23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • zolee90
    Hát ez....beszarás :D Szerintem ez nem lehet véletlen.
  • Hooligan666
    Már mé kéne? :) Gondoltam megosztom, mert szerintem is érdekes. Valószínű magyarázat is lehet.
  • Balázs 17
    ezt most elkell hinni?:D
    de amúgy érdekes
  • Hooligan666
    Hööö.. Kacsaaa... 2x05-ös spoiler a daruval kapcsolatban
  • robotnyk
    korábban megcsináltam már ezt, nem ugyanaz
  • ProGabe #4884
    elvileg,de szerintem ez sem ugyanaz

ghost2:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    köv részben már benne lesz
  • ghost2
    sikerült megnéznem az 5. rész-t ,de Patoshik még mindig nem szerepelt ,még a visszaemlékezésbe se mutatták ,pedig ő is halotta h hol van a pénz ,asszem.
    Valahol olvastam h 7 részre szerződött le ,de nem biztos (elsö évadban 4 részben volt nem?)
  • Flamer
    itten vannak képek róla.. ijet még seholsem találtam.. :|
  • Flamer
    nmetudja valaki holvan az elkészítési rajza a darunak amit szkófíld állandóan csinál? szokes.extra-n kint van egy de annak nincs az az úszója.. teljesen más mint amit ő csinál. talált valaki valami más fajtát? :o
  • Lynx_TWL
    nah nyugi már:o nem kell floodolni és kész:)
  • FLeK0
    ez még távolabb áll a gyakori szóhasználattól :/
  • doncarlos
    use your fantasy
  • doncarlos
    Na most meg mi a bajotok azzal hogy Use your illusion ? nem értem ! azért írtam angolul mert ha magyarul írtam azt nem értette meg akinek írtam... amúgy meg nem az lenne a lényege a fórumnak hogy MINDENKI leírja a véleményét anélkül hogy bárki visszamagyarázna neki?
  • MaggotCorpse
    köszi
  • kis kocka
    jelen pillanatba még csak az első 5 részt lehet letötleni
  • zmeor
    a teljes második évad nem létezik!
    vagy biztos létezik de azt majd később vetítik le!
    szal a második évadból még csak 5 rész jött ki!
    KATT IDE!!!

itt a fórumban megtalálod
  • kis kocka
    a teljes 2. évadot sehonnan
  • MaggotCorpse
    hi!lehet hogy hülyeség amit kérdezek ez miatt bocs!de honnan lehet letölteni a teljes 2. évadot?
  • tnm #4871
    :D
    igaz,
    én is írtam volna, ha nincs valaki gyorsabb...
    más:
    régebben volt egy hsz, /nem tudom, hogy igaz volt-e/, talán pont winnie-é, hogy eredetileg 14 részesnek tervezték a sorozatot, de a sikerre való tekintettel 3 évados lesz (legalábbis egyelőre ez van leszerződve). A harmadik évadban szvsz pedig az összeesküvés elmélet lesz elmagyarázva, mert arről eddig kb. semmit nem tudtunk meg újat, pedig az éved negyedénél járunk.

én is amellett vagyok, hogy csak 3. évadig huzzák, aztán legyen vége nézettségtől függetlenül, mert veszélyes, ha cancel miatt majd "4" rész alatt kell lezárni majd a sztorit. inkább legyen biztos 3 évad, és aztán találjanak ki valami hasonlóan ütős sorozatot a készitők...
    /tudatában vagyok, hogy sajnos nem vagyok producere a sorozatnak :)/
  • Szolnokboy
    én is igy voltam vele, de mostmár baromira hiányzik. tűkön ülve várom !!
  • Dynamic
    "a 0-ról még csak a 0,1-re léptek."

Mármint a magyarázatokkal.Magyarul még szinte semmi nem derült ki 2 évad alatt.
  • Dynamic
    Csakhogy a Lostnak, soha nem lesz vége:)
    Amúgy már engem sem érdekel annyira a Lost.Mondjuk fogom nézni továbbra is, de már nem hoz annyira lázba.Sokszor volt úgy, hogy leszedtem, és csak 1 hét múlva jutott eszembe megnézni.Már unom a szopatást, hogy 2 évad alatt a 0-ról még csak a 0,1-re léptek. Egyelőre most a PB jobban tetszik:)
  • Larvin
    illetve 1.47 perc
  • Larvin
    prison break s02e06 exclusive (30mp)
  • Balázs 17
    vagy inkább ne guns n roses-tól lopj
  • FLeK0
    az angolt ne erőltesd sztem
  • doncarlos
    Dynamic! mondtam már! USE YOUR ILLUSION!!!! Nem akarom elmagyarázni, hogy hogyan értettem, ha érdekel üzenj rám emailben és írok neked -csak neked- ha kell egy egészen új forgatókönyvet... hidd el nem nehéz!
  • zmeor
    NE LEGYEN!!!!
    elég a 2.. Lostból is mindjárt kezdődik a 3. évad.. csak azért nézem meg mert kiváncsi vagyok már a végére!
    csak az a baj ezekkel a sorozatokkal hogy sosincs vége.
  • Balázs 17
    JT a Vanishedben van, tehán létező karakter:))
    3.évad?? és valyon mit tudnának addig elhúzni??
  • ProGabe #4860
    mindjárt jön winnie és leolt :) mondván ha nézik akkor 100% hogy folytatják,tehát ez a természetes ugyebár
  • Dynamic
    Mondjuk ha LJ-vel helyettesítem a mondatot, akkor sem értem.Mi köze LJ-nek a pénzlelőhelyhez, amikor semmit nem tud róla és mi az, hogy "hogy megmenti a pénz lelőhelyével"?
  • doncarlos
    t-bag nem jó a szahara közepén mer kijut . na neki tényleg mindegy sztem hogy hol van... mindenhol feltalálja magát... neki nem tudok mélto véget kitalálni...
  • zmeor
    valami Happy End!

Scofield és Lincoln megmenekül és a pálmafák alatt sütkéreznek, aztán Kellermann bezárnák a Fox Riverbe a csapatával együtt, T-Bag et ledobnák a szahara közepére, Sucre összeházasodna a csajjal, ja és a dokit meg beíratnák a szemtengely egyenesítő terápiára is
  • doncarlos
    csak ne legyen elkúrva....azér nem lenne rossz ha lenne vmiféle befejezése nem?
  • Solid Snake GH
    A sorozat alkotója, Paul Schreiung eredetileg két szériásra írta meg a történetet. A nagy sikerre való tekintetben azonban elképzelhető a 3. évad.
  • doncarlos
    Sajnos a mágikus szám a 10-es az amerikai sorozatoknál, de hátha ez kivétel lesz.
  • zmeor
    börtönben volt amikor kis genyó volt de civilbe rendesnek néz ki!
    amugy mit gondoltok? lesz 3. széria?
  • doncarlos
    szimpi volt neki benjamin ennyi... láátad a tekintetét? Nekem ez jött le. technikailag meg bármi lehetséges sztem...
  • precision
    SPOILER!

Hát a vonat wireless hálózatára csatlakozott, igy neki nem került pénzbe a net. Szal szerintem simán odaadhatja :)
  • petee
    Spoiler!
    Nekem az tetszett mikor, C-note a vonaton elkérte a mellette ülő laptopját,mondván megnézheti-e az emailjeit. Nem tom amcsiba ilyen van-e,de elég nehéz elképzelni,hogy egy vadidegennek odaadom a gépem,hogy netezhessen:)Na ez csak szörszálhasogatás,de azér fura, nem?:)))