Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
áhh nemértetek ti ehhez 😄
dokinéni rájön hogy már 29 éves, és még nemcsinált semmi vagesz dolgot, ezért bejön combfixben, ostorral, és megoldja a helyzetet 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Spoiler

Azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy a bátyja kiszabadul (a bizonyíték a borítékkal elveszett, cserébe megismerték a kapcsolatot az ügynök személyében, õt követve szerezhetnek újjat), az öcsi viszont lebukik, átkerül egy durvább börtönbe, ahonnan elõzetes terv és segítség nélkül a nulláról kell újra terveznie mindent a szökéshez. Így továbbra is pontos maradhat a cím, és még izgalmasabb lehet a folytatás, ha elég okosan írják.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Kösz, de ismerem és használom is rendszeresen az adatbázist.😊 Csak nem szoktam minden egyes színészre ránézni, így meglepetésként ért a felismerés. Fõleg úgy hogy újkorában is láttam a filmet (mondjuk akkor Miller még "ismeretlen" volt), meg múlt héten is valamikor ugyanitt, de még akkor sem tûnt fel valahogy, csak tegnap.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

FtranX
Szpojler!

szerintem az õrt megöli a pedofil, a csõhöz meg találnak egy csavarkulcsot. 😊

FtranX
én még a Dinotopiából(<#idiota>) emléxem rá.

Törölt felhasználó
http://www.imdb.com/name/nm0589505/

Eddigi munkái
Vaxi
én meg most fejeztem be. Hát beszarok...
Spoiler!!!!

Szerintetek hogy vágják le a csövet, hulla halkan? és az õrrel mi lesz? 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Rafaelo
váoo 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Tegnap nézem az HBO-n az Underworld-ot, az egyik mellékszereplõ piszkosul hasonlított rá. Nézem a stáblistát, tényleg õ az, csak hajjal meg SZTK-szemüvegben alig lehetett felismerni.😊 Ezek szerint akkor járt már Mo-n is.

FtranX
áá basszus 😊

elõször kerestem a 14. rész torrent-en és nem találtam, aszittem, hogy még csak most járnak ott és a héten leadják. 😞

joebacsi
csak nem tetszett a sorozat? 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Rafaelo
😄DDDDDDDDDDDDDDDD it iz

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

FtranX
most néztem meg a 13. részt és most olvastam, hogy csak hónapok múlva lesz folytatás!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#idiota><#idiota>

Wentworth Miller-t(Scoifeld)pedi a legjobb ffiszínész a TV kat-ban jelölték.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Qrva jó! 😊))

A Prison Break nominálták a Golden Globe-ra!!!!!

Mi ez, ha nem egy hatalmas elismerés a sorozatnak??

Hát nem tudom, párszor már mondta neki h kinyírja h nem segíti, úgyh Én nem bíztam volna benne az biztos...
Úgyis látta már mindenki:-DDD
joebacsi
azt gondolta, hogy ki tudja dumálni magát, mert sokévnyi barátság etc...csak kicsit ráb@szott, meg kicsusszant a levél is, amire nem számított 😊
amúgy eléggé spoilergyanus hozzászólás 😊

shevy
azt én sem értem

Egy dolgot nem értek, utolsó részben Hale ügynök miért nem adta oda a borítékot Veronicának, amikor a köcsi mögé küldte? Tudta h AgentKöcsög jön, nem?
csak õsszel. kult évi 1-2, ha lesz. így a 13 és a heist, plusz esetleg a kidnapped tûnik befutónak.
NeoMaN
Kösz!
😊

Várható valami -szerinted- kult sorozat a közelebbi idõszakban? Vagy mindig aug környékén nyitnak az újak?

Bandee1987
színezgesd és akkor csak az olvassa el aki akarja. 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a legnépszerûbb sorozatok között olyanok vannak, mint a 24, smallville, a stargate vagy a family guy - ezek sosem voltak túl nézett sorozatok.

a pb-t is simán veri az idõsávban, mind a two and a half men charlie sheen-nel, mind az amerikai foci, mind az nbc-s las vegas.

ennek ellenére nincs miért aggódni, mert 18-49-ban elég erõs a sorozat
joebacsi
amúgy pont kicentizték, hogy az elsõ 13 rész rippje épphogy ne férjen ki 1 dvdre :/

joebacsi
hát torrenteken iszonyat forgalmat generál, nemhiszem, hogy olyan nagyon alacsony lenne a nezettsege tvben is 😊

nem.
NeoMaN
Nézettségi adatokat hol lehet találni? Ugye nem fenyegeti a sorozatot a leállítás veszélye??

jobb, mint a május (elõször május végére akarták tolni)

joebacsi
nah az mégjobb :/

nem március 6, hanem március 20😞
joebacsi
nah, én most végeztem az elsõ 13 résszel...éshát huhh, nagyon jó sorozat sztem...
dokinõ zabálnivaló, történet meg van csavargatva rendesen, annak ellenére, hogy az alapötlet nemépp a legeredetibb. Pár (kevés) dolog kicsit erõltetettnek tûnt (pl tormelékszórás szépen benne volt már a Remény rabjaiba is - ez utóbbit direkt megnéztem mégegyszer a pilot elõtt, hogy kicsit belehangolódjak a témába 😊)
márcis 6 meg ehh..még így is sok, hogy kicsit csuszva nezegettem meg a részeket 😊
amúgy ebben a topikban hogy megy a spoiler? mert én speciel direkt nem olvastam bele a topikba, amíg meg nem néztem az összes részt, mert addig ugyse nagyon tudnék mit hozzászólni...szóval kell szinezgetni?

Törölt felhasználó
Lehet engem se😊
Hmmm.... Ha a Lost-ot tolták volna el márciusra, sokkal kevésbé zavart volna a dolog... Sõt, egyáltalán nem.

Törölt felhasználó
Jól felhúztak ezzel a márciusi bemutatóval 😞
Rafaelo
mét nem?

Lehet. Egyébként én igazán szeretem ezt a sorozatot, ez nálam a No1, de speciel az élethûség nem igazán jellemzõ rá, szvsz. Legalábbis nem azért kedvelem... <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

Rafaelo
de élethübb lett volna 😊

Én sajnáltam volna szegényt. Talán meg is ölték volna. Arról nem is beszélve, hogy a kormányzó is mérges lett volna egy kicsit... <#vigyor0>

Rafaelo
ja azthittem legalább megerõszakolják 😊

Szegény, itt épp' eléggé be volt parázva. <#vigyor0>

Rafaelo

dokinéni 😊

ezért kell ujranézni, sztem én 2x is ujranézem addig...

Joey_The_Man
Adigra el fogom feljteni.. te úristen mennyi dolgon túl lwszek addigra..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

a
Mocskos FOX

dejó...<#idiota>

Dynamic
pláne...<#wilting>
A MAI HIVATALOS HÍR: - PRISON BREAK 1X14 - 2006. 03.20.
Szép volt, jó volt, várom a folytatást! <#vigyor0>

Dynamic
A befejezésre és a március 6-ra reagálva, én meg csak egy szót mondok:ANYÁTOK!<#violent>
<#vigyor>
Megnéztem én is...és csak ennyit mondok : MÁR CSAK 4 hónap <#falbav>