23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • egypszichonauta
    amúgy kajak én is arra gondoltam hogy az egészből patoschik fog kijönni a legjobban,nála lesz a pénz de vmi hülyeségre elpazarolja....
  • mike0013
    nah az érdekes lenne:)
  • nesster
    ...és nála lesz a pénz* :D
  • Flamer
  • Balázs 17
    szerintem Pathosik lesz az egyetéen túlélő és vígan él majd hollandiában, drogozik egész nap, meg a egykét prosti és ennyi lesz az élete:D:DD
  • mike0013
    köszi
  • FLeK0
    holnap hajnalban
  • mike0013
    rájöttem mi volt a gond...
    kiirtam dvd-re pár részt, köztük a 2. évad 1. részét és valamiért ennek a résznek a vége dvd lejátszón megszakadt:S
    (és nem tűnt fel, mert csak simán elindította a következő részt, és pont egy olyan jelent után volt véhge, ami befejezésnek is mondható)
    és én a soron következő részeket nézem egymás után:)
    és várom a 9. részt, elvileg ma jön nem?
  • tnm #5646
    én nem is értem, azt írtad "Veronicáról ha jól emléxem utoljára a 2. évad 1.részében", nah akkor meg, hogy a fenébe nem vetted észre, hogy a végén egy alig hangsúlyos jelenetben főbelövik...
    egy haver meg első évad közepén nem vette észre, hogy kihagyott 3 részt...
    az se volt egyszerű...
    vagy csak úgy divatból nézik egyesek és a sztorira nem is figyelnek???
  • mike0013
    :o hoppá, ez a rész kimaradt az életemből:D
    ideje újramegnézni a 2. évadot:)
  • PiszkosFred
    Veronica "olommergezest" kapott, meg Steadmen (vagyki) villajaban... Sokmindent nem lehet mar kihozni a karakterebol, ha nem akar atmenni a sorozat egy zombi/horror parodiava ;]
  • precision
    hádde Veronica meghalt, miért legyen róla szó :)
    Pathoshik meg tuti be fog még kavarni vmit, sztem
  • mike0013
    érdekes Patoshikról meg Veronicáról tök rég volt szó, Veronicáról ha jól emléxem utoljára a 2. évad 1.részében, Patoshikról meg a 2. évad 4. vagy 5 részében... remélem lesz róluk szó:)
  • Zs0lt1
    Patoshik asszem a My Name is Earl soriban is játszott :-)
  • zmeor
    24 ben láttam Patoshik-ot és Bellick-et
  • egypszichonauta
    jáj mit láttam most kapcsolgattam és a hálózat tévén T-bag szerepelt egy filmben és még egész fiatal benne
  • PeeTeR
    tobb is lesz ami szar... elosszor en is onnan szedtem aztan feladtam mert baromi sok crc -s volt. torrent -rol egybe szedtem le az egesz elso evadot es abba is szar volt az r00 file a 10. 13. 16. 18. reszben. szoval ez a 4 hianyzik... de tokom tele inkabb holnap elhozom mindket evadot a havertol. :D
  • createev
    hát sajna nincs ien fájl :S
  • createev
    kösz megnézem
  • ZiP90
    torrent esetleg? bt.pre.hu asszem most szabad reg van...
  • tnm #5634
    lehet könnyebben megúsznád, ha elkezdenéd szedni máshonnan azt a részt...
  • createev
    Ja és a harmadik részből:D
    (nem akartam floodot)
  • createev
    Nekem a 23 részre darabolt DVDrippelt ből kéne a 3.rar fájl...
    Enyit tudok :D PLZ HELP
  • createev
    Az a baj hogy a Google hátat fordított nekem:S
    Van egy oldal ahonnan szedem a részeket és más sorozatok is vannak fent: http://luksfb.freebase.hu/indexxx.html
    És itt a 3. rész 3. tömöritett cucca hibás...legalábbis nálam...
  • mike0013
    -_- több féle verzió létezik és a google a te barátod
  • createev
    hali honnan tom a 3. rész 3.rarját leszedni?
  • Flamer
    yaya. nálam is megakadt eccer. erre énis irtam erre benyögték használjak másik mirror.. és engem néznek hüjének.. közbe az oldalal volt valami és egyik mirror se volt yó.. namind1.
  • PeeTeR
    koszi, onnan szedtem en is az osszes reszhez... csak nem akart begyunni az oldal...
  • FLeK0
    www.feliratok.hu
  • PeeTeR
    valaki adjon a 7. reszhez egy mukodo normalis magyar feliratot legyszives
    mert ami a sorozatos oldalon van azt nagyon elbasztak, mivel semmi koze a 7. reszhez - a gyokerek...
  • Nick01
    Prison.Break.Soundtrack

3. This is war (2 - 03 - This Is War (0:39)
    8. Black Toast Music - Willing To Die (0:30)

csak félperces részletet lehet letölteni ,amit itt lehet meghalgatni:blacktoastmusic
  • Hunnenkoenig
    Semmi gond. Mindenki csak Hun-nak vagy Hunnen-nek hiv. Tegyel te is ugy :-)))
  • PeeTeR
  • Hoz_Hun
    Én sem vitázok de Hunnen... (bocs hosszú) értek egyet. Nem csak a fejét kellet emelni, hanem a testét is. Ha csak a fejét kellet volna akkor kb bokáig ér a víz és azt jelenti a hátán fexik. Nincs min ellentámasztani, ergo hasizomból tartaná nem karizmomból.
  • Hoz_Hun
    Én is azért szoktam úgy felülni, hogy közben a kezeim a tarkómon vannak. Segítek a kezemmel hehehe.
  • Hunnenkoenig
    Hat azzal csak rasegitesz kicsit a hasizomra es igazabol nem tudod nagyon megemelni a fejed.

Olyan testhelyzetben pedig, ahogy Sucre volt, nem nagyon lett volna meg ennyire sem kepes szerintem. Egyreszt mert a felsötestenek nem volt helye a fatol felemelkedni, masreszt mert a vizben nem tudsz akkora eröt kifejteni velemenyem szerint...

De majd kiprobalom a kadban :-))

Szoval szerintem nem volt azzal semmi baj. En ha mar ki kene akadni valamin, mason akadnek ki, mint ahogy tettem is lejebb nehany hozzaszolassal.
  • Flamer
    énmár itt leragadtam..
  • ProGabe #5617
    őőőő,feküdj hanyatt és emeld meg a fejed a kezeddel.na megy?ha nem,fordulj orvoshoz...

részemről sem sírás-rívás ez,csak felesleges volt ezt így csinálniuk,nem azt éreztem benne hogy a feszültséget akarják növelni,hanem hogy ez egyszerűen nem jutott eszükbe,vagy hogy is mondjam

na mind1,nem akarok ezen vitázni

Hunnenkoenig,olvasd el a saját aláírásodat ;) (az első mondatot persze)
  • icewolf
    Eddig is rengeteg irreális dolog volt, a többsége miatt senki nem hőbörgött. Ez a sorozat így jó, így biztosítja a többlet adrenalint az epizódok nézése közben.
  • skristof
    én nem sírok, tiszteletben tartom az alkotókat, mert zseniális a sorozat. csak gondoltam ez is megérne egy misét.. de az első évad jobb volt szerintem

ettől függetlenül minden kedd éjjel görcsölök :)