Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
várjuk akonkrátumokat😊
ember! az egy invasion-ön kívül mikor láttál olyat nagy magyar ker. tévén, hogy évad közben már elkezdik nyomni a kint még futó sorozatot. (nme is lenne most értelme)
majd õsszel eldinul, szinte biztos.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Hat ezt ketlem.
Menet közben egy sorozat cimet megvaltoztatni elegge rendhagyo dolog lenne...
http://www.moziplussz.hu/hir.php?id=2466
Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi
Mert ez AZ a sorozat, ami hétrõl-hétre tényleg odabilincselt a nézõt a téjvékéjszüllék elé.
Ne erts felre, en is probalom megörizni, csak nem mindegy, kire pazarlod az energiad.
Ez nem erdemli meg.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
"a FOX a pilot-ot 00-nak hívja, a 2. részt 01-nek, a 3.-at 02-nek, és így tovább.. így ami nekünk 19 az nekik 18."
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Figyi öcsi:
1. Nem ordibalunk a forumon.
2. Tagoltan irunk a forumon.
3. Visszaolvasunk a forumon.
4. Nem kerdezünk hülyesegeket a forumon (amik 3 hozzaszolassal arrebb meg lettek 100-adszorra valaszolva)
AMI ÚGY KEZD.HOGY A RÉSZ CÍMÉT.HOGY EPISODE 18 THE KAY.
AZ ELÕZÕ RÉSZ TARTALMI ISMERTETÕJE ALATT OLYAN DOLGOKAT LÁTTAM AMIK EDDIG NEM VOLTAK,GYORSAN KI IS KAPCSOLTAM.MEGNÉZTEM AZ EGYIK OLDALON,HOGY A THE KEY CÍMÛ RÉSZ A 19.
NA ILYENKOR MI VAN?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát hja a Sucre egy kömûvesmester...de értedha ltszan a körvonala kakor lebuktak volna...jó ez így...😄
Na meg nekem talan azert szimpi, mert emlekeztet egy haveromra :-))
SZPOJLER (lehet :c )
a the keyben odateszi magat egy fel percben, nem toketlen a srac
BUDA > miskolc.
Lehet, hogy csak egy "laza csavot jatszom" kis wannabe gangster, de szerintem meg be fog kerülni a csapatba, de legalabbis segiteni fog nekik valahogy, mint ahogy azt mar megtette az oraval is. Michael is kihuzta a szarbol mikor T-bag probalkozott nala.
En sajnalom.
Én egyébként Tweener-t sajnálom ugyanis mást nem nagyon tud tenni, gondoljatok bele az õ helyzetébe, persze hogy a saját seggét védi. Jó gyerek az, csak semmi érdeke nem fûzi ahhoz hogy falazzon Micheal-éknak. Én is így tennék.
Az egyetlen dolog ami nem tetszett az az volt hogy Sucre olyan tökéletesen bebetonozta hogy még a körvonal sem látszott meg semmi. De annyi baj legyen! A következõ részt akarom!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Legközelebb elõszõr gondolkodj és járj utánna a dolognak ha nemtudod és utánna szólj be! <#wink>#wink><#crazya>#crazya>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.