyomozónő... -
#4472 Lehetséges de szerintem nemfog egyikük sem.De mire felgöngyölődnek a szálak..eltelik pár rész:-)És szerintem mire a szökésbenlévőket elkapják,úgy 4-5 részenként egyet.Főleg ha a mellékszálakat nézzük,bőven vége a 2. szezonnak is:-)Bár nemtudom milyen hatékony lesz az FBI,Meg az őket üldözők munkája.
De mint tudjuk mozgásban van a sorozat,így csak találgatni lehet. -
#4471 Kinek mi...
Nekem ez pillanatnyilag a legnagyobb. -
#4470 főszereplő, nem főszereplő... még azt is kinézem, hogy ő vagy Lincoln meghal majd a sorozat későbbi részeiben, és aztán már arról fog szólni, hogy LJ-vel eljussanak az öreg Burrows-hoz... -
#4469 Ez igaz,de ő direkt beakart kerülni,és semmi sérülés vagy ilyesmivel nemjárt.
És azért ő a főszereplő,ez sem mellékes:-) -
#4468 :DD ja kb:) -
marco20 #4467 A második szezon 9 részének címe publikus eddig,ezt megtalálod ezen a linken:
http://www.prisonbreak-online.com/episodes.shtml
Amúgy szerintem ez is 22 lesz mint a másik.Asszem vhol olvastam.De nem tuti... -
angelus #4466 Scofield se ártatlan hamár itt tartunk... eléggé elkövette a bűntényt...
Persze csak a pontosság kedvéért... -
#4465 a Whiskyst nem a társa dobta fel, hanem ő hibázott..... -
#4464 talán mert most megy a második szezon? -
#4463 A 2. éved hány részes mert imdb-n csak 5-öt irnak? -
#4462 Mekkora probléma -
Phat Smoker #4461 szintén!
jah..Tweener eléggé sanszos, csórókám leplezni se tudja idegességét akárhol jár, minden emberben egy gyanús alakot lát. így nem fogja sokáig húzni -
#4460 Ha Apolskis-t irtok en mindig "A polski-s" (a Polski Fiatos)-nak olvasom...
Maradjunk a Tweenernel, ha lehet... please! -
Phat Smoker #4459 de ha Scofield egyszer készít egy (majdnem) mindenre kiterjedő menekülési tervet, nehogy már 1-2 jó arcmemóriájú emberen bukjon el az egész!
ugyanakkor ha a felismerhetetlenségig elmaszkíroznák magukat, akkor miről szólnának a hátralevő részek ?
biztos úgy gondolták, hogy a zsaruknak is adni kell némi esélyt, így fair ;-)
-
#4458 Ki lesz az első?
Hmmm..
Vagy Apolskis,vagy Patoshik.
Ők ketten a "csak odakerültek" vonalon mozognak.
Semmi terv,semmi kényszer,cél.Csak kijutottak mert tudtak a szökésről.
T-Bag,neki van még egy kis elvarratlan szála a volt nőjével,emg Abruzzival is összefog még találkozni.
A másikszemszögből nézzük,ki miért került be,Sucre alapból nem nagy bűnöző,és csaka szive jutatta oda.Franklin ugye katonai beszerző volt,és rosszkor volt rosszhelyen.Linc,ls Michael meg tudjuk alapból ártatlanok.
Tehát T-bag,és Abruzzi aki fullbűnöző.Töbszörös gyilkosok,mindenre hajlandóak,ésnagy túlélők,vagyis eddig úgynézki.
Már vároma következő epizódot! -
#4457 A Whiskys megint más tészta, mert Mo-n akkora sztárt csináltak belőle, hogy nem volt újság vagy tv műsor nélküle.Már szinte közismertebb volt, mint a miniszterelnök, még szép hogy könnyen fel lehetett(lehetne) ismerni. -
#4456 Ha látnál az újságban egy képet Kiss Béláról nem biztos, hogy már másnap emlékeznél az arcára.Lehet, hogy ma is szembe jött veled az utcán valaki aki tegnap volt a tv-ben, vagy az újságban(persze nem híres személy).Sokszor van az újságokban eltűnt vagy körözött személy fényképe, akit akkor megnézek, de igazából már órák múlva fel sem ismerném, ha becsengetne hozzám.Amerikában meg jóval gyakoribbak az ilyen dolgok, szal szerintem ott még annyira sem figyelnek oda az emberek, mint nálunk. -
Phat Smoker #4455 mint ahogy felismerte a kutyát sétáltató lány, Burrowst (köszönhetően az újságokban és tévékben közzétett felhívások, fotók alapján), úgy nagy rá az esély, hogy a többiek is könnyen hasonlóképpen járhatnak.
amúgy meg felismertem a 'Whiski-st', mikor jött velem szemben az utcán, de nem volt a közelben telefon, meg rendőrkocsi ;-) -
#4454 Következő részben Abruzzi sétál az utcán és valaki elordítja magát "Ott a ruszki gengszter a Bad Boys 2-ből!" vagy "Te nem az űrhajós vagy az Armageddonból?" és így bukik le? :D -
#4453 jó de a viszkis nem hasonlít egy színészre:DD -
#4452 Most abszólut nem kötözködni akarok, de Te felismerted volna a Whiski-st, a börtönből való szökése után, ha szembe jön Veled az utcán?? Mert akkoriban az egész ország őt kereste, és végülis egy társa dobta fel, nem az utcán látták meg... -
#4451 -
Phat Smoker #4450 jah egy bukósisakot igazán felvehetett volna, ha nem is az álca, csupán a poén kedvéért!
azért durva, hogy a kinti életben a szökött fegyenceknek, -kiket éjjel-nappal keres amerika apraja nagyja- a legnagyobb álcát sok esetben egy baseball sapka jelenti ;-)