23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Kishawer
    bocsánat! valamiért nem tudtam megnyitni ProGabe linkjét, de már sikerült elovasnom! tárgytalan a #5492-es kérdésem!
  • FLeK0
  • Kishawer
    sziasztok! akkor most nem kezdődik 23-ától?
  • Balázs 17
    még szerencse hogy az lesz:)
  • LasDen #5490
    nézd a jó oldalát....legalább nézhetsz mást :DD
  • Alien
    Hmm
    Bár legalább januártól ismét 24, vééégre
  • Lynx_TWL
    nah ezena fórumon még az ilyen szép hszekkel lehet kitiltatni magad:)
  • Balázs 17
    fuck this world
  • BlackShadow
    Neeeeeeeeeeeeeeeee

ettől a 4 héttől is kattogok.. mi lesz akkor ez a 3 hónap ??
  • ProGabe #5485
    hogyaza...

a lényeg:
    ....a 22 részes második évad, akárcsak az előző évad esetében, valamikor tavasszal folytatódik.

szóval megint lesz 3 hónap szünet
  • nesster
    Én csak Sucre-ból nézem ki hogy belemenne.
  • Solid Snake GH
    Szerintem a szökevények sem is igazán szeretnének visszamenni a sittre (pl. Abruzzi: "Inkább meghalok, de nem megyek oda vissza.").
  • tnm #5482
    OFF
    ...ellenben Te valaki vagy:
    Az az egyetlen valaki, aki csak nem tudja betartani ezt az egyszerű (eleinte csak) kérést, hogy ha lehet egy hsz-be írd amit akarsz;
    de tudod mit: legyen igazad mi vagyunk a hülyék, hogy ilyen fanatikusan ragaszkodunk ehhez.
    Ugyanakkor már csak logikusan végig gondolva, sztem az az egyszerűbb, ha legalább ebben az egy topicban Te veszel erőt magadon, minthogy ilyen sok embert kitéríts a "hitéből". Ezzel megóvva azokat, akikben meg azért megy fel a pipa, mert ennyi itt a szemét (mármint fölös hsz).
    ON
    Szerintem azért csinálnak ki mindenkit egyelőre, akit elkapnak, mert túl sok szál lenne, majd akkor nem halnak meg az elfogottak, mikor már kevesebben lesznek; biztos lesz majd valaki, aki tényleg belemegy a vádalkuba.
  • Csibe001
    Ha jól megfigyeled mást is megtalálhatsz benne. :P
    Az első szériában (24) benne van Haywire is. :D
  • Balázs 17
    azon gondolkoztam, hogy a készítők azt tervezik, hogy akit elkapnak azt meg is ölik?:D úgy néz ki nem akarják ismét börtönbe dugni a szökevényeket
  • precision
  • doncarlos
    És én vigyázzak a stílusomra...hmmm.... de ez csak két senki véleménye számomra, amúgy meg le vagytok szarva.
  • Flamer
    nem csak mennyél csetelni te ostoba.. ne forumozzál.
  • precision
    vigyázhatnál a 'stílusodra', kultúráltabban is lehet
    és igen, ez egy fórum (NEM CHAT), itt egy (1 db) hozzászólásba kell leírnod a véleményed/reakciód/válaszod, amire bármily meglepő szintén egy hozzászólásban fog(nak) reagálni, mint most pl én
    írhattam volna én is több postba, hogy 1.: vigyázz a stílusra, 2.: elmagyarázom hogy ez nem chat, 3.: leírom hogy egy fórumon mi a szokás általában
    ugye milyen felesleges lett volna ezt szétbontani több hozzászólásra?
    nade nem offolok többet, písz.
  • doncarlos
    Ennek a kúrva fórumnak a "lakói"-nak a G pontja ez a "külön ne írjál már, csak egybe", de sose fogom megérteni kit miért zavaró???? Bármilyen fórumba megyek sohhse azzal kezdem hogy "ez jó szar fórum itt mindenki 3-4-be ír mindent, akkor ide se jövök inkább"... ez vmi fanatizmus???
  • Balázs 17
    az egy dolog hogy nem adták még le
    de te már egyből a feliratot kerested..LOOOOOL
  • Flamer
    ya. meg egybe is lehetett volna írni és nem kellett volna 3 részre bontani
  • doncarlos
    Jövőhét keddi, vagy szerdai napon lesz felirat, mert hétfőn lesz ez az epizód.

...na íg is lehet válaszolni...
  • doncarlos
    feliratokat pl innen lehet szedni:

prison break feliratok#1

vagy innen:

prison break feliratok#2
  • doncarlos
    de bunkók vagytok...csak egy egyszerü ártalmatlan kérdés volt... na én majd válaszolok...
  • precision
  • LasDen #5468
    még nem volt adásban a rész így nincs is felirat hozzá...
  • FLeK0
    a jövő heti lottószámokat is kéred?
  • gerzsonka
    Sziasztok! A 2 08 - as részhez honnan lehet feliratot szerezni?a feliratok.hu-n még nincs fennt:(
  • doncarlos
    Örüljünk hogy egyáltalán vannak promok, és ne szídjuk "őket"... plíííz
  • Balázs 17
    fantasztikusan szar promok, ennyire nulla még nem is volt eddig
    ...
  • PunkZoli
    dikk! én nem akarom megtudni ki halt meg ki nem:D most zárkózok fel az első évaddal ,majd a másodikkal, nekem nagyon bejön ez a banner, sztem ezen nem szabad változtatni:P jo ,néha rálesek a topikra ,de amíg nemnézem végig nem fogok visszaolvasni nagyon:D (tom nem nekem van ez a topik,ugorjatok rám hiénák! :D)písz!:D
  • doncarlos
    nekem joban tetszett a kékes árnyalatú baner, de.... a lényeg hogy ez sem rossz.... a két szereplőt meg sztem csak úgy lehetne kihagyni ha más témájú lenne a banner...de az ügynököt hiányolom a bannerből... én beletenném vmilyen formába... naon rossz ötlet? hiszen ő is főszereplő "már".
  • doncarlos
    term, csak annak aki még nem látta
  • doncarlos
    S2E08 promo

S2E08 promo#2

Egy kis csemege....
  • Hunnenkoenig
    Jo lett a banner, bar a szinek nagyon fakok ezzel az uj designnal.

Kepeket szerintem sem kell athuzni.

Abruzzi es Tweener lelkei mindig itt fognak lebegni. Mar most halhatatlan karakterek.
  • doncarlos
    MÁR CSAK 6-OT KELL ALUDNI!
  • BlackShadow
    hja.. én a hivatalos oldalon jártam így.. nézegettem a bio-kat és akkor még 1. évad elején tartottam.. és miket kell olvassak a képeken? Deceased .. mondtam kösz :)
  • North
    Csak ki kéne húzni a keretig. Amúgy jó ez.

Azt meg én sem értem miért kéne képeket áthúzgálni. Én anélkül is tudom, mi lett velük, viszont akinek ez spoiler, az nem tudja kivédeni.
  • precision
    de nem értem miért kéne jelölni a banneren, hogy ki halt meg, kit kaptak el...stb. ? jólvan ez így, szerintem.