23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Lyan Kyj #5734 Hát, a 8. rész után kicsit kezdtem aggódni, de a 9. vége ismét király volt! -
PunkZoli #5733 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!énaztnemértettem mért ásta ki?:D joaz ott:D -
#5732 [spoiler]Lehetséges, hogy össze fognak dolgozni. Elvégre Mahone a rész végén valóban felásta a kertet, meg is találta azt, amit keresett, lehetséges, hogy megpróbálja eltüntetni (habár Michael mondta, hogy ez a módszer nem jöhet be, mert a DNS már beleivódott a talajba vagy mi a rák :)...húha, nehéz ezt kisilabizálni, lehet, hogy egy hét múlva megint nézünk majd a csavarokon.). -
#5731 Nem lincsellek meg (most még)... de ha netán így lesz, akkor igen. :D -
zorden #5730 A PB eddig ugy operal, szerintem, hogy megprobalja egy csavarral a sorozat kliseket (csavarokat) megfejelni, csak ez ugyanugy kiszamithato, es neha nagyon hatasvadaszan teszi (lasd. garazsajto felnyitas, Sucre szinjateka). Mahone es Scofield meg "osszejatszhat", minden adott hozza: "szukseguk" van egymasra, van kozos ellenseg (Kellerman), egesz okosak, hogy sajat boldogulasukhoz felhasznaljak a masikat. T-Bag-nel nagyon butasag lett volna, ha a csaj nem menekul, amint kitortek. Bellick nagyon jol hozta a gonoszt, Lincoln meg az elobb is irtam, okorseget csinalt (a masodikat akkor amikor a leheto leglogikusabb iranyba indult).
Meglincseltek lehet, de en nem szeretnem, ha bezsuppolnak oket a dutyiba es kezdodne minden elolrol :-))) Viszont "meglepo" lenne egy nem a "jok" gyoznek befejezes es az evad vegen mindenki a regi cellajaban talalja magat es the show is over :-) -
zorden #5729 Atlagon feluli jo resz. Porgos es neha egesz meglepo (azert hozta a szokasos kliseket - akkor haborodtam volna fel, ha C-Note felesege konnyek kozott elmondja, hogy ezt o nem vallalja es nem teszi ki a gyerkocot a menekulesnek), egy-ket helyen meg ismet gyermeteg (pl. amikor Lincoln inkabb szugeralja a lanyt, hogy ne nezzen hatra, ahelyett, hogy szepen hatrafordulna es "keresne" vmit a hatso ulesen :-) -
#5728 promo a 10.re valahol? -
#5727 én most néztem meg,kegyetlen jó rész!(van már felirat,tessék csak szedni)
nem tom hogy fogom kibírni ha lesz 3 hónap szünet... -
#5726 sztem nem,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. sztem a Rendezvous cím megint megtévesztő nem Sara meg Michael randevúja lesz a lényeg, hanem Mahone és Michael randevúja, és
2. most jön majd a képbe, hogy a két M összedolgozik:
Mahone fogja "kihozni" Scofield bátyját...
Fogunk még nagyokat nézni, az biztos. :c)
-
Larvin #5725 Énnekem is beugrott, hogy mikor összeölelkezik a család és a csajszi C-NOTE arcába néz, azt fogja mondni, hogy bocsi...
de annyira mindenki arra várt, hogy márcsak azért se :P
A notórius sorozatnézőket is ki kell szolgálni akik már rutinszerűen átlátják a szitut :D
A végén a slusszpoén nekem nem jött be, mert most kezdődik előlről... -
#5724 nyugi megoldják szerintem hogy végig izgalmas legyen,nekem idáig a 2. évad ugyanúgy tetszik, mint az első -
PunkZoli #5723 sztem meg pont most kezd leülni:P sajnos...vhogy nemtudom elképzelni ,hogy tudja tartani az érdeklődést nálam még egy évadig...ennek vége kell legyen -
#5722 Teljesen egyetértek, kivéve a "csökkentett hangulatot". A 2. évad minden része simán hozza a szintet szerintem. :) -
#5721 Az első évad közepének is meglepően lett vége, szerintem itt sem lesz elaprózva... :) -
#5720 Én már azt hittem lefagyott a böngészde. :D -
#5719 Eleget.
A fanatizmus teszi. -
#5718 te állat:D
mennyit irtál:DDDD? -
#5717 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Bocsáss meg, drágám. Annyira sajnálom." És akkor az FBI lecsukta volna C-Note-ot a bandájával együtt. Na AZ ütött volna rendesen. De sebaj, az írók biztos jobban tudják :) ).
komolyan mondom,szinte imádkoztam közben hogy ne így legyen,olyan szinten klisés lett volna hogy az valami förtelem,szal ez így nagyon is jó volt,főleg a kérdéssel:"Most mit fogunk csinálni?",és snitt!
-
#5716 Prison Break - 2x09 - Unearthed
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Huhh. Huhh. És megint csak huhh. A rész megtekintése után dermedten ülök a
székemben, akárcsak hajdanán, az első évad részeinél. Visszatért a vérbeli Prison
Break hangulat, hölgyek és urak, méghozzá nem is akárhogy!
A rész nyitása már érezteti, hogy a 2. évad eddigi viszonylagos csökkentett hangulata véget fog érni. Michael tetoválása kulcsszerepet kap. A tárgyat (?) azonban nem sikerül megszerezni, az FBI-osok kis híján el is csípik Mike-ot.
Az eddigi rajongói spekulációk (C-Note letartóztatása, T-Bag "bosszúja", Michael és Mahone állítólagos összedolgozása) természetesen nem jöttek be, gyökeres változások keletkeztek. C-Note családszöktetése érdekes és izgalmas jelenet volt, bár egy kettős csavar szerintem ütött volna (C-Note kimenti családját, összeölelkeznek, majd a feleség: "Bocsáss meg, drágám. Annyira sajnálom." És akkor az FBI lecsukta volna C-Note-ot a bandájával együtt. Na AZ ütött volna rendesen. De sebaj, az írók biztos jobban tudják :) ).
T-Bag felsülése szintén remek írói fogás volt, Bellick "bauerkedése" pedig brutális, méltó tisztelgés a 24 epikus főszereplője előtt (most tényleg durva volt azzal az ollóval, nemde?).
A rész kulcsszereplője személyes 2. évados kedvencem, Alex Mahone. Szinte teljesen kiderül a története, a családjától való elszakadása, az őrülete. Michael telefonálása és a Mahone-nal való társalgása pedig a Sara-Michael beszélgetés mellett a második évad legfeszültebb és legizgalmasabb percei közé tartozik, a néző szinte csügg Michael szavain és ámulkodik Mahone reakcióin (William Fitchner - remek színészi játék, nemhiába vagy te az egyik legjobb színész számomra, ismét bizonyítottál!).
A rész befejezése pedig NAGYON DURVA. BÜNTET. SZIGOR. Az első évad lezáró jelenetén és Abruzzi lelövésén kívül akkora adrenalinlöketet okoz ez a teljesen váratlan történés (direkt nem írom le, nehogy a magyar feliratra várók most ledöbbenjenek, humanista vagyok :) ), hogy szinte követelem az E10-et. Mellesleg Mahone ásása is sokkoló, Michaelnek igaza volt, kiderült hát a kerti kőtál szerepe.
Ha a stáb az E13-at is hasonló befejezéssel látja el, akkor itt az embereket kórházba kell vinni PB-elvonókúrára vagy tüntetni kell a FOX székház előtt, vagy mit tudom én :)
S02E10 - Szeretettel várunk, márcsak a Michael-Sara találka miatt is. Bár ki tudja. Ahogy Mahone mondta: 'I'll see you soon, Michael. Maybe sooner, than you think..." -
Dtplife #5715 Kösz a linkeket -
FLeK0 #5714 ezzel van, már itt is le volt írva 2x, hogy mi. -
#5713 sry, de mit jelent az h nuked? A legtöbb rész lol volt amit leszdtem és semmi baj nem volt velük... -
#5712 :DDDD -
FLeK0 #5711 most miattad lementem és vettem milky wayt :) -
#5710 az nuked,EZ a jó -
Kanál #5709 tök zsír volt -.- -
#5708 dehogynem,bár az igaz hogy csak amolyan félig-meddig cancel lenne,tehát nem hetente nézném,hanem évad végén egyben,már most sincs meg nálam az a varázs ami volt,és nem a miatt mert jöttek újak(heroes!!!,30 rock,dexter),mivel pl a csi-t is várom 6 év után is -
#5707 -.-
szörcsölj tovább! vagy olvass vissza...
NESZE és ezt a mininova-n találtam-.- -
#5706 1 milky way-t:D
ez jóó:D:DD -
Dtplife #5705 Hali!
Egyszerűen nem találom a 9. részt.Néztem a mininova-n,torrentportalon,pirate bay...Valaki nem tudna egy torrentes linket adni? -
#5704 1 milky wayt rá hogy nem canceleznéd, még ha kamusan bújnának ki belőle akkor sem:D -
#5703 na ez jó rész volt :) jöhet a következő ^^ -
#5702 SPOILER
igaz,azt hirtelen felindulásból írtam,a hogyan a lényeg teljesen igazad van,bár erre is van egy tippem:nagypapi(hamár LJ:) felbukkan
"Miert kell folyton temetni a sorozatot, amit szerettek? En ezt sose fogom felfogni..."
egyszerű:van egy határ,ha átlépi cancelözöm,ha nem tenném csak kínoznám magam vele,meg pl ez esetben titeket is hogy ide irogatnám hogy ilyen meg olyan szar lett a sori,bár remélem ez nem fog megtörténni és a töltelék epizódok is(mert ugyebár a 8-as 100%-ig ilyen volt) jók lesznek -
#5701 Nem az a lenyeg, hogy kibujnak-e, hanem hogy hogyan bujnak ki?
Amugy meg mit varsz? Vigyek Lincolnt a villamosszekbe es legyen vege a sorozatnak?
Persze, hogy ki fognak bujni.
Na meg ugye itt multkor azert volt jajgatas, hogy "honnan szerezte meg Mahone telefonszamat vaze!?"
Hat most meglattuk, hogy honnan.
Miert kell folyton temetni a sorozatot, amit szerettek? En ezt sose fogom felfogni... -
#5700 kösz szépen,de már fennt van ahonnan szoktam tölteni(3féle képpen is)
szal már jön is lefelé... -
#5699 na megnéztem,hát mérföldekkel jobb mint az előző rész,talán ide is írtam valamikor régebben hogy úgy érzem túl sok a szereplő,túl sok a szál,ennyit nem bír el a sorozat,hát valamelyest igazam volt,most nem foglalkoztak csak 3,5-el :),ez jót tett neki,de ha a végén lévő szituból valahogy a köv észben kikecmeregnek,akkor nálam cancel.nem mondom hogy így lesz,de hasonló szitukból is "kibujtak" már,és mégegyet nem venne be a gyomrom -
#5698 Itt is van.
http://luksfb.freebase.hu/sor-prisonbreak.html -
m4Smile #5697 Jah jó köszi már megvan. -
FLeK0 #5696 bzm ott van a főoldalon 3 különböző release, nézz már körbe -
m4Smile #5695 Nekem nem talál semmit se, pedig azt másoltam be amit te írtál. Ezt írja ki Search results for "Prison Break S02E09" (0 torrents). Nem linkelnéd be?