23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • nesster
    #5766 Én viszont csak T-Bag-et sajnálom, Mike gyerek majd kitalál vmit biztos ;)
    #5773 Még az S02E07-nek lett igy vége Tweener-nél, az is elég megrázó volt :(
  • scorpeeon
    Megnéztem a 9-est, szerintem is kegyetlen volt. Ez a befejezés meg... Kegyetlen durva... Ráadásul a végén csak úgy elsötétült a kép, nem így szokott vége lenni :)
  • robotnyk
    a sminkestől
  • Dynamic
    Charles lánya
  • Dynamic
    Jó, de Bellické se legyen:)
    Amúgy meg ha elkezdene osztozkodni(C-note,Sucre,Charles lány,Linc...)már rögtön "csak" 1 milka.
  • Balázs 17
    azon gondolkoztam, honnét szerzett michael borotvát??:)
  • Cat #5768
    5 millió dollárral gyakorlatilag bármi megtehető, szóval biztosan nem jut hozzá scofield.
  • robotnyk
    sehogy, vagy ha igen, nem mennek vele semmire. különben mi lenne a harmadik szezon címe? rotura de la prisión - panama?
  • Dynamic
    Arra azért rohadt kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog visszakerülni a pénz Májkülékhez.Jó hogy elkapták Bellickék T-Baget, de azért az sem lenne jó, ha a 2 ex-smasszer nyelné be a manit:)
  • grebber
    Na én is megnéztem az új részt!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    T-Bag-et nem viszont Michael bratyóját meg a fiát sajnálom hogy elkapták :(
  • Lynx_TWL
    az a csávó már az előző részben le is szállt róla
  • Larvin
    :D
    Ez nagyon ott van!

#5762: hát van benne valami...

Kíváncsi vagyok, hogy az a faszi aki rászállt Mahonie-ra, az az öltönyös, szóval, hogy ő most a rosszfiúk embere, vagy esetleg egy újabb reménysugár, mert bekavar majd az ügynököknek.
  • PiszkosFred
    Hát a felsőbb köröknek inkább érdeke, hogy elkapják a tesókat+sarat, mint a dilinyós, vagy a többit. Utóbbiak "csak" szökött fegyencek, míg az előbbiek szökött fegyencek, olyan tudás birtokában, amely komoly gondokat okozhatnak "odafenn"...
  • egypszichonauta
    nagyon komoly!!!
  • Larvin
    de nem hiszem el, hogy ezek vért izzadnak, eközben Haywire meg nyugodtan épiti a parton a házikóját
  • NeoMaN
    T-Bag most a Hallmarkon!!!
    Kurvanagy!
    :DD
  • angelus
    Ok, tényleg elnéztem, rosszul rémlett.
    Kösz a helyreigazítást. Hiba törölve.
  • BlackShadow
    hehe ezt nem is láttam ^^ angol felirattal néztem meg :)
  • Flamer
  • mike0013
    jajj, ez nagyon durva volt:DDDD
  • Balázs 17
    jah azn odabaszott
    megnéztem promot, T-Bag ez kész:)) MAhoniii meg nagyot néz majd a kis kötsög:D
  • Bandee1987
    Victorpictor meg nagyon nagy arc :)

- Mi a pálya, Husi? Mintha fogytál volna, tesó.
    - Norbi update, haver

:DDDDDDDDDDddd

• Balázs 17
    áhhhh ba-ssz-aaaaaaaaa meggg kegyetlen rész volt!!!
    az a feleséges húzás nagyon nagy volt Sco-tól, meg mostmár kiderült, hogy az a mittomén miaz"ami alatt **** van elásva az nemcsak egy átlépés volt egy másik jelenetbe, valamelyik részben:))
  • FLeK0
    pár órája ie-vel szedtem le, az első mirrorról
    haldoklik ma az oldal, lehet emiatt nem megy most neked.
  • scorpeeon
    thx! Ti amúgy hogyan tudjátok leszedni? Próbáltam FF-el, ie-vel, Flashget-el, sehogy sem ment, helyből megnyitotta, ha meg mentés máskéntre megyek, htm-ként tölti..
  • FLeK0
    tessék
    a végéről ki van törölve hogy ki csinálta, azt nézd meg feliratok.hu-n :9
  • scorpeeon
    Van már LOL-os magyar felirat... csak megint nem tudom leszedni... Vki, aki le tudta szedni, eltudná küldeni?/feltölteni vhova?
  • zorden
    Igen, Te jobban fogalmazol, de az ember ilyenkor azert nez hatra, hogy megbizonyosodjon arrol, valoban jol latott-e. Ha akkor nincs kontaktus Lincolnnal, akkor (talan) egyszerubb a helyzet...
  • Hunnenkoenig
    LoL

T-Bag for president! :-))
  • Szolnokboy
    Dörmi felesége olyan cuki, úgy bírom mikor beszél :)
  • Bandee1987
    2*09
    Hú, pazmek :) 10-es promót is megnéztem, vérnyomásom az egekben :) Lincék vajh hogy fognak megmenekülni? Remélem C-noték is megússzák, kár lenne értük
  • Flamer
    na. énis megnéztem. szerintem yó rész volt. de egyet nem értek:
    mire is kellett neki a sok glicerin?
  • Szolnokboy
    Mahone bedurvul :)
  • precision
    lol ha egy lovat kéne lenyelni T-Bag azt is lenyelné minden gond nélkül 2 sec alatt...
  • mukika
    Prison Break 2x10 Preview

Prison Break - Rendezvous- 2x10 PROMO -PREVIEW S02E10 2 MIN
  • tnm #5739
    Te mléxel rosszul:
    C-Note nem irak miatt ment börtönbe, emiatt csak kidobták a hadseregből.
    Börtönbe azért került, mert egy teherautóval elvitt "valamit" A pontból B-be, a haverjainak. De, ha nem emléxel nézd meg újra 1x16-ot!
    más
    ha meg nem fognak össze Ma, meg Mi, akkor meg az lesz nagy, ahogy Lincolnékat kiszabadítja majd Mi, miközben Ma épp szállítja őket. Esetleg épp akkor, mikor megint egyedül lesz velük és végrehajtaná Kellermen féle utasítást. Az biztos, hogy Burrows nem megy vissza börtönbe (max átmenetileg berakják valahova szállítás közben), mert ugye Mahone is megmondta: "They'll all die."
  • Hunnenkoenig
    Itt nem arrol van szo, hogy azert szugeralta a csajt, hogy ne nezzen hatra nehogy az felismerje. Nem a csajt szugeralta igazabol. Ez egyfajta fohasz volt. Itt arrol van szo, hogy ha a csaj visszanez, az azt jelenti, hogy felismerte, mikor benezett a kocsiba. Ha tovabb megy, akkor Lincoln a csajnak csak egy ficko volt egy kocsiban.

Mivel hatranezett a csaj, ez azt jelentette hogy valoban felismerte mikor visszaadta az aprot az ablakon keresztül es elgondolkodott, honnan ismerheti... Amolyan "valoban a szökevenyt lattam?" fele reakcio volt, inkabb csak maganak, mint Lincnek.
  • Munch
    Ha ez mind így lesz, meghívlak egy sörre.
  • angelus
    Sztem is le kellene zárni az eseményeket annyira időhúzásra megy már az egész. Nem lesz/nem kell ide 3ik évad.

13 rész van még. 4 rész után kell egy kliffhanger.

SZVSZ:
    Linc gyorsított eljárással börtönbe kerül kivégzésre viszik eza 13ik rész vége, tesó valahogy megmenti (amiben nem lesz szerepe mahonenak!)
    LJ, linc és Mike elmennek panamába. (2,5 milla)

Sucre mennyasszonyt rabol, még párszor látjuk szökni, izgalmas helyzetben, párszor veszekedni, majd mexikóban hűsölni 1,25 millával.

C-note felszívódik, egyszer még bejelentkezik a pénzért de sikertelen lesz. Talán elkapják.

T-bag, bosszút akarna állni, de nem jön össze, valahol megcsonkítva meghal.

1,25 millát kap Westmoreland lánya

Sara Mike-kal megy panamába egy fél évadnyi menekülés után.

Patoshikot hollandia felémenetben láthatjuk, majd hollandiában ahogy elkapja az interpol.

Bellick és a haverja pórul jár valahogy, de bajuk nem lesz.

Mahone nem fog segíteni Sco-nak, talán már elég egyértelmű h ő a méltó ellenfél, aki le lesz győzve, és ehhez továbbra is a kulcs Oscar Shales. Mahone-ban inkább egy öngyilkosság van. Ahogy az első évadban a Szökés maga, úgy a másodikban a Mahone-nal való harc mutatja meg Scofield zsenijét. Illetve ad storyline-t az íróknak.

Az egész összeesküvés és elnöknős szál el lesz felejtve. Pontosabban spájzba téve ha jönne egy 3ik évados megrendelés.

2x09 Spoiler/hiba

- C-Note miért mondta a bandájának h miatta úszták meg a Fox River-t? Nem irakban csukták be a srácot? Vagy az írók elfelejtették? Vagy oda vitték egy osztaghoz az egész feka kerületet?
    - már a 8as is tisztán időhúzás volt, de a mostani is a Lincoln szálon. Ha elakarták volna h Lincoln legyen kapva, az előző részbe sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb lett volna, de így csak húzták az időt.
    - Mahone miért ásta ki Shales-t? Ráadásul fényes nappal!
    - Mi fáj azon Teddy macinak h a varrást vágják? Ráadásul ugy h legutóbb a borotvapengét belenyomta abba a kezébe és mégse érzett semmit.

Részemről már csak a végét várom és azért nézem hétről hétre. (Kinek van ideje darálni?) Nálam sose volt top sorozat, de a hype miatt felfigyeltem rá, és megtetszett. De ennyi van egy High Concept sorozatban, ezt be kell látni. 2 évad. Szép volt, jó volt, de legyen vége. Ha a 2. évaddal lezárnák szimpatikussá válna a FOX nagyon.

Kicsit hosszú lett sorry.
  • BlackShadow
    gondolom, mert attól tart, h scofield elmondja vkinek/knek és akkor lebukik mahone és cseszheti :) nomeg, mert ketyós