Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel csak azt erik el hogy elveszitenek par nezot. X-Aktakat meguntam. Nagyon eltoltak. Prison Break-nal megvarom a szezon veget ha nincs lezaras leszarom. Ez nem olyan mint a Friends, Joey stb... Ez egy elkezdett tortenet aminek behatarolhato a vege. Mig az elobb emlitett sorozatoknal nincs igy.

Hunnenkoenig
Ja, amugy Ally McBeal, Scrubs, 24 nagy kedvenceim voltak, de a 24-en kivül azok csak jo sorozatok voltak. Nem erzödött rajtuk ez a szinvonal akkor sem, ha a stilusuk egyedi volt.

En most konkretan az ilyen izgis sorozatokra gondolok, nem pedig a Gilmore Girls stilusuakra...

A többit nem ismerem, mert a magyar cimekkel nem vagyok tisztaban.

A maffiozok az gondolom a Sopranos akar lenni. Azt sosem neztem, mert nem tetszett. Utalom a modern mafias filmeket (30-as evek chichagoja az mas).

Hunnenkoenig
Az X-Aktak volt az elsö olyan sorozat, ami olyan költsegvetessel es idöraforditassal keszült, mint egy mozifilm. Azert is lett olyan sikeres.

Ha csak azt vesszük, hogy egy mozifilmhez naponta 2-3 percet forgatnak le, mig egy TV sorozathoz akar 6 perc is belefer, el tudod kepzelni, mekkora a minösegkülönbseg csak a szinjatszasban...

Igy ertettem, nem pedig magara a sztorira vagy barmi masra gondoltam. Kizarolag technikai jellege volt a hozzaszolasomnak.

Prison Breka nagyon jonak tunik a 7 resz utan de bizom benne 1 evados lesz. Ne kedjek el huzni mint a retest

csak a szokásos dumámat tudom mondani.

természetesen lesz 2. évad is a prison break-bõl (és, ha sikeres, akkor 3-4-5. évad is). miért? mert sorozat. az nem sorozat, amit szándékosan befejeznek az 1. évad után. egy évben 150 sorozattervezet készül, amikbõl a stúdiók megvesznek 40-50-et. ezek egyikét sem úgy tervezik, hogy 1 évad és vége. eleve úgy ülnek neki, hogy mi lenne a folytatásban.

ezt nem húzásnak, hanem sorozatkészítésnek nevezik (a jóbarátokat hány részen keresztül húzták már?😊. ha zavar, hogy húzzák, befejezed nézni. ennyi.
Örülök neki, hogy vegre normalis sorozatokat gyartanak, ami a tv szinvonalat szintekkel emeli.

OFF, de:

eddig is nagyon sok színvonala sorozat volt - nem az volt a gond, hogy te néztél keveset? (apró lista, a teljesség igénye nélkül: oz, boomtown, scrubs, sírhant mûvek, maffiózók, 24, pretender, firefly, ally macbeal, esküdt ellenségek: bûnös széndék - és még vagy 100 másik)

Joey a legkiralyabb sitcom a vilagon. Az elsö, amin valoban hangosan röhögöni tudok.

írtam a topikba pár ellenpéldát - érdemes 1-2 részt csekkolni azokból is, hátha.

A lenyeg, hogy vegre mozifilm szintü tv sorozatokat gyartanak. Es ezt valljuk be, igazabol az X-aktaknak köszönhetjük...

x-akták? ezt nem is értem. (nem vitagerjesztés, de) mi köze van a (egyik nagy kedvencem) x-aktáknak a mozifilm szintû tévésorozatokhoz. az x-akták egy tipikus monster of the week sorozat volt, amibõl volt jó pár a múltban (elég csak a 74-es kolchak, the night stalker-re gondolni) - ezket vegítette az összeesküvés szállal. alapsorozat, szó se róla, de közel sem forradalmi, vagy ilyesmi😊
Hunnenkoenig
Joey a legkiralyabb sitcom a vilagon. Az elsö, amin valoban hangosan röhögöni tudok.

Vegre beindult a masodik evad. Van topikja?

En amit most nezek aza Lost, Joey, Desperate H, Prison Break, My name is Earl.
Rohadt sok. Lehet valamelyiktol elpartolok, de mindegyik nagyon tetszik. Lenne meg par jelentkezo de mar teljesen idohianyban vagyok.

Prison Breka nagyon jonak tunik a 7 resz utan de bizom benne 1 evados lesz. Ne kedjek el huzni mint a retest.

Hunnenkoenig
Azert van meg mellette nehany sorozat, ami szinten nagyon jo. Mar mas topikokban ki lettek targyalva.

A lenyeg, hogy vegre mozifilm szintü tv sorozatokat gyartanak. Es ezt valljuk be, igazabol az X-aktaknak köszönhetjük...

Bizony, ez tényleg fényéveket emelt a televíziózás színvonalán.

Az eddig készült legszínvonalasabb TV sorozat, imho.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Hunnenkoenig
En csak egy hete tudok a sorozatrol, de mar megneztem mind a 7 reszt. Nagyon jo!

Örülök neki, hogy vegre normalis sorozatokat gyartanak, ami a tv szinvonalat szintekkel emeli. Remelem vegre eljött a nivos tv ideje es a szar talk showkat, meg big brothert el lehet felejteni.

Pontosan erre gondoltam én is miközben néztem.

Olyan mint egy A++ kategóriás mozifilm!

Ez a sorozatok gyöngye!

MerlinW
Hát emberek ez a 6-7 duplarész felér egy fantasztikus mozifilmmel... le vagyok nyûgözve😊

[merlinw.org]

én is mindjárt nekikezdek, de asszem egybe megnézem vele együtt a hatodikat is.

Bandee1987
Megnéztem a 7. részt, kegyetlen jó volt

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

THX a feliratot MX már nagyon vártuk!

😞(

Bandee1987
épp most végeztem vele, erre látom, hogy más már felrakta 😞

Köszönöm a fordítónak a munkáját!!!!!

de most nézem, fent van a LOL is!

huhh ha ez ennyire bonyolult, akkor légyszvíes a LoL verziót küldd már át nekem a [email protected] címre 😊

En megcsinaltam a POLTV-t. Elkuldtem de 1 nap az atfutas 😞

<#worship><#worship><#worship><#worship>

Bandee1987
Már csinálom a lol-hoz a forditás átrakását

Bandee1987
látom kijött a magyar felirat, csak a lol-hoz nincs...

A 7. részbõl van olyan verzió ami nem akad?

MerlinW
upsz😊

[merlinw.org]

MerlinW
Izé, mosom kezeimet, én nem használok feliratot, és más területen segítem a közt😊 De te ugyis tudod😊

Ha jól emléxem a submax vagy melyik program tud olyat hogy egy bizonyos indõponttól csúsztatja x idõvel a felirat további részét. Ez a reklámokra tökéletesen megfelelõ. Persze tudom, nincs erre állandó recept, de van sok jó kis program amikkel lehet kényelmesen és gyorsan dolgozni😊

[merlinw.org]

MerlinW
Izé, mosom kezeimet, én nem használok feliratot, és más területen segítem a közt😊 De te ugyis tudod😊

Ha jól emléxem a submax vagy melyik program tud olyat hogy egy bizonyos indõponttól csúsztatja x idõvel a felirat további részét. Ez a reklámokra tökéletesen megfelelõ. Persze tudom, nincs erre állandó recept, de van sok jó kis program amikkel lehet kényelmesen és gyorsan dolgozni😊

[merlinw.org]

nem hinném. sok eltérés van. a reklámszüneteknél + az egyik eléggé akad. a hosszuk sem stimmel. de ha csak 10 perc, akkor miért nem csinálta meg valaki azonnal? senki nem segített.
MerlinW
Na jó, ha nagyon különbözik a másik release-tõl, akkor 1 óra..😊

[merlinw.org]

MerlinW
10 perc átidõzíteni...

[merlinw.org]

ja, a NUKE-olt verzióhoz.
Dynamic
<#levele>
<#wave>

tééékeeer 😉

Akos 001
<#taps>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Hanga
ték

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

Dynamic
Az egy másik verzió.A 7. részhez már majd' 2 hete van angol felirat.
Bandee1987
de az angol feliratot a 07-eshez tegnap rakták fel, és vki irta, hogy holnap estére fenn lesz a magyar

Hát igen sajnos az még angol. Én már több mint egy hete várom hozzá a magyar feliratot.
Bandee1987
látom fenn a 07-es feliratát, de az még angol.

Bandee1987
durván felpörögtek az események...

Bandee1987
Most láttam a 6. részt, kurva jó! (A 7. is megvan, csak nincs hozzá feliratom)

hajrá, hajrá ! 😊

sz.tem az eddigi legjobb sorozat!

Bandee1987
Most néztem meg a sorozat elsõ 2 részét. Kurva jó!
Már szedem a többit is, alig várom, hogy lejöjjön!

Ha white-al nyomod az jobb. 😉 Abruzzi ugyanúgy a terv része, mint a legkisebb csavar szerintem. Elég alapos kutatómunkát folytathatott.
Amúgy látta valaki a tegnapi Prison Break Specialt Behind the Walls címû mûsort?

van kulon spoiler tag

Még valamire kiváncsi lennék! <#vigyor0> szin= ? a hozzászólásodban? Ez a silver, amit én toltam, nem a legjobb.

Careful what you look for. You just might find it.

SPOILER:

Azok után, ami történt, a doki csajszitól nem lenne szép, ha árulkodna Scofiled-re!

Ami a másik kérdést illeti: lehet, hogy õ az. De, furcsa mód, engem valahogy az a szál nem is izgat túlzottan. Azt bírom, amikor a börtönben nyomulnak.

Arra kiváncsibb lennék, hogy Scofield honnan tud Abruzzi (asszem így hívják) dolgairól, honnan van az az infója, amivel sakkban tartja õt...

Careful what you look for. You just might find it.

SPOILER:

És megölette a saját testvérét? :o

Ezt a mondatot én is sokszor, sok helyen el akartam sütni, de inkább nem tettem, mert nem akartam sok embert magamra haragítani. 😊

Amúgy én nem félek, hogy ellostosodik a show, mert eddig is igen nagy volt a tempó, nem látom értelmét és jelét sem, hogy lassítanának, sõt.
SPOILER: Kíváncsi leszek, hogy a doki csajszi mit kezd az infóval, amit Scofield mondott neki és nem is volt igaz. Vajon el fogja-e mondani valakinek, vagy inkább Scofield-et kérdezi róla majd?

Amúgy nem tudom, hogy ilyenkor, a szünetek idején ki mit szokott csinálni, de én valószínû, hogy "apránként" újranézem ezt a 7 részt, mert az ember sokat tud felejteni három hét alatt.

SPOILER (hogy ki a rejtélyes, telefonálós nõ): ÁLLÍTÓLAG õ az alelnök (???)