Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Természetesen mind FEHÉR (már viccelõdünk rajta, hogy a láthatatlan topic)
Ugyanezt a filmes/sorozatos topic-ok felében is megtalálod
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Én nem fogom szétoffolni a topikot a továbbiakban, annak ellenére sem, hogy a 232 hozzászólásból kb 5. foglalkozik magával a sorozattal és a maradék az aktuális felirat elkészülésének idõpontjáról érdeklõdik, tehát sokminden elmondható errõl a topikról, de az nem, hogy aktív beszélgetés folyna.
Jártam már egy pár (filmes) fórumon, de ott nem ezt a stílust tapasztaltam, persze ez az én észrevételem, ebbõl a spoiler problémámból senkinek sem kell ügyet csinálnia a továbbiakban, lévén, hogy ezt a topikot hanyagolni fogom, merthát van jópár másik PB sorozattal foglalkozó topik is a világhálón szerencsére, így a vita lezárható.
[merlinw.org]
Az emberek megbeszélik az élményeiket. Az hogy te még nem élted át ezeket, arról senki sem tehet. Tehát amíg ez meg nem történik, logikusan nem olvasod a topikot, ahogy én sem és más sem, ha nem akarod csökkenteni a leendõ élményeket.
Ha ez egy Prison Break topik, ne mondja nekem senki hogy ne írjak véleményt a legfrissebb release-rõl egy másik embernek aki ugyancsak látta és mondanivalója van.
Örülj hogy ki van fehérítve, és ott a Spoiler szöveg. Pont a te helyzetedben levõk érdekeit szolgálja. És ugyanigy van ez más és külföldi fórumokon is. Sõt azokon még fehérítés sincs.
Nem anyázás, csak a tisztánlátás végett.
[merlinw.org]
"Nem értem, hogy amikor az egyik részben az az bizonyops szereplõ fölfedezte a valamit a másik szereplõ valamilyében, akkor a harmadik miért nem csinált vele valamit ott helyben? Kézenfekvõ megoldás lett volna ha valaki valamit csinál valahonnan hiszen jelentõsen megnehezít így valamit."
Szerinted melyiknél nagyobb az esélye hogy kap érdemi választ? Lehet hogy az általad ismert kultúrált fórumokon így folyik a beszélgetés, csak ott akkor eltelik 3-4 év is mire kiderül hogy egyáltalán melyik sorozatról is beszélnek...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Mondjuk ezt a spoilerezést a Lost topikban inkább megértem, mert ott most az RTL klub miatt nagyobb lett az olvasottság, és már ugye jópáran a második szezont nézzük /néznénk, ha gyorsabban jönnek a részek.😊/.
Egyébként meg ha az ember leírja a véleményét, akkor abban már ott van a spoilerezési lehetõség is, mert olyan dolgokat hozhat fel, amiket esetleg te még nem láthattál.
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Mivel spoilerbe rakta, így nem olvastam el, amennyiben pusztán a véleményét közölte, akkor nem értem miért kell spoilernek nevezni.
Kultúrált fórumokon nem spoilereznek, én így tapasztaltam.
És most nem lefikázni akarlak, de egyszerûen nem értem mi a bajod.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
[merlinw.org]
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Én nem hinném hogy õ is ellenük dolgozik. Elvégre sokat segített, aminek nincs értelme. Ha nem segít, akkor az ügyvédnõnek nem sok esélye lenne bármit is csinálni. Nincs értelme bármivel is segíteni, hacsak nem rossz irányba viszik el a "segítséggel", de azzal is csak ugyanott lennének mintha semmit se csinálnának, a nõ semmit sem közeledne a megoldáshoz. Szerintem csak azért gyanakszik a fickóra mert eltûnt a kazetta, és csak a fickó tudta hogy merre van. Node régebben is betörtek már a nõhöz ha jól emlékszem, megtehették most is és elvitték a kazettát. Mégcsak keresni se kellett valszeg, elsõ dolgom lett volna a helyükben bekamerázni a lakását. Azt viszont el tudom képzelni hogy a fickó is valami titkos szervezetnek dolgozik akik itt a jó oldalon állnak, és nem szimplán csak jótét lélek.
én arra gondolok, hogy õ is valamiképpen A cég tagja
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
reméljük 😊
Szerintem ez a sorozat most a legjobb.
Kiváncsi leszek a magyar tv mikor csap le rá.
SPOILER!
Arra kiváncsi vagyok hogy a faszi aki segített Veronicának az ki lehet.
Gyanús volt hogy Veronica látott valamit a szekrényben aztán nem kért több segítséget.
Nem értem, hogy amikor a 6. részben az az aberrált T-bag fölfedezte a kijáratot Scofield-ék cellájában, Abruzzi miért nem nyírta ki ott helyben? Kézenfekvõ megoldás lett volna ha Theo kirepül a második emeletrõl hiszen jelentõsen megnehezíti így a dolgukat.
Az új epizód hihetetlen!!!
Nincsen sehol semmi üresjárat, nem ület le, ez a sorozat iszonyatosaaaan duuuurvaaaaa!!!!!
Nekem a személyes kedvencemmé nõtte ki magát.
Csak kiváncsi leszek,fent utdják-e tartani az eddigi szintet!
szerintem türelmesek az emberek, de a fordító meg fordíthatna és idõben föltehetné a feliratot!
"így sajnos idõpontot KELL mondani" miért KELL fölöslegesen hamis idõpontokkal csitítani a népet ?
ööö...vagy holnap ? nem..inkább holnapután! legyen inkább jövõhét péntek este!
de nem biztos! 😄
ha pedig nincs idõm valamire, egészen egyszerûen nem vállalom el (amellet hogy maximális respekciómat élvezi az illetõ amiért ingyen és önzetlenül végzi a munkát)
Amúgy egyetértek, hogy nincs értelme mindig "ma estére" ígérni, az a lényeg, hogy nyugodtan számoljatok rá egy hetet az adott heti részhez képest, és akkor szinte tuti, hogy lesz felirat.
Ha meg hamarabb jön, az ajándék... így is ajándék, hisz mikor látnánk ezt magyarul leghamarabb?
Meg kell becsülni ezeket az embereket, szerintem.
Mondom ezt úgy, hogy nem szoktam feliratot használni, csak a legvégsõbb esetben.