Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
tényleg, nemnéztem még végig feliratosan, de lol 😄DDD

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

köszönöm a segítséged,hogy most már én is tudom nézni a sorozatot!<#puszis>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt van egy kép, hátha így jobban összelehet hasonlítani, Michael apját és azt aki becsúsztatta a bizonyítékokat

quack
15-ös feliratba vot: T-atyó
😄DD

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

sadvagabond
a pszhó állat kifejezést tök pozitívan használtam,mert kedvelem.arra gondoltam ahogy beszél,meg ahogy kinéz,idegileg nem okés a faszi...hagyományos értelemben tényleg t-bag a pszihopata.

baromi pörgõs rész volt....ez igen ! bár a következõben ezek szerint megint lealassul egy kicsit ahogy a 14es esetében is tette.

ABRUZZI/PB SPOILER
hmm.. nem tudom.. nem hinném hogy visszaemlékezés lenne..
1. T-Bag csak most került be a P.I.-ba.. igaz mondjuk, hogy ez nem zárja ki azt hogy korábban dolgozott Abruzzi alatt.. de mivel csak 10 hónapja van itt a Fox Riverben, és a bio-ja szerint egybõl ennek a rasszista szervezetnek az élére került, ami nyilvánvalóan ellentétes azzal hogy jóban legyen Abruzzi-val.. én nem hinném..

2. Az Eonline videóban amit belinkeltem korábban, Michael is ott van. Ez teljesen kizárja azt, hogy flashback legyen a jelenet, mert Abruzzi-nak amióta Michael börtönben van hosszú volt a haja.

De az lehet hogy MOST csak flashback-ként látjuk viszont..és majd egy késõbbi részben jön ténylegesen vissza.. szerintem ez lesz, mert az EOnline videóban már nyoma sincs a hónak.. bár ez még nem jelent semmit..elolvadhat az egyik napról a másikra..de ebben a videóban Tweener is már a P.I. tagja..és az meg nem fog egyik napról a másikra megtörténni..

115 spoiler/teória
Jó lenne ha visszahoznák a sorozatba Haywire-t. Õ elnézegette Michael hátát annyi ideig hogy emlékezzen arra mi volt az égett bõrfelület helyén.. vagy, ha még meg vannak a rajzai, akkor csak azt kell megszereznie Michael-nek.

Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi

Zs0lt1
ezekszerint 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Bandee1987
nemtom, én nem láttam hogy ki az a csávó...az lett volna Lincoln apja?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
sztem inkább T-Bag (aka T-áska 😊 a pszichomókus 😊

joebacsi
"psichopata állat"
te sztem valami más Ambruzzi-t láthattál 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

sadvagabond
ja,és miért van az,hogy leszedtem a feliratot a 15-höz és olyan is van az elején ami amúgy a filmben nincs?az "elõzõ részben történt"-re gondolok.vagy valakinek már az a verzió van meg amiben már az is szerepel?teljesen eltévedtem...

sadvagabond
igen,az elõbb mellényomtam...bocs

sadvagabond
SPOILER????
winnie,én annyira elkeseredtem most.eddig elfeledve hogy flashback-es rész következik,örültem hogy Abruzzi visszajön a spoiler alapján.most meg eszembe juttattad hogy esetleg csak visszaemlékezés miatt van ott..naggyon remélem hogy szépen vissza fog jönni ez a psichopata állat,nyakán egy szép t-bag emlékkel.sajnos a képek alapján tényleg csak a flashbackban fog szerepelni,nincs a nyakán semmi heg,meg nem is tudna ilyen fürge járóképpes beteg lenni ennyi nap után...

joebacsi
most így direkt emiatt megnéztem felirtatosan megint a 15ös részt, és ebbõl is kiderül (most legalább tudom hovatenni linc álmait) 😊
amúgy a spoilereket hanyagolom, fõleg egy ilyen sorozatnál...lelõne minden poént 😊

a 16-18. részek spoilerei már fent vannak.
joebacsi
honnan tudsz te ilyeneket, nememlékszem, hogy a 15 rész alatt szó lett volna róla.. 😊

szóval a lényeg, hogy visszatérjünk. van arról valami konkrét híre (forrással ellátott), hogy a jövõ heti visszaemlékezõs részen kívül fog még szerepelni abruzzi - vagy az elõzetesben a haja csak a flashback miatt más?
Hja téllegnagyonjóvolt! Visszatértek a jó kis fordulatok! Ez egy olyan tipikus Prison Break rész volt!<#taps>
Majd mikor már tolókocsiban probál meg szökni hõsünk az lesz az igazi..
isteni volt ez a rész is.

hová lehet még fokozni ezt a tempót? részrõl részr jobb és izgalmasabb.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

mukika
Lincol és Michael apja volt az aki becsúsztatta a bizonyítékokat. 😊 Nem kicsit ütött ez a rész.

ja és utólag is thx a feliratot Victorpictor!

LasDen
Én is megnéztem...........kösz a gyors feliratot (gyors és minõségi lett).......
Sztem a faterja (?) csósztatta be azokat.......az meg érdekes lesz, hogy találnak oda.....viszont ezt már többször nem játszhatják el, hogy a kivégzés uccsó másodpercében leállítják......a fog mintát sztem nem volt nehéz hamisítani.....ez kattant be elõször mikor monta hogy egyezik........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

15. rész csekkolva. Szerintem ismét eseménydús, izgalmas, igazi Prison Break-es epizód volt, remélem ilyen tempóban folytatódik tovább sorozat. Abruzzi-ról meg annyi, hogy nekem az egyik kedvenc karakterem volt (mint sokan másoknak) szóval ha esetleg mégsem térne vissza, kséõbb biztos megemlítik hogy mi lett vele.

Bandee1987
Na, megnéztem a 15.részt, köszönet Victorpictornak a gyors munkáért.
Na, érdekes lesz hogyan fognak eltalálni rendesen az elmegyógyból az orvosi rendelõig ezután, hogy a hátán lévõ felirat egy része "megsemmisült". Ja, meg kiváncsi vagyok, ki volt az a személy, aki beadta ezeket a bizonyitékokat a bírónak...sztem nem lesz hosszú életû,most hogy felismerték õt

VAn felirat!!!!
nem bolondult meg. csak mar hisz istenben.

NeoMaN
így van
mindenesetre elgondolkodtató, hogy egy elvágott nyakú+megbolondult ember visszatérhet-e a sorozatba, pár héttel a nyakának elvágása után...
sztem nem, pedig télleg jó lenne

Serpa
<#taps>

ejjj de jó, látod-e ! kijött a felirat a feliratok.hu-n 😄😄

köszi a gyors munkát ez úton is 😄

NeoMaN
8.31-kor lesz kész, szak holnap nézed... 😛PP

de jó lenne ha fél 9ig lenne felirat ma , megtudnám nézni este

mukika
angol már van.... salz szvsz ma vagy holnap. 😊

egyetértek, abban az esetben ha ugy jár mint a lost (értsd. csökken a színvonal)

joebacsi
nemértünk egyet 😊

mivel a részeket leforgatták már, így ha a te akaratod teljesül, akkor kaptunk volt egy lezáratlan sorozatot.
mikorra várható felirat az eheti részhez kb?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

En inkabb szomorkas vagyok. Jobb lett volna ha egy osszefuggo rovid sorozat marad.

joebacsi
\o/

Törölt felhasználó
A hét híre - Megrendelték a Prison Break 2. évadát
írta: winnie

mikor: 2006. március 28. 23:15

Ezen kívül még nem tudom, hogy mit írjak. Ez a lényeg. A nézettség nem rossz, bár jóval a 24 alatt van, de elég erõs páros, pláne, hogy a Prison Break sosem próbálhatta ki magát az American Idol mögött. (A nézettség a téli félig-finálé óta csökkent, de így is FOX-szint fölött van.)

Szóval, biztonsági öveket be, augusztusban második évad, hogy a Fox River-en belül vagy kívül, az majd eldõl.

forrás:sorozatjunkie
lesz a 16. részbõl ilyen elõrekiadott rész??
sadvagabond
akkor okés.

Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi

imdb.com-n neztem.

Serpa
<#mf1>

spoiler mire van?

Miért,te már láttad a köv. részt,vagy mi?
Ambruzzi visszajon. A kovetkezo resz stablistajaban benne van.

NeoMaN
amit persze sajnálok, mert nagyon jó karakter volt!

NeoMaN
abruzzi megbolondult és elvágták a torkát.....
szvsz kizárt, hogy visszajöjjön