23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Balázs 17
    spoilert tartalamzó kép :D
  • Balázs 17
    jaja, és nemcsak a prison break-ben lesz, hanem még pár sikersorozatban is sajna:(
  • Hunnenkoenig
    Asszem mult evben is volt szünet...
    Szoval nagyon valoszinü.

Amcsiban ha baseball vagy foci bajnoksag van, megall az elet :-((
  • lalakov
    Az fura, mert a tv.com-on:
    29 Buried 10/2/2006
    30 Dead Fall 10/9/2006
    31 Unearthed 10/16/2006
  • Munch
    Jajj istenem ne fárasszáááá... "gagyinak tűnő" ... mittomén mi lesz csak hülyén néz ki. :P
  • Balázs 17
    a promora visszatérve, szentem a csaj nem adja fel, biztos megdöngette az éjjel aztán most happy és várja a következő estét:DDD
  • precision
    hát akkor bizony bekaphatják :|
  • ProGabe #4682
    lesz,baseball miatt
  • precision
    eh, most akkor mivan? lesz szünet vagy nem? :)
  • Lynx_TWL
    én nem néztem be ide, amíg nem néztem meg az új részt
    ne ragozzuk:)
  • ghost2
    Mért nem lesz? Valahol olvastam h a 2.évadot szünet nélkül adják le ,nem úgy mint az első évadot.
  • ghost2
    az lett volna jó hogy t-bag és abruzzi találkoztak volna:D
  • Bandee1987
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nemtom kinek tűnt fel, hogy a kiccsaj kocsija egy Toyota Yaris...ami "véletlen" a sorozat támogatója...
  • ProGabe #4676
    winnie@junkie(ofkósz):"Azt ugye tudjátok, hogy október 2-a és 30-a között egy darab PB nem lesz?"
    nem,nem tudtuk,hogy rahadna szét a rohadt baseball a rohadt életbe...
  • precision
    Igazad van a topiknak nem az a lényege hogy "ez tetszett", "hűdejó volt"...stb., hanem hogy leírjuk a véleményünket az adott részről, BUT vannak olyanok akik még nem látták, miattuk találták fel a spoiler taget (v. lustábbak csak simán beírhatják hogy SPOILER)
    Ok, ne jöjjenek be addig...de ez nem megoldás, egyszerűbb nekünk odabiggyeszteni egy spoilert, így mindenkinek jó, és nincs vita :)
  • Magoo
    jah!
    Lehet hogy a portás vagy valami segg felismerte a kölköt és hívta a zsarukat...kicsit gondolkodj sztem mielőtt írsz.
    vagy legalább várd meg a részt.
  • Hunnenkoenig
    Honnan tudod hogy mi elözi meg azt a kopogtatast?

Imadom az ilyen embereket, akik 2 masodpercböl lecskkoljak az egesz sztorit aztan osztjak az eszt...
  • Munch
    Egyébként már a bemutatóban is van "gagyi"-nak tűnő részlet... pont a utah-i csajhoz kopogtatnak be, pont annak a csákónak a fényképével, pont abban a motelben...
  • Hunnenkoenig
    Ez a promo nagyon sok jot iger.
    Az a baj, hogy pont horvatorszagban leszek, es nem fogom latni, de mire visszajövök, legalabb 2-3 reszt tudok egyben nezni.

Addig nem kell fosnotok a spoilereimtöl.

Amugy ahogy azt lejebb irtak, valoban en is megtürtöztettem magam neha es csak egy "jo volt ez a resz"-t biggyesztettem oda. Csak a topiknak nem ez a lenyege, hogy mindenki odairja hogy "tetszett", "nem tetszett", "lehetett volna jobb is", "überbrutal sorozat"...
  • Alien
    Nocsak :D Összefutnak T-baggel?:D
  • Alien
    Sajnálom, hogy Abruzzi így végezte :( Viszont remélem T-Bag-et nem kapják még el, mert akármilyen gonosz meg pedofil meg minden :DD szerintem az egyik legjobb karakter. Knepper baromi jól csinálja a szinészi játékot, meg azt is nagyon szeretem ahogy beszél, szal remélem marad még :D Michael-ékat nem féltem ők tuti maradnak :D Tweener-nél nagyon rezeg a réz, hogy ilyen ideg mindig, előbb-utóbb elkapják. Bár lehet, hogy pont nem így lesz, mert arra számitanánk, hogy előbb-utóbb az lesz a veszte, hogy ennyire feltünően ideges mindig és lehet, hogy pont ő lesz azok küzül az egyik aki eljut Utah-ba... na de majd meglátjuk.
    Ja és Haywire azóta már szétbiciklizhette magát, vajon hol lehet??:DDD Tuti, hogy nem kapják el, és csinál majd valamit a vége fele a pénzzel kapcsolatban:D
  • robotnyk
    nem hülye, de nem is okos, hanem őrült.
  • precision
    nem mutatták még hogy mit csinál, szal nemolyan biztos az hogy biciklizik...nem annyira hülye ő mint amilyennek kinéz :)
  • ghost2
    amugy érdekes ,hogy scolfield mindent elkövet h ne kapják el ,időt nyerjen(pl ,garázs,felrobbant auto,stb) Charles Patoshik meg nyugodtan biciglizik :D
    azon se csodálkoznék h vhogy eljut utah-ba és lelép a pénzel :D
  • Zs0lt1
    Nem, az Sucre volt.
  • drobee
    Másik topicba írták épp most: "Abruzzi egyre szimpatikusabb:)".
    Majdnem mondtam neki hogy ne szeresse meg :D
  • zmeor
    bazdmeg tökre:D:D
  • miilann
    még előtte gondoltam,jo min1 tbages zsal mar regota ilyen szal sztem szarjuk le
  • drobee
    Miután egy szikével elvágták a torkod? :D
  • andris7
    reszkessetek betörők első része?
  • miilann
    viszont eleg nagyot lehet vele ütni -.-'
  • CUCLI
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    az nem Haywire volt a motoron? :D:D:DD:D:D:D:D
  • drobee
    Csak nem ő lesz a second down? :D
  • Kanál
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD mekkora "HEEY Pretty":D
  • Szolnokboy
    köcce :)
  • drobee
    Prison Break Season 2 Episode 5 Promo
  • Szolnokboy
    2x05 promot adjatok !!!

pls :)
  • Larvin
    és T-Bag az életéért küzdött, legalábbis a börtön biztos bevillant neki, míg a másik be volt ugyan pörögve, de lehet arra számított, hogy bunyóznak 1-et aztán megbeszélik a dolgot egy sör mellett mint Belik-ék
  • drobee
    Szerintem is.
  • tnm #4650
    jah, igen, nem mutatták, de sztem nála még simán volt egy szike...
    egy vasalót meg nem egyzserű beledöfni valakibe:)