23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
FLeK0 #4929 töltsd fel vhova és nyomj a kép gombra a szövegdoboz alatt, s linket írd bele. -
#4928 te sehogy,csak modi tudja szólj neki ITT,de előbb mutasd meg nekünk hogy 1általán akarjuk-e -
#4927 Ha átkreáltam a logo-t (amolyan lájtosra) akkor hogyan kell beilleszteni? már kész csak nemtom hogy tegyem be ide. -
Thomas Hangmen #4926 Ennyi erővel a mostani se jó, mert aki nem nézte végig az első évadot az így megtudja kinek sikerült meszökni -
Balázs 17 #4925 nem mert az már nagy spoiler lenne, mert nemmindenki nézte még meg, és ha ide betéved akkor a kedve már el is megy... -
Reyes #4924 Feltéve, ha erre gondoltál:) -
Reyes #4923 Jó ez így...Abruzzi volt az egyik legnagyobb fogura szvsz, meg még sztem sok ember véleménye szerint:) Ennyi emléket állítsunk neki;) -
Kaslerka #4922 Srácok valaki kreálja már át ezt a logo-t. Legyen má' aktuális :) -
Phat Smoker #4921 tyű, valaki nagyon tud angolul ;-) -
#4920 imadom ezt a sorozatot,
remelem a jovoben is ilyen jo lesz!! -
#4919 jaj de varom a szerdat hogy legyen felirat is
-
#4918 hál' Isten azt nem kell megvárnom :) -
Newfronter #4917 Vagy még kedden, ahogy eddig is. :) -
#4916 Felirat meg szerdan :D
mar varom... -
#4915 holnap hajnalra[kedd] minden nagyobb letolto jellegu oldalon fennlesz, igen a s2ep6 -
#4914 ma,hajnali fél négy környékén -
Alien1024 #4913 persze a 2évad 6odik része?
-
Kanál #4912 ma -
Alien1024 #4911 a 6odik rész mikor lessz?
-
Larvin #4910 én a randevú-ra gondolok, hogy hamarosan randi, légy kész
szerintem túl misztifikáljuk a dolgot -
#4909 a pen few tour azt is jelentheti,szabadon fordítva hogy"légy készen egy nagyobb utazásra". -
Larvin #4908 szerintem, ha ez egy üzenet akkor csak szimplán annyit tesz: Tarts ki jövök! -
#4907 hmmmm... ha tagolva írod be, akkor meg ez jön ki "pen few tour"
ezzel kezdjetek valamit!XD
pen, mint börtön??:)
-
#4906 el van rejtve egy másik ami csak akkor lesz unlockolva ha megfejti ezt.... -
#4905 Csak azt nem értem, hogy ha a dokinő rá is jön, akkor azzal a szóval mennyivel lesz előrébb:) -
#4904 úgy tudom a másodikat is 22-re tervezik -
#4903 hy tok egy évadba hány rész van ? -
Larvin #4902 Ja, sztem is túl snassz lenne, ha valódi telszám lenne, amúgy meg akkor mint tudjuk 555-tel kéne kezdődnie
Bár nemtom Scofield miből gondolja, hogy erre rájön a csaj is tök egyedül :D -
#4901 yóde nem ugy értettem :| hanem #4883 <- erre volt válasz amit ProGabe irt.. mán rájöttem -
#4900 #4866 -
#4899 Ugy tudom, nincs meg OST, csak rajongok altal osszevalogatott verziok, amiket eddig hallottak a filmben. -
#4898 htx. megnézem.
milesz benne a következő részbe amugy?:o -
#4897 ige. persze. nem kérdés.. -
#4896 apropó mjúzik....találtam olyan linket, ami a sorozat cd-jét letölthetővé teszi.....
berakjam a linket? ( ha esetleg vki igényt tart rá ) -
Balázs 17 #4895 nem mert abban zenészeknek adták ki magukat:D
na patoshik remélem leszúrkálja az a nénit:D -
Thomas Hangmen #4894 nem, nem ilyen új film -
#4893 Nem a Betörő az albérlőm-re gondolsz? -
Thomas Hangmen #4892 Amúgy ez az egész nagyon kezd hasonlítani egy filmhez,már nem tom mi volt a neve de az volt a lényeg h az ember börtönbe volt, és ott beszéltek neki valami nagy zsozsóról aztán mentek volna kiásni de volt helyén egy ház, és valami munkásoknak adták ki magukat hogy ásshassanak a pincében. -
#4891 Abruzzi nevezte "kacsának" a pilotban. -
Phat Smoker #4890 ..prisonbreakduck.. nem tudom mitől lenne kacsa, Scofield papírfigurája a szabadságot jelképező daru!