23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
lampard99 #5133 2/5-6 láttad már? -
#5132 ááh gec hogy sajnáltam már..ő volt a kedvencem -
lampard99 #5131 John Abruzzi t huzd ki mert ő már halott:D -
#5130 Jo is az a kommenzi hirtelen rendszer!
En tegnap egyben neztem meg a Lucky Louie elsö 12 reszet (annyi van belöle) es nagyon elveztem :-)) -
#5129 okéoké...de ha tegyük fel megvan hirtelen 5-6-7-x részed, mert egyben jutottál hozzá és az első piszkosul tetszett...na olyankor csak megnézed de hirtelen...mert hát kinek van akkora lelkiereje hogy ne tegye meg...kell az anyag :D -
winnie #5128 én sem vagyok darapárti:) -
#5127 nem beszólás, de Te sztem nem sokat fox ebbe a topicba járni:) -
#5126 először mindenki aki megnézte itt a fórumosok közül így volt valahogy...én speciel a 6-7. rész környékéig láttam egybe aztán heti bontásban...hidd el...nagyon jó az a "2 részt egyben megnézek" is...én élveztem...utána meg alig birtam kivárni a következő részeket...és még most is leköt ugyanúgy mint mikor elkezdtem nézni... -
#5125 nagyon király a szökés! már várom a 7. részt hogy mi lesz Lincolnal. Még szerencse hogy nem néztem emg angolul feliratosan. Igy most van értelme várnom , nem ugy hogy egy hétvégén ledarálom , mert ugy kalap szart sem ér az egész. Egy sorozat azért jó mert várni kell a köv részre. -
#5124 vezérlőpult/ betűkészletek / új betűkészlet hozzáadása: megkeresed/berakod/ok/done -
#5123 Jóvanna hajnali 1-kor remélem elnézhető a hiba... -
#5122 muszáj.tanuljuk mar meg... -
#5121 hát nem sikerült a betükészlet
-
#5120 T-bagnek még maradnia kell! :) Egyik legjobb karakter szerintem, hatalmas ahogy alakítja a Knepper, muszáj, hogy maradjon még. -
#5119 Bocs hogy elkanyarodtam a forum témájátol, de muszály voltam leírni. -
#5118 ahha...márminthogy windows restart... mert program restartokat csináltam, de semi. akkor majd megprószálom. Hajrá real... csak kár hogy Roni még nem lőtt golt... pedig volt vagy 10 perce rá... Carlos az isten... imásom. -
#5117 bemásolod a windows/fonts mappába és elvileg egyből tudod használni,ha mégsem esetleg egy restart segíthet -
#5116 Prison break Font:
Prison Break Font
Tudja vki hogy hogyan lehetne ezt úgy beilleszteni hogy vmilyen program fel is ismerje? Mert képnézegetővel meg lehet nézni, de semmilyen program nem használja. -
#5115 hehh hány fajta kiadás...a magyar -ha lesz- vajon hogy fog kinézni?
-
FLeK0 #5114 a magyar meg majd összegumizott nylonzacskóban papírtasakban töröttcd-n :P -
#5113 valaki tölcse már fel valahova plz. nincs torrentem :C -
#5112 És ilyen az angol kiadás
PB UK
-
#5111 Hát így néz ki belülröl a box
Box kivülröl
Box belülröl
Box még bentebbröl
forrás:ebay -
#5110 Na hát ezt sajna tuti nem fogják kiadni magyarul..az ilyenek eltünnek a sülyesztőbe kishazánkban -
#5109 Amazonon nincs soundtrack, de talaltam ezt: How to Break out of Prison -
#5108 Nem tudok rola... -
#5107 Nincs mit
En is szedem ezerrel :-)) -
#5106 OST még nincs ugye? -
#5105 És én is -
#5104 köszönöm szépen -
#5103 á, ne is! Itt vagyok én... majd en megkeresem helyetted...ugyis csak 3 perc volt...
Prison Break Soundtrack -
#5102 most igy este nem szeretnénk keresgélni a szökésnek a számáért,tudjátok mikor kezdödik a sorozat,és über jo kis zenét nyomnak,valaki gyors linket ahol lekaphatom tudna adni,nagyon köszönöm az illetönek ! -
#5101 imdb.com Prison Break full cast & crew
Hasznald egeszseggel -
#5100 mármint a valódi nevükre gondoltam, bocsi..és köszy
-
#5099 végén még a most wwanted éa carbonbol is lesz music loál :=) -
#5098 uncsotesomnál 1 éve avval izéltünk,hogy végigvisszük a nfs und. 2-t aztán végignyomtuk a soundtrackokat igy jött a zene,teccet is,és most pont ide jött,ez tök furi :=))) -
#5097 azaz, én meg ott agyaltam, hogy olyan ismerős ez az ene:) -
#5096 Sarah és Veronica -
#5095 hogy is hívják a csajokat? a dokit, meg az ügyvédet?
köszy előre is..!!!
-
#5094 lál tegnap annál a bunyo közben,mikor a többiek verték azt a megbilincselt csávot,bejött a nfs underground 2 egyik száma,de jo volt,rá illö volt :)