23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#4809 Na végre. Már komolyan aggódtam a dilinyósért. -
#4808 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Haywire jeeeeeeeaaaahhhhh
plusz megint együtt a banda!hát ez tényleg egyre jobb és jobb lesz -
#4807 Prison Break season 2 episode 6 promo
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Haywire is back. ;)
What's up snowflake! -
Larvin #4806 én is azon vagyok, hogy hol a f.-ba van Haywire?!? -
#4805 Nemvolt ez gyenge,mert most inkább az elkövetkezendő történéseket alapozták meg.
Olyan átkötő rész volt.Nemlehet mindig pörögni! -
#4804 c-note ugrasanal kurvara laccik h hogy ki van tömve :DASD -
#4803 hátdemér? -
Newfronter #4802 Ez a rész is jó volt nagyon, ez a Sucre-s szál is nagyon megható. Magával ragadó az egész sorozat. Egyik rész végén sem éreztem, hogy "na ez de szar lett", mert mindegyikben van valami fontos esemény, ha főleg csak beszélgetnek, akkor az. -
#4801 Sztem sem volt annyira nagy rész de én nem hinném hogy mostantól ez így lesz. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Erre gondoltam én is, de akkor jól színészkedik. :) -
Balázs 17 #4800 szentem meg nem volt gyenge...a végén a csattanó elég jó volt:DD -
vg #4799 Nagyon gyenge rész volt, a sorozat legrosszabb része! Lassan átmegyünk szappanoperába... :( -
#4798 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azon filoztam, hogy T-Bag vajon nem direkt vezette őket rossz helyre? Kitelik belőle :) Lehet arra számít, hogy elengedik ő meg elmegy egyedül a pénzért... vagy nemtom :) -
Lyan Kyj #4797 2x05 Egyre jobb lesz, egyre jobb lesz! Tök parázok, h elkapnak vkit, az a baj, h az összes karaktert bírom -
#4796 victorpictor betegen is!
-
Paulie86 #4795 Jo akkor lényeg, akinek ez a két rész megvan Lol-osban az szóljon róla pls. THX -
#4794 faszba van már haywire? -
#4793 en azt nemtudom, de biztos valami problema akadt naluk...nuke: barmilyen kepi vagy hangi hiba a videoban...ez lehet csuszas, minoseg, kepkocka hiba [mint itt] stb... -
Paulie86 #4792 OKés megértettem akkor mi az a nukeolás, akkor gondolom a 18. és 19. részt nem vették fela a LOL-osok -
#4791 Paulie: ketto kep hiba, mely kodolas soran keletkezett...ennyi...en spec az internal verzsont toltottem le, amugy mind1 melyiket, mert ketto kephiba nem oszt nem szoroz...amugy nem mindenhol lett nuke-olva...LOL ha "elcseszi" vagy nem veszi fel vagy barmi problema kozbe jon akkor jon egy masik team, jelen esetben a FOV aki megcsinalja [teszem hozza, szinte oj mind1 ki csinalja a hdtv-xvid release-t, a nagyobb es jobb minosegueket mar nem mind1].
Tyler Dom: www.forom.com-on regelj es a Documents-eknel keresd ki [abc szerint] a Prison Break Season 2 es mar ott van a FOV-hoz angol sub [meg a HR-HDTV-hez is]. Onnan letoltheted. En mar elkuldtem a feliratok.hu-nak de meg nem tettek ki!
-
Tyler Dom #4790 Hali! Nem tud esetleg valaki egy angol felirathoz linket?
Nagyon jó lenne. Előre is köszi. -
Paulie86 #4789 Szasztok, nem a S02e05 az egyetlen ami csak nem jött ki LOL verzióban, én nem nagyon találtam a S01 E18 és 19 (Bluff - The Key) epizódot se LOL-ost. Ti is így vagytok vele, ha valaki nem küldjön pls valami linket az igazi(624x352) LOL os torrentekhez.
Még valami, láttam a hibát az új részben, most az tényleg mit jelent, hogy nukeolás, az azt jelenti belenyúltak valami proggal? csak érdekelne mert azt írta valaki hogy "nukeolták" . Na akkor 1 világos fogalommagyarázat kéne -
#4788 Jókis rész volt megint. Underlay seriff megint befigyelt :DDDD
SPOILER:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rendes volt a csajtól, hogy nem köpte be Tweener-t. T-Bag meg....meg kellett volna ölni már az elején, nem hátráltatná őket, és nem haltak volna meg ártatlanok miatta...:@
Sucre nem hiszem, hogy már visszamegy, ő is megy Utah-ba, és összejön a kis csapat újra, csakhogy jön Mahone is...érdekes lesz.
Aztán majd lehet, hogy Haywire már rég Mexikóban van a pénzzel :D:D:D -
#4787 beteg -
#4786 bocsi,nem merek visszaolvasni,angol felirat van valahol?ill hol?
köszike -
#4785 mijaz a "dögrovás"? -
#4784 idézet a fordítótól:
"Prison Break 2x05 elkezdve, mivel dögrováson vagyok, nem valószínű, hogy ma lesz belőle valami."
Szerintem holnap délutánra megvan... -
gator #4783 mikor lesz felirat a legfrissebb otodik reszhez ? XoR-os verzio ... -
kis kocka #4782 köszi -
#4781 szokes.extra.hu fórumában -
kis kocka #4780 valaki tudna nekem adni privibe egy linket ahonnan le lehet szedni az utolsó részt -
#4779 viszont van internal Fov verzió
ja,és jó rész volt ez is -
#4778 emiatt van nukeolva -
#4777 #4769 -
#4776 most akkor CSAK xor-os rész van? LOL nem is lesz? a xor-ban levő "nuke-hibák" mit jelentenek? -
#4775 sztem ez is nagyon jó rész volt:
kicsit kevesebb izgalom,
de biztos sok mindent alapozott meg, ami majd később lesz...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Most nem halt meg senki??? Ilyen is régen volt.
Az biztos visszaköszön még, hogy Mahone, hogy rá van kattanva arra a cuccra, meg azt a gyereket se véletlenül mutatták meg, aki hozza neki.
És mi a fasz van azzal a szökőkúttal?
ÉS hová tünt Haywire???XD
-
#4774 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most néztem meg az új részt. :) nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak kitalálni, de ahogy kinéz, még valami csatorna ásó munkásnak fogják kiadni magukat, hogy feltúrjanak mindent. :) TBag ahogy benyomta a térképet nagyon komoly volt. És kíváncsi vagyok arra is, hogy mikor fog lebukni Kellerman. Mert hogy le fog, az tuti, és szerintem Tancredi papa lesz az oka, mert kénytelenek lesznek találkozni a sötét üzelmek révén. -
#4773 jó volt a mai rész is :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
most megint jól megszopták t-baggel, a fekán röhögtem hogy majd visszamegy és megveszi a buszt :DDD
viszont kár h sucre-nak nem jött össze, és levertem volna a büdös arcát annak a kis gennyládának... de ahogy az nézett visszamegy még sztem az esküvőre.
ellenben az eltűnt silón is röhögtem egy nagyot a végén :DD
-
#4772 sokan panaszkodtak, h harcsaszája van az ügyvédnőnek ^^
nézzétek meg, h a Vanished ben a riporternőnek milyen szája van :) -
#4771 Prison.Break.S02E05.HR.HDTV.AC3.5.1.XviD-NBS -
#4770 csak az a lényeg, hogy Victorpictor ehez csináljon feliratot :)