23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Hunnenkoenig
    Hat probalj meg hasizombol a viz felett maradni olyan szögben a vizben. Kivancsi leszek ra.

Sajat fejet fogni... lol

Akkor akar a szeket is megemelheti maga alatt, nem?
  • Balázs 17
    azmár más kérdés:)de nehogymá ilyenekér sírjunk, örüljünk h elég frankó részt kaptunk
  • skristof
    de utána bírsz izomból rohanni? ^^
  • Balázs 17
    ha beszorul neked a lábad és a vízben töltesz kb 30percet, akkor a tested elgyengül és nemhinném hogy képes lennél megtartani saját magadat.
  • ProGabe #5610
    na csak most volt időm megnézni,és
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    csak én érzem azt írtó nagy baromságnak hogy Sconak kellett tartania Sucre fejét?Az oké,hogy mondjuk pont olyan testhelyzetben volt hogy nem bírta addig felemelni,de ott kalimpált a kezével hogy segítsen neki Sco,ahelyett hogy felemelte volna vele a saját fejét...
  • MRX888
    Ha neked megvan ez az ost akkor légyszi töltsd már fel rapidshare-re a "willing to die" és a "this is war" című számot! Mert én ezt hiába próbálom leszedni, már törölve vannak a fájlok rapidról.
  • icewolf
    Én már végighallgattam, egész jó, főleg a main theme meghosszabított 7 perces változata vitte nálam a pálmát.
  • tnm #5607
    nem tom, nekem ez azért elég gyanús, majd akkor számólj be lécci...
  • PeeTeR
    az OST track list innen van
    a letoltest meg DC -n intezem kivetelesen mert mashol nem talaltam slotot...
  • tnm #5605
    akkor, ha nem fake, vagy nem valami tv-rip, akkor lehetsz olyan kedves, hogy linkelsz:DDDD
  • PeeTeR
    valamit pedig talaltam.. es mar jon is. csak hat gondoltam mar volt aki kerdezte es igy van cimetek. de megoldottam
    amugy az a 3. track :P (this is war)
  • tnm #5603
    nics hivatalos OST tudtommal /ergo nem fogod meg találni a "This is War" számot XD/
  • PeeTeR
    OST -hez nem tud valaki Rapidshare vagy Megashare esetleg valami cimet ahonnan le lehetne toltikezni?
  • PeeTeR
    ma neztem meg az elso 6 reszet es brutalisan nagyon jo sorozat... le a kalappal elotte :)
  • Pheaper
    ték :)
  • Hunnenkoenig
    Pedig be is vazelinoznam! Esküszöm nem fog fajni!
    Olyan cuki kis segged van!

(kar hogy az arcod közepen hordod)

(bocs, nem lehetett kihagyni :-) )
  • vg
    Köszi, de nem! ;)
  • Hunnenkoenig
    Lebuktam bazeg, fu most akkor buzi vagyok.
    A hetszazat.

Eljössz hoozzam? Jol seggbe kurlak! Valld be, hogy szeretned!
  • vg
    Lebuktál, Kukumaki! :D
  • Hunnenkoenig
    Hat ha te T-bag sztarolasabol a buzikra kepzettarsitasz, akkor nekem az egy kalap ala veves.

Amugy nem gazoltal a lekivilagomba semmilyen modon (mielött meg barminemü következteteseket vonnal le!), egyszerüen csak a jellemedre következtettem.
  • vezérszuszu
    Sziasztok!
    A feliratok.hu ról hiába töltöm le a felíratot nem tudom kicsomagolni mert hibát ír ki!
    Vki dobna egy linket a season 1 részekhez? (feliratot PLEASE)
  • Sceleton
    VG: Nem vagy egy kicsit homofób? T-Bag fog győzni? Szerintem nem. Okos húzása volt. Ennyi, de még nincs eldőlve semmi. Azért nem kell félteni Michael -t sem, valamit kitalál... Őt sztárolják? Csak annyira, mint a többi szereplőt. Mindenkinek meg van a maga véleménye. Én például bírom a T-Bag -et. Nem ő az első számú, de bírom. Nagyokat alakít, s nem a szokványos figura.
  • vg
    Nálam a buzik egyenlőek a pszichopatákkal! Mindegyiket el kell gázosítani! ;) Amúgy, bocsi, ha lelkedbe gázoltam! :DD Mellesleg, én nem tudom, hogy te hol olvastad, hogy én egy kapal alá vettem a pszichopata gyilkosokat a buzikkal... biztos neked is kilötték az egyik szemed hétfőn! :D Kötözködni azt tudsz, csak éppen bénán! ;)
  • Hunnenkoenig
    Tegnap a Nikita egyik reszeben T-Bag jatszotta az egyik föszerepet. Mondanom sem kell, hogy szinten egy pszichopatat jatszott :-)))

Bar eleg jofius feje volt benne. Egesz emberi modon nezett ki. A nemet hangja irto szar volt.
  • Hunnenkoenig
    Latom gyüjtögeted a büntiket... ügyes vagy.

Azert egy pszichopata gyilkost egy kalap ala venni a melegekkel... töled nem is vartam mast...
  • vg
    Soha! Érthetetlen módón valamiért sztárolják, most is ő jött ki győztesen... szerintem kinyirja a családot, aztán lelép a pénzel, és boldogan kortyolgatja a bort a tengerparton! Ez azért már nevetséges! Kiváncsi vagyok, mikor derül ki valamelyikről, hogy buzi, és építenek egy teljes részt arra, hogy szimpatizáljunk, és szeressük a buzikat, sőt, legyünk buzik, mert azzal csak nyerhetünk! :D
  • Dynamic
    Há' nem igaz.Mikor tekerik már ki vége a nyakát ennek a köcsög T-Bagnek?:DD
  • nesster
    Miből gondolod hogy Ő ?
  • Balázs 17
    zsííír
  • Balázs 17
    na 8. rész kilőve:)én nálam eddig 2. évad legjobb része volt.
    csak ezt az ügynököt kéne már kiiktatni, mert enyhén idegesítő és ennnyire überokos nemlehet. A lakáson is, persze h egyből lekellett nézni a lába elé...
    a pénzes húzás nagyon nagy volt, nemhittem volna.

mostmár rájöhetnétek h a címek is megtévesztőek:)
    meg miez a 20 hsz feliratos dolog?
  • Hunnenkoenig
    Mega hosszu promo a S02E09-röl
  • Alien
    Következő rész is érdekes lesz a promo alapján, lehet, hogy

C-note lesz a következő?
    T-Bag pedig ugye megy bosszút állni, még virágot is visz :D Csak nehogy ez legyen a veszte. Bár van egy olyan érzésem, hogy még nem kapják el. (remélem). Ja és még előző résszel kapcsolatban, örültem, hogy Sucre csak megjátszotta, csodálkoztam is múltkor, hogy hogy lehet ilyen.
  • nyamiag #5582
    de kevés :c
  • Alien
    Tegnap megnéztem ER után:)

T-Bag :DDDDDD Hatalmas volt az a jelenet az elején :D

• GTheo
    Thx ;]
  • BlackShadow
    feliratok.hu -n van engol is :)
  • nyamiag #5578
    OFF

tudtok olyan oldalt, ahonnan lehet engol feliratot tölteni?
  • PunkZoli
    10edik első évadból
  • GTheo
    #5566-ra vki válaszolna?:S
  • Bandee1987
    T-bag, te kis szemét :). Nem semmi epizód volt :)