Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyre jobb ez a sorozat. Hány rész lesz az elsõ évad?

SPOILER

Aki látta az Alias korábbi szezonjait, akkor hangról felismerhette az alelnöknõt. 😉. Számomra meglepõ volt, hogy milyen agresszívak voltak az ügynökök, de persze drukkolok a srácnak, hogy elérjen valamit a mobiljával. 😊

Törölt felhasználó
Ezért RESPECT nekik!
abszolute egyetértek, csak hát õk is a szabadidejükbõl készítik ezeket a fordításokat.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Törölt felhasználó
Jó lenne ha minden felirat ilyen gyors lenne.
jaja..nekem is nagyon tetszett! <#eljen>

Bandee1987
No, én is megnéztem a 8. rész, kurva jó volt, nem semmi...

SPOILER!

Rohadtul sajnáltam viszont, hogy kicsinálták a kiscsávó muterját. Meg érdekes volt látni így elõször az alelnök asszony arcát. Érdekes megoldás volt az a forgatókönyvírók részérõl, hogy a másik csávót kapták el T-bag helyett.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Nagyon ütõs lett a 8.rész. Számomra az eddigi legmeglepõbb/legjobb.

Bandee1987
hétfõn asszem

Bandee1987
Ja, meg a barátnõjének is 😊

mikor jön a köv rész ?

Bandee1987
aztamindenit! ez hamar kész lett, örök hála a fordítónak!!! 😊

na, már csak gyorsan leszedem a 8.részt aviban, és már nézem is 😊 (tegnap nem volt idõm rá 😊)

Törölt felhasználó
Kész a felirat!
Nem mondom hogy hihetetlen színészi magasságokban játszik, de sokkal jobban nem lehetne elõadni nála

Lehet hogy ezen a fórumon, lehet hol máshol olvastam egy rajongói hsz-t. A srác Scofield-rõl csak annyit írt, hogy így tv-n keresztül is átüt az A++-os aurája.

SZvsz teljesen igaza van. Gondolom nem a sínész szar maga, hanem egy qrvára magabiztos "cool" szerepet kell eljátszania. Semmi gond nincs a színészi játékával.

Bandee1987
Én már rohadtul várom a magyar feliratot, addig is leszedem a 8. részt 😊

13 részes a szezon elsõ fele. utána még lesz 9, csak éppen a mûsornak nincs igazán helye, hiszen januértól indul a 24.
> Nem mondom hogy hihetetlen színészi magasságokban játszik, de sokkal jobban nem lehetne elõadni nála

Egyetértek.

> Pelenkát! 10/10, kötelezõ!!

Zsír! <#vigyor0>

> nálam úgysem tud feljebb lépni😊

Tényleg nagyon jó ez a sorozat.

> még 5 rész és novemberben vége is az elsõ 13-nak. uténa asszem hosszú szünetünk lesz

Szóval 13 részes az elsõ szezon? Az nem valami sok. A szezon végére, talán még meg sem szöknek a börtönbõl...?

Careful what you look for. You just might find it.

Winnie tudja mirol beszel. 😊
En viszont varom mig teljes a prison break 1seasonja, ilyet csak 1be lehet nezni. :]

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Szerintem is abszolút érdemes volt várni, hogy mi lesz a szünet után, én legalábbis nem csalódtam belõle, és ahogy elnézem itt sem sokan. :-) Az meg különösebb nem érdekel, hogy a kritikusok mit írnak róla, mert nagy ívben letojom õket. Érdekes soha nem írják oda azt a szót, hogy "szerintem". 😊

jó volt ez a rész is, ha egyben megkaphatnám a prison break vagy a lost összes hátralevõ részét, asszem most már az elõbbit választanám 😊. bár ki tudja melyikbõl mennyi van még... egyébként sztem jogos a fõszereplõ visszafogott arcmimikájára vonatkozó kritika, tényleg túl gyakran van az arcán a minden kvára rendben van állapot, mondjuk kezd beleszokni a "na ez se jött be" árnyalat, de azért ez még nem sok. Viszont azért annyira nem zavaró. A mellékszereplõket tényleg nagyon jól válogatták, persze gondolom nem egy olcsó produkció, szóval volt mibõl.

www.armed-assault.hu

EmThor
hehe <#nevetes1>
de jól megérezted a sikert <#eljen>

neeem, nem úgy értettem😊 tartja az eddigi magas színvonalat, semmi lassulás - nálam úgysem tud feljebb lépni😊
EmThor
akkor szünet miatt lehetett a nagyobb hatás.. mind1, én szkeptikus voltam, eddig annyira nem vártam az új részeket, de most már igen ^^

absz marad a szinten. erre mondják, hogy "it's good television"

még 5 rész és novemberben vége is az elsõ 13-nak. uténa asszem hosszú szünetünk lesz.
EmThor
nem írok, ezt látni kell! lényeg hogy sokminden történt, sziklát bedobták az állóvízbe, fõleg így hogy szünet volt...

Törölt felhasználó
Ne bosszants.
Nézném de várom a feliratot 😊

Spoilert kirakni ha írsz róla 😊
EmThor
1x08

Pelenkát! 10/10, kötelezõ!!

Szvsz megleshetett volna egy olyan jelenetet amikor valami hirtelen nem a tervek alapján alakul (volt egy-két eset). Teljesen élethûen leolvasható az arcáról ahogy átfut rajta elõször a meglepetés, aztán az ijedtség, majd rögtön érezni az arcán hogy emellett már azonnal agyal hogy hogyan oldhatja meg a helyzetet. Nem mondom hogy hihetetlen színészi magasságokban játszik, de sokkal jobban nem lehetne elõadni nála. Gondolom a kritikus kolléga is leragad a tekinteténél, és nem figyel másra. Azt el kell ismerni hogy eléggé érdekes "átható" tekintete van, nagyon megragadja az ember figyelmét.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Törölt felhasználó
Ha Michael az a `én mindent tudok, felkészültem mindenre, szuperman vagyok` lenne,akkor már rég vége lenne a sorozatnak.
Épp ez adja a lényegét,hogy számításai nem mindig jönnek be.
petee
Idézet a cikkbõl:
"...A mellékszereplõket jó színészek alakítják bár véleményem szerint a fõszereplõ adhatna egy kicsit többet magából. Nem mindig ezt az `én mindent tudok, felkészültem mindenre, szuperman vagyok` arcot nyújtaná...."

Szvsz az az arc kell is a börtönbe,nem vihoghat meg jópofizhat mindenkivel a sitten. Épp ezért jó a fõszereplõ is, hogy ezt élethûen el tudja játszani.Szerintetek?

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

persze hülyeséget nem kéne írni😊

"Tekintve, hogy õ tervezte a börtönt, az esély elég számottevõ"

ízlések és pofonok.

innentõl kezdve sokkal több lesz a f*ka. hype van, sokan sokat várnak és óhatatlanul is fognak csalódni olykor.

mint a lost, amikor valaki az elsõ rtl-es rész után beírta a fórumba, hogy mennyi divatmajom élteti a sorozatot, meg, hogy reklám így meg úgy meg amerikai sz*rság (lehet, hogy az, de a jelentõsége elvitathatatlan) - fel sem tûnt neki, hogy aki 1 éve elkezdte nézni a lostot, akkor még azt sem tudta, hogy mi lesz belõle😊

Kissé lehúzó kritika
Nem hittem, hogy van aki hibát talál ebben a soriban is....
jol

Törölt felhasználó
Jól emlékszem?
Ma este újra Prison Break?
Hunnenkoenig
Attol függ mit csinalsz.

A Medicopter rendezöje heti(!) 6000 (hatezer) eurot keresett, persze bruttoban :-)

Hunnenkoenig
Igen, nekem is az almaim nöje volt sokaig, ezert is akartam mindenkepp "jatszani" a filmben vele egy szep jelenetet.

Meg en sem lattam sajna, mert mindig elcseszem, ha jatsszak a TV-ben.
Amugy ket reszes es nem lehet sehonnan letölteni, mert tul intellektualis es az atlag netfelhasznalot nem erdekli.

A szakma erdekes es imadom. Mast nem is szeretnek csinalni. Viszont itt europaban ritkan van olyan film, amit valoban erdemes csinalni :-(

Szar sorozatokon kivül alig van valami. Es amig egy atlag europai filmnel a csapat max letszama 35-40, addig egy nagy nemzetközi produkcional 150-200 is lehet az allando tagletszam, majd ez bövül a napi specialitasokkal (statisztakat nem szamitva).

Szoval az mar lenyegesen elvezetesebb.

Amugy a legjobb benne, hogy rengeteg erdekes embert megismersz es olyan helyekre eljutsz, ahova egy "halando" sosem fogja betenni a labat.

fél kar ide vagy oda, gondolom nem abból a keresetbõl fog az ember házat építeni és megélni😊
mert elblurr-ölték. ott van az😊
Azért gondoltam hogy másik csatorna mert a lol vezióba nem látom a fox emblémát.

SZerintem baromi érdekes szakmád van. A fél karomat odaadnám, ha ilyen helyen dolgozhatnék 😊 Így outsider-ként az egészet átszövi valami misztikum és romantika 😊 Aztán gondolom belsõsként nézve nem így fest a dolog, de hát én ezt látom 😄

Megnézem a filmet, mert imádom Catherine Deneuve-öt 😊 Annak ellenére is hogy már jócskán elmúlt ötven, még mindig gyönyörû nõ. Le lehet tölteni valahonnan a filmet? DC? valamelyik torrent (mininován, torrentspy-on nicnsen) ?

az a 14dlv nem egy TV adó, hanem parental lock 😊)
és csak a fox adja a PB-t 😊

Mellesleg az én LOL verziómban is van pár perc amik rosszul van bedigizve.

A 7-es részbõl olyan hibátlan verzió nincs amit a tv14dlv-rõl szedtek le?
Mert én most leszedtem amit mondtatok Prison Break S01E07 REAL PROPER HDTV XviD iNK - de ez fox-os és nem illik a képbe :-D.

sanzik
hogy mit tiltottak be????<#conf>
Sziasztok nagyon nagyon érdekelne hogy hol lehet ezt a sorozatot megszerezni az sem baj ha angolul van meg csak mert nagyon nagyon tetszett csak sajna betiltották irjatok már privit

köszi elõre is sziasztok

sanzik
jah az más,akkor nem tudom...<#kacsint>
Bandee1987
asszem a 7. rész után játszották le ezt a speciális részt, amely a kulisszatitkokat mutatja be.

sanzik
Az nem tudom melyik,de 7 rész van és mind a 7-hez van felirat.
"Prison Break S01E07 REAL PROPER HDTV XviD iNK"

ezzel semmi gond sincs!

Bandee1987
A Behind the walls részhez van felirat?