23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Larvin #4649 Én nem akadtam ki T-Bag félkarú mutatványán. Ne felejtsük el, hogy ő egy könyörtelen gyilkos, míg a másik csak egy mezei csóka volt akinek a harci tapasztalata max egy kocsmai verekedésig terjkedhetett -
#4648 nah, hát ez speciel nem az a fajta sorozat, ahol néhány rész kihagyása, vagy némi lemaradást lehetne tolerálni a topicjában...
itt egy részben néha annyi fordulat van (ezt pl. végig röhögtem, mert szerintem, nagyon poén fejeket vágnak, mikor leesik nekik, hogy nem is úgy van; főleg az tetszett mikor a végén Lincoln csak lazán: "No, you not"), mint egy filmtrilógiában... ha nem lehet hangot adni a legutóbbi rész történéseire reagáló véleményünknek, akkor kb arról szólna az egész topic, hogy:
Szerintem k*rva jó sorozat. #4649
Szerintem is. #4650
Ez a rész is kurva jó volt. #4651
2x04 rulez! #4652
Szar a szinkron. #4653
Hagyd már a szinkront!! #4654
szal inkább a szpojlerekre szavazok és nem jövök be, amíg nem láttam az ősszes eddigi elérhető részt...
rtl-eseknek meg nyazsgem /persze, ha télleg bezárták a topicotokat, akkor az szívás.../ -
Phat Smoker #4647 bekell valahogy jópofiznia magát a dokicsajhoz! :) -
#4646 Jah sorry én néztem el.
"légyszives töröljétek, lehető leghamarabb. Köszi."
de csak a 207-est... -
#4645 Én aztán nem. Kértem modik topicjába 10 hszt törölni amik között volt spoiler tag nélkül írt spoiler és az írójának a flamelése. -
#4644 Te kérted,hogy zárják be... -
#4643 Én nem zártam be, én nyitottam anno :) -
#4642 Kimaradt elözőböl:
Pont péntek 13-án ért oda, és a hokimaszk miatt azt hitték ő Jason Vorhees ezért megkövezték. -
#4641 kinyitott ;) -
#4640 Ja, Haywire már elbiciklizett Utahba, megkereste a pénzt. Elment egy boltba, vett egy mountain bike-ot meg egy hokimaszkot (továbbfejlődött) és tovább bringázott Kanadán keresztül Alaszkába. -
#4639 igen tud, ő is ott volt és kuksizott, mikor az öreg elmondta Michaelnek, hogy hol van a pénz. -
#4638 lol XD -
#4637 Szerintem egyetlen megoldás erre, hogy letöltöd és megnézed többször :) -
#4636 Szeretném megkérdezni,hogy nincs e olyan TV csatorna,ahol nem 1 hétin 1szer játsszák a filmet,hanem többször... -
Blur #4635 Engem baromira irritált az a jelenet amikor Kellerman és a dokicsaj együtt ették a pitét. Az a nyamnyogás meg gizdázás...brr, borzasztó volt:)
-
#4634 haywire tud egyáltalán a pénzről? mivel helyhiányba folyamatosan törlöm a részeket nem vagom de plz vki nezze mar meg h ott volt e meg amikor cooper elmondta,kösz -
#4633 Ártott valamit neked a másik topik?
Minek kellett bezáratni?
Aki most kezdte el nézni az RTLen az nem akar ide jönni.
Nem vagyok kíváncsi a többi rész tartalmára... -
Blur #4632 Öcsém, te aztán rajongó vagy a javából:D Ez a kis leírás bármelyik kisiskolás olvasónaplójába beférne, tanár néni tutkó 5 össel jutalmazná,ha PB lenne a téma:)
SPOILER
Csak én értelmeztem bele vmi újabb összesküvést abba az utsó jelenetbe, amikor Mahone nézi scofield képét, majd mondja, hogy scofieldnak fingja sincs mibe került bele? Közbe meg annak a másik szökött rabnak a képe villan be.. -
#4631 Van egy tippem, hogy Haywire szerintem majd csak Utahban kerül elő, a pénznél, ahol majd Michael ismételten átvágja és lebuktatja. -
#4630 -
#4629 [spoiler]Prison Break - 2X04 - First Down
Huhh. És megint csak huhh. A második évad eddigi legjobb részét láttam az elmúlt 1 órában. Hihetetlen tempó, cselekmény, idézetek, fordulatok.
A legfonotsabb szál John Abruzzi szála volt e részben. Az első évadban történő "megvilágosodásának" köszönhetően elkezdett hinni Istenben, nagyon tetszett a karaktere (a rozsda Jézus-képe és John reakciója örök klasszikus jelenet-best of). A karakter a szökést követően újra átlendült a régi kerékvágásba (fenyegetés, kislány túszul ejtése, stb.). Ez a rész volt John válaszútja. Folytatja tovább régi életét és veszélybe kerül, vagy pedig hallgat Isten szavára és örökké együtt marad a családjával (a feleség könyörgése és a Jézus-kereszt kamera-kompozíciója mesterien csodálatos). John a választását romlott ömagára helyezi, így csapdába kerül s meghal. Maga a haláljelenet sokkolóan megrázó, John szavai történelmiek ("Én csak Isten előtt térdelek le. De most nem látom Őt itt" - tökéletes), egyszóval a karakter távozását - férfiasan bevallom - megsirattam. Egyik kedvenc szereplőm volt, főleg az Isten-szál bevezetése után. Nyugodjon békében.
T-Bag története sajnos marad a szokásos eltúlzott szálon (vasalós faterrel is elbánik félkézzel). A kislánnyal való "kapcsolata" azonban nagyon kemény, valóban elhiteti velünk Knepper, hogy karaktere tényleg egy pszichopata.
Michael és Lincoln szála a legérdekesebb s egyben legizgalmasabb folytatás. Először azt hittem, hogy a kocsi hazavágása után Bellick egyszerűen lepuffantja őket régi sérelmei okán, de végülis a pénz nagy úr. Nika megbízhatósága a rész végéig kérdéses, a "vajon velünk van vagy ellenünk?" érzés áthatja ezt a szálat, mely egy féltékenységi jelenetbe torkollóan megadja a végső választ. Michael "pofás rúgása" különösen imponált, jól esett látni, hogy néha ő sem tud uralkodni a Sara iránti érzésein. Sara és Michael telefonbeszélgetése nagyon kellemes szegmens, a daru-motívum pedig új és érdekes cselekményfolytatást ígér (bár eléggé aggódom Sara miatt, Kellerman eléggé közeledik...).
Haywire-rel még mindig nem tudjuk, hogy mi a helyzet, már komolyan kezd érdekelni. Egyszerűen nem igaz, hogy míg az FBI üldözi az összes foglyot állat módjára, ő nyugodtan biciklizget a diliruhában és a rögbisisakban.
A Shales-Scofield snitt utáni motívum új formába helyezi Mahone karakterét. Ideges ember, a tollba rejtett pirulák valóban valami dilibogyók lehetnek. Michael aggódhat. Én nem igazán lennék ilyen ember ellenfele.
Mindent egybevéve, az évad eddigi legjobb része. A következő részt kellően magas intenzitással várom. PB RuleZ! -
Lyan Kyj #4628 én is erre gondoltam:)) elfelejtetik velünk, aztán a végén bedobják vmi durva szituban. -
#4627 ő a slussz poén...
mire Scofield Utah-ba ér, addigra Haywire már rég elbiciklizett a zsével...XD -
#4626 Charles Patoshik-al amugy mivan? :D 4 rész volt ,de még nem mutatták ,pedig ő is megszökött. Remélem az 5. részben már szerepelni fog. -
#4625 Én egyszer se szoptam meg, csöpp logikával rálehet jönni hogy ne gyere ide amig nem láttad. Sose futottam bele megnézés elötti spoilerba, mert nem akartam. Szóval aki nem akar spoilert látni, az nem is fog. -
#4624 Egyébként lehet hogy azért nem használnak spoilert mert nem tudják hogy kell és lusták kideríteni:D -
#4623 Amúgy én is ezt gondolom, én is besz*ptam régebben nem 1x, de vannak akiknek túlzottan megerőltető a spoiler makró használata, vagy csak simán odaírni hogy spoiler a hozzászólás elejére...pont emiatt nem jövök be, csak akkor ha már megnéztem az adott részt. Ezért is írtam, hogy az az egyetlen megoldás, mivel úgyis vannak olyanok akik nem használják a spoilert...és sajna nem lehet semmit se tenni ezellen -
#4622 ne csináljun már ebből ekkora ügyet könyörgöm
én pl mindig használom a spoiler taget,sőt tulajdonképpen Hunnenkoening-en kívül mindenki más is,ő meg maradjon csak kis renitens ha akar :P
megoldás(ahogy már ő is írta,dehát ismétlés a tudás anyja):az ő hszeit el kell kerülni
ezt meg Kergemarha:"No látom itt arra megy a téma, hogy elvegyétek attól az élményt, aki még nem tart ott a sorozatban, ahol ti." nem tudom miből gondolja,érdekes lenne ha így lenne,nemdebár? -
#4621 "egy megoldás van csak, addig nem jössz be amíg nem láttad az új részt"
Kösz, miután megszoptam én is rájöttem.Miután mások is megszopják majd ők is rájönnek.De vajon nem ésszerűbb elkerülni ezt az egészet és a felesleges konfliktusokat plusz 7 karakter leütésével.És azért valljuk be, az is elég gyenge érv, hogy a bannerben ott a spoiler felirat.
Mára az összes létező topikban "internet szerte" általánossá vált és jól működik a spoiler felirat, így nem értem milyen forradalmi indítatásból akarják az sg.hu-Prison Break topik tagjai ennek az ellenkezőjét csinálni. -
#4620 Ja 10. évad végén :) -
#4619 SG-1-ben Richard Dean Anderson is guest star... akkor most ő is meg fog halni?
-
#4618 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kár, hogy Abruzzinak vége, inkább kapták volna el t-baget. Bár először azt hittem, hogy a kölköt kapják majd el :) -
#4617 igen, nagyon túlzásba viszik már tí-beggel kapcsolatban a készítők... -
#4616 holly valance
csak azt nem vagom h a 'félkezű' táska hogy bánt el a vasalos bacsival :c -
MagyaR #4615 Azta! Bithumenre felkerült ez az új rész 3 gigás méretben! Nagyon brutál minőség! 50 fps!!!!
Szntetek jó hozzá a lolos felirat? -
Szolnokboy #4614 húú, ez a Holly Valance milyen jó nő e, nagyon jó nő e. Bellick meg örülhet a fejének hogy 2 percre az utasssa lehetett -
#4613 Naja, de Stormare pont fordítva volt. Egyik főszereplőből guest star lett. -
Balázs 17 #4612 na megnéztem... én őt vártam, és beis jött..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!t-bag milyen arcokat vágott mikor meglátta a kiscsajt a kocsiban -
#4611 márha meg nem látja egyszer a tévébe h top10be van :D -
Larvin #4610 Egyet értek. A Melrose Place-ben Heather Locklear először csak guest starként volt feltüntetve végül meghatározó szereplővé lépett elő (sok más főszereplőt is túlélt)
Olyan ez mint a határozott idere szóló munkaszerződés. Általában marad is az, de néha megváltoztatják határozatlan idejűre.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mellesleg honnan ismerős nekem ez a csákó?Tweener esetében ez az új szerelmi szál megnövelheti az esélyét a dologra.