23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Balázs 17 #5093 bocsánat a kifejezésért, de miez a szarr?????:D -
#5092 ez mekkora "balfalság"
ez tipikusan az a helyzet, mikor azt hiszik, hogy valami népszerút akárhogy(!) parodizálni, már nagy szám lesz -
#5091 ROFL -
exider #5090 Prison Break -
#5089 közi...ezt még jegyeztem -
#5088 *The Fog 2005 -
#5087 Na megyek viza melózni,cak ebédeltam...byezz -
#5086 Maggie Grace (Shannon)
The Fog 2004
John Carpenter's The Fog 1980 -
#5085 Nem tudom, én ezt olvastam(azt hiszem az origon).Bár ott már sok baromságot írtak, többek között azt is, hogy csak 2 évad lesz a Lost, és a 2. évad végén mindenre fény derül:) -
#5084 Igen, lehet:)Én még angol felirattal néztem, ezért nem jött át minden 100%-osan -
#5083 Horrorremake? Miben szerepel? -
#5082 Rohadt jo itelökepessege lehet a csajnak...
Ki a tököm szall ki egy eveken keresztül milliokat igerö sorozatbol egy balfék horror remake miatt?
Meg is erdemli. -
#5081 De ugyan abba a hibába esett bele Abruzzi amibe a "főnöke"... miért nem küldött vkit maga helyett, és mittomén lefotóztatta volna a hullát hogy biztos legyen benne? Ok hogy a presztizs meg minden, de megérte? -
#5080 rosszul emlékszel :P
az csak a sajtónak volt a porhintés fbi részéről,úgy kapták el hogy Mahone(ki más ugye) rájött hogy Abruzzinak Fibonacci kell,szóval kiszivárogtatott egy hamis infót,nevezetesen azt hogy Fibonacci abban a bizonyos motelben van,Abruzziról meg tudta hogy úgysem tudja ezt a lehetőség kihagyni -
#5079 Hmmm...már erre nem is melékszem, úgyérzem nemsoká eljön a pillanat hogy végignézem újra a sorozatot... Eddig akinek odaadtam, az teljesen ráfüggött... Már számláljuk a napokat a köv. részig... de ez az októberi baromág... Nemtom hogy fogjuk bírni közel 1 hónapig. -
Kanál #5078 jól emlékszel -
#5077 Ha jól emlékszem Abruzzit az egyik embere nyomta fel.Még mondja is a végén az fbi-os. -
#5076 Silent...Igazad van sztem... akárki akármit mond akik itt vannak a topikban nem véletlen... vmi van ebben a sorozatba mi beszélgetésre kéztet "minket". múgy Abruzzit ki nyomhatta fel? Honnan tudták hogy "ott" lesz? Ez nem derül ki? -
#5075 A Lostból is kiszállt Shannon, ha jól tudom egyéb filmes tervei miatt(pl. a Köd). -
#5074 meg azert ahogy abruzzit elakptak...en teljesen abba a hitbe voltam hogy Apolskist dobta fel a csaj:D -
#5073 Én 3 potenciális áldozatot tudok elképzelni.Sucre, mivel már úgy is elhalászták előle az ő kis Maricruizát, Haywire és még T-Bag is.Linc és Scofield egyértelműen marad.C-Note is, hiszen ő is a "kevésbé bűnösök" közé tartozik és otthon várja a gyönyörű felesége és kislánya:)Szóval első helyre Sucret teszem, de egyáltalán nem lepődnék meg T-Bagen.Haywiret meg egynelőre nem tudom hova tenni.Ugyan nem kulcsfigura, de a dilinyóssága miatt még tartogathat meglepetést és egyelőre nem tudom hogy a holland festményből ki akarnak-e hozni valamit a szerzők:) -
#5072 ki az aki egy ilyen jo sorozatbol ki akar szallni ?:D -
#5071 Abruzzi elkapása számomra túl "összecsapottnak" tűnt.Olyan érzésem volt, mintha P.Stormare ki akart volna szállni a sorozatból, és hirtelen ki kellett találni valamit. -
#5070 Az első rész szerintem alapvetően a tetkó és az ehhez kapcsolódó trükközések miatt adta az eredetiségét, talán ezért tűnhetett jobbnak.Nekem ettől függetlenül a 2 széria is tetszik.Kellően izgalmas, pörgős és csavarokban sincs hiány. -
#5069 enis a mellett vagyok, hogy baromi jo...muszaj 1-2resz ami ugymond elosegiti a kov.reszek akciojat, izgalmat...nem lehet minden reszben porogni es hatalmas 5leteket belevinni... -
Balázs 17 #5068 nemtom, szentem pedig k*rvajó... -
#5067 Megnéztem a 6. részt és, hát alakul ez az évad is azér! Jó, persze az elsőt nem múlhatja felül, de nem rossz. Az 5. résznél szinte már unatkoztam, mikor néztem... De hál'stennek a 6. hozza a formát. Így tovább. -
Hoz_Hun #5066 Remélem T-bag most már ki fog esni, mert egyre kevésbé tolerálom. Kezdem elveszíteni az érdeklődésem a sorozat irán és ezen nem sokat segített a kézviszavarrós baromság.
Szerintem az első szezon fényévekkel jobb volt. Ez csak kis jóindulattal mondható átlagos sorozatnak. Ha ez lenne az első szezon, csak legyintenék. -
#5065 Sajnos en is nemreg tapasztaltam hasonlot, ha nem is ilyen szinten...
Szoval asszem igazad van... -
#5064 Sajnos az életben is vannak hasonló nők.Célozgatnak, játszanak és mikor már nyeregben érzed magad és a tettek mezejére lépnél, akkor visszakoznak.Mondjuk ez inkább a fiatal csitrikre jellemző:) -
#5063 Mondjuk szerintem a szöke ribi eleg termeszetellenesen viselkedett.
Elöször felizgatja T-Baget aztan meg megkerdi, hogy nem szolna e a haverjanak, hogy döngesse meg... Mit vart? Az ilyen meg is erdemli, hogy csavarhuzot nyomjanak a halantekahoz. -
#5062 én vmi oyasmire kezdek gyanakodni /mivel ez nem tipikus amcsi sorozat, mindig meglepik az embert/ lehet h michael a végefelé kinyiffan, életét adja bátyja szabadságáért :) sztem fasza vég lenne.. :) -
#5061 Na hali! Most néztük meg a 6.részt...2. évad psze... Háááát kellően felspanolják az embert. Nagyon feszült volt az egész, de most akkor hogy tovább? El nem tudom képzelni a folytatást, pedig megnéztem én is az előzetest,de az inkább még jobban kérdőre vonja az elkövwetkezőket.Sztem ez az egyik legszenzációsabb ebbe a sorozatba, hogy amikor én már feladnám, mindíg ki tudnak találni vmit, ami eszembe se jutna (psze még nem voltam ilyen helyzetbe, ki tudja akkor milyen lenne a helyzetfelismerésem). SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Számomra a legkeményebb dolog ebben a részben az a fák növésével kapcsolatban volt..sose gondoltam volna ilyesmire, hogy mivel azok a fák kissebbek azok a silo alatt voltak...ilyet... zseniális. -
#5060 aha...ezt nem tudtam... -
#5059 Az rtl-es topikot - mint ahogy már megszokhattuk - ok nélkül, értelmetlen módon törölték. -
#5058 Nem tevesztettel te topicot?Itt nem az rtl-röl van szo... -
MagyaR #5057 Most fogadjunk az lesz az évad vége, hogy csak miket és lincolnt nem kapják el! -
MagyaR #5056 Ez nagyon nem jó, hogy sorra kapnak el mindenkit!
Szntem késöbbre kellett volna halasztani ezt az elkapásosdit.
Főleg az első embert sajnálom akit elkaptak!
Sztem lehetett volna vele egy jó kis maffiás szálat csinálni! -
zorden #5055 Amikor barkit felhiv valaki es figyelmeztetni akarja, de ezt vagy nem tudja, vagy nem telefonon akarja vegigmondani a jolelku figyelmezteto, nos akkor az sok esetben hamarabb kinyiffan, mint hogy ujra hivjon, vagy szemelyesen odaerjen... kelloen korulmenyesen fogalmaztam meg a megerzeseimet? :-) -
Kaslerka #5054 vagy daru3, kinek mi tetszik :)