23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#5454 szép csak lécci húzzátok már ki a 2 halottat...
mondjuk a halott mellé died ot az elkapott hoz meg annak a megfelejőjét írjátok...
remélem figyel valaki -
#5453 szuper let a banner. semmi gond nincs vele.. -
#5452 jajám,csak nagyon csúnyán néz ki ahogy hirtelen vége van a spoileres szalagnak
el kéne "tépni" nem amse? :) (ha jól tudom te csináltad) -
#5451 jeee új banner -
#5450 máj javasriptre reagál? szerintem ff topic-ban segítenek... -
#5449 nekem reagál rá :) probáld meg frissiten ia javascriptet :) -
winnie #5448 donez. (azt valaki meg tudja súgni, hogy a firefoxom miért nem reagáltatja a "válasz erre" linket?) -
kis kocka #5447 szerintem már vagy 600x el lett mondva hogy miért nem húzzák át őket -
#5446 http://www.sg.hu/forumkepek/2006_10/prisonb_manhunt_g.jpg -
winnie #5445 ha van új banner, akkor szóljatok, lecserélem. -
FLeK0 #5444 Többek közt onnan járt ki mike az utat fúrni a csatorna és a gyengélkedő közt. -
#5443 Lenne egy kérdésem azoktól akik a s2e8. részt várják (!):
Amikor Micheal-ék elöször próbáltak megszökni akkor ugye az őrök szobája alatt mentek és ez a szökési útvonal volt az eredeti! Akkor minek kellett a luk a wcnél ha nem azon mentek? -
#5442 Na jo, annyira nem...most megneztem ujra... masra emlekeztem. Viszont ez akkor is jobban nez ki :-) -
#5441 Az a baj, hogy az uj szinnel nagyon összemosodna a faldarab, amire a kepek vannak ragasztva. Majdnem olyan hatast kelt, mintha a kepek a levegöben lognanak... vagy legalabbis az sg-re lennenek ragasztva. -
Cat #5440 két nevet át kéne húzni. -
#5439 azért mert eltérő a szín, és senki nem hal bele, ha illeszkedik az új designhoz, de mi belehalunk ha nem illeszkedik. ez van és kész mi igényesebbek vagyunk -
#5438 Jaja , nem értem, hogy miért van mindenki oda a banner csere miatt, ez miért nem jó? Szerintem még bőven maradhatna. -
FLeK0 #5437 akkor mlg nem volt helye a 24 mellett, most csak rövidebb szünetek lesznek sztem -
North #5436 Viszont jött a 24. Elég durva szünet volt, de túléltük.:) -
#5435 néztem imdb-n, hogy kiadtak egy részt novemberben, és márciusban folytatták(ez még az első szezonban volt).. nagyon nem kéne ezt mégegyszer bejátszani :) -
#5434 winnie is moderátor. kértem már jogot én is a Tv, Mozi, DVD reészhez, mert ide nekem nincs, de ezt sem kapkodják el :) -
#5433 elég gáz hogy ez a winnie fér csak hozzá a topikhoz.. vagy a moderátorok lusták? vagy mért is tart ijen sokáig a bannercsere?:o -
#5432 de ma még az van... :) -
FLeK0 #5431 akkor már ott sincs szünet :) -
#5430 Igen az rtl-en. Akik ebbe a topicba járnak azok a 2. évadot követik az amerikai Fox csatornán ahol most szünet van és csak okt. 23-án lesz a köv rész. -
#5429 Milyen szünetről beszéltek? Most szerdán lesz! -
#5428 ameddig itt banner csere lesz [avagy modositas] addig reg folytatodik a sori -
#5427 persze. ne irjunk kis esszét a bannerba?:| :Ccc -
#5426 bannerba bele kellene írni, h szünet van; és, h mikor folytatódik.
-
#5425 csak azért foglalkoznak vele,mert már kész van,csak modik még nem cserélték ki,pedig tudtommal már meg lettek kérve -
#5424 Magyar torrentoldalakon van fent az elso 8 resz szinkronnal. A tobbi termeszetesen meg nem erheto el szinkronnal. -
#5423 öcsém amennyit ti azzal a rohadt bannerrel foglalkoztok, már önerőből meg lehetett volna csinálni a 3. évadot -
#5422 hali
tud valaki olyan oldalt ahonan le lehet tölteni ezt az atomjó tv műsort (szinkronnal )? -
#5421 bannercsere ?:o -
#5420 Jah, tényleg jó lenne írni egy ilyet...
Pyx-tól kérhetej egy sablon oldalt (pl) amit nagyon egyszerűen lehet szerkeszteni (notepad).
Csak kell egy ember aki ezt megcsinálja :) -
#5419 hát nem tom, a baj az, hogy persze lehet mindig válaszolgatni, mikor egy "új hal" bejön, de így akkor egy csomó redundáns hsz lesz. én sztem arra való egy topic, hogy aktualitásokról beszéljünk és ne sokadszorra ugyanazt. nem azért nem mondtam meg, mert olyan nagy fáradtság lett volna, (sőt, direkt ellenőriztem, hogy pl. Google-be a "prison break episode list" fogalomra hányadik találat lesz /meglepő módon első pl. pont jó/), hanem azért, hogy lássa, hogy egyszerű(bb).
de lehet az lenne a megoldás, hogyha írna valaki egy FAQ-t, amibe ezek az alapdolgok bele vannak írva, pl:
hány részes első évad,
mikor lesz a következő,
épp hol tartanak,
honnan lehet tölteni(? ha ezt leszabad írni),
miért más a vezetéknevük, mikor testvérek,
most csak úgy hirtelen összeszedtem azokat a témákat amik elárasztják ezt a topicot... -
#5418 Álljon már meg a menet.Szerintem teljesen normális hangnemben írtam, hogy mi a baj a bejegyzése másik felével, miért kell kötekedést belelátni? Ezzel szemben vele meg jóhiszemű vagy, hiszen azt "gondolod"(!) azért nem írta, oda mert nem akar spoilerbe beleszaladni.Aha, na persze.Érdekes, hogy ő ezt egyik hsz-ában sem közölte, helyette inkább háborog és nem veszi észre, hogy a stílussal van a baj. -
#5417 Gondolom, azert nem olvas vissza, mert nem akar spoilerbe beleszaladni.
Attol, hogy PB szunet van, meg ne kossunk mar bele mindenbe :)
Komolyan ugy latom a dolgot, hogy az altalam lesett sorozat-topicokban allandoan ez van. Ha szunet van, es nincs mirol beszelni, akkor ha bejon egy "uj arc", akkor tobb 10 hozzaszolason keresztul kepesek az "oregek" fikazni, egy-egy olyan kerdest, ami "tul alap". Csak nezzetek meg, hogy 1 darab 2 karakteres valasz (22) helyett mit kapott? :) Ez igy jobb a lelkunknek, ha igy allunk a tobbiekhez? Es mi soha nem kerulunk olyan helyzetbe, hogy "butasagot" kerdezzunk?
Hozzaszolasomat nem egy ujabb flem kezdetenek szantam, nem kell egybol raugrani, inkabb kicsit gondolkozzunk el ezen a hozzaallason. -
#5416 Valóban nem fáradság egy számot beírni.Gondolom bárki szívesen válaszolt volna, de a "nem olvasok vissza" megjegyzésed teljesen felesleges és csak ellenszenvet váltasz ki vele. -
FLeK0 #5415 22
media player classic