23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#5534 2x08-ban megint kacsa
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tehát addig meg van, hogy Rendezvous|Sundown Hot|el eddig kitalálható az utsó sor is de utána:
4 4 5 2 6 6 6 3 ezekkel a pötty hozzárendelésekkel:
1 3 3 1 2 1 , arra gondoltam, hogy a végére már nem érvényesek a pöttyök, és csak simán egy telefon szám lenne?
a rész egyébként k*rva nagy volt megint, sztem megérte várni....XD -
FLeK0 #5533 1-2 általában. -
#5532 Felirat az mennyi idő hozzá ?
2-3 nap ?
-
#5531 Seeds Peers
15978 40419
Nagyon várták a 8. részt -
#5530 Én meg végignéztem a 8.-at. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tbag annyira király módon intézi a dolgait, hogy bár utálom, nem szabad meghalnia, vagy eltűnnie a sorozatból. :) Ez a rész megint nagyon komoly volt, de most inkább a politikai oldaláról. Mahone-t nagyon meg fogják fingatni, sztem be is adja a kulcsot. -
#5529 Én az MV2 Player-t használom, többet tud, mint a BSplayer és jobb is!
try! -
#5528 Ja és én is BSPlayert használok mindenhez. :) -
#5527 Nézem a 8at! :) -
Szolnokboy #5526 BSPlayer a legjobb, rengeteget tud. Mindent azzal nézek ! -
Daveee #5525 kijöt a 08 -
FLeK0 #5524 óó mahone :(
jó lett volna ez a rész ha nem a sucre féle húzzuk az időt jelenetsor töltötte volna ki a nagyobb részét. -
#5523 Winamp 5 -
Balázs 17 #5522 crystal player!! -
#5521 media player classic
nem -
#5520 BS Player! Nekem az összes részhez ( + a 24 öt évadjához )kiválóan bevált. -
#5519 én jetaudioval -
#5518 Ti milyyen programmal nézitek a feliratosat? Csúszik nektek valamelyik felirat a 2. évadból? -
#5517 itthon holnap hajnalba mar elerheto lesz szamos oldalon -
#5516 éjszaka -
skristof #5515 nem holnap? -
#5514 A szünet miatt nyarvogjunk később. Inkább örüljünk mert ma adják le az új részt végre. :D -
#5513 Akkor annyira nem is vészes, 6 részt még lenyomnak addig :D -
Balázs 17 #5512 de nem mos lesz a 3hónap szünet, hanem ha elérték a 13. részt ha jól rémlik... és a 14. lesz 3hónapppal később, de aztán közben 24, szal nemkell aggódni:) -
#5511 Még jó, hogy pont most kattantam rá a legjobban és néztem végig az összes megjelent részt, erre várhatok 3 hónapot :( -
Augustus Gigo #5510 -
#5509 nem,nem tudjuk,sőt a készítők sem tudják,sőt a FOX sem tudja miért csinálta,állítólag él egy remete a fracia alpokban aki tudja a választ,de nem árulja el...bár várj,egy hangot hoz a szél,azt mondja gondolkozz egy kicsit mert így semmire nem viszed az életben és OLVASS MÁR VISSZA!!!!! -
FLeK0 #5508 omg -
Csaba007 #5507 Megint lesz 3 hónap szünet? pfff Ez a 3 hét szünet ez miért volt tudja vaki?
Hétfőn azért szökés várom!! -
#5506 "fantasztikusan szar promok, ennyire nulla még nem is volt eddig"
Talán, mert az a global tvés, bár azok is jók szoktak lenni. Nézd meg a hivatalos promót !
Szerintem durva, főleg a mondat . . . nem spoilerezek :)
még egy előzetes
Hivatalos összefoglaló az eddigi hét epizód legfontosabb jeleneteiből . . .kötelező, nagyon durva, nagyon jó zenére :)
Hangulat fokozó a nyolcadik epizódhoz
Ha moderátor reklámnak veszi a hszm, törölje! köszi -
#5505 kicsit megkésve,de végre egy normálisnak mondható cikk -
ulrik #5504 köszi:) -
#5503 nabazz,igazad van,már ott tartunk hogy sorozathoz is FAQ kéne -
#5502 sbody, plz FAQ!!! -
#5501 baseball-t adtak most usa-ban ezért volt szünet.. jövőhét hétfőn lesz a kövi.. lenyomnak még 5 részt és 3 hónap szünet
Scofield meg Burrows vértestvérek, csak az linc az apja nevét kapta, scofield meg az anyjáét (ha jólemléxem) -
#5500 LOÁL!!!44
nameg #5500 -
ulrik #5499 Sziasztok!
Mért volt most két hét pihi a prison-ben?
És mikor jön a 8. rész?
Más: biztos nem figyeltem a részeket rendesen, de most Linc meg Michael mostoha testvérek?, és ha igen akkor az anyjuk vagy az apjuk közös, mert ugye egyik Scofield a másik Burrows vagy hogy is van ez? -
#5498 de lesz -
#5497 Valaki tegyen helyre... akkkor most hétfőn nem lesz? :( -
PunkZoli #5496 megnéztem az első évadot! tetszett:P most kezdem a másodikat és olyan mintha belassult volnaa a tááj:DD -
#5495 Ne legyél már egyből olaszliszkai!