Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez egy ökörség <#idiota>

Olyan is van, ebben biztos vagyok. Azt a mûfajt Femslash-nek nevezik. 😊) Szerintem itt nézz körül, hátha találsz valamit:
http://www.prisonbreakfic.com
http://www.livejournal.com/userinfo.bml?user=prisonbreak_fic
http://www.livejournal.com/userinfo.bml?user=prisonbreak100

Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi

joebacsi
öö lehet kérni egy Veronica/Dokinénit? <#vigyor>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Slash meg HET? huhh.. röviden: mindkettõ fanfiction (rajongók által írt sztorik), csak az egyik azonos nemûek közötti "romantikus" (vagy nem túl romantikus..) kapcsolatról (slash), addig a másik heteroszexuális kapcsolatokról szól.

Pl:
Slash --> egy sztori T-Bag-rõl és Michael-rõl. 😊)
Het --> Lincoln/Veronica párosítás..

Tök jó az a fórum! Asszem állandó tagja leszek😛 Mi az a Slash meg HET?

joebacsi
<#wave>
forum --> bookmark 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hi! Gondoltam csatlakozok hozzátok. (meg reklámozok --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi) Tiszta szívás hogy csak márciusban lesznek új részek. >:/

Rafaelo
😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

bocs, nem tudom miért ment 2*
fifi
sztem hihetetlenül jól eltalált karakter, és a faszi is eszméletlenül jól játsza el...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

joebacsi
"fogd meg a zsebem és sétáljunk" <#nyes><#hehe>

felismeritek ?

Wow, a két véglet..............a film és ez!😄DDDD

felismeritek ?

joebacsi
jah, gumiszobában találkozunk 😄

Vaxi
üdv a klubban. 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Ja, egyébként a véleményem a sorozatról:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Ha nem adják gyorsan elém a folytatást, megõrülõk! Kíváncsi voltam, mert érdekesnek találtam az alapszitut, de egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ennyire addiktív! Koleszben egyik este megnéztem 4 részt, és hajnali 3kor felkeltem, hogy tovább nézzem!!!ÁÁÁÁÁÁÁ! Hihetetlenül ÜT!!!!!!

petee
nem, nem mondtad,de én csak magamból indulok ki,mert nem tudom,hogy írjam ki,de lehet úgy fogom csinálni mint Szolnokboy.
Lyan Kyj:A special epizódba bele bele nézegettem, igazából a sorozat szinészeivel és a stábbal beszélgetnek, már amit láttam.Bemutatják a börtönt is ami már bezárt,stb. Tudod, ilyen kedvcsináló rész.😊

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

én 12-t irtam 1 dvdre , a 13at majd a másik 9cel együtt annak idején + a special

Mit takar a special epizód?

Mondtam én egy szóval is, hogy egy DVD-re írtam fel az összes epizódot?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

petee
Hogy bírtad kiírni egy dvd-re?13-rész pont nem fér rá egyre és még ott a "special" epizód😊))

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

fifi
na én egy haverom rábeszélésére csak megszereztem a részeket...
egy ültõ helyemben megnéztem 8 részt. Nekem nagyon tetszik, nagyon jól ki van dolgozva, ötletes trükközések, kellõen arányban adagolva a külön szálak cselekményét. Mindegyikre ráfekszik, de egyiket sem viszi túlzásba/idõben/ a másik rovására. Bár azt gyanítom, hogy lesznek még itt ledöbbenések, mert sztem nem mindenki az igazi arcát mutatja, és nem mindenki azon az oldalon áll, ahová való 😄
Nagyon jó, nagyon tetszik...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

na énis nézegetem újra...tesóm leült és egyhuzamban végignézte az egészet!!!<#nyes>
Miért? Attól h nála a levél, még semmi sincs lefutva, azt át is kell adni, találni kell vkit akiben bízhatsz stb...
Ebben a sorozatban semmi sem az aminek látszik:-DDD
én ugy terveztem,hogy beosztom a részeket márciusig...nem jött be <#idiota>

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Én tegnap írtam ki DVD-re a részeket, és töröltem a vinyórol, ne foglalja már azt a rahedli sok helyet. Március elején viszont tutira tartok majd egy PB maratont, és kifulladásig nézem a sorozatot 😊

Végignéztem ujra az egészet. <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Még 3 hónap !!!!!!!!!! <#rinya>

Hja és reagálva egy korábbi hozzászólásra: Ha odaadta volna neki a levelet akkor nem lenne semmi izgalom abban hogy bebizonyítsa az igazat!Akkor aza szál már le lenne zárva...és még azért valahogy meg kell tölteni azt a maradék 11 epizódot!
Ezt az elmefuttatást!<#taps>
a
to spoil stg - elrontani vmit

spoiler "rontó" (nyersen), vagyis egy olyan "dolog" ami elronthatja az élményt (vagy akármit)

Ja, de egyébként miért Spoiler??? Ezt ki találta ki?
Heh! mondtam tn haveromnak hogy van egy fasza sorozat nézze meg...odaadtam neki és együltében végignézte mind a 13 részt!!!<#ravasz1>
joebacsi
nm

oks vágom már, thx!
joebacsi
nem, hanem pl elõfordulhat, hogy valaki olyan olvassa a fórumot, aki nem látta az összes részt, és mi épp azt tárgyaljuk ki, olyan információkkal, amikkel esetleg "lelõhetjük a poént".
De ez leginkább olyan sorozatoknál számít, amit adnak tvben is (Stargate, Lost), ott nagyobb a spoiler veszély, itt azért feltételezve van az emberekrõl, hogy látták már az összes részt.

SPOILER!
Ez itt a spoiler szövege, amit csak akkor tudsz elolvasni, ha kijelölöd.

Hja én új vagyok ezen a fórumon,és láttam itt ezt a spoileres dolgot....szal mi ez tulajdon képpen? Akkor kell beírnom ha valami cselekményt írok le asorozatról vagy mi?<#help>
Kössz!<#vigyor2>
joebacsi

Nem tudja vki a hivatalos honlapját a sorozatak?
NeoMaN
üdv a klubban! 😛

Rafaelo
😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Üdv mindenkinek!
Múlt hétvégén haverom azt mondta hogy van vmi jókicsamcsi sorozat...gondoltam vmi szargagyi...mondta hogy nézzemmeg az elsõ részt! Hát mondom nincs jobb dolgom leszedem, megnéztem, onnantól kezdve nem volt megállás!<#wow3> Másnap elhúztam haveromhoz a többi részért,aztán néztem és néztem! Egyszerûen olyan hogy nem lehet abbahagyni! Kibaszottul megvanírva az egész! És nagyon jó színészek játszanak benne😄ominic Purcel-t és Peter Storemore-t már láttam egy-két filmben, de ez a Wenworth Miller iszonyatosan penge egy színész,pedig ez az elsõ sorozat amiben láttam! Nagyon nagyot játszik benne szerintem! A Doki egy istennõ!<#beka2> Most fejeztem be a 13. részt! Nem hiszem el hogy 3 hónapot kell várnom a folytatáshoz!!!<#falbav> Igen csak bassza az agyam! Lényeg az hogy én eddig ilyen típusú és ilyen jó minõségû sorozatot még nem láttam! Minden elismerésem a rendezõké!
Rafaelo
ja valami kastingon

joebacsi
alsó kép lol 😄

Rafaelo

Vaxi
Nem rossz 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

FtranX
szpojler:

Na ez egy nagyon jó ötlet! Amúgy hogy húznák ki a sztorit a 2x részig? 😄

Vadítóan gyönyörû az a nõ!!!

Receptre kéne adni! 😄

Akkor biztos az õ közbenjárására (és helyi élményei miatt) került be az 1x12-ben elhangzott mondat, hogy "You're from Budapest, right?" 😊