23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#4729 mé kiez a csaj?:| pb-ből a doki? na ne!! -
Balázs 17 #4728 éncsak a csaj miatt nézem meg:D -
#4727 Hehe Thx!
Nagyon jo kis jelenet! Asszem megnezem a filmet is majd. -
#4726 Mátrixban még menne :D -
#4725 azt tudja valaki hogy Patoshikal mi van? :D -
#4724 Kamera :Kwok-Man Keung
Aki látta esetleg a So Close-filmet,ismerős képi megoldásokat lát majd itt is.
Egyébként az a film egyik kedvencem e műfaj terén.
-
#4723 sz*d már le a gravitációt, sztem qva jó, tipikus értelmetlen, de jópofa film :)
jól lehet csajszival nézni...neki hízik a mája, hogy milyen ügyesek a jeánykák, énmeg nemcsak az ügyességüket tanulmányozom...mindenki jóljár :D -
#4722 ejj vgnek akartam meghagyni egykis sikerélményt, de nálad a pont :) -
#4721 Dead or Alive. Konzolos játék alapján készült filmadaptáció. -
#4720 hálivúdba nincs graviti nemtuttad? -
#4719 uhhh, remélem ez valami reklám, mert ha ez filmben van akkor itt kezdem el dobálni a pop-corn-t és felállok ( a helyemről:) ) qrva szar... (esetleg valami sci-fi, és 2 méter magasan már nincs gravitáció??? XD) -
#4718 Lál :D
Nagyon kemény... (kamerázás nemszar)
Miben van ez a jelenet? -
#4717 ejj sry, itt a hiba...
szal a jó link -
#4716 Nekem erre egy kep jelenik meg egy törülközös csajrol aki egy szeken ül, azt csok... -
#4715 hamár úgyis pb szereplők más filmben a téma, ezis kemény :)
melltartófelvétel stílusosan -
#4714 Juj, nehogy csorba essen a tekintélyeden: egy csomó közismert filmben benne volt, csak akkor még nem ismertük annyira, kivéve vg-t, aki már ezelőtt is jól ismerte őt.Így jó?
-
#4713 Armageddon. -
#4712 enyémbe szabad neki.:P -
vg #4711 TE nem ismerted... ne beszéljünk mások nevében! -
#4710 Egy csomó közismert filmben benne volt, csak akkor még nem ismertük annyira.Pl. Bad Boys 2,Wind Talkers, Minority Report, Grimm...stb. -
#4709 A Sátánt. -
Balázs 17 #4708 arra a filmre nem szántam el magamat, kit alakít?:D -
#4707 most néztem Constantine.t megint hobón, és most tünt fől ki Lou...
szal Abruzzinak biztos helye van odalent /mellesleg nem tünt annyira ott Istenfélőnek/ XD -
#4706 Szerintem egy flashback formájában hamarosan találkozunk Shales-szel. -
#4705 jobb az előző -
Gysmo #4704 Jaaah, értem, oks köszi -
Gysmo #4703 Ezeket a neveket az Elnököktől szedték? :) Theodore, Benjamin, Lincoln, David, john, charles :) Tudom, hogy általános nevek, csak mondom :) -
Oscar Shales, az egyetlen ember akit Mahone nem tudott elkapni,miután megszökött egy börtönből. És ezért szerintem ez kikészítette csöppet Mahonet, bár nem tudom mennyi ideje szökhetett meg. Ugye Mahone csak szökésekkel foglalkozik. -
Phat Smoker #4701 a szuperhekus Mahone egyik múltbéli "cimborája" lehet, bár még nem igazán világos milyen párhuzam van Scofield és a tag között. -
Kanál #4700 akit mahone nem tud elkapni -
Gysmo #4699 Tuti én vagyok a hülye, de ki az a hapsi akinek mutatják a képét a 4. rész végén Scotfield-el? -
andris7 #4698 ezzel a pirossal és "nem fogott a filc" effektussal az előző :D -
#4697 http://picbox.cjb.hu/kepestar/uploads/5a749e4dab.jpg
Nem fogott Mahone filce :) -
#4696 Próbáld meg olyanra amilyenre Mahone csinálta:D ilyen krikszkrakszos áthúzósra -
Balázs 17 #4695 túl piros -
#4694 http://picbox.cjb.hu/kepestar/uploads/5aca63554e.jpg
Így? -
#4693 Most jut eszembe amikor néztem nyáron Eurosporton Tour de Francet, elbiciklizett ott egy hülye öltözetes csávó, az egész mezőnyt leverte és kameráskocsi követte... -
#4692 Jó, de szerintem nem kell még plusz a nevét is lehúzni. -
winnie #4691 h avalkit esetleg érdekel, hogy itthon mekkora az érdeklődés a pb iránt, hogy milyen a nézettsége - ez a múlt heti, mindenesetre látszik, hogy a jó kezdés után (1x01: 1,57M, folyamatos a csökkenés...:( -
#4690 ez jó:)