23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#4769 XOR verzioba ketto kisebb kephiba van,[szerintem nyugodtan toltheto-egy-ket helyen lett nuke-olva, de feleslegesen-] LOL verzio nemlesz... -
#4768 át kéne húzni a képét mint a filmben -
FLeK0 #4767 hát ez csak egy erősebb töltelék epizód, de ha így megy lefelé akkor nem lesz sok jó ebből. -
Kaslerka #4766 Lassan le lehet cserélni a logo-t, gondolom már mindenki látta a 4. részt... -
Kaslerka #4765 LOL-t én sem lűátom sehol, de ez a XOR-os állítolag nuke skywalker lett. -
#4764 ezajó? LOL hol marad? -
#4763 Prison.Break.S02E05.HDTV.XviD-XOR -
Kanál #4762 2x06 képek
http://www.justjared.com/2006/09/15/prison-break-subdivision -
#4761 Egyetértek. Jelenleg is éppen az megy a JetAudioban. Nagyon jó szám. Az Orange Sky is kellemes szerzemény véleményem szerint. -
Kanál #4760 ajánlom is :c -
#4759 Biztosan, ekkora bevételtől nem állnak el önként a készítők :) -
Kanál #4758 lesz egyáltalán olyan? :\ -
#4757 This is war és Willing to die a Black Toast Music szerzeményei, a Prison Break részére, megjelenni a hivatalos soundtracken fognak. Addig csak az oldalon meghallgatható rövid részek elérhetőek belőlük. -
#4756 mé azok teljes hosszuak? mer én aszittme azok direkt ijen rövidek. deha nem akkor nekem is kéne -
#4755 ezek közül van 2 félperces rész.. no nekem pont azok kénének baze :)
willing to die meg a this is war.. tudna vki helpelni? dc-n sikertelenül jártam -
#4754 aham. akkor leis mondhatok róla. :C megvan 3 verzió azé htx. -
#4753 Ennek rengeteg előadója, mivel egy vallásos afroamerikai dal.
http://www.mozaik.info.hu/mozaweb/himnusz/page4115.htm
Hogy a sorozatban kinek az előadásában hallhattuk, passz. -
#4752 igen azt yól eltalálták. de nekem teccik még:
A Perfect Circle - The Outsider [Resident Renhold]
Styles of Beyond - Nine Thou (Superstars Remix)
X-Ray Dog - Here Comes The King (Instrument)
főleg mindnek az eleje.
és vki plz: #4749 -
#4751 sztem Massive Attack - Teardrop a legjobb -
Blur #4750 Szerintem a néger csávót nem kapják el a politikai korrektség jegyében:D
-
#4749 TBag - Swing Low, Sweet Chariot (digging the hole in the break room)
ennek ki az előadója?:| -
#4748 htx mindenkinek! -
#4747 episode 2
black toast music - this is war
Willing To Die by BlackToastMusic
episode 5
Alexi Murdoch - Orange Sky (when scofield gets transferred)
episode 6
Styles Of Beyond - Nine Thou (during the riot)
episode 11
TBag - Swing Low, Sweet Chariot (digging the hole in the break room)
Aerosmith - Sweet Emotion (when bellick walks into the strip club)
Tito and the Tarantulas - After Dark (as Bellick interrogates Nika at the strip club)
episode 17
Guess Who - Share the Land (kellerman getting out of the car)
episode 20
Massive Attack - Teardrop (montage)
-
#4746 hát remélem ott is fentlesz,ahol én bejáratos vagyok, mert nagyon megtetszett a sorozat, 2 nap alatt megnéztem az egészet. Iseni jó srozat, eltekintve pár hibától -
FLeK0 #4745 15-20 perccel az adás után fent van neten, jobb mint egy gyenge streamet nézni. -
#4744 fox tévét lehet nézni az interneten? vagy meg kell várni míg felrakják a netre? -
MrTressy #4743 itt van pár track -
#4742 ez most direkt vóte így itt most?? :) -
#4741 nem tud valaki egy ojan oldalt amin rajtavannak felsorolva az egyes részek számcímei, meg esetleg valaki megtudná mondani hogy mi a főcímzene? (előadó/cím)
Nincs valamijen prizon brék zenegyüjtemény (előadók/cimek) felsorolva? -
#4740 üdv.. azon kérdésem lenne, h van e vmi lista arról, h miyen zenék mennek egyes részekben? örülnék neki ha lenne iyen :) -
pedro870 #4739 Az lehet, de ez a két halál (bár utóbbi nem egyértelmű, lehet hogy csak megverte a lány faterjét...) scofield lelkén szárad, ő hozott ki egy gyilkost, és úgymond nem vállalta magára, hogy megszabaduljanak tőle. Így legalább kicsit reálisabb a sztori, nincs ez a tökéletes karakter, akinek úgymond nem szárad a lelkén semmi. -
#4738 TBag nem volt benne a tervben. a testvérén kívül csak Abruzzi, a cellatárs, és Westmorelandet tervezte be. -
pedro870 #4737 Mondjuk az egy kicsit furcsa a tökéletes szökési tervben, hogy azzal, hogy scofield kihozta magával t-bag-et is, már két ártatlan ember meghalt... -
MrTressy #4736 ö répázza 2x04 vége fele mikor Lincoln zsebéböl kihúzza a pisztolyt de nincs benne tár.Könnyesre nevettem magam azon a jeleneten -
#4735 Jó de aki betér ide véletlenül és még az első szezonnál tart annak akkora spoiler, hogy elmegy a kedve a sorozattól...
-
#4734 Szerintem aki ezt az oldalt nézi, az már úgyis tudja mi történt. -
Balázs 17 #4733 jaja, ott nemkéne szentem, mert az már nagyon árulkodó, akkor már a spoiler veszély nem is kéne oda:DD -
#4732 Én megcsinálom, ha a többség akarja, de szerintem az nagyon spoileres lenne... -
#4731 Jó rész volt...mikor Abruzzi bement éreztem hogy ez lesz....
Mr. Patoshik már nem is fog szerepelni?
amúgy meglehetne csinálni hogy a bannerban is áthúzni Abruzzi képét... :D -
#4730 Nem a doki, hanem Nika, a "zöldkártyás" csaj.
Amúgy ez a Dead or Alive ultragáz film lesz.