Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
😄D
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Careful what you look for. You just might find it.
A PB viszont egészen más. Itt nagy dózisokban adagolják az izgalmakat az adrenalint, és minden héten tûkön ülve várom az aktuális epizódot (nomeg a feliratot 😊
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
nomeg 24-ig úgysem lesz Prison Break 😊)
Bajdövéj:
Szerintetek ha egyszer leadja valamelyik magyar adó, milyen címmel fog futni a sorozat? Pl. Nagy szökés? 😊)
24-én már lesz hála az Égnek!
Egyrészt, egyes szereplõk fb-jei szerintem eddig semmit nem tettek hozzá a történethez.
Másrészt, jó, legyen sok fb, de akkor az nem fair, hogy közben meg millió rejtély vár megoldásra.
Ha válaszolnál, akkor szerintem a Lost topikban folytassuk, ne itt.
OFF vége
Az igaz, hogy 3 hétig nem lesz Prison break?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Én meg mindkettõtökkel. <#vigyor0>#vigyor0>
> A Prison break-kel detto ez a helyzet. A téma miatt szerintem elég hamar ki fog fulladni a dolog
Végülis, lehetnének még, amúgy Lost módra, flashback-ek a szereplõk múltjából. <#vigyor0>#vigyor0>
De a PB szerintem pont olyan sorozat amit nem kéne sokáig húzni.Eddig minden oké.Még pár részen keresztül lehet a szökés húzni,de aztán annak is meg kell történie.Onnan meg szerintem 2 résznél többet nem kée arra áldozni,hogy kiderüljön az igazság,mert azzal szerintem igen elrontannák az élményt.
A Prison break-kel detto ez a helyzet. A téma miatt szerintem elég hamar ki fog fulladni a dolog, nem biztos hogy jót tenne neki a sok csûrés csavarás. (bár az eddigi hét rész olyan adrenalin növelõ volt hogy iszonyat, remélem fent tudják tartani sokáig még akár az én akár másnak az érdeklõdését)
Dögggel abszolut egyetértek, a Lost kezd néha fájóan frusztráló lenni. A talányok csak szaporodnak és szaporodnak, választ pedig semmire sem kapunk. Illetve csak nagyon-nagyon apránként.
A Lostban például rengeteg olyan rész van,amin erõsen érezni hogy csak idõhúzás.Szerencsére a PB-ben eddig nem volt ilyen üresjárat.
Ennél a témánák mint a prison break sztem már a sorozat rovására megy, ha sok ideig elnyújtják.
Szerintem ha sokáig nyújtják az nem túl jó.Például a Lost kezd néha kifejezetten idegesítõ lenni.
Remélem a Prison Breaket nem szarják igy el.
ez egy sorozat, nem film, hogy vége legyen. annyi rész lesz belõle, mint minden sorozatból, amíg nézik a nézõk.
Aki nem akar a sorozatról beszélni és hallani, az ne olvassa el a spoilereket, ha kijelöli és elolvassa, nos, saját hülyeségéért csak saját magát okolhatja.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
könyörgöm ha egyszer többen néznek egy sorozatot magától értetõdõ, hogy meg is vitatják a látottakat.
akinek nem tetszik a spoilerkedés az ugorja át ezeket a hsz-eket, vagy egyszerûen ne jöjjön ide be és kész.
A spoilerkedés elkerülhetetlen a nem hazai tv-s dolgoknál, hiszen szinte senki sem egyidõben nézi. Az már más kérdés, hogy aki nem látta még az aktuális részt az inkább jobb ha nem is néz be ameddig nem nézte meg õ maga is.