23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • threeman
    http://rapidsharelink.blogspot.com/2006/08/prison-break-season-2.html
    vagy ha ez nem jó keress rá guglin, gugli a barátod -> google.com : prison break season 2 rapidshare -re ha rákeresel kidob egy csomót..
  • Amse
    szerintem jobban járnál, ha úgy szereznéd be ahogy itt mindenki más...
  • Zeccc
    sziasztok tudtok olyan ingyenes oldalt/fórumot ahol a részek kintszoktak lenni? mert a lostforumon ingyen rapidshare-s mirror al kintszoktak lenni. de szökésből iet még nem találtam aki tud irjon privit vagy ide irja, köszönöm
  • Amse
    úgy van oltsátok az biztos jót tesz neki!
    grat
  • Matthewpamer
    én is erre gondoltam :))
  • 2pac16
    Na akkor jól gondoltam! De,hogy fogjuk kibírni? Na remélem hamar elmegy az a sok idő!
  • Balázs 17
    fél év azé nevedd el az emberek kedvét:DD ''csak'' 3hónap
  • Sil3nt
    13 resz utan fel ev szunet utana a maradek reszek ugyebar 22 reszig ami egy season...es csak utana lesz vege a 2. seasonnak
  • Lynx_TWL
    :DD
  • 2pac16
    Szerintem ideje lenne Mahone-tól elvenni a kis birkanyugtatóját Most amugy mi lesz? Ezt befejezik és tavasszal jön a 3. évad vagy mi? Vagy pedig a 13. résztől kell várni tavaszig a folytatásra? Nem értem.. Valaki mondja el, hogy van ez!
  • Magoo
    Akkor jól megnézted idáig a részeket...gratula
  • tnm #5843
    ROTFLOL XD
  • nyamiag #5842
    :cx
  • Pheaper
    2/8
  • tnm #5840
    Te hol jársz?
  • Amse
    Nézd meg a s02e04 végét még1x és választ kapsz Abruzzi hogylétéről.
    Patoshik még szabadlábon van, de nem sok szerepet kapott eddig a második szezonban.
  • Pheaper
    szevatok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    na én csak azt nem értem hogy mutatták abruzzit amikor elkapták vagy csak egy hirt mondtak hogy feladta magát ?? és az a gyagyást elkapták ?? én csak a 8 adik részig látam
  • Mayday
    En is kuldtem neki :)
  • Dynamic
    már volt
  • PeeTeR
    mar kuldtem privatot vazze-lin
  • vaasas
    #5832!!!??
  • tnm #5833
    sztem meg, mivel a többi már volt ez sokkal spoileresebb, főleg:
    Most LB meg LJ az öreg Burrows-zal volt, vagy a 2 milliós börtönben?
  • vaasas
    Hali! Nem tud valaki egy olyan oldalt ahonnan le tudnám tölteni az első epizód 19. részét, mert már 2 helyről is leszedtem de nem jó.:( Előre is Kösz!
  • 2pac16
    Ez tényleg fain és "spoileresebb"
    Wááá..Már akarom nézni!
  • PunkZoli
    ez durvább ,és spoileresebb:D
  • 2pac16
    Egy kis ízelítő:
    Prison Break Se02 Ep10 Preview
    És a ráadás:
    Prison Break Se02 Ep10
  • 2pac16
    Köszi! Már megnéztem pedig azt is csak nem láttam, hogy lejjebb lehet huzni! Tehát:
  • Lynx_TWL
    makrók
  • 2pac16
    Sziasztok! Már régen regeltem ide, csak egy mukkot sem irtam! Először is azzal kezdeném, hogy, hogy kell SPOILER-be írni? A másik: Szerintem nem fog senkisem börtönbe kerülni mert ez/ezek ugyebár főszereplők és csak nem rontják el úgy a filmet,hogy újra börtönbe kerülnek és jön majd a Scofield bácsi és kiszabadítja őket.. Áh.. ezt nem hiszem!
    Na szóval a SE02 EP09 megnézésével eléggé ledermedtem, a jelenetek eszméletlen izgalmasak lettek ebben a részben.Egyik legjobb rész a II. évadban! Sarah Tancredi rulZ
  • Serpa
    egy kis oscar shales flashbek jó lenne.
  • nesster
    Igenis, apu !
  • Balázs 17
    azé aztnemértem, hogy mikor az a faszi a padon olvasta az újságot, Linc pedig nézte, majd látta, hogy hirtelen felkelt és elindult (és a férfi néha-néha ránézett).. azé simán gondolhatta volna hogy felismerte...
  • Solid Snake GH
    A rendőrautó viszonylag durván ment neki LJ-nek, így nem kizárható, hogy eltört a lába. Bár Lincolnt is lábon lőtték az Otisban, mégis egy kis sózás és vodka segített rájta.
  • mike0013
    mér törött volna el:S?
  • LegoTGR
    Sztem LJ lába eltört.
    Innentől fogva nehéz dolga lesz Mike-nak mikor kiszabadítja őket, még szerencse h nincsenek messze 1mástól. Kevesebb mint 50 mérföld, az gyak l*f*sz kocsival.
  • PunkZoli
    az én feltételezésem a továbbiakra pedig az ,hogy mahone ,vagy az ügynök besokall és az ellnök és a szervezet ellen fordul(sztem mahone),és nem lesz annyiban hagyva ez a szál se...
    természetesen mahone-t a hulla szellem fogja kísérteni ,és lehet flessbekkekkel tarkítják a sztorit is majd:) olyan kis noir szerüség:P, mahone mivel parancsot kapott az összes likvidálására burrows rabszállítása közben hibát követ el ,és burrows meghal ugyan,de a fia túléli:)
  • tnm #5818
    :) ez nagy:)
  • ProGabe #5817
    csak 3 hónap szünet lesz,elvileg 22 részes(azért elvileg,mert lehet több) a 2. évad,nem 13,többek között a forgatás miatt lesz szünet
  • PeeTeR
    egyebkent olvastam valamit. mar meg nem mondom hogy hol de azt irtak hogy a Season2/Episode13 utan lesznek meg reszek es csak ideiglenesen all le a forgatas? most ennek van alapja vagy csak hulyegyerekeknek a fuggosegerol van szo?
  • PeeTeR
    ne kotekedj mar velem uj fiu
    se flame se semmi szarsag. torodj a sajat kerteddel