23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#5574 na. énis megnéztem a részt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!TBag mekkora egy köcsög.. :Ccc amugy tökyó rész volt. kiváncsi vagyok megtudják-e a zsaruk a daruk jelentését. -
#5573 Sehogy nem jön össze, nem küldenéd el mégis? :) -
#5572 a fölső linken ha megtalálod a feliratot, akkor letölti neked:D -
#5571 halleluja, megvan:D nemkell már, kösz annak akinek megfordult a fejében h elküldi:D -
#5570 vki segítene feliratot leszedni a 8. részhez? Vagy elküldeni e-mailben akinek megvan? -
#5569 nekem egyik mirror se jó:SS légyszi a hdtv-lolosat küldjétek el a [email protected] címre -
#5568 *sigh*
Es meg az ilyenek szidjak az amcsikat, hogy mennyire tanulatlanok...
:-))) -
#5567 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!LOL srácok, New Mexico egy amerikai állam!!!
A #5556-ben irt spoilerben említi Michael, hogy:
That’s why we need to get to the other side.
Nna az az other side, az már Mexico!
Ne keverjük a szezont a fazonnal :D -
#5566 Hányadik rész jön ma az rtlen? -
Hoz_Hun #5565 Oké, másik mirorról jó. -
#5564 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nah.. ha a 10. részben taliznak, akkor nemhiszem, h mexikóban lenne az a hotel.. 2 rész múlva már átjutnának? kizárt :) -
Hoz_Hun #5563 Igazolom, nekem is csak krisz-krasz. És nem a jobb klikk a hibás 100000x szedtem le feliratot az oldalról. Az angol jó a magyar az krisz-krasz. -
vg #5562 Amúgy, szerintem "Victorpictor" a webforditas.hu-val csinálja a feliratokat, vagy MorphoWord-al! :D Copy-pase rula! -
vg #5561 Probálj meg egy másik mirrort! -
PunkZoli #5560 jobbklikk,mentés másként -
#5559 S02E08 felirat -
#5558 hali! nemtok magyar feliratot leszedni, mert a supersibtitle-n csak letöltésnél ilyen kricc-kraccokat ír ki, de nem szedi le. -
PunkZoli #5557 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgyérzem időpont nem nagyon kell... ha már mexikóban találkoznak ,semmilyen hatóság nem kőrözi őket,hogy ne érnének rá -
#5556 sztem azért az előbbi cuccokat spoilerezni kellett volna /főleg 5552#-t/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!oké, és akkor mi az a 63 a végén, nem hiszem, hogy szobaszám, mert 1:
valami időpont is kéne a találkozóhoz sztem
2: mikor rájöttem, hogy az utsó sort egybe kell olvasni az előzővel, egyből arra gondoltam beírom Google-ba Sundown Hotel-t, és egy igen érdekes írást /rohadt nagy spoilert 2x10-ről/ találtam, ami szerint nem 63-as szobában találkoznak...:
bár ugye 6+3...:) -
#5555 [spoiler] Nocsak, nocsak! Lehetséges, hogy az Episode 9 címe, az Unearthed valójában Mahone ásására vonatkozik? -
#5554 Oh, persze, erre nem is gondoltam! Bocsi, tul kesö van (meg nem aludtam az ejszaka :-) ) -
FLeK0 #5553 nm = new mexico, gila = város -
#5552 Es mi akar lenni az a "Rendezvous - Sundown Hotel - Gila, NM"?
En nem sok ertelmet latom... -
belphegor1 #5551 Ha érdekel a számok valószínű megfejtése:
http://pbfan.freeblog.hu/archives/2006/09/30/A_kacsa_rejtelye_-_vegkifejlet/
-
vg #5550 pár prison break season 2 episode 9 kép -
#5549 nekem lejött 300-al, és kiba**ott jó volt :D:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megint volt benne fordulat bőven. Amikor az erdőben volt a Michael és megjelent Sucre énis tudtam egyből mivan. Na de ez a T-Bag-es fordulat..ez kemény volt. Bár hülye h visszamegy a csajhoz, mert el fogják kapni. Sucre és Michael + Lj és Linc is nagyon szimpatikusak voltak. Már megint 1 hetet várni :S Bár ha ezt a 3 hetet kibírtuk... -
#5548 nekem 120 al :P -
#5547 én most töltöm de kib*aszott lassan jön(12-vel),nem baj megéri várni...felirat még úgy sincs fennt -
#5546 Pont ezt akartam irni en is :-))
En T-Bagen vigyorogtam egy darabig. Jo volt a vagas es a zene hozza, mikor megy a kocsival.
Mikor Michaelt meglattam Sucre mögött, egyböl tudtam, hogy ledumaltak, mert azert ilyen veletlen eleg ritka, hogy egy akkora erdöben igy összetalalkozzanak... -
#5545 na megnéztem én is :) nem volt rossz :)
ami az elején kiderült (sucre) meg a végén (mahone) pont ezekre gondoltam:) t-bag rlz ^^ -
#5544 az angol felirat sem kell neked, mert az egy mondat amit irtál angolul az is helytelen :D -
FLeK0 #5543 sztem várd meg a magyart -
marco20 #5542 Skacok,vki az új rész angol felirat linkjével dobjon már meg,mert nem találom!!!"I need you help!" -
#5541 Légyszi adjatok torrent linket mert nem találom az uj részt (ha lehet HDTV-LOL) -
#5540 Ja, lehet...fizikabol mindig hülye voltam... Bar ha emelörudat hasznal es nem derekbol probalkozik, akkor szerintem mindenkepp a közeleben kellett volna, mivel felül nincs aminek ellenfeszüljön es az emelö hatast ervenyesitse. -
#5539 pont a magasabb ponton egyszerűbb megemelni mivel lent van a súlypont:) -
#5538 Ez nagyon nagyon kiraly resz volt!
Hoztak a formajukat a sracok.
A vegere csak annyit mondhatok, hogy: oops...
-------------
Honnan vetted ezeket a pötty hozzarendeleseket?
Több a szam, mint a pötty. Amugy en mikor a csaj ranezett a mobilra, egyböl levagtam, miröl van szo, de gondolom nem voltam egyedül :-))
Amugy a folyoban eleg logikatlan volt a dolog, mert Michael miert ott probal emelni a fan, ahol a legmagasabb es legtavolabb van attol a ponttol, amit emelni akar?
A masik vegebe kellett volna allnia es ott ha csak sima emberi erövel megemeli nehany centit, mar szabad Sucre. De hat igy izgisebb volt.
-
PunkZoli #5537 zsírrész:D mostnéztem meg ,és sztem ugyancsak zseniális:P -
Szolnokboy #5536 valaki dobjon már meg egy e09 promo linkkel pls ! youtube-on nem találok :( -
Szolnokboy #5535 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy inkább szobaszám