23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Kaslerka #5053 Kacsa3: Sundown hot(el)? Talán... -
Daveee #5052 rtl -
vg #5051 Mai? -
Daveee #5050 jo volt a mai rész -
#5049 én még most is azt mondom hogy kizárt hogy sucre legyen az...nagyot csalódnék ha ő lenne az -
#5048 semmi baj, viszont respect hogy így elnézést kértél...sokan tanulhatnának tőled! -
#5047 a hivatalos oldalon arról lehet szavazni h kit kapnak el legközelebb : michael, linc, sucre .. természetesen sucre vezet.. de nem lehet ennyire egyértelműen lineáris a menet szal lehet lesz vmi apró kis csavar :) a 6. rész isten volt :) -
#5046 nemtudtam hogy bezartak a masik topicot.jo nagy f*sz voltam.elnezest. ettol fuggetlenul szerintem nem ér annyit a szinkron, hogy tarsalogjunk rola -
#5045 bocs hogy leírtam egyik gondolatomat a sorozattal kapcsolatban :) Tényleg bocs, hogy ilyen szemtelen, voltam, és tényleg nem érdekel semmit, jó hogy szinte egyszerre veled reagált erre Hunnenkoenig, akinek érdekes más a véleméyne :) -
#5044 Nem mondod, hogy Bedzsvel-nek mondjak!!??
Eddig a Dévid Dácsovni vitte nalam a palmat, de ez azt is üti asszem... -
#5042 Ez szörnyű ez az RTL-en...Téodor Bedzsvell, Báróvz...ezeknek az angol kiejtése = 0. -
#5041 Én többhelyen isnéztem nemírnak szünetet,folyamatosan megy.:-) -
#5040 egyébként szerintem bannerba megérné kitenni azokat a képeket amik mahone-nak vannak a tábláján... azok sokkal jobbak:) -
#5039 szóval a következő részhez nyugtató és befosásellenestampon kell majd, meg szíjak amik a fotelhez láncolnak, és egy kínzószemüveg, ami nyitvatartja a szemedet hogy semelyik képkockát se hagyd ki:) -
#5038 Uh basszus ez jó lesz! Ezután a rész után lesz az egy hónapos szünet? -
Kanál #5037 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!7. rész promo, de ja szerintem is Ők azok.
meg felvillan egy kép tweenerről, még őt is eltakaríthatja Mahone, de ha csak címből következtetünk akkor 9. részben lesz öldöklés -
#5036 Azt hiszem mindenki elmondott már mindent.Kurva jó rész volt ez is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Haywire-ön feküdtem az elején.Amikor a csaj sikolt ő meg még hátranéz, keresi, hogy mi miatt sikoltott:)Azért annak is örülök, hogy nem húzták a pénzkeresési szálat.Azt hittem előzőleg, hogy majd 10 részen keresztül azon fognak dilemmázni, hogy hol lehet a mani.Mondjuk még tényleg nem találták meg:)
A 8.rész promojában nem bírtam kivenni egy jelenetet: C-Note verekszik T-Baggel? -
Kanál #5035 a segítségre én Tancredi papát tippelném, még mondta is hogy rájött pár dologra kellermannal kapcsolatban -
#5034 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ő biztos hogy nem, szvsz...de majd meglátjuk, az is lehet hogy nem is egy szökött rabot lő le hanem mondjuk vki mást? :) voltak már korábban is olyan ötletek itt a topicban hogy Mahone segíteni fog Michael -éknek...lehet hogy most jött el az a pillanat? Szerintem tipikus félrevezető promo ez, mert látszik hogy lő valamerre, de nagyon meg fogunk sztem lepődni :) -
Kanál #5033 én is rá, bár még ott van a csaja :P -
#5032 attól függetlenül, hogy megérdemelné, túl érdekes karakter, úgyhogy talán hülyeséget mondtam, és nem ő lesz, esetleg még SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gondoltamSucrera -
#5031 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem is, meg is érdemelné...oké hogy színesíti a sorozatot, meg egyedi karakter, de akkor is -
#5030 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztem T-Bag -
#5029 aky ... van a google earth os cucc..ott minden eddigi pont megtalalhato :D
majd este berakom a file okat vagy elottem meg vki mas ;) -
Kanál #5028 nahát.
tippek hogy ki lesz? -
FLeK0 #5027 The majority of the first season of Prison Break was filmed on location at Joliet Prison, Illinois.[2]After it was closed down in 2002, Joliet Prison became the permanent set of Prison Break in 2005, and was immortalised as Fox River State Penitentiary on screen. Scenes set in Lincoln's cell, the infirmary and the prison yard were all shot on location at the prison.[3] The cells that housed the general prison population were specially built with three tiers whereas the actual cells located in Joliet Prison only had two tiers and were smaller.[4] Exterior scenes were filmed in areas around Chicago, Woodstock and Joliet in Illinois. Other locations included O'Hare International Airport in Chicago and Toronto, Ontario in Canada.
wikipedia -
#5026 Nem tudja valaki, hol is van az igazi börtön? ahol forgatják? -
#5025 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!így van, nem idióta, hanem csak szerencsétlen... és szvsz nem véletlen, hogy mondta, hogy ez a való világ, nem a fox river. salz, sztem most nem fogja könnyen beköpni őket.
haywire meg nem azért lopta el a képet, mert hollandiába akar eljutni, loál. hanem azért, mert gyagyás, és hirtelen beugrott neki a siló, a fák meg minden(hiszen ő is hallotta a sztorit amikor vesztmórland elmondta), salz, most biciklizik tovább, és... :)
-
Blur #5024 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tweener miért lenne idióta? TÉnyleg parázik meg minden, de ti mit csináltatok volna a helyében? Nem kellett volna leütnie azt a tagot a barkácsboltban vagy mi? Vagy hogy tankoltatok volna másképpen?
-
#5023 a vége, köhh 0.o -
#5022 07 trailer -
#5021 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Charles Patoshik -
Reyes #5020 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Melyik az a Haywire? -
#5019 s0206
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na, azért durva lett volna Haywiretól, ha megöli azt a nénit :) Most aztán fokozódik a helyzet :) -
#5018 Kösz, abbahagyom! -
#5017 Bocs, pontosabban: http://europiangoldfinch.net/
-
Lyan Kyj #5016 -
#5015 http://www.europeangoldfinch.net/ -
#5014 Valaki azt mondta, hogy működik az oldal, amit Michael Sucrenak mond, de én nem találom. http://europaitengelic.net/
Vagy nem ez a link? -
Lyan Kyj #5013 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ÁÁÁ!! VÉGRE!! A tankolás utáni részeknél végre ismét a kellő adrenalinmennyiség tobzódott bennem, mikor Tweener menekült, azt hittem elordítom magam, h "fuss már b***meg!" Arra leszek kíváncsi, merre megy a sorozat, mert most a főcél a 22. részig nem látszik. Remélem nem lesz itt is féléves szünet, mert megfogok őrűlni!