23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#5694 ahonnan le szoktam tölteni,ott még nincs fennt,nem tudtok mondani egy nem torrentes oldalt ahonnan le lehet szedni,me nincs semmi dolgom és nézném.. -
kis kocka #5693 hello bocs hogy ide írom de nagyon kéne egy meghívó a Bitgate-re, ha valakinek van akkor legyen oly kedves és küldjön egyet a [email protected] -ra egyet. köszi -
#5692 Vááá, az S02E09 vége!!! OMG
Ebből h. lehet kimászni majd???
Jönnek Dörmögő fekái és lekaszabolják a biztos urakat h. megmentsék....-t és ......-t?? Nem írom le kiket.Aki még nem szedte az szedje nagyon gyorsan és sztem ne várjatok szerdáig a feliratig. Eddig ez volt az egyik legjobb rész. -
#5691 XOR-t szedjétek, a LOL tiszta hibás végig. Főleg a hang idegesítő, szaggat elégy gyakran.
És a vége az epizódnak... áh... reszketve várhatjuk a jövőhetet. -
#5690 sőt,van már proper is -
#5689 akkor ez mi?
03:43[D] Prison Break S02E09 HDTV XviD-LOL [eztv] 349.34 MB 11587 34958 -
m4Smile #5688 Hol találom meg a 9. részt? A mininova.org-on még nincs fenn. Légyszi segítsetek. Köszi -
Lbaxta #5687 rapidshar-ről szedd -
#5686 xor. többenis aszonták. -
#5685 Na msot akkor döntsétek el :) Egy biztos, nekem vmiért mindkettő nagyon lassan jön :| -
Lbaxta #5684 Honnan kaptad le? -
FLeK0 #5683 pedig sok helyen el van csúszva a hang, reggel azt néztem. -
Lbaxta #5682 semmi baja a LOL-nak .Most néztem meg és tökéletes.
Király az epizód!!! -
#5681 XOR mar jön is lefele ezerrel.
Imadom az internetet! -
Kaslerka #5680 Azért mert nuke. Amúgy pattog állítólag a hang, meg néha csúszik. -
#5679 ja ezt én is kérdezném.idáig semmi bajom nem volt vele -
#5678 miért szar a LOL? -
Kaslerka #5677 Van LOL, csak sz*r. XOR-t kell szedni. -
#5676 no problem:) -
#5675 lol nem lesz
Prison.Break.S02E09.PROPER.HDTV.XviD-XOR
Prison.Break.S02E09.HR.HDTV.XviD-CTU -
#5674 én várom a LoL kiadást:)
+ a feliratot -
#5673 megjelent : Prison Break S02E09 *HDTV* *XViD*
info :
nfrorce.nl -
#5672 :) -
#5671 Ma sem lesz itt alvás, úgy érzem... :)))) -
#5670 akkor lenne piszokjó ending ha sadend lenne :P
és azzal az üzenettel, h a maffia (v nevezzük aminek akarjuk) ural mindent :) -
#5669 24bol egy percet sem lattam meg eddig ;] De latva a kerdesed, ezek szerint ez nem kizaro ok, vagyis akar tbag is viheti a let es elhet vidaman... Ez eset ugy modositanam, hogy #szerintem meghal mindenki, meg sara is, es a ket testver boret pathosik menti meg - veletlenul -, aki ebbe persze bele is hal.
Dynamic: tevesorozatra gondoltam. Film, ahol az antihos tuleli, van annyi mint a szemet, kezdve hannibal baratunkkal... ;] -
#5668 Vagy Con Air, bár az nem sorozat:) -
FLeK0 #5667 24 első évad? :) -
#5666 Majd amikor meghal mindenki, csak a ket testver marad, akkor egy utolso utani pillanatban elokerul a dilinyos, es megmenti a segguket valahogy... ;] Aztan o is meghal, hiszen gyilkos, es hat nem mernek olyan sorozatot csinalni odakinn, ahol egy sajat csaladjat kiirto meszaros eletbenmaradjon, es vigye a jackpotot... -
#5665 lehet hogy meg fogod változtatni ezt a véleményed, ha a készítők vmi jó ürüggyel egy váratlan csavarral teszik be, amire te is azt fogod mondani hogy "hm, ez nem erőltetett"
legyen igazam :) -
#5664 huh már várom, h felkerüljön :) -
#5663 akkor tagadom le, hogy valaha is PBt néztem, ha Haywire a sztori főszálába visszatér... -
#5662 Felugro ablak kene, amire legalabb egyszer ra kell kattintani, hogy a forumot tudd olvasni. Akkor talan eszrevennek magukat... -
#5661 Teljesen felesleges, ugyanugy meg fogja kerdezni ha van FAQ, ha nincs... -
#5660 FAQ!!!, FAQ!!! -
#5659 holnap hajnalban jön a 9. rész
felirat: 1-2 nap -
Balázs 17 #5658 annyit mondok hajnal, felirat meg amikor elklészül, nemhiszem el hogy mindig jön egy ember aki megkérdi ezeket!!!!! -
FLeK0 #5657 kb. negyed 4-től töltheted normálisabb helyekről
felirat pár nap -
m4Smile #5656 Amcsiknál hány órakor játszák le a 9. részt? Kb. Mikor lehet letölteni? Ja és a felirat az kb. mennyi idő? -
#5655 amúgy kajak én is arra gondoltam hogy az egészből patoschik fog kijönni a legjobban,nála lesz a pénz de vmi hülyeségre elpazarolja....