Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lassan több mint egy hete ülnek rajta.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Nekem küldött valaki egy feliratot e-mailben,de Levee fordítása biztos jobb lesz,inkább megvárom.
persze minden elismeresem a forditoje aki olyan szar embereknnek mint en aki 18evesen nem erti meg az ilyen szintu angolt, minden jutalék nelkül fordit <#worship>#worship>
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Amúgy tényleg jöhetne már, órák múlva itt a hatodik rész.
Úgy látszik, kishazánkban a torrentezõk között elég kicsi a nézettsége, ha ilyen lassan fordítják 😊
de tudat alatt azért gyorsan várok egy magyar prömiert is 😄
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Meg lett a Fox idei elsõ áldozata, ami egyben az év elsõ törölt show-ja is: a Head Cases. Mindössze két rész után. Az ok, hogy nem volt nagy a nézettség, de, hogy még esélyt sem adnak neki, az már brutális. Én nagyon kedveltem, bírtam a karaktereket (a problémájuk sem volt közömbös számomra).
OFF vége
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
én spec. nagyon komálom a sitkós filmeket, ez pedig valami hatalmas királyság a témában 😊
Az elsõ 3 rész alapján ítélek (annyit láttam eddig), és abban reménykedek, azért bedurvul kicsit, ha értitek, mire gondolok... (nem akarok spoilerezni, de mondjuk, ha már elkezdõdik a szökés, talán lesz egy kis akció is) - mégiscsak a 24 alkotóitól van (állítólag) 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Személy szerint, ahogy vannak vájtfülüek, úgy vannak "vájtszemûek" is, gondolom nekik érdemes letölteni.
Mindenesetre én maradok a HDTV-nél, vagy a DVDripnél.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
A sorozat pedig valami csúcs. Megnéztem a 2. 3. 4. epizódot, odab*sz rendesen! 😄
Ott a 350 megáshoz is a felirat.Az jött ki elõször(a 2. részrõl beszélek).
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Na akkor felvilágosításként!!!! Prison Break feliratok!!!
A második rész fordítása folyamatban. Nem ugyanaz fordította, mint aki nekivágott a harmadiknak! A 3ik rész fordítója 60%nál szólt, hogy közbejött neki vmi, ezért csak nagyon sokára lenne kész vele. Nekem meg volt egy szabad délutánom (kereken 4 óra!!!)és megcsináltam a maradékot, összenéztem stb. Szóval így lett kész a 3ik rész! A 2ik rész fordítója is igyekszik, (õ egyedül csinálja!) és inkább örüljünk neki, hogy dolgozik vele, ahelyett, hogy méltatlankodunk. A hibát tulajdonképp én követtem el, hogy felraktam egyáltalán mielõtt a második rész felkerült volna! "pletykák" szerint holnap jön a második rész!!!
pl amikor a 2. részben kivarázsolja azt a csavart a parkban lévõ padból, hogy imbuszkulcsot csináljon belõle, stb.
csak nehogy az utolsó részeknél összetömörüljön a lényeg, hogy a 23. részig csak elõkészülnek, aztán az utolsóban dobbantanak, mert ha olyan vége lesz mint a lostnak az elsõ évad végén, menten magamhoz nyúlok... :o
shit happens