23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#5494 bocsánat! valamiért nem tudtam megnyitni ProGabe linkjét, de már sikerült elovasnom! tárgytalan a #5492-es kérdésem!
-
FLeK0 #5493 -
#5492 sziasztok! akkor most nem kezdődik 23-ától? -
Balázs 17 #5491 még szerencse hogy az lesz:) -
#5490 nézd a jó oldalát....legalább nézhetsz mást :DD -
#5489 Hmm
Bár legalább januártól ismét 24, vééégre -
#5488 nah ezena fórumon még az ilyen szép hszekkel lehet kitiltatni magad:) -
Balázs 17 #5487 fuck this world -
#5486 Neeeeeeeeeeeeeeeee
ettől a 4 héttől is kattogok.. mi lesz akkor ez a 3 hónap ?? -
#5485 hogyaza...
a lényeg:
....a 22 részes második évad, akárcsak az előző évad esetében, valamikor tavasszal folytatódik.
szóval megint lesz 3 hónap szünet -
#5484 Én csak Sucre-ból nézem ki hogy belemenne. -
#5483 Szerintem a szökevények sem is igazán szeretnének visszamenni a sittre (pl. Abruzzi: "Inkább meghalok, de nem megyek oda vissza."). -
#5482 OFF
...ellenben Te valaki vagy:
Az az egyetlen valaki, aki csak nem tudja betartani ezt az egyszerű (eleinte csak) kérést, hogy ha lehet egy hsz-be írd amit akarsz;
de tudod mit: legyen igazad mi vagyunk a hülyék, hogy ilyen fanatikusan ragaszkodunk ehhez.
Ugyanakkor már csak logikusan végig gondolva, sztem az az egyszerűbb, ha legalább ebben az egy topicban Te veszel erőt magadon, minthogy ilyen sok embert kitéríts a "hitéből". Ezzel megóvva azokat, akikben meg azért megy fel a pipa, mert ennyi itt a szemét (mármint fölös hsz).
ON
Szerintem azért csinálnak ki mindenkit egyelőre, akit elkapnak, mert túl sok szál lenne, majd akkor nem halnak meg az elfogottak, mikor már kevesebben lesznek; biztos lesz majd valaki, aki tényleg belemegy a vádalkuba. -
#5481 Ha jól megfigyeled mást is megtalálhatsz benne. :P
Az első szériában (24) benne van Haywire is. :D -
Balázs 17 #5480 azon gondolkoztam, hogy a készítők azt tervezik, hogy akit elkapnak azt meg is ölik?:D úgy néz ki nem akarják ismét börtönbe dugni a szökevényeket -
#5479 -
#5478 És én vigyázzak a stílusomra...hmmm.... de ez csak két senki véleménye számomra, amúgy meg le vagytok szarva. -
#5477 nem csak mennyél csetelni te ostoba.. ne forumozzál. -
#5476 vigyázhatnál a 'stílusodra', kultúráltabban is lehet
és igen, ez egy fórum (NEM CHAT), itt egy (1 db) hozzászólásba kell leírnod a véleményed/reakciód/válaszod, amire bármily meglepő szintén egy hozzászólásban fog(nak) reagálni, mint most pl én
írhattam volna én is több postba, hogy 1.: vigyázz a stílusra, 2.: elmagyarázom hogy ez nem chat, 3.: leírom hogy egy fórumon mi a szokás általában
ugye milyen felesleges lett volna ezt szétbontani több hozzászólásra?
nade nem offolok többet, písz. -
#5475 Ennek a kúrva fórumnak a "lakói"-nak a G pontja ez a "külön ne írjál már, csak egybe", de sose fogom megérteni kit miért zavaró???? Bármilyen fórumba megyek sohhse azzal kezdem hogy "ez jó szar fórum itt mindenki 3-4-be ír mindent, akkor ide se jövök inkább"... ez vmi fanatizmus??? -
Balázs 17 #5474 az egy dolog hogy nem adták még le
de te már egyből a feliratot kerested..LOOOOOL -
#5473 ya. meg egybe is lehetett volna írni és nem kellett volna 3 részre bontani -
#5472 Jövőhét keddi, vagy szerdai napon lesz felirat, mert hétfőn lesz ez az epizód.
...na íg is lehet válaszolni... -
#5471 feliratokat pl innen lehet szedni:
prison break feliratok#1
vagy innen:
prison break feliratok#2 -
#5470 de bunkók vagytok...csak egy egyszerü ártalmatlan kérdés volt... na én majd válaszolok... -
#5469 -
#5468 még nem volt adásban a rész így nincs is felirat hozzá... -
FLeK0 #5467 a jövő heti lottószámokat is kéred? -
gerzsonka #5466 Sziasztok! A 2 08 - as részhez honnan lehet feliratot szerezni?a feliratok.hu-n még nincs fennt:( -
#5465 Örüljünk hogy egyáltalán vannak promok, és ne szídjuk "őket"... plíííz -
Balázs 17 #5464 fantasztikusan szar promok, ennyire nulla még nem is volt eddig
... -
PunkZoli #5463 dikk! én nem akarom megtudni ki halt meg ki nem:D most zárkózok fel az első évaddal ,majd a másodikkal, nekem nagyon bejön ez a banner, sztem ezen nem szabad változtatni:P jo ,néha rálesek a topikra ,de amíg nemnézem végig nem fogok visszaolvasni nagyon:D (tom nem nekem van ez a topik,ugorjatok rám hiénák! :D)písz!:D -
#5462 nekem joban tetszett a kékes árnyalatú baner, de.... a lényeg hogy ez sem rossz.... a két szereplőt meg sztem csak úgy lehetne kihagyni ha más témájú lenne a banner...de az ügynököt hiányolom a bannerből... én beletenném vmilyen formába... naon rossz ötlet? hiszen ő is főszereplő "már". -
#5461 term, csak annak aki még nem látta -
#5460 S2E08 promo
S2E08 promo#2
Egy kis csemege.... -
#5459 Jo lett a banner, bar a szinek nagyon fakok ezzel az uj designnal.
Kepeket szerintem sem kell athuzni.
Abruzzi es Tweener lelkei mindig itt fognak lebegni. Mar most halhatatlan karakterek. -
#5458 MÁR CSAK 6-OT KELL ALUDNI! -
#5457 hja.. én a hivatalos oldalon jártam így.. nézegettem a bio-kat és akkor még 1. évad elején tartottam.. és miket kell olvassak a képeken? Deceased .. mondtam kösz :) -
North #5456 Csak ki kéne húzni a keretig. Amúgy jó ez.
Azt meg én sem értem miért kéne képeket áthúzgálni. Én anélkül is tudom, mi lett velük, viszont akinek ez spoiler, az nem tudja kivédeni. -
#5455 de nem értem miért kéne jelölni a banneren, hogy ki halt meg, kit kaptak el...stb. ? jólvan ez így, szerintem.