Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

flashback, csak nem szerepel.
NeoMaN
Flashback epiizód? Ha igen akkor miért nem szerepel? Ha nem akkor miért mondtad, hogy az lesz? 😊
písz!

jja😊
Hát végülis volt róla két (?) kép Michael falán. 😉)))

Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi

hehe, ennyit az imdb-rõl és a tippekrõl😞

az 1x16-ban nem szerepel abruzzi.
Zs0lt1
a muszály direkt volt lami ;P

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Hát a T-Bag/Michael dolog még mindig megtörténhet. 😊))) Reménykedni lehet, nem? hahaha 😊))

szadocuccos dokinéni 😊) hmm.. Bellick-kel szép pár lennének.

prisonbreak
Nem az õ hibája 😊 csak az én hsz-met törölték, és Dögg megmentette a poént 😊

http://www.prisonbreak.atw.hu Prison Break : A Szökés tv sorozat magyar rajongói oldal

joebacsi
már akkor itt szpemmeltem, mikor te még pb alatt csak egy anticsít progit értettél 😉
(muszáLY miatt meg jelentkezz ahhojnál pofonér 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
azt meghiszem 😄
bár azért még nálad mindig az lenne az igazi, ha T-Bag kapná el, mi? 😊
sajna nekem se jött be a szadocuccos dokinéni jóslatom (pedig tök logikus volt 😄D), de ami késik...😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

HAHAHAHA 😊))))))))))) hmmm.. ezt még meg is nézném. 😊))

le is jött 😊 egész jó minõségû, de vajon h lehet benne a Tv14-es logo?<#confused>

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

97%-nál van a 16os rész

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

Ne vedd rossz néven! De bazdmeg! Ez viccnek is rossz!<#falbav><#boxer><#idiota>
Nem szoktam 2x nezni a filmeket, de a mult heten muszaj volt, mert annyira igenytelen volt ez a valtozat.

hát ha te kibirod 😛

Akarmi is legyen, masfel napot ki lehet birni egy igenyes valtozatig.

Ehhez mit szóltok? www.mininova.org/tor/269005
csak áprilisi tréfa lehet?

Bandee1987
pázzeee 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Zs0lt1
te ide is szpemmelsz? ;D

Zs0lt1
muszály bazzeg kora reggel szívinfarktust okozni? 😄D
bár a 3-4. sorban már egyértelmû volt, h 04.01 van 😄

Törölt felhasználó
Én is <#ijedt>
joebacsi
Millernek a Született Feleségekben ajánlott fõszerepet, mégpedig szerelmi háromszögbe fog keveredni Bree Van De Kamp és fia között.
nálam itt volt a masszív szemöldökfelhúzás 😊

petee
úúú,ezt komolyan beszoptam<#nyes><#idiota>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

j0nNyKa
😄DDD nagyon reggel van meg 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

mukika
hirtelen megállt bennem az ütõ.

de aztán rájöttem, hogy április elseje van. 😄d

Törölt felhasználó
A hivatalos infó itt:

http://prisonbreak.atw.hu/aprilis/april.html

<#ravasz1><#wink><#buck><#vigyor2>
Törölt felhasználó

"Tûzként terjed az interneten a sorozat kedvelõk és fõként a Prison Break rajongók között a nem várt szomorú hír. A sorozatot rendkívüli hirtelenséggel azonnal megszakították.
A miértekrõl biztosat még nem tudni, a Fox délután ad ki tájékoztatást a hivatalos oldalon, de már most megerõsítette a hír sajnos igaz.
Wentworth Miller összeférhetetlenség miatt kilépett a sorozatból, és követte õt a Lincolnt alakító Dominic Purcell is. A két színészre rögtön lecsapott a Fox fõ riválisa az abc csatorna. Millernek a Született Feleségekben ajánlott fõszerepet, mégpedig szerelmi háromszögbe fog keveredni Bree Van De Kamp és fia között. Purcellnek pedig a Lostban képzeltek el egy teljesen ráillõ karaktert, amirõl azonban még nem adnak felvilágosítást.
Egy nevét elhallgató készítõ elmondta: több összetûzés volt köztük már a sorozat kezdete óta. Mindketten vitatták, ki az igazi fõszereplõ. Eleinte apró viccek, és élcelõdésekkel ugratták egymást, majd komolyra fordult, de azt senki nem gondolta volna, hogy össze is verekednek. Lám még a profi filmsorozatoknál, Amerikában is elõfordulhat ilyen. De a nagy víz túl oldalán, mint tudjuk ennek nagy ára van. Talán meg lehetett volna oldani, hogy lezárják a sorozatot, vagy folytassák a két szereplõ nélkül valahogy, de a Fox hallani sem akar róla, mióta a konkurens csatornánál elhelyezkedtek korábbi kedvezményezettei. Ezért perel, a készítõk pedig perlik a két színészt. A bírósági ítélettõl függetlenül, azt hiszem mindannyian vesztettünk.
Az elkészült részek további sorsáról még nem tudni biztosat. A délutáni hivatalos tájékoztatásig."
minden szentnek magafelé😊 de aki akar, szerintem ott is találhat bármit😛
"Mondj egyetlen egy olyan sorozatot, ami nem kitaláció, fikció és nincsenek benne paradoxonok!!!"

Nem akarok nagyon hazabeszélni, de a Maffiózók az elég életszagúra sikeredett.
Finganak, böfögnek, esendõek és tele vannak hibákkal a szereplõk. Nem véletlen, hogy amikor elkezdték vetíteni, komoly olasz-amerikai ellenállásba futott, tüntettek ellene, stb. Ha van is benne valami hihetetlen, annak ált. dramaturgiai súlya van, vagy épp valaki rosszat álmodik...<#alien2>
Az erkülcsi mondanivalóról nem is beszélve <#eplus2>

Mondj egyetlen egy olyan sorozatot, ami nem kitaláció, fikció és nincsenek benne paradoxonok!!! Egyébkétn ebben a sorozatban nem a csak az izgalmas sztori a mondanivaló, hanem erkölcsi mondanivalója is van, ahogy azt a behind the walls-ban elis mondják a szinészek.
ez a lényeg, de vérzõ sebeket mindehol lehet találni - viszont minden vérzõ sebet meg lehet magyarázni.
mukika
tetovált McGuyver ez jó 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

amúgy meg teljesen igazad van. én is azért nézek sorozatokat, hogy szórakozzam.

Nem akarok beleszólni a vitába, de leírom az én véleményemet a sorozattal kapcsolatban.
Én kb. az elsõ pár résznél rájöttem, hogy ezt a sorozatot és a fõhõst (a tetovált McGuyver-t) nem kell komolyan venni. Ez egy nagyon izgalmasan elõ adott mese. Rengeteg sebbõl vérzik a történet, de abban a pillanatban amint már nem próbáltam racionálisan nézni, megtörtént a csoda, elkapott a Prison Break feeling.
Minden részt élvezek, és már meg sem próbálom ideologizálni, az esetleges paradoxonokat, és azt csinálom amiért a sorozatot készítették: SZÓRAKOZOM!

Nektek is jó szórakozást!

mukika
LJ a családja (anyja és nevelõapja) meggyilkolásával van éppen megvádolva. amíg õt nem tisztázzák, nemigen fog elõjönni.

amúgy meg már a média is felkapta valamelyest Lincoln ügyét, és épp ezt akarták Veronica-ék elérni. így már több embernek szemet szúrna, ha csak úgy bizonyítékok nélkül, õk is eltûnnének...

Elõtte is feltûnõ lett volna, hisz járkáltak a bíróhoz meg nyomozgattak az ügyben. Az is elég feltûnõ volt hogy Lincoln családja hirtelen kihal, Veronica lakása meg véletlenül felrobban. Ilyenekkel eddig sem foglalkozott az alelnök (elvégre bármennyire lehet valami gyanús, nem számít ha nincs bizonyíték), akkor most miért gondolkozna másképp? És honnan tudják Veronicáék hogy most éppen bûntetlenül elõjöhetnek? És ha már õk elõjönnek, akkor Lincoln fia miért nem teszi ugyanezt?
Ezekre azért harmatgyenge magyarázat amit adtál.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

ja láttam már....csak ellõbb válaszoltam aztán csak utánna olvastam...<#idiota>
Törölt felhasználó
A címek tényleg nagyon beszédesek.
mukika
persze.... nyílvános torrent oldalak, privát torrent oldalak, dc, stb. a szokásos helyeken.

Maak
nem nem...nem olvastam...<#wink> és a 15-ös részt azt meg lehet találni valahol már? <#whatever>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

mukika
ja meg ha elolvastál minden Spoileres hozzászólást, stb, akkor eléggé nagy élményrombolást csináltál magadnak! <#szomoru1>

mukika
15. rész is lement a héten... felirat is van már.

További részek idõpontjai:
16: Brother's Keeper 4/3/2006
17: J-Cat 4/10/2006
18: The Key 4/17/2006
19: Tonight 4/24/2006
20: Go 5/1/2006
stb...

Címek alapján jónak tûnnek! 😛

Maak
Sziasztok, végigolvastam a hozzászólásokat de a végére kicsit már türelmetlen lettem és gondoltam inkább rákérdezek. Hányadik rész megy most? 14-ig néztem, körmöm lerágtam, de azthittem helybõl lerúgom a monitort mikor vége lett...szal gondolom már van 15.+ rész...<#help>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

joebacsi
tudom, már rájöttem korábban, olvasd el a kettõvel késõbbi hozzászólásomat 😊

Azért elég feltûnõ lenne, ha most halnának meg, gyanakvást keltene pár emberben...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én nem olvastam elõre semi spoilert,de ha figyelmes vagy, akkor lehet láti hogy az apja volt, aki becsúsztatta. Tudod, amikor visszanézik a videót lehet látni a tükörképét.
Szvsz elkövettek egy csúnya bakit az utóbbi pár részben. Arra gondolok hogy a szünet elõtt Veronica-ékat ki akarták nyírni, emiatt bújkáltak is. Erre most elõjönnek, szerepelnek, és senkinek eszébe sem jut hogy hoppá, hisz 2-3 napja (a sorozat idõrendje szerint) még ki akartuk nyírni õket, most itt az alkalom. Nem hinném hogy éppen mikor meglennének akkor az alelnök visszavonná az utasítást, vagy megesne rajtuk a szíve és eltûrné õket. Az sem akadály hogy most jobban szem elõtt vannak, ez eddig sem zavart senkit. Mondjuk érthetõ hogy meglépték mert csak el kellett menniük a bíróságra/kivégzésre, elég lehetetlen dolog lett volna összehozni a kettõt.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Talán ez jó:
http://img2.uploadimages.net/311630prisonbreak.jpg
joebacsi
brekk 😞

hahahaha, ez még jobb mint a T-Áska. 😊)))))