23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • egypszichonauta
    ahonnan le szoktam tölteni,ott még nincs fennt,nem tudtok mondani egy nem torrentes oldalt ahonnan le lehet szedni,me nincs semmi dolgom és nézném..
  • kis kocka
    hello bocs hogy ide írom de nagyon kéne egy meghívó a Bitgate-re, ha valakinek van akkor legyen oly kedves és küldjön egyet a [email protected] -ra egyet. köszi
  • AtiRadish
    Vááá, az S02E09 vége!!! OMG
    Ebből h. lehet kimászni majd???
    Jönnek Dörmögő fekái és lekaszabolják a biztos urakat h. megmentsék....-t és ......-t?? Nem írom le kiket.Aki még nem szedte az szedje nagyon gyorsan és sztem ne várjatok szerdáig a feliratig. Eddig ez volt az egyik legjobb rész.
  • Munch
    XOR-t szedjétek, a LOL tiszta hibás végig. Főleg a hang idegesítő, szaggat elégy gyakran.
    És a vége az epizódnak... áh... reszketve várhatjuk a jövőhetet.
  • ProGabe #5690
    sőt,van már proper is
  • ProGabe #5689
    akkor ez mi?

03:43[D] Prison Break S02E09 HDTV XviD-LOL [eztv] 349.34 MB 11587 34958
  • m4Smile
    Hol találom meg a 9. részt? A mininova.org-on még nincs fenn. Légyszi segítsetek. Köszi
  • Lbaxta
    rapidshar-ről szedd
  • Flamer
    xor. többenis aszonták.
  • zolee90
    Na msot akkor döntsétek el :) Egy biztos, nekem vmiért mindkettő nagyon lassan jön :|
  • Lbaxta
    Honnan kaptad le?
  • FLeK0
    pedig sok helyen el van csúszva a hang, reggel azt néztem.
  • Lbaxta
    semmi baja a LOL-nak .Most néztem meg és tökéletes.
    Király az epizód!!!
  • Hunnenkoenig
    XOR mar jön is lefele ezerrel.
    Imadom az internetet!
  • Kaslerka #5680
    Azért mert nuke. Amúgy pattog állítólag a hang, meg néha csúszik.
  • egypszichonauta
    ja ezt én is kérdezném.idáig semmi bajom nem volt vele
  • zolee90
    miért szar a LOL?
  • Kaslerka #5677
    Van LOL, csak sz*r. XOR-t kell szedni.
  • mike0013
    no problem:)
  • 0ppika
    lol nem lesz

Prison.Break.S02E09.PROPER.HDTV.XviD-XOR
    Prison.Break.S02E09.HR.HDTV.XviD-CTU
  • mike0013
    én várom a LoL kiadást:)
    + a feliratot
  • Pheaper
    megjelent : Prison Break S02E09 *HDTV* *XViD*
    info :
    nfrorce.nl
  • Pheaper
    :)
  • Munch
    Ma sem lesz itt alvás, úgy érzem... :))))
  • BlackShadow
    akkor lenne piszokjó ending ha sadend lenne :P
    és azzal az üzenettel, h a maffia (v nevezzük aminek akarjuk) ural mindent :)
  • PiszkosFred
    24bol egy percet sem lattam meg eddig ;] De latva a kerdesed, ezek szerint ez nem kizaro ok, vagyis akar tbag is viheti a let es elhet vidaman... Ez eset ugy modositanam, hogy #szerintem meghal mindenki, meg sara is, es a ket testver boret pathosik menti meg - veletlenul -, aki ebbe persze bele is hal.

Dynamic: tevesorozatra gondoltam. Film, ahol az antihos tuleli, van annyi mint a szemet, kezdve hannibal baratunkkal... ;]
  • Dynamic
    Vagy Con Air, bár az nem sorozat:)
  • FLeK0
    24 első évad? :)
  • PiszkosFred
    Majd amikor meghal mindenki, csak a ket testver marad, akkor egy utolso utani pillanatban elokerul a dilinyos, es megmenti a segguket valahogy... ;] Aztan o is meghal, hiszen gyilkos, es hat nem mernek olyan sorozatot csinalni odakinn, ahol egy sajat csaladjat kiirto meszaros eletbenmaradjon, es vigye a jackpotot...
  • precision
    lehet hogy meg fogod változtatni ezt a véleményed, ha a készítők vmi jó ürüggyel egy váratlan csavarral teszik be, amire te is azt fogod mondani hogy "hm, ez nem erőltetett"
    legyen igazam :)
  • zolee90
    huh már várom, h felkerüljön :)
  • robotnyk
    akkor tagadom le, hogy valaha is PBt néztem, ha Haywire a sztori főszálába visszatér...
  • Hunnenkoenig
    Felugro ablak kene, amire legalabb egyszer ra kell kattintani, hogy a forumot tudd olvasni. Akkor talan eszrevennek magukat...
  • PiszkosFred
    Teljesen felesleges, ugyanugy meg fogja kerdezni ha van FAQ, ha nincs...
  • tnm #5660
    FAQ!!!, FAQ!!!
  • mike0013
    holnap hajnalban jön a 9. rész
    felirat: 1-2 nap
  • Balázs 17
    annyit mondok hajnal, felirat meg amikor elklészül, nemhiszem el hogy mindig jön egy ember aki megkérdi ezeket!!!!!
  • FLeK0
    kb. negyed 4-től töltheted normálisabb helyekről
    felirat pár nap
  • m4Smile
    Amcsiknál hány órakor játszák le a 9. részt? Kb. Mikor lehet letölteni? Ja és a felirat az kb. mennyi idő?
  • egypszichonauta
    amúgy kajak én is arra gondoltam hogy az egészből patoschik fog kijönni a legjobban,nála lesz a pénz de vmi hülyeségre elpazarolja....