23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#4529 Ja, amugy itt is lehet progi nelkül nezni (ugyanaz a rendszer, csak weben streamelve):
http://www.viidoo.com/en/index.php
Kattints az aktualis program cimere a csatorna mellett, hogy kapcsolodjon az allomashoz. -
#4528 *KTVU -
#4527 A TVU Playeren most lattam a Prison Break bemutatojat este 8 oras kezdessel.
Mint a progi forumarol megtudtam, a FOX az területenkent különbözö szerzödeseket köt helyi adokkal, akik a FOX-on keresztül broadcastoljak az adasukat, viszont a nagy cuccok maradnak. Elvileg most 3-kor kene jönnie a Prison Breaknek. Igaz most epp KTUV megy a FOX-on, remelem egy fel ora mulva atvaltanak orszagosan a Prison Break-re... -
#4526 szerencse, hogy csak 15 hsz-t kell emiatt átolvasni...:)
opppá, most már 16 XD -
#4525 Szeretek meggyözödni magam a dolgokrol :-))) -
#4524 Szovalvaloban nem erdemes tölteni.
Ki gondolta volna... -
#4523 CRC hibas baromsag...
Valami www.romtoplist.com-os doc van benne, de jelszonak nem veszi be...
Szovalvaloban nem erdemes tölteni. Meg jo, hogy lejött 20 perc alatt. -
#4522 méret nem stimmel :) -
#4521 Mindjart lent van... tök izgi...
Majd szolok mi van benne. -
#4520 mondjuk a 3-ik részt? :DDD -
#4519 Mindegy, jön 250-nel...legalabb azt elvezem :-)))
Hatha kivetelesen valami jot csomagoltak bele a fakebe... -
FLeK0 #4518 biztos hogy fake, egyrészt a mérete miatt, másrészt a LOL ma nem adott ki semmi ilyesmit. -
#4517 Nem mintha nem jött volna mar ki belöle leaked verzio... -
#4516 Ja mindig összekeverem a napokat...akkor ez most fake?
Mindegy leszedem, majd meglatjuk... -
FLeK0 #4515 holnap hajnalban vetítik, ez fake. -
#4514 Mi holnap? -
FLeK0 #4513 majd holnap -
#4512 Rettentő jó ez a sorozat.Bár amit gondoltam nem jött be hogy hogyan lesznek ténylegesen szabadok.Mostmár lövésem sincs ki fog melléjük állni. -
#4511 S0204 HDTV.XviD-LOL -
#4510 sz.tem már meg is történt a találka mert pont 7 órakkor találkoztak a szivárvány szobában (ami a kiscsajé volt)
-
Paulie86 #4509 Aki nem talált jo origami daru linket(ez szerintem eléggé hasonlít) :
origami -
Balázs 17 #4508 szerintem ezt a képet photoshoppal csinálták :D
ezt a helyet meg csak ők tudják hol van, találgatni se érdemes szentem:D
azért titkoloznak a készítők, mert biztos ebben is lesz vmi trükk.. -
#4507 SZerintem lehet akár a házuk előtt is, mert olyan környéken laknak... -
marco20 #4506 Csupán szabadjára engedtem a fantáziámat...de az tuti h nem a belvárosban van :) Csak az a háló pl olyan mint egy függőágy, azért gondoltam h vmi "vikkend-ház",ahol C-Note elverte az időt a családdal...:))) -
Dunkey #4505 Sziasztok!
Egyik ismerősömmel csináltunk egy fórumot az ő ötlete alapján, nézzétek meg ;)
Remélem tetszeni fog, de ha nem, természetesen az se baj, ha meg igen, annak csak örülni tudok - és persze ha tetszik akkor maradjatok fórumozni, és "élvezzétek"! :)
Szóval akkor: http://pbforum.extra.hu/index.php :)
Köszönöm! :) -
#4504 ebből te kitaláltad hogy ez egy "vikkend-ház" :) ennyi erővel a házuk kertje is lehetne
-
Phat Smoker #4503 énsem akarom lefoglalni teljesen az agyi kapacitásod a dologgal! -
marco20 #4502 Ha figyelmesen megnézed újra azt a jelenetet,akkor rájösz hogy nem az étteremnél,és nem is a szobában fognak találkozni,hanem azon a helyen,ahol a fénykép készült.A fénykép pedig vmi "weekend-house" szerűség,szóval vmi hétvégi ház-nál lesz szerintem a találka,vagy az anyósánál,vagy vmi ilyesmi. Azt mondta h 1 hét,addig meg tesz egy kitérőt Utah-ba... -
#4501 Oké, akkor ezek szerint télleg el fognak kapni vkit... -
#4500 nem tartalak rá méltónak ;) -
#4499 talán mert fingjuk sincs róla, hogy ők a gyerekszobát is rainbow roomnak hívják? -
#4498 nem hiszem h követik mivel azt bezsélték meg h az étteremhez küldenek rendőröket
melleslge ha követik is gondolom leparkolnak a háztol nem messze és figyelnek,ha a csaj nem megy sehova azt meg ugy vezsik h nem akar találkozni a férjével mivel a telefonba akkor meg nem adott egyértelmű választ h ott lesz -
Balázs 17 #4497 akkor minek kérdezed? -
Phat Smoker #4496 énis egyből arra gondoltam, de biztonsággal tölt el a tudat, hogy nálam sokkal okosabb emberek vannak itt a fórumon! -
Phat Smoker #4495 fejtsd ki nyugodtan mit szeretnél mondani ;-) -
#4494 -
#4493 sztem meg a "week from now" (vagy hogy is mondta:) az meg a hét órát jelentette week= 1 hét ugye. deokos vagyok:D -
Balázs 17 #4492 mert valószínűleg lézetik ilyen étterem azért, és egyből arra gondoltak
mit nem lehet ezen érteni? -
#4491 "WHO WILL BE THE FIRST OF THE FOX RIVER
EIGHT TO BE CAPTURED ON AN ALL-NEW
"PRISON BREAK"
MONDAY, SEPTEMBER 11, ON FOX"
Valóban nem? -
PBence #4490 sztem direkt mondta igy, h elterelje az fbi figyelmét. ez egy "kód" volt, amit csak a feleség értett.