23172
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Bandee1987
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    T-bag, te kis szemét :). Nem semmi epizód volt :)
  • Flamer
    na. énis megnéztem a részt.
    TBag mekkora egy köcsög.. :Ccc amugy tökyó rész volt. kiváncsi vagyok megtudják-e a zsaruk a daruk jelentését.
  • scorpeeon
    Sehogy nem jön össze, nem küldenéd el mégis? :)
  • balvin
    a fölső linken ha megtalálod a feliratot, akkor letölti neked:D
  • balvin
    halleluja, megvan:D nemkell már, kösz annak akinek megfordult a fejében h elküldi:D
  • scorpeeon
    vki segítene feliratot leszedni a 8. részhez? Vagy elküldeni e-mailben akinek megvan?
  • balvin
    nekem egyik mirror se jó:SS légyszi a hdtv-lolosat küldjétek el a [email protected] címre
  • Hunnenkoenig
    *sigh*
    Es meg az ilyenek szidjak az amcsikat, hogy mennyire tanulatlanok...
    :-)))
  • Zs0lt1
    LOL srácok, New Mexico egy amerikai állam!!!
    A #5556-ben irt spoilerben említi Michael, hogy:
    That’s why we need to get to the other side.
    Nna az az other side, az már Mexico!
    Ne keverjük a szezont a fazonnal :D
  • GTheo
    Hányadik rész jön ma az rtlen?
  • Hoz_Hun
    Oké, másik mirorról jó.
  • BlackShadow
    nah.. ha a 10. részben taliznak, akkor nemhiszem, h mexikóban lenne az a hotel.. 2 rész múlva már átjutnának? kizárt :)
  • Hoz_Hun
    Igazolom, nekem is csak krisz-krasz. És nem a jobb klikk a hibás 100000x szedtem le feliratot az oldalról. Az angol jó a magyar az krisz-krasz.
  • vg
    Amúgy, szerintem "Victorpictor" a webforditas.hu-val csinálja a feliratokat, vagy MorphoWord-al! :D Copy-pase rula!
  • vg
    Probálj meg egy másik mirrort!
  • PunkZoli
    jobbklikk,mentés másként
  • doncarlos
    S02E08 felirat
  • doncarlos
    hali! nemtok magyar feliratot leszedni, mert a supersibtitle-n csak letöltésnél ilyen kricc-kraccokat ír ki, de nem szedi le.
  • PunkZoli
    úgyérzem időpont nem nagyon kell... ha már mexikóban találkoznak ,semmilyen hatóság nem kőrözi őket,hogy ne érnének rá
  • tnm #5556
    sztem azért az előbbi cuccokat spoilerezni kellett volna /főleg 5552#-t/

oké, és akkor mi az a 63 a végén, nem hiszem, hogy szobaszám, mert 1:
    valami időpont is kéne a találkozóhoz sztem
    2: mikor rájöttem, hogy az utsó sort egybe kell olvasni az előzővel, egyből arra gondoltam beírom Google-ba Sundown Hotel-t, és egy igen érdekes írást /rohadt nagy spoilert 2x10-ről/ találtam, ami szerint nem 63-as szobában találkoznak...:

bár ugye 6+3...:)
  • Solid Snake GH
    [spoiler] Nocsak, nocsak! Lehetséges, hogy az Episode 9 címe, az Unearthed valójában Mahone ásására vonatkozik?
  • Hunnenkoenig
    Oh, persze, erre nem is gondoltam! Bocsi, tul kesö van (meg nem aludtam az ejszaka :-) )
  • FLeK0
    nm = new mexico, gila = város
  • Hunnenkoenig
    Es mi akar lenni az a "Rendezvous - Sundown Hotel - Gila, NM"?
    En nem sok ertelmet latom...
  • belphegor1
    Ha érdekel a számok valószínű megfejtése:
    http://pbfan.freeblog.hu/archives/2006/09/30/A_kacsa_rejtelye_-_vegkifejlet/
  • vg
    pár prison break season 2 episode 9 kép
  • zolee90
    nekem lejött 300-al, és kiba**ott jó volt :D:D
    Megint volt benne fordulat bőven. Amikor az erdőben volt a Michael és megjelent Sucre énis tudtam egyből mivan. Na de ez a T-Bag-es fordulat..ez kemény volt. Bár hülye h visszamegy a csajhoz, mert el fogják kapni. Sucre és Michael + Lj és Linc is nagyon szimpatikusak voltak. Már megint 1 hetet várni :S Bár ha ezt a 3 hetet kibírtuk...
  • Pheaper
    nekem 120 al :P
  • egypszichonauta
    én most töltöm de kib*aszott lassan jön(12-vel),nem baj megéri várni...felirat még úgy sincs fennt
  • Hunnenkoenig
    Pont ezt akartam irni en is :-))

En T-Bagen vigyorogtam egy darabig. Jo volt a vagas es a zene hozza, mikor megy a kocsival.

Mikor Michaelt meglattam Sucre mögött, egyböl tudtam, hogy ledumaltak, mert azert ilyen veletlen eleg ritka, hogy egy akkora erdöben igy összetalalkozzanak...
  • BlackShadow
    na megnéztem én is :) nem volt rossz :)

ami az elején kiderült (sucre) meg a végén (mahone) pont ezekre gondoltam:) t-bag rlz ^^
  • Zs0lt1
    az angol felirat sem kell neked, mert az egy mondat amit irtál angolul az is helytelen :D
  • FLeK0
    sztem várd meg a magyart
  • marco20
    Skacok,vki az új rész angol felirat linkjével dobjon már meg,mert nem találom!!!"I need you help!"
  • balvin
    Légyszi adjatok torrent linket mert nem találom az uj részt (ha lehet HDTV-LOL)
  • Hunnenkoenig
    Ja, lehet...fizikabol mindig hülye voltam... Bar ha emelörudat hasznal es nem derekbol probalkozik, akkor szerintem mindenkepp a közeleben kellett volna, mivel felül nincs aminek ellenfeszüljön es az emelö hatast ervenyesitse.
  • Lynx_TWL
    pont a magasabb ponton egyszerűbb megemelni mivel lent van a súlypont:)
  • Hunnenkoenig
    Ez nagyon nagyon kiraly resz volt!
    Hoztak a formajukat a sracok.

A vegere csak annyit mondhatok, hogy: oops...
    -------------

Honnan vetted ezeket a pötty hozzarendeleseket?
    Több a szam, mint a pötty. Amugy en mikor a csaj ranezett a mobilra, egyböl levagtam, miröl van szo, de gondolom nem voltam egyedül :-))

Amugy a folyoban eleg logikatlan volt a dolog, mert Michael miert ott probal emelni a fan, ahol a legmagasabb es legtavolabb van attol a ponttol, amit emelni akar?

A masik vegebe kellett volna allnia es ott ha csak sima emberi erövel megemeli nehany centit, mar szabad Sucre. De hat igy izgisebb volt.
  • PunkZoli
    zsírrész:D mostnéztem meg ,és sztem ugyancsak zseniális:P
  • Szolnokboy
    valaki dobjon már meg egy e09 promo linkkel pls ! youtube-on nem találok :(