Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
SPOILER!
Rohadtul sajnáltam viszont, hogy kicsinálták a kiscsávó muterját. Meg érdekes volt látni így elõször az alelnök asszony arcát. Érdekes megoldás volt az a forgatókönyvírók részérõl, hogy a másik csávót kapták el T-bag helyett.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
na, már csak gyorsan leszedem a 8.részt aviban, és már nézem is 😊 (tegnap nem volt idõm rá 😊)
Lehet hogy ezen a fórumon, lehet hol máshol olvastam egy rajongói hsz-t. A srác Scofield-rõl csak annyit írt, hogy így tv-n keresztül is átüt az A++-os aurája.
SZvsz teljesen igaza van. Gondolom nem a sínész szar maga, hanem egy qrvára magabiztos "cool" szerepet kell eljátszania. Semmi gond nincs a színészi játékával.
Egyetértek.
> Pelenkát! 10/10, kötelezõ!!
Zsír! <#vigyor0>#vigyor0>
> nálam úgysem tud feljebb lépni😊
Tényleg nagyon jó ez a sorozat.
> még 5 rész és novemberben vége is az elsõ 13-nak. uténa asszem hosszú szünetünk lesz
Szóval 13 részes az elsõ szezon? Az nem valami sok. A szezon végére, talán még meg sem szöknek a börtönbõl...?
Careful what you look for. You just might find it.
En viszont varom mig teljes a prison break 1seasonja, ilyet csak 1be lehet nezni. :]
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
www.armed-assault.hu
még 5 rész és novemberben vége is az elsõ 13-nak. uténa asszem hosszú szünetünk lesz.
Nézném de várom a feliratot 😊
Spoilert kirakni ha írsz róla 😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Épp ez adja a lényegét,hogy számításai nem mindig jönnek be.
"...A mellékszereplõket jó színészek alakítják bár véleményem szerint a fõszereplõ adhatna egy kicsit többet magából. Nem mindig ezt az `én mindent tudok, felkészültem mindenre, szuperman vagyok` arcot nyújtaná...."
Szvsz az az arc kell is a börtönbe,nem vihoghat meg jópofizhat mindenkivel a sitten. Épp ezért jó a fõszereplõ is, hogy ezt élethûen el tudja játszani.Szerintetek?
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
"Tekintve, hogy õ tervezte a börtönt, az esély elég számottevõ"
innentõl kezdve sokkal több lesz a f*ka. hype van, sokan sokat várnak és óhatatlanul is fognak csalódni olykor.
mint a lost, amikor valaki az elsõ rtl-es rész után beírta a fórumba, hogy mennyi divatmajom élteti a sorozatot, meg, hogy reklám így meg úgy meg amerikai sz*rság (lehet, hogy az, de a jelentõsége elvitathatatlan) - fel sem tûnt neki, hogy aki 1 éve elkezdte nézni a lostot, akkor még azt sem tudta, hogy mi lesz belõle😊
Nem hittem, hogy van aki hibát talál ebben a soriban is....
Ma este újra Prison Break?
A Medicopter rendezöje heti(!) 6000 (hatezer) eurot keresett, persze bruttoban :-)
Meg en sem lattam sajna, mert mindig elcseszem, ha jatsszak a TV-ben.
Amugy ket reszes es nem lehet sehonnan letölteni, mert tul intellektualis es az atlag netfelhasznalot nem erdekli.
A szakma erdekes es imadom. Mast nem is szeretnek csinalni. Viszont itt europaban ritkan van olyan film, amit valoban erdemes csinalni :-(
Szar sorozatokon kivül alig van valami. Es amig egy atlag europai filmnel a csapat max letszama 35-40, addig egy nagy nemzetközi produkcional 150-200 is lehet az allando tagletszam, majd ez bövül a napi specialitasokkal (statisztakat nem szamitva).
Szoval az mar lenyegesen elvezetesebb.
Amugy a legjobb benne, hogy rengeteg erdekes embert megismersz es olyan helyekre eljutsz, ahova egy "halando" sosem fogja betenni a labat.
Megnézem a filmet, mert imádom Catherine Deneuve-öt 😊 Annak ellenére is hogy már jócskán elmúlt ötven, még mindig gyönyörû nõ. Le lehet tölteni valahonnan a filmet? DC? valamelyik torrent (mininován, torrentspy-on nicnsen) ?
és csak a fox adja a PB-t 😊
Mellesleg az én LOL verziómban is van pár perc amik rosszul van bedigizve.
Mert én most leszedtem amit mondtatok Prison Break S01E07 REAL PROPER HDTV XviD iNK - de ez fox-os és nem illik a képbe :-D.
köszi elõre is sziasztok
ezzel semmi gond sincs!