23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#5854 http://rapidsharelink.blogspot.com/2006/08/prison-break-season-2.html
vagy ha ez nem jó keress rá guglin, gugli a barátod -> google.com : prison break season 2 rapidshare -re ha rákeresel kidob egy csomót.. -
#5853 szerintem jobban járnál, ha úgy szereznéd be ahogy itt mindenki más...
-
#5852 sziasztok tudtok olyan ingyenes oldalt/fórumot ahol a részek kintszoktak lenni? mert a lostforumon ingyen rapidshare-s mirror al kintszoktak lenni. de szökésből iet még nem találtam aki tud irjon privit vagy ide irja, köszönöm -
#5851 úgy van oltsátok az biztos jót tesz neki!
grat
-
#5850 én is erre gondoltam :)) -
#5849 Na akkor jól gondoltam! De,hogy fogjuk kibírni? Na remélem hamar elmegy az a sok idő! -
Balázs 17 #5848 fél év azé nevedd el az emberek kedvét:DD ''csak'' 3hónap -
#5847 13 resz utan fel ev szunet utana a maradek reszek ugyebar 22 reszig ami egy season...es csak utana lesz vege a 2. seasonnak -
#5846 :DD -
#5845 Szerintem ideje lenne Mahone-tól elvenni a kis birkanyugtatóját Most amugy mi lesz? Ezt befejezik és tavasszal jön a 3. évad vagy mi? Vagy pedig a 13. résztől kell várni tavaszig a folytatásra? Nem értem.. Valaki mondja el, hogy van ez! -
#5844 Akkor jól megnézted idáig a részeket...gratula -
#5843 ROTFLOL XD -
#5842 :cx -
#5841 2/8 -
#5840 Te hol jársz? -
#5839 Nézd meg a s02e04 végét még1x és választ kapsz Abruzzi hogylétéről.
Patoshik még szabadlábon van, de nem sok szerepet kapott eddig a második szezonban. -
#5838 szevatok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na én csak azt nem értem hogy mutatták abruzzit amikor elkapták vagy csak egy hirt mondtak hogy feladta magát ?? és az a gyagyást elkapták ?? én csak a 8 adik részig látam -
#5837 En is kuldtem neki :) -
#5836 már volt -
#5835 mar kuldtem privatot vazze-lin -
vaasas #5834 #5832!!!?? -
#5833 sztem meg, mivel a többi már volt ez sokkal spoileresebb, főleg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most LB meg LJ az öreg Burrows-zal volt, vagy a 2 milliós börtönben? -
vaasas #5832 Hali! Nem tud valaki egy olyan oldalt ahonnan le tudnám tölteni az első epizód 19. részét, mert már 2 helyről is leszedtem de nem jó.:( Előre is Kösz! -
#5831 Ez tényleg fain és "spoileresebb"
Wááá..Már akarom nézni! -
PunkZoli #5830 ez durvább ,és spoileresebb:D -
#5829 Egy kis ízelítő:
Prison Break Se02 Ep10 Preview
És a ráadás:
Prison Break Se02 Ep10 -
#5828 Köszi! Már megnéztem pedig azt is csak nem láttam, hogy lejjebb lehet huzni! Tehát: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!thx! -
#5827 makrók -
#5826 Sziasztok! Már régen regeltem ide, csak egy mukkot sem irtam! Először is azzal kezdeném, hogy, hogy kell SPOILER-be írni? A másik: Szerintem nem fog senkisem börtönbe kerülni mert ez/ezek ugyebár főszereplők és csak nem rontják el úgy a filmet,hogy újra börtönbe kerülnek és jön majd a Scofield bácsi és kiszabadítja őket.. Áh.. ezt nem hiszem!
Na szóval a SE02 EP09 megnézésével eléggé ledermedtem, a jelenetek eszméletlen izgalmasak lettek ebben a részben.Egyik legjobb rész a II. évadban! Sarah Tancredi rulZ -
#5825 egy kis oscar shales flashbek jó lenne. -
#5824 Igenis, apu ! -
Balázs 17 #5823 azé aztnemértem, hogy mikor az a faszi a padon olvasta az újságot, Linc pedig nézte, majd látta, hogy hirtelen felkelt és elindult (és a férfi néha-néha ránézett).. azé simán gondolhatta volna hogy felismerte... -
#5822 A rendőrautó viszonylag durván ment neki LJ-nek, így nem kizárható, hogy eltört a lába. Bár Lincolnt is lábon lőtték az Otisban, mégis egy kis sózás és vodka segített rájta. -
#5821 mér törött volna el:S? -
LegoTGR #5820 Sztem LJ lába eltört.
Innentől fogva nehéz dolga lesz Mike-nak mikor kiszabadítja őket, még szerencse h nincsenek messze 1mástól. Kevesebb mint 50 mérföld, az gyak l*f*sz kocsival. -
PunkZoli #5819 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az én feltételezésem a továbbiakra pedig az ,hogy mahone ,vagy az ügynök besokall és az ellnök és a szervezet ellen fordul(sztem mahone),és nem lesz annyiban hagyva ez a szál se...
természetesen mahone-t a hulla szellem fogja kísérteni ,és lehet flessbekkekkel tarkítják a sztorit is majd:) olyan kis noir szerüség:P, mahone mivel parancsot kapott az összes likvidálására burrows rabszállítása közben hibát követ el ,és burrows meghal ugyan,de a fia túléli:) -
#5818 :) ez nagy:) -
#5817 csak 3 hónap szünet lesz,elvileg 22 részes(azért elvileg,mert lehet több) a 2. évad,nem 13,többek között a forgatás miatt lesz szünet -
#5816 egyebkent olvastam valamit. mar meg nem mondom hogy hol de azt irtak hogy a Season2/Episode13 utan lesznek meg reszek es csak ideiglenesen all le a forgatas? most ennek van alapja vagy csak hulyegyerekeknek a fuggosegerol van szo? -
#5815 ne kotekedj mar velem uj fiu
se flame se semmi szarsag. torodj a sajat kerteddel