Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ghost2
hi

Nem tudjátok ,hogy hol lehet letölteni a 17-es rész ,mert nem találom torrent-en ,1-18 rész fent van kivétel a 17-es rész 😞(

A The Key a 19-es rész.

Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi

mukika
bah<#wow3>

tv nincsen 😛

BUDA > miskolc.

mukika
mé? holnap jön, azaz kedd reggel. :-)

de te nem tudod "élõben" nézni? nincs FOX-otok?

ezt akartam kerdezni, meg fel ora es lejon, nem birom ki a 17-ig 😄

BUDA > miskolc.

látta vki a 18-as részt? nem hiszem, hogy ezt még lehet überelni...

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

SPOILER 1/16

Én ezt elég lámaságnak tartom, miért kellett a pacák fogait kihúzni, nem lett volna egyszerûbb az eltemetett csávó fogászati kartonját meghamisítani??
precision
ja, biztos nem törne le a keze ha odaírná: spoiler

Bazinga!

prisonbreak
"Mar kifejtettem neha, hogy rohadtul nem erdekel a spoilerezes."

amikor a stílust valaki összekeveri az egyszerüséggel...
amikor az egyediséget valaki összekeveri figyelmetlenséggel...

Egy topicot, fõleg sorozat topicot még ezer ok miatt kereshetnek fel az emberek. Felirat info, következõ rész mikor lesz, hogyan szerezzék be, hírek stb... Ha nem látták a következõ részt, akkor mondjanak le ezeknek az információknak legnyílvánvalóbb elérésérõl, a topicokról?

Aztán vannak olyan dologok, hogy emberség, figyelmesség ... de ebbe szintem bele se kezdek... Magyarország 2006 😊

Ha tiéd az sg.hu, nyílván olyan szabályokat hozhatsz amilyet akarsz, és akkor ne vedd figyelembe a hozzászolásom...

A béke jegyében!
jani

http://www.prisonbreak.atw.hu Prison Break : A Szökés tv sorozat magyar rajongói oldal

Hunnenkoenig
Jo, persze, de akkor is... :-)))

mukika
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hát Sucre, és C-Note is bûnös. csak a háttér, és a velük történt dolgok, érdekesek. mi vette rá õket, hogy bûnözzenek, illetve ki miatt csinálták, illetve, hogy ki dobta fel õket(azaz, hogy Sucret, de C-Note-ot is felültették azért rendesen a katonaságnál). õket tényleg a szükség vette rá., hogy bûnözzenek.

számomra egyedül T-Bag az igazi bûnös, de õ pedig épp megtérni készült(amennyire lehet hinni neki, de számomra elégé meggyõzõ volt). de végül is csak egy buzeráns pedofil állat maradt.

a társaság kimaradt két tagja pedig Westmoreland, és Abruzzi is bûnös amint azt tudjuk. Westmoreland történetére azért kíváncsi lettem volna részletesebben (tudom, hogy egyszer elmesélte, de szívesen meg is néztem volna). kár, hogy õ kimaradt.

ja és Lincoln, sem ártatlan, csak a gyilkosságot nem õ követte el. szvsz az elõélet miatt is kijárt volna már neki a börtön lehet, bár a halálbüntetés nem.

egyedül Michael az aki nem bûnös, és egy szentlélek. õ tényleg csak a testvére miatt került be a börtönbe, de Lincoln pedig mondhatjuk, hogy épp Michael miatt.(a 90 lepedõt Michaelnak adta, akibõl ugyebár ezért lett valaki...).

ja és ugyebár mindenkinek voltak zûrös ügyei a sorozatban: LJ, Pope, Bellick, junkie Sara, az alelnök, az ügynökök, stb... szal egyedül Michael a szentlélek(egyenlõre), és még Veronicárol sem tudunk semmi rosszat(egyenlõre, de õt pedig nem szeressem 😛).

Hunnenkoenig
Mar kifejtettem neha, hogy rohadtul nem erdekel a spoilerezes. Eltelt eleg idö ahhoz, hogy mindenki megnezze, aki akarta.

precision
legközelebb írd ki hogy spoiler vagy tedd spoiler tag közé, nem biztos hogy mindenki látta már az adott részt...

Bazinga!

Hunnenkoenig
Nem hogy csak ott ül, hanem ö ajanlja fel neki, hogy jöjjön el a börtönbe, mert van egy üres orvosi allas.

j0nNyKa
tenyleg, megneztem, es ott ul... hmmmmmmmmmm erdekes 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hunnenkoenig
Ja, amugy nem tudom, lehet, hogy mar volt rola szo, de a 16-ban kicsit gáz, hogy kiderül, hogy a börtönben tulajdonkeppen csak szent lelkek vannak igazsagtalanul elitelve...

Vagy legalabbis szent lelkek, akiket a szükseg vitt a bünözesbe.

Igaz egy szent lelekböl meg junkiet csinaltak, szoval azert figyelnek a balanszra <#idiota><#mf1>

Amugy azon gondolkodtam, hogy ha a börtönör az anonym kabszeresek talijan ismerte meg a dokinöt, akkor elvileg neki is annak kellett lennie... vagy felreertettem valamit?

Lehet ebböl meg kavaras lesz?

Hunnenkoenig
Mininovan mar egy allitolagos 19-es is kint van...a 17-es ugy latom hetfön megy adasba...kedden mar lehet szedni

Senkinek sincs meg a 17es...
Én nem bírtam ki. 😊))

Bandee1987
addig meg ne nézd a 18-at, amig nem láttam a 17-est!

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Vazz! Megvan már a 18. rész, de a 17. nincs meg!<#falbav>
LasDen
Hát nekem csak most sikerült megnéznem...........iszonyat jó rész volt.......kiv leszek a továbbiakra........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

petee
Rengeteg összejöhet, gondolom a csávesznak hatalmas vagyona volt/van.

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Bandee1987
Nem azért, de a nõ helyében én már rég eltûntem volna egy másik országba, és álnéven élnék...

Bandee1987
Tényleg nagyon jó volt a 16. rész.

igen, azon én is elgondolkoztam. Mivel protkója van a csávesznek, akkor érdekesen állapították volna meg fogazat alapján a holttest valódiságát. De azon még mindig gondolkozok, hogy ebbõl mennyi haszon jöhet össze a "tisztelt" alelnök asszonynak. Meglepõ volt látni, hogy a dokinõ drogfüggõ volt 😊

Ez a 19-es rész valójábn, szal kettõ maradt ki. O_O

Papirzacsi
Spoiler
Én ezzel kapcs csak azt nem értem ,hogy akkor miért nem próbálkoznak a DNS vizsgálattal. Bár persze alelnök asszony keze mindenhová elér, de az biztosabb eredmény lehetne.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Törölt felhasználó
Biztos azt is pótolják.
petee
Jó volt a 16-os rész.
Gondolom ti is rájöttetek , hogy miért volt jelentõsége a 16 rész végén amikor a Terrence nevû csávó berakta magának a protkót és azt mondta a nõcinek, hogy el se tudod képzelni min mentem keresztül. Mert biztos kiszedték az összes fogát, hogy az eltemetett holttest fogait kicseréljék vele.Hogyha véletlen exhumálják akkor tudják azonosítani a holttestet, mint ahogy láttuk a 14-es részben is. Gondolom arra megy ki a játék ez az álhalállal, hogy bezsebeljék a biztosítónál a lóvét,amit esetleg a alelnök asszony kampányára fordítják.
Persze ez csak az én verzióm!😊)

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

ez nagyon jó rész volt , talán még az elõzõnél is jobb. érzõdött ugyan a zsúfoltság én nem bántam volna azt sem ha két ilyen epizód lesz.

sztem is jó rész volt (de nem a legkiemelkedõbb),a fõbb karakterek elõélete szépen ki lett bontva ebben a 40 percben. remélem azért következõ részben már visszatérünk a fõ történetszálhoz.

quack
nekem is nagyon-nagyon bejött, pedig azt hittem h langyos lesz ez a flashbackeles

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

1 kimarad? 😊

Törölt felhasználó
Prison_Break_S01E18_DVDSCR_XviD-ViSi0n.torrent

És ez nem fake!
mukika
hát ez a 16os rész überfasza volt. nálam elérte a csúcspontját a sorozat.<#worship><#finom>

mukika
felirat a feliratok.hu-n. 😮)

nem lenne sok értelme, hogy kevesennézzék, inkább az a lényeg, hogy minél többen.

egyelõre ez még nem hír, ha lesz majd tuti infó, majd akkor.
LasDen
érdekes......de ha télleg lesz, akkor már inkább a közszolgálati TV kapná meg mint a retek......de megvan az összes rész szóval mind1.........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Heh, április 4-ei tréfa!!!!!
Hm...érdekes!
feliratok.hu-n

j0nNyKa
Prison.Break.S01E16.HDTV.XviD-LOL
ehez angol feliratot hol talalok ?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Zs0lt1
jah 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Hja! Szegény próbált megtérni, de nemjött össze!😊
Jaaa. <#szomoru1>
Zs0lt1
nekem most kezd szimpatikussá válni T-bag.
Az mekkora volt, mikor a börtönben mondta a csajnak, hogy ne gondolja, hogy nem fog emlékezni, hogy néz ki az ajtójuk 😄DD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

😊)) Teddy bácsi, huh? 😊) alig várom hogy kiszabaduljon.lol

Vazzeg, amikor a csaj ajtót nyitott T-bagnek leestem majdnem a székrõl!😄 Tetszett ez a rész nagyon!
Mert 3 évvel ezelõtti eseményekrõl van szó.. (illetve a rész vége felé már nem olyan régiekrõl) Michael, Lincoln, (Veronica), T-Bag, Sucre, Sara (egy kis Bellick), Vice President, és C-Note múltja..

Abruzzi majd késõbb jön.. de jön..