Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem
a héten behoztam a lemaradásom.
1-2 észrevétel.
Flashbackes részbõl csak a kisgyerek elõtörténetét hiányoltam.
Kiváncsi vagyok Geary visszaüt-e majd vhogy?
1-2 észrevétel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Flashbackes részbõl csak a kisgyerek elõtörténetét hiányoltam.
Kiváncsi vagyok Geary visszaüt-e majd vhogy?
A 19-böl hianyoznak meg reszek, bar mar eleg komplett hatasa van, de neha bevillannak szövegek, hogy "missing shot".
En a 18-19-et nem talaltam nagyon izgalmasnak, bar lehet azert, mert szar napom volt.
Abruzzi nagyon atlatszo.
A dokicsaj meg jol bekemenyitett.
A kisköcsög meg szerintem vakeral. Nem hiszem, hogy Michael ilyen hülye, hogy ne tudna rola, hogy köpött. Igaz az asszony megmondta, hogy szamaritanus-szindromaja van...
En a 18-19-et nem talaltam nagyon izgalmasnak, bar lehet azert, mert szar napom volt.
Abruzzi nagyon atlatszo.
A dokicsaj meg jol bekemenyitett.
A kisköcsög meg szerintem vakeral. Nem hiszem, hogy Michael ilyen hülye, hogy ne tudna rola, hogy köpött. Igaz az asszony megmondta, hogy szamaritanus-szindromaja van...
Hát akkor szedd le!<#ravasz1>#ravasz1>
Megnéztem a 18-ast
Bázzeeee 😊 Azt hittem az uccsó 10-15 mp-ben, hogy összeszarom magam! A kurva életbe, ez nem semmi, követelem most azonnal a 19-es részt! 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
találtam egy hibát a 18 as részben.
SPOLIER ON
amikor Lincolnt szállítják,és jön a kamion, akkor ha kockázva nézitek, látszik hogy nincs rajta a bilincs, vagy ha rajta is lenne, nem tudná annyira felemelni a kezét...
SPOILER OFF
SPOLIER ON
amikor Lincolnt szállítják,és jön a kamion, akkor ha kockázva nézitek, látszik hogy nincs rajta a bilincs, vagy ha rajta is lenne, nem tudná annyira felemelni a kezét...
SPOILER OFF
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
most sokmindent beírtam, de kitöröltem inkább, nem akarok senkit megbántani, de ezek a magyar tr. oldalak a beton kivételével nevetségesek
remélem a betonon sûrûn és soxor lesz szûrés, bannolás továbra is
remélem a betonon sûrûn és soxor lesz szûrés, bannolás továbra is
persze gyors userek vannak, csak arra célzok, hogy az összgyorsaság nem elég jó. az aszfalton a 250. leggyorsabb feltöltõnek is nagyobb az átlagfeltöltése, mint a bitgate 4. leggyorsabbjának😞
a többivel egyetértek, hiszen a regges cuccok megbízhatóbbak😊
a többivel egyetértek, hiszen a regges cuccok megbízhatóbbak😊
Okok, köszi az infót!
amúgy csak olyan torrenteket szedek le, amik legalább 4 helyen (isohunt, mininova, piratebay
vagyis csak olyanokat, amik rajta vannak a piratebay-en. az isohunt és a mininova keresõoldal, minden free torrent rajta van, a piratebay meg egy szabad feltöltésõ site, amit az elõzõek indexelnek - viszont éppen ezért érdemes elolvasni a kommenteket letöltés elõtt, mert fake is lehet valami. (ami pedig nem kerül ki máshová, csak egy szabad feltöltésû oldalra, az szinte biztos, hogy fake)
vagyis csak olyanokat, amik rajta vannak a piratebay-en. az isohunt és a mininova keresõoldal, minden free torrent rajta van, a piratebay meg egy szabad feltöltésõ site, amit az elõzõek indexelnek - viszont éppen ezért érdemes elolvasni a kommenteket letöltés elõtt, mert fake is lehet valami. (ami pedig nem kerül ki máshová, csak egy szabad feltöltésû oldalra, az szinte biztos, hogy fake)
Ez az...meg pl. vannak Rome részek, amik sztem az átlagosnál jobb szinkront kaptak ....na de legyen vége az OFFnak.
hááát nem tudom. amíg nem jutottam be az aszfaltra, innen szereztem be az új részeket, és egy eztv nevû usernek köszönhetõen, a release megjelenése napján, kora reggel, max. sebességgel szedtem le mind a PB, illetve Lost részeket(24, stb...).
igaz, ha nem õ töltötte fel az újakat akkor lassú volt, és én is a gyorsabb külföldieket használtam.
szvsz aki lámáskodik a nyilvános oldalakon, és pl. fake torrenteket tölt le(sryak 😊 ), stb, annak egy ilyen oldal jobb, mert itt tuti nem fake torrentek vannak fent, és ha szerencséje van, gyorsabban is lejön. 😊
igaz, ha nem õ töltötte fel az újakat akkor lassú volt, és én is a gyorsabb külföldieket használtam.
szvsz aki lámáskodik a nyilvános oldalakon, és pl. fake torrenteket tölt le(sryak 😊 ), stb, annak egy ilyen oldal jobb, mert itt tuti nem fake torrentek vannak fent, és ha szerencséje van, gyorsabban is lejön. 😊
Épp azért írtam, hogy lusta dögök...
amúgy csak olyan torrenteket szedek le, amik legalább 4 helyen (isohunt, mininova, piratebay, tmatrix) fent vannak. Így jártam, de lényeg, h 3.-ra sikerült, és nemsoká nézgetem is!
amúgy csak olyan torrenteket szedek le, amik legalább 4 helyen (isohunt, mininova, piratebay, tmatrix) fent vannak. Így jártam, de lényeg, h 3.-ra sikerült, és nemsoká nézgetem is!
uccsó. mikor láttál te olyat, hogy egy amerikai feliratot csinálna valamihez (sorozathoz, filmhez)? neked eszedbe jutott már, hogy a mai knight riderhez vagy bármelyik sorozathoz a szinkron alapján magyar feliratot csinálj?
értelmesen...
értelmesen...
ez meg milyen hülyeség?😮 ha fake, akkor miért töltöd le? annyira ne legyél züzü, hogy ész nélkül leszedsz minden pb1x19-et, ha kamutrackeren van. ha töltesz, megbízható helyrõl tölts
felesleges, mert lassú - más ingyenes források sokkal gyorsabbak, ha angol cucokról van szó. (magyarokra, ritkaságokra esetleg megéri, de arra ott vannak a gyors oldalak is)
Most már csak egy felirat kellene hozzá😞 Nem igaz, hogy nem bírnak az amerikaiak csinálni egyet, annyian vannak, lusta dög mind😛
Köszi!
ajánlom, hogy reggelj ide amíg még lehet. kifejezetten sorozatokkal foglalkozó oldal, és elég gyorsan fent vannak az új részek itt. (bár én nem innen szoktam szedni õket 😉 ) de amit keresel pont már nincs fent... pedig fent volt. :\
szerk: ja de az arányodra ügyelj, mert hamar kidobnak...
szerk: ja de az arányodra ügyelj, mert hamar kidobnak...
18-askent keresd
Bakker, annyira felbuzdúltam, hogy ennyire dícséritek a 19-et, délelõtt le akartam szedni....letöltöttem 2 verziót is, mindegyik fake volt<#beka3>#beka3> Nem adom fel, most már akkor is meglelem!
Hát szerintem a 19. ha nemis felülmúlja de bõven egyszinten van vele...fõleg a vége!
jó rész volt nagyon, tartotta a színvonalat bár a 17. részt nálam nem nagyon lehet felülmúlni (bár drukkolok, hogy sikerüljön valamelyik soron következõ résznek)
amint mentek az országúton egybõl gondoltam, hogy történni fog valami, mondjuk jön egy nagy kocsi... és hopp mi történt. számomra nem volt akkora meglepetés a vége, hanem inkább tipikus, de tényleg. nem baj azért még a sorozat beszteszt marad, és nem kezdem el fikázni. 😊
Nagyon jo ez a sorozat. Bar nekem a 19. resz meg csak most jon.
Csodalkoztam volna ha ez a rabszallito siman odaer a celjahoz 😊
Hát akkor várd meg!
De egyébként abszolút nézhetõ minõségüek ezek az elõre kiadott részek...de megnézem majd kedden is!
De egyébként abszolút nézhetõ minõségüek ezek az elõre kiadott részek...de megnézem majd kedden is!
nagyon ütõs kis rész volt ez a 18-as! alig várom a folytatást!
hát nem tudom, hogy ti mit néztetek, de szerintem a 18-as rész is ütött. :o))
de most már nagyon kíváncsi vagyok a 19-esre, de én megvárom vele a jövõ hetet.
de most már nagyon kíváncsi vagyok a 19-esre, de én megvárom vele a jövõ hetet.
soha!
(olvass má kicsit vissza b+)
(olvass má kicsit vissza b+)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
BUDA > miskolc.
Horroros, parázós, szellemvadászos, démonos, gyilkolós, széjjelszaggatós, lefejezõs, stb... <#eljen>#eljen> Szinte az összes részhez van felirat is!
http://supernatural.warnerbros.com/
http://supernatural.warnerbros.com/
Sztem a 18as rész nem olyan jó(najó, a vége király), nade a 19es...! <#taps>#taps> A Supernatural, és a BSG mellett ez a sorozat aminek "ereje" van!
Mivan okoska?
ezert kell kivarni a keddet, es nem nezni ilyen szar minosegu cut-os cuccukat <#ravasz1>#ravasz1>
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Ugye?! Én rendesen sokkot kaptam! És várni kell másfél hetet!😞
Bakker, 19-es rész vége nagyon durva!!!! <#guluszem1>#guluszem1>
Nincs.
Cool, akkor az a 19?😊 Töltöm is, ha van hozzá felirat..ugye van?
Hmm...
Prison.Break.S01E20.HDTV.XviD-LOL
700seeder, kama lehet?
Prison.Break.S01E20.HDTV.XviD-LOL
700seeder, kama lehet?
Amik már kijöttek 19-esek, azok milyen minõségûek? és van már hozzá felirat (angol v magyar)?
nemtudok róla...
A 18. rész béna??? Hát nemtudom te mit néztél...😊 Szerintem igen jó volt, de a 19. az...ááááá