Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En most konkretan az ilyen izgis sorozatokra gondolok, nem pedig a Gilmore Girls stilusuakra...
A többit nem ismerem, mert a magyar cimekkel nem vagyok tisztaban.
A maffiozok az gondolom a Sopranos akar lenni. Azt sosem neztem, mert nem tetszett. Utalom a modern mafias filmeket (30-as evek chichagoja az mas).
Ha csak azt vesszük, hogy egy mozifilmhez naponta 2-3 percet forgatnak le, mig egy TV sorozathoz akar 6 perc is belefer, el tudod kepzelni, mekkora a minösegkülönbseg csak a szinjatszasban...
Igy ertettem, nem pedig magara a sztorira vagy barmi masra gondoltam. Kizarolag technikai jellege volt a hozzaszolasomnak.
csak a szokásos dumámat tudom mondani.
természetesen lesz 2. évad is a prison break-bõl (és, ha sikeres, akkor 3-4-5. évad is). miért? mert sorozat. az nem sorozat, amit szándékosan befejeznek az 1. évad után. egy évben 150 sorozattervezet készül, amikbõl a stúdiók megvesznek 40-50-et. ezek egyikét sem úgy tervezik, hogy 1 évad és vége. eleve úgy ülnek neki, hogy mi lenne a folytatásban.
ezt nem húzásnak, hanem sorozatkészítésnek nevezik (a jóbarátokat hány részen keresztül húzták már?😊. ha zavar, hogy húzzák, befejezed nézni. ennyi.
OFF, de:
eddig is nagyon sok színvonala sorozat volt - nem az volt a gond, hogy te néztél keveset? (apró lista, a teljesség igénye nélkül: oz, boomtown, scrubs, sírhant mûvek, maffiózók, 24, pretender, firefly, ally macbeal, esküdt ellenségek: bûnös széndék - és még vagy 100 másik)
Joey a legkiralyabb sitcom a vilagon. Az elsö, amin valoban hangosan röhögöni tudok.
írtam a topikba pár ellenpéldát - érdemes 1-2 részt csekkolni azokból is, hátha.
A lenyeg, hogy vegre mozifilm szintü tv sorozatokat gyartanak. Es ezt valljuk be, igazabol az X-aktaknak köszönhetjük...
x-akták? ezt nem is értem. (nem vitagerjesztés, de) mi köze van a (egyik nagy kedvencem) x-aktáknak a mozifilm szintû tévésorozatokhoz. az x-akták egy tipikus monster of the week sorozat volt, amibõl volt jó pár a múltban (elég csak a 74-es kolchak, the night stalker-re gondolni) - ezket vegítette az összeesküvés szállal. alapsorozat, szó se róla, de közel sem forradalmi, vagy ilyesmi😊
Vegre beindult a masodik evad. Van topikja?
Rohadt sok. Lehet valamelyiktol elpartolok, de mindegyik nagyon tetszik. Lenne meg par jelentkezo de mar teljesen idohianyban vagyok.
Prison Breka nagyon jonak tunik a 7 resz utan de bizom benne 1 evados lesz. Ne kedjek el huzni mint a retest.
A lenyeg, hogy vegre mozifilm szintü tv sorozatokat gyartanak. Es ezt valljuk be, igazabol az X-aktaknak köszönhetjük...
Az eddig készült legszínvonalasabb TV sorozat, imho.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Örülök neki, hogy vegre normalis sorozatokat gyartanak, ami a tv szinvonalat szintekkel emeli. Remelem vegre eljött a nivos tv ideje es a szar talk showkat, meg big brothert el lehet felejteni.
Olyan mint egy A++ kategóriás mozifilm!
Ez a sorozatok gyöngye!
[merlinw.org]
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ha jól emléxem a submax vagy melyik program tud olyat hogy egy bizonyos indõponttól csúsztatja x idõvel a felirat további részét. Ez a reklámokra tökéletesen megfelelõ. Persze tudom, nincs erre állandó recept, de van sok jó kis program amikkel lehet kényelmesen és gyorsan dolgozni😊
[merlinw.org]
Ha jól emléxem a submax vagy melyik program tud olyat hogy egy bizonyos indõponttól csúsztatja x idõvel a felirat további részét. Ez a reklámokra tökéletesen megfelelõ. Persze tudom, nincs erre állandó recept, de van sok jó kis program amikkel lehet kényelmesen és gyorsan dolgozni😊
[merlinw.org]
tééékeeer 😉
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
sz.tem az eddigi legjobb sorozat!
Már szedem a többit is, alig várom, hogy lejöjjön!
Amúgy látta valaki a tegnapi Prison Break Specialt Behind the Walls címû mûsort?
Careful what you look for. You just might find it.
Azok után, ami történt, a doki csajszitól nem lenne szép, ha árulkodna Scofiled-re!
Ami a másik kérdést illeti: lehet, hogy õ az. De, furcsa mód, engem valahogy az a szál nem is izgat túlzottan. Azt bírom, amikor a börtönben nyomulnak.
Arra kiváncsibb lennék, hogy Scofield honnan tud Abruzzi (asszem így hívják) dolgairól, honnan van az az infója, amivel sakkban tartja õt...
Careful what you look for. You just might find it.
És megölette a saját testvérét? :o
Amúgy én nem félek, hogy ellostosodik a show, mert eddig is igen nagy volt a tempó, nem látom értelmét és jelét sem, hogy lassítanának, sõt.
SPOILER:
Amúgy nem tudom, hogy ilyenkor, a szünetek idején ki mit szokott csinálni, de én valószínû, hogy "apránként" újranézem ezt a 7 részt, mert az ember sokat tud felejteni három hét alatt.
SPOILER (hogy ki a rejtélyes, telefonálós nõ):