23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#4969 www.feliratok.hu -
#4968 Ha megnézzük 2 igazi bűnöző van ,T-Bag,és Abruzzi.Gyilkosok,ha kell hidegvérrel ölnek.Patoshik csak egy fogyatékos.
Sucre és Franklin belement egy dologba nemjól sült el..és azért megismertük az okokat. Apolskis meg egy piti tolvaj,olyan utcagyerek,aki rossz cuccot nyúlt le.
Ideges típus,szétszórt.A tesók meg..szintén tudjuk miért voltak ott.
Speciel a tesókkak,és talán Sucre-vel szimpatizálok.Alapból Franklin se rossz ember,csak kicsit többnekérzi magát.
Maga a sorozat szempontjából T-Bag akit ha mutatnak,már vészjósló dolog van készülőben.Már megint mitfog csinálni?!
-
marco20 #4967 Valaki nem tudna egy angol feliratot belinkelni vhonnan a második évad 6.részéhez(a legújabb részhez)? -
#4966 Jó akkor nem loptál semmit, de biztos, hogy tettél olyat ami törvénytelen. Átmenni a piroson, stb.. Nincs kocsim. de már törtek be a lakásomba, raboltak már ki, de azok csak tárgyak. -
vg #4965 Nem, én soha nem loptam semmit! Ha egyszer mondjuk elopják a kocsid, amire 15 évig gyüjtöttél, vagy betörnek a lakásodba és elvisznek mindened, akkor majd kiváncsi leszek, hogy ezeket a szép mondatokat akkor is ennyire komolyan fogod e gondolni... ;) Amúgy pontosan erről beszélek, te is szimpatizálsz velük, ugyértem a tolvajokkal... namind1, hagyuk! :) -
#4964 Ők is emberek. Igaz, mások mint mi. Pl T-bag, nem tipikusan a szerenti való ember, hisz pedofil gyerekgyilkos. De neki is vannak érzései gondolatai. David pedig tolvaj. Iagz. De ő nem veszély bűnöző, csak egy szerncsétlen baleset, hogy oda került. Ne hogy azt mond, hogy te sosem csentél még boltbó cukorkát, amikor kicsi voltál, vagy nem vettél el semmit engedély nélkül. Mert akkor így mindenki bűnös, és nem is "ember", hiszen mindenki követte el valamilyen bűnt a törvény szerint. De itt legalább az emberi oldalukat is figyelembe veszik, s meg is mutatják hogy van nekik. Nem úgy mint a legtöbb börtönös filmben... -
#4963 Pont a többszörös gyerekgyilkos és a szaros tolvaj az akikért semmi sajnálatot nem éreznék.T-Bag nyílvánvaló, Tweener meg azonkívül, hogy wamzer, még balfasz is:) -
#4962 Mondjuk én is utálom, szívesen látnám már kinyúvadni, de szerintem ez egy jó ideig még nem fog bekövetkezni.Ahhoz túl erős karakter, hogy csak úgy kiírják. -
vg #4961 Egy nagy hiba van ezzel a sorozattal véleményem szerint, hogy a készitők direkt szinpatikusnak mutatják be az egyszerű szar bünözö embereket. Miért kellene nekem sajnálatot éreznem és drukkolnom, nevetnem egy többszörös gyerekgyilkoson, vagy szaros tolvajon? Ez így nagyon nem jó! A legtöbb bortönös filmben mindig túlzottan mutatnak brutalitást, ezzel is sugalva, ne csinálj rosszat és nem kerülsz oda, de itt a második évadban ez teljesen megszünt. Vagyis ilyesmi. -
#4960 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hehe most már egyenlően oszthatják el a pénzt egyáms közt! :D
Ha csak...a köcsög David gyerek el nem ugatja Mahone-nak hogy merre a banda. A zsarukat még le tudják rázni sztem ott a háznál. Waz...azt várom már hogy ki nyírja ki T-bag-et :D Jó tudom sokan szeretik a csávót (mármint a nézők közül), de ideje lenne már kinyirbálni :)
Haywire meg egy barom :D -
#4959 egyébként miért van lezárva az rtlklubos prisonbreak fórum? -
#4958 és az emberek még így is könyörögnek nekem h adjam kölcsön:D -
#4957 nekem van a legprobb kiadásom:D az első szezon fele egy sony dvd-n, ráírva kis szar betűkkel hogy Prison Break, a második fele meg gépen, mert elfogyott a dvd:D plusz az első felének sem indítja asztalidvd mindegyiknek a feliratot:D na erre varrjatok gombot -
FLeK0 #4956 haywire kolazik :ASDAS_:D AS -
#4955 Oops. Akkor tárgytalan. :) -
#4954 Nem fake pedig, hanem a japó kiadás :P
DVD Collectors Box
Az általad belinkelt képen kinéző dvddoboz pedig amcsi. Ez van meg nekem is.
Bővebb Infó -
#4953 Ja, hogy az collector's box...
Mindegy, akkor sem tetszik:) -
#4952 Ahogy sejtettem is.Ez az amazon.com-on volt.Ennek valahogy jobban hiszek.
-
#4951 Nekem nem tetszik.Nem illik hozzá.Amúgy meg erősen fake szagú. -
#4950 Amúgy láttátok már az első évad box-settjének csomagolását...sztem gyönyörűPrison Break Season 1 Box -
#4949 Örülök hogy végre emberi modort olvasok, mert már elegem volt a leszólogatásbol. Köszi hogy normálisan felvilágosítottál, ezután (ha nem megy el a kedvem a fórimtol) majd eleget teszek az általad írottaknak. -
#4948 nyugi.engem spec az zavar ha meglátom h van 5 új üzenet és mind a tied,ráadásul elég feleslegesek.sztem a többieknek is az lehet,már akit esetleg zavar hogy eddig itt elégé összeszedett gondolatmenetek voltak egyben leírva,nem mondatonként minden gondolatfoszlány.értem? -
#4947 Amúgy meg most te is kettőbe írtad.
#4292-#4290 Meg ittt is 3-ba van írva...
-
#4946 Soha nem kellett illesztgetnem. Csak beszélgetésre használom a fórumo(ka)t. Amúgy nemtom mi a bajotok. Más sg forumon semmi gond nem volt azza ahogy forumozok. -
#4945 ráadásul most látom,nem is újreg vagy...volt időd belejönni... -
#4944 ok h nem ismered a fórumot,de azért arra figyelj már oda h ne 120 hsz-ba írd már le azt ami egy mondatba is beleférne.nagyon zavaró.
a "logo" meg nem jó.ami most van,az a tuti,max le lehet húzni abruzzi fejét mint a filmben.
-
ez eddig a legnevettségesebb -
#4942 Azért nem 4-be küldtem el mert ember vagyok és ez egyszerre jött ki belőlem. De ha segítséget kérek egy fórumon, akkor elvárom hogy segítsenek. De ha esetleg mire jön a segítség sikerül megoldanom a problémát akkor közlöm hogy ne kelljen szenvedni velem tovább. És a közbeni fejlődésemet is szeretem megosztani hátha érdekel vkit (ezek szerint tipikus magyarokkal van dolgom akik szarnak a másikra). KÁPÍSSI? -
#4941 és ezt miért nem 4 üzenetben küldted el?
erre a spam-re tényleg figyelj oda! -
#4940 1. Te se ismerted a fórumot mielőtt kipróbáltad
2. Nem fogok órákat ülni egy üzeneten csak azért hogy egybe legyen
3. Ha én meg tudom válogatni a szavaimat akkor mástol is elvárom
4. Nemtetszésedet máshogy is ki lehetne nyílvánítani -
#4939 béna vagy, nem ismered a fórumot, és ráadásul megint szpemmelsz. be kéne fejezni.
amúgy ez a mostani kép is elég spoileres, nem kéne még jobban azzá tenni, ráadásul, ez így hülyén is néz ki sztem. maradjon a mostani banner, nem tudom miért fáj mindenkinek hogy abruzzi feje befigyel. -
#4938 na? teccik vkinek? -
#4937 aha
megvan -
#4936 Logo -
#4935 met nem sikerült a lionket beilleszteni -
#4934 hogyan kell linket beilleszteni? -
#4933 így gondoltad?
http://img11.picsplace.to/img.php?file=img10/16/Wanted_the_fox_river_7.jpg -
#4932 töltsd fel mondjuk IDE aztán nyomd be a linket ide XD -
#4931 vagy képfeltöltéssel? -
#4930 csak beillesztem ide ahová írok és kész?