Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dokinéni rájön hogy már 29 éves, és még nemcsinált semmi vagesz dolgot, ezért bejön combfixben, ostorral, és megoldja a helyzetet 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy a bátyja kiszabadul (a bizonyíték a borítékkal elveszett, cserébe megismerték a kapcsolatot az ügynök személyében, õt követve szerezhetnek újjat), az öcsi viszont lebukik, átkerül egy durvább börtönbe, ahonnan elõzetes terv és segítség nélkül a nulláról kell újra terveznie mindent a szökéshez. Így továbbra is pontos maradhat a cím, és még izgalmasabb lehet a folytatás, ha elég okosan írják.😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Eddigi munkái
Spoiler!!!!
Szerintetek hogy vágják le a csövet, hulla halkan? és az õrrel mi lesz? 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
elõször kerestem a 14. rész torrent-en és nem találtam, aszittem, hogy még csak most járnak ott és a héten leadják. 😞
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
A Prison Break nominálták a Golden Globe-ra!!!!!
Mi ez, ha nem egy hatalmas elismerés a sorozatnak??
Úgyis látta már mindenki:-DDD
amúgy eléggé spoilergyanus hozzászólás 😊
😊
Várható valami -szerinted- kult sorozat a közelebbi idõszakban? Vagy mindig aug környékén nyitnak az újak?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
a pb-t is simán veri az idõsávban, mind a two and a half men charlie sheen-nel, mind az amerikai foci, mind az nbc-s las vegas.
ennek ellenére nincs miért aggódni, mert 18-49-ban elég erõs a sorozat
dokinõ zabálnivaló, történet meg van csavargatva rendesen, annak ellenére, hogy az alapötlet nemépp a legeredetibb. Pár (kevés) dolog kicsit erõltetettnek tûnt (pl tormelékszórás szépen benne volt már a Remény rabjaiba is - ez utóbbit direkt megnéztem mégegyszer a pilot elõtt, hogy kicsit belehangolódjak a témába 😊)
márcis 6 meg ehh..még így is sok, hogy kicsit csuszva nezegettem meg a részeket 😊
amúgy ebben a topikban hogy megy a spoiler? mert én speciel direkt nem olvastam bele a topikba, amíg meg nem néztem az összes részt, mert addig ugyse nagyon tudnék mit hozzászólni...szóval kell szinezgetni?
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Careful what you look for. You just might find it.
dokinéni 😊
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
<#vigyor>#vigyor>