Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hmm.. nem tudom.. nem hinném hogy visszaemlékezés lenne..
2. Az Eonline videóban amit belinkeltem korábban, Michael is ott van. Ez teljesen kizárja azt, hogy flashback legyen a jelenet, mert Abruzzi-nak amióta Michael börtönben van hosszú volt a haja.
De az lehet hogy MOST csak flashback-ként látjuk viszont..és majd egy késõbbi részben jön ténylegesen vissza.. szerintem ez lesz, mert az EOnline videóban már nyoma sincs a hónak.. bár ez még nem jelent semmit..elolvadhat az egyik napról a másikra..de ebben a videóban Tweener is már a P.I. tagja..és az meg nem fog egyik napról a másikra megtörténni..
115 spoiler/teória
Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
te sztem valami más Ambruzzi-t láthattál 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
winnie,én annyira elkeseredtem most.eddig elfeledve hogy flashback-es rész következik,örültem hogy Abruzzi visszajön a spoiler alapján.most meg eszembe juttattad hogy esetleg csak visszaemlékezés miatt van ott..naggyon remélem hogy szépen vissza fog jönni ez a psichopata állat,nyakán egy szép t-bag emlékkel.sajnos a képek alapján tényleg csak a flashbackban fog szerepelni,nincs a nyakán semmi heg,meg nem is tudna ilyen fürge járóképpes beteg lenni ennyi nap után...
amúgy a spoilereket hanyagolom, fõleg egy ilyen sorozatnál...lelõne minden poént 😊
hová lehet még fokozni ezt a tempót? részrõl részr jobb és izgalmasabb.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Sztem a faterja (?) csósztatta be azokat.......az meg érdekes lesz, hogy találnak oda.....viszont ezt már többször nem játszhatják el, hogy a kivégzés uccsó másodpercében leállítják......a fog mintát sztem nem volt nehéz hamisítani.....ez kattant be elõször mikor monta hogy egyezik........
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
mindenesetre elgondolkodtató, hogy egy elvágott nyakú+megbolondult ember visszatérhet-e a sorozatba, pár héttel a nyakának elvágása után...
sztem nem, pedig télleg jó lenne
köszi a gyors munkát ez úton is 😄
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
írta: winnie
mikor: 2006. március 28. 23:15
Ezen kívül még nem tudom, hogy mit írjak. Ez a lényeg. A nézettség nem rossz, bár jóval a 24 alatt van, de elég erõs páros, pláne, hogy a Prison Break sosem próbálhatta ki magát az American Idol mögött. (A nézettség a téli félig-finálé óta csökkent, de így is FOX-szint fölött van.)
Szóval, biztonsági öveket be, augusztusban második évad, hogy a Fox River-en belül vagy kívül, az majd eldõl.
forrás:sorozatjunkie
Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi