23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Balázs 17 #4689 spoilert tartalamzó kép :D -
Balázs 17 #4688 jaja, és nemcsak a prison break-ben lesz, hanem még pár sikersorozatban is sajna:( -
#4687 Asszem mult evben is volt szünet...
Szoval nagyon valoszinü.
Amcsiban ha baseball vagy foci bajnoksag van, megall az elet :-(( -
#4686 Az fura, mert a tv.com-on:
29 Buried 10/2/2006
30 Dead Fall 10/9/2006
31 Unearthed 10/16/2006
-
#4685 Jajj istenem ne fárasszáááá... "gagyinak tűnő" ... mittomén mi lesz csak hülyén néz ki. :P -
Balázs 17 #4684 a promora visszatérve, szentem a csaj nem adja fel, biztos megdöngette az éjjel aztán most happy és várja a következő estét:DDD -
#4683 hát akkor bizony bekaphatják :| -
#4682 lesz,baseball miatt -
#4681 eh, most akkor mivan? lesz szünet vagy nem? :) -
#4680 én nem néztem be ide, amíg nem néztem meg az új részt
ne ragozzuk:) -
#4679 Mért nem lesz? Valahol olvastam h a 2.évadot szünet nélkül adják le ,nem úgy mint az első évadot. -
#4678 az lett volna jó hogy t-bag és abruzzi találkoztak volna:D -
#4677 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nemtom kinek tűnt fel, hogy a kiccsaj kocsija egy Toyota Yaris...ami "véletlen" a sorozat támogatója... -
#4676 winnie@junkie(ofkósz):"Azt ugye tudjátok, hogy október 2-a és 30-a között egy darab PB nem lesz?"
nem,nem tudtuk,hogy rahadna szét a rohadt baseball a rohadt életbe... -
#4675 Igazad van a topiknak nem az a lényege hogy "ez tetszett", "hűdejó volt"...stb., hanem hogy leírjuk a véleményünket az adott részről, BUT vannak olyanok akik még nem látták, miattuk találták fel a spoiler taget (v. lustábbak csak simán beírhatják hogy SPOILER)
Ok, ne jöjjenek be addig...de ez nem megoldás, egyszerűbb nekünk odabiggyeszteni egy spoilert, így mindenkinek jó, és nincs vita :) -
#4674 jah!
Lehet hogy a portás vagy valami segg felismerte a kölköt és hívta a zsarukat...kicsit gondolkodj sztem mielőtt írsz.
vagy legalább várd meg a részt. -
#4673 Honnan tudod hogy mi elözi meg azt a kopogtatast?
Imadom az ilyen embereket, akik 2 masodpercböl lecskkoljak az egesz sztorit aztan osztjak az eszt... -
#4672 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként már a bemutatóban is van "gagyi"-nak tűnő részlet... pont a utah-i csajhoz kopogtatnak be, pont annak a csákónak a fényképével, pont abban a motelben... -
#4671 Ez a promo nagyon sok jot iger.
Az a baj, hogy pont horvatorszagban leszek, es nem fogom latni, de mire visszajövök, legalabb 2-3 reszt tudok egyben nezni.
Addig nem kell fosnotok a spoilereimtöl.
Amugy ahogy azt lejebb irtak, valoban en is megtürtöztettem magam neha es csak egy "jo volt ez a resz"-t biggyesztettem oda. Csak a topiknak nem ez a lenyege, hogy mindenki odairja hogy "tetszett", "nem tetszett", "lehetett volna jobb is", "überbrutal sorozat"... -
#4670 Nocsak :D Összefutnak T-baggel?:D
-
#4669 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajnálom, hogy Abruzzi így végezte :( Viszont remélem T-Bag-et nem kapják még el, mert akármilyen gonosz meg pedofil meg minden :DD szerintem az egyik legjobb karakter. Knepper baromi jól csinálja a szinészi játékot, meg azt is nagyon szeretem ahogy beszél, szal remélem marad még :D Michael-ékat nem féltem ők tuti maradnak :D Tweener-nél nagyon rezeg a réz, hogy ilyen ideg mindig, előbb-utóbb elkapják. Bár lehet, hogy pont nem így lesz, mert arra számitanánk, hogy előbb-utóbb az lesz a veszte, hogy ennyire feltünően ideges mindig és lehet, hogy pont ő lesz azok küzül az egyik aki eljut Utah-ba... na de majd meglátjuk.
Ja és Haywire azóta már szétbiciklizhette magát, vajon hol lehet??:DDD Tuti, hogy nem kapják el, és csinál majd valamit a vége fele a pénzzel kapcsolatban:D -
#4668 nem hülye, de nem is okos, hanem őrült. -
#4667 nem mutatták még hogy mit csinál, szal nemolyan biztos az hogy biciklizik...nem annyira hülye ő mint amilyennek kinéz :) -
#4666 amugy érdekes ,hogy scolfield mindent elkövet h ne kapják el ,időt nyerjen(pl ,garázs,felrobbant auto,stb) Charles Patoshik meg nyugodtan biciglizik :D
azon se csodálkoznék h vhogy eljut utah-ba és lelép a pénzel :D -
#4665 Nem, az Sucre volt. -
#4664 Másik topicba írták épp most: "Abruzzi egyre szimpatikusabb:)".
Majdnem mondtam neki hogy ne szeresse meg :D -
#4663 bazdmeg tökre:D:D -
#4662 még előtte gondoltam,jo min1 tbages zsal mar regota ilyen szal sztem szarjuk le -
#4661 Miután egy szikével elvágták a torkod? :D -
andris7 #4660 reszkessetek betörők első része? -
#4659 viszont eleg nagyot lehet vele ütni -.-' -
CUCLI #4658 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
az nem Haywire volt a motoron? :D:D:DD:D:D:D:D -
#4657 Csak nem ő lesz a second down? :D -
Kanál #4656 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD mekkora "HEEY Pretty":D -
Szolnokboy #4655 köcce :) -
#4654 Prison Break Season 2 Episode 5 Promo -
Szolnokboy #4653 2x05 promot adjatok !!!
pls :) -
Larvin #4652 és T-Bag az életéért küzdött, legalábbis a börtön biztos bevillant neki, míg a másik be volt ugyan pörögve, de lehet arra számított, hogy bunyóznak 1-et aztán megbeszélik a dolgot egy sör mellett mint Belik-ék -
#4651 Szerintem is. -
#4650 jah, igen, nem mutatták, de sztem nála még simán volt egy szike...
egy vasalót meg nem egyzserű beledöfni valakibe:)