Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
én sose szedem le ezeket.....inkább megvárom míg kint leadják és itt felkerül.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ghost2
Prison Break S01e18 - Meganova.org ez most kamu vagy mi? Még le se adták a 18.részt ,vagy igen???

LasDen
asszem a sorozatjunkien.........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

egyszer a scheuring nyilatkozta mindenfele.
Hol olvastad?
persze, igazad van, csak követelõzõnek tûnt a hangnem, pedig most el vagyunk kányeztetve😊
Tudom winnie, de akkor is valami, és a témába vág.. 😉

Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi

utaltam rá egyetlen szavammal is arra, hogy felhúztam a szemöldökömet amiért nem évad közben veszik át az összes sorozatot? pontosan az Invasion-t hoztam fel példaként, amit átvettek. Ennyi erõvel akár ezt is átvehették volna az Invasion helyett, és akkor a TV-nézõk is gazdagabbak lennének egy klaszisokkal jobb, az eddigi 17 epizód alatt egyszer sem leülõ PB-vel. (mert valljuk be: az Invasion minõsége erõsen ingadozó)

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

LasDen
én azt olvastam, hogy marad a Prison Break cím csak lesz majd a 2. évadtól vmi alcíme.......pl.: PB: Menekülés a végtelenbe..........<#idiota><#nyes>

ez nem hír, csak egy "haverom mondta" dolog, ami attól még lehet igaz is, de tényleg nem kell nagy jóstehetség, hogy leírja valaki, hogy õsztõl indul és 50%-kal még a tévét is eltalálja.

várjuk akonkrátumokat😊
fog, kap egy alcímet, errõl beszéltek a készítõk.
Nem értem, a PB-t miért nem veszi meg egyik magyar kereskedelmi adó sem?

ember! az egy invasion-ön kívül mikor láttál olyat nagy magyar ker. tévén, hogy évad közben már elkezdik nyomni a kint még futó sorozatot. (nme is lenne most értelme)

majd õsszel eldinul, szinte biztos.
Maak
szerintem elképzelhetõ...gondolom elõbb utóbb csak kijutnak és akkor már nem lesz helytálló a Prison a címben...de a fenetudja...nekem mindegy csak legyen <#vigyor3>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Hunnenkoenig
"(Vélhetõen a széria címe ezzel együtt változni fog.)"

Hat ezt ketlem.
Menet közben egy sorozat cimet megvaltoztatni elegge rendhagyo dolog lenne...

ez a legutolsó hír amit errõl hallottam..
http://www.moziplussz.hu/hir.php?id=2466

Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi

Hja voltak pletykák hogy õsztõl lesz az rtl klubon!
Amse
talán majd az elsõ lefutott évad után ráugranak.

Nem értem, a PB-t miért nem veszi meg egyik magyar kereskedelmi adó sem? Jó nagy adag promóval jóval nagyobbat szólhatna mint a Lost vagy az Invasion az RTl-en (feltéve hogy országos kereskedelmi adó venné meg offkorz)

Mert ez AZ a sorozat, ami hétrõl-hétre tényleg odabilincselt a nézõt a téjvékéjszüllék elé.

Hunnenkoenig
Ha annyi idös leszel, mint en, addigra elmulik magatol.

Ne erts felre, en is probalom megörizni, csak nem mindegy, kire pazarlod az energiad.

Ez nem erdemli meg.

Amse
persze, mert hiszem, hogy ha összefogunk egy szebb jövõ áll elõttünk <#wilting>

Hunnenkoenig
Azert aranyos a kis zsenge, idealista "szeressük egymast gyerekek" hozzaallasod. Ritka dolog... Magyarorszagon meg föleg.

Hunnenkoenig
Nem irunk neki. Majd meg megszokja, aztan ezzel lesz tele a forum.

Geeryy
hat szerintem meg nem kene ennyit se.biztos csak hallott vmit aztan durr forum.write only checkboxba pipa be aztan majd ir neki vki.kb 50 uzenetet kellett volna visszaolvasnia. ha ezt nem tette nem is erdekeli.ezenkivul nem hiszem h nem tunt fel neki a caps lock... de nem offolok.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Amse
ahelyett, hogy szidjátok csak ennyit kéne beírni:

"a FOX a pilot-ot 00-nak hívja, a 2. részt 01-nek, a 3.-at 02-nek, és így tovább.. így ami nekünk 19 az nekik 18."

Ezért? Ne viccelj már...
Geeryy
biztos.kapna a ban-t.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

biztos beragadt a caps lock... 😞

Hunnenkoenig
Bazeg mi van mostanaban, honnan engedtek ki ezeket?

Figyi öcsi:

1. Nem ordibalunk a forumon.
2. Tagoltan irunk a forumon.
3. Visszaolvasunk a forumon.
4. Nem kerdezünk hülyesegeket a forumon (amik 3 hozzaszolassal arrebb meg lettek 100-adszorra valaszolva)

LETÖLTÖTTEM AZ E18 DVDSCR.XVID-VISIONT-T
AMI ÚGY KEZD.HOGY A RÉSZ CÍMÉT.HOGY EPISODE 18 THE KAY.
AZ ELÕZÕ RÉSZ TARTALMI ISMERTETÕJE ALATT OLYAN DOLGOKAT LÁTTAM AMIK EDDIG NEM VOLTAK,GYORSAN KI IS KAPCSOLTAM.MEGNÉZTEM AZ EGYIK OLDALON,HOGY A THE KEY CÍMÛ RÉSZ A 19.
NA ILYENKOR MI VAN?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De amikor Michael elkezdte ütni a falat....azdurva volt!:S
Nekem nem annyira szimpi...😊

Hát hja a Sucre egy kömûvesmester...de értedha ltszan a körvonala kakor lebuktak volna...jó ez így...😄
Hunnenkoenig
A modora unszimpatikus, de maga a srac nem. Föleg, ha azt vesszük, hogy csak probalja jatszani a kemeny legenyt, hogy tulelje a börtönt.

Na meg nekem talan azert szimpi, mert emlekeztet egy haveromra :-))

yep, bar nekem unszimpatikus, Bellicken jot rohogtem a bugyis resznel

SZPOJLER (lehet :c )

a the keyben odateszi magat egy fel percben, nem toketlen a srac

BUDA > miskolc.

Hunnenkoenig
Szerintem Tweener egy szimpatikus gyerek, csak szar kartyakat huzott.

Lehet, hogy csak egy "laza csavot jatszom" kis wannabe gangster, de szerintem meg be fog kerülni a csapatba, de legalabbis segiteni fog nekik valahogy, mint ahogy azt mar megtette az oraval is. Michael is kihuzta a szarbol mikor T-bag probalkozott nala.

En sajnalom.

Hunnenkoenig
Ja, en is ugyanezekre gondoltam.

Teljesen egyetertek veled minden szonal!

Kurrrrva jó volt ez a rész is! A legjobban az tetszett mikor Micheal adta az idiótát aztán 1 másodperc alatt visszaugrott normálisba 😄 Fantasztikus volt. Meg ahogy kitalálta Sucre a bugyis megoldást. Meg T-bag mekkora arc volt most. Meg Bellick beleszagolt a bugyiba. Meg...minden!!!
Én egyébként Tweener-t sajnálom ugyanis mást nem nagyon tud tenni, gondoljatok bele az õ helyzetébe, persze hogy a saját seggét védi. Jó gyerek az, csak semmi érdeke nem fûzi ahhoz hogy falazzon Micheal-éknak. Én is így tennék.
Az egyetlen dolog ami nem tetszett az az volt hogy Sucre olyan tökéletesen bebetonozta hogy még a körvonal sem látszott meg semmi. De annyi baj legyen! A következõ részt akarom!!

Hát vazzeg nagyon röhögtem amikor a Tweener köpött megint aztán a Bellick nézegette a szõnyeg alatt a betont!😄 Na és amikor azt a csírát betették ahhoz a benga állathoz, az igen jó volt. Remélem adnak a seggének...😄
LasDen
Nah mostanra sikerült csak megnézni..............basszus mik lesznek itt........de abban biztos vagyok, hogy azaz õr csávó a diliházbó maj felismeri........

Ez nem ígerhetem! <#nevetes1>
mukika
ez a sorozat részrõl-részre jobb esküszöm! O_o

Bandee1987
Megnéztem a 17-est remek volt

Na, most vajon mi lesz LJ-el? Kicsit lehetett volna óvatosabb is...Michaeltõl meg jó ötlet volt, hogy adja a bekattantat 😊 Kiváncsi vagyok, hogy Haywire-nak visszajön -e az emlékezete...Ja meg arra, hogy mi lesz Tweener seggével 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Nemvolt hülyeség, de úgylátom már beláttad teis...

Legközelebb elõszõr gondolkodj és járj utánna a dolognak ha nemtudod és utánna szólj be! <#wink><#crazya>
nagyon jó kis rész volt ez a 17-es! még több ilyet!!

Kint is van feliratok.hu-n...
remélem estére elkészül a felirat...

Mindenki csak azt talált, ne legyél szomorú... Talán ma este már lesz magyar is.
Maak
viszont kellene hozzá felirat...de csak angolt találtam<#szomoru1>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
köszi, közben megjött a jó verzió, ma már utolérem magam és megnézem a 17. részt

ezt én sem értem...

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

?