23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#5614 Hat probalj meg hasizombol a viz felett maradni olyan szögben a vizben. Kivancsi leszek ra.
Sajat fejet fogni... lol
Akkor akar a szeket is megemelheti maga alatt, nem? -
Balázs 17 #5613 azmár más kérdés:)de nehogymá ilyenekér sírjunk, örüljünk h elég frankó részt kaptunk -
skristof #5612 de utána bírsz izomból rohanni? ^^ -
Balázs 17 #5611 ha beszorul neked a lábad és a vízben töltesz kb 30percet, akkor a tested elgyengül és nemhinném hogy képes lennél megtartani saját magadat. -
#5610 na csak most volt időm megnézni,és
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak én érzem azt írtó nagy baromságnak hogy Sconak kellett tartania Sucre fejét?Az oké,hogy mondjuk pont olyan testhelyzetben volt hogy nem bírta addig felemelni,de ott kalimpált a kezével hogy segítsen neki Sco,ahelyett hogy felemelte volna vele a saját fejét... -
#5609 Ha neked megvan ez az ost akkor légyszi töltsd már fel rapidshare-re a "willing to die" és a "this is war" című számot! Mert én ezt hiába próbálom leszedni, már törölve vannak a fájlok rapidról. -
#5608 Én már végighallgattam, egész jó, főleg a main theme meghosszabított 7 perces változata vitte nálam a pálmát. -
#5607 nem tom, nekem ez azért elég gyanús, majd akkor számólj be lécci... -
#5606 az OST track list innen van
a letoltest meg DC -n intezem kivetelesen mert mashol nem talaltam slotot... -
#5605 akkor, ha nem fake, vagy nem valami tv-rip, akkor lehetsz olyan kedves, hogy linkelsz:DDDD -
#5604 valamit pedig talaltam.. es mar jon is. csak hat gondoltam mar volt aki kerdezte es igy van cimetek. de megoldottam
amugy az a 3. track :P (this is war) -
#5603 nics hivatalos OST tudtommal /ergo nem fogod meg találni a "This is War" számot XD/ -
#5602 OST -hez nem tud valaki Rapidshare vagy Megashare esetleg valami cimet ahonnan le lehetne toltikezni? -
#5601 ma neztem meg az elso 6 reszet es brutalisan nagyon jo sorozat... le a kalappal elotte :) -
#5600 ték :) -
#5599 Pedig be is vazelinoznam! Esküszöm nem fog fajni!
Olyan cuki kis segged van!
(kar hogy az arcod közepen hordod)
(bocs, nem lehetett kihagyni :-) ) -
vg #5598 Köszi, de nem! ;) -
#5597 Lebuktam bazeg, fu most akkor buzi vagyok.
A hetszazat.
Eljössz hoozzam? Jol seggbe kurlak! Valld be, hogy szeretned! -
vg #5596 Lebuktál, Kukumaki! :D -
#5595 Hat ha te T-bag sztarolasabol a buzikra kepzettarsitasz, akkor nekem az egy kalap ala veves.
Amugy nem gazoltal a lekivilagomba semmilyen modon (mielött meg barminemü következteteseket vonnal le!), egyszerüen csak a jellemedre következtettem. -
#5594 Sziasztok!
A feliratok.hu ról hiába töltöm le a felíratot nem tudom kicsomagolni mert hibát ír ki!
Vki dobna egy linket a season 1 részekhez? (feliratot PLEASE) -
#5593 VG: Nem vagy egy kicsit homofób? T-Bag fog győzni? Szerintem nem. Okos húzása volt. Ennyi, de még nincs eldőlve semmi. Azért nem kell félteni Michael -t sem, valamit kitalál... Őt sztárolják? Csak annyira, mint a többi szereplőt. Mindenkinek meg van a maga véleménye. Én például bírom a T-Bag -et. Nem ő az első számú, de bírom. Nagyokat alakít, s nem a szokványos figura. -
vg #5592 Nálam a buzik egyenlőek a pszichopatákkal! Mindegyiket el kell gázosítani! ;) Amúgy, bocsi, ha lelkedbe gázoltam! :DD Mellesleg, én nem tudom, hogy te hol olvastad, hogy én egy kapal alá vettem a pszichopata gyilkosokat a buzikkal... biztos neked is kilötték az egyik szemed hétfőn! :D Kötözködni azt tudsz, csak éppen bénán! ;) -
#5591 Tegnap a Nikita egyik reszeben T-Bag jatszotta az egyik föszerepet. Mondanom sem kell, hogy szinten egy pszichopatat jatszott :-)))
Bar eleg jofius feje volt benne. Egesz emberi modon nezett ki. A nemet hangja irto szar volt. -
#5590 Latom gyüjtögeted a büntiket... ügyes vagy.
Azert egy pszichopata gyilkost egy kalap ala venni a melegekkel... töled nem is vartam mast... -
vg #5589 Soha! Érthetetlen módón valamiért sztárolják, most is ő jött ki győztesen... szerintem kinyirja a családot, aztán lelép a pénzel, és boldogan kortyolgatja a bort a tengerparton! Ez azért már nevetséges! Kiváncsi vagyok, mikor derül ki valamelyikről, hogy buzi, és építenek egy teljes részt arra, hogy szimpatizáljunk, és szeressük a buzikat, sőt, legyünk buzik, mert azzal csak nyerhetünk! :D -
#5588 Há' nem igaz.Mikor tekerik már ki vége a nyakát ennek a köcsög T-Bagnek?:DD -
#5587 Miből gondolod hogy Ő ? -
Balázs 17 #5586 zsííír -
Balázs 17 #5585 na 8. rész kilőve:)én nálam eddig 2. évad legjobb része volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak ezt az ügynököt kéne már kiiktatni, mert enyhén idegesítő és ennnyire überokos nemlehet. A lakáson is, persze h egyből lekellett nézni a lába elé...
a pénzes húzás nagyon nagy volt, nemhittem volna.
mostmár rájöhetnétek h a címek is megtévesztőek:)
meg miez a 20 hsz feliratos dolog? -
#5584 Mega hosszu promo a S02E09-röl -
#5583 Következő rész is érdekes lesz a promo alapján, lehet, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!C-note lesz a következő?
T-Bag pedig ugye megy bosszút állni, még virágot is visz :D Csak nehogy ez legyen a veszte. Bár van egy olyan érzésem, hogy még nem kapják el. (remélem). Ja és még előző résszel kapcsolatban, örültem, hogy Sucre csak megjátszotta, csodálkoztam is múltkor, hogy hogy lehet ilyen.
-
#5582 de kevés :c -
#5581 Tegnap megnéztem ER után:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!T-Bag :DDDDDD Hatalmas volt az a jelenet az elején :D
-
#5580 Thx ;] -
#5579 feliratok.hu -n van engol is :) -
#5578 OFF
tudtok olyan oldalt, ahonnan lehet engol feliratot tölteni? -
PunkZoli #5577 10edik első évadból -
#5576 #5566-ra vki válaszolna?:S -
#5575 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!T-bag, te kis szemét :). Nem semmi epizód volt :)