23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Zs0lt1
    de:
    Prison.Break.S02E10.HDTV.XviD-LOL
  • Hunnenkoenig
    Hat meg nincs...
  • salieri
    uhh...szinkronos masodik evad...bocsi, amugy , csak utolso par sort olvastam el...arra meg varhattok egy evet kb...
  • m4Smile
    Köszi szépen.
  • FLeK0
    ~3:30
  • m4Smile
    Mikor lesz fenn a 10.rész? kb?
  • 2pac16
    mi az?
  • Geeryy
    uristen -.-
  • 2pac16
    Milyen dolognak kellett volna leesnie? Ha pedig viccnek szántad akkor SZERINTEM elég s*ar volt :D
  • Balázs 17
    neked se esett le a dolog, szal inkább maradj meg magadnak
  • vg
    "hello, honnét tudnám leszedni szinkronosan a második évadot? HELP"

Bakker, milyen birka IQ arcok lehetnek egy mai gimiben! Hihetetlen!
  • 2pac16
    Fabregas te kiről beszélsz? Én értem a sorozatot és az, hogy kicsit fan vagyok az már legyen az én dolgom ok? Amugy nem tom,hogy mért kérdezel olyat ami tudod, hogy nincs! "hello, honnét tudnám leszedni szinkronosan a második évadot? HELP nagyon kéneXD "
  • Balázs 17
    jah a link is eztmutatja:)
  • Szolnokboy
    mert előrement az időben és tudta mi lesz a kérdés :)
  • Balázs 17
    a te hszeidből aztvettem ki, hogy kicsit túkvagy pörögve, érted is a lényegét a sorozatnak?D:D:
  • 2pac16
    Emberek.. Mindjárt itt a PB!!!!
  • Balázs 17
    wazz te aztán figyelsz:D még elsem ment a hsz, de már jött a válasz:D
  • FLeK0
    www.idogep.hu/2007.php
  • Balázs 17
    hello, honnét tudnám leszedni szinkronosan a második évadot? HELP nagyon kéneXD
  • 2pac16
    Ez tetszett!
  • Geeryy
    tessek
  • CoD23
    hali
    tudtok olyan oldalt ahonnan lehet letölteni szinkronos részeker ?
    vagy nem szinkronosakat?
  • Flamer
    na erre lettem volna kiváncsi. ti nektek mindig mindenre van ötletetek, és szerintem ti sokkal fanatikusabb szökésrajgok vagytok gondoltam ti tudtok valamit.. én nem nézek trailereket, nem olvasok előre, és gondoltam ti igen (és ezigyis van) és aszittem van valami erről is..
  • PiszkosFred
    Honnan tudna barki mas, amikor errol nem volt meg szo a sorozatban? Max akkor, amikor megsugta a batyjanak, hogy mi a terv, es hogy veszelyes. Ha csak nem gondolat/szajrol olvaso az ember, akkor csak tippelgetni tud. Szerintem fel akarja robbantani Disneylandet. Tessek! Van ertelme? ;] Tul nagy az orszag, es tul gyorsan jutnak Abol Bbe ahhoz, hogy kitallaja az ember. Barmi lehet celpont a Uj Mexiko kornyeken, akar egy epulet, akar egy gat, akar egy a falat tamaszto biciklispostas...
  • Flamer
    hát :Ccc bes*arok :Cc nyilván ezt még énis tudom.. de hogy mit akart felrobbantani aztmá nem tudom és erre lennék kiváncsi :Cc gondolom ti okosabbak vagytok :|
  • 2pac16
    Ok! Ez mind igaz! DE én akkor is UTÁLOOM! na de mind1! Ezen már csak ne vesszünk össze Lényeg, hogy várunk,nézünk,várunk,nézünk stb..
    Amugy még mindig nem vágom honnan lehetne filmben lévő zenéket szerválni
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sara találkozik Michael-el
  • ProGabe #5868
    dehát be kell tartaniuk a menetrendet basszus,lemegy az első évad,jön a DVD,megismétlik hiszen a másodikra több nézőt akarnak szerezni,ráadásul - és talán ez a legfőbb érv - miután lemenne a 2. mit csinálnának abban a majd' 1 évben amíg nem megy annyi a 3-ból amit már érdemes elkezdeni nyomatni,hogy ne csússzanak bele a FOX menetrendjébe?ne kezdjél egyből szánalmasozni(mellesleg a retek klub szerintem is az,sőt az etalon a szánalmasban és szemétben) hanem először gondolkodj egy kicsit!!!
  • 2pac16
    Nekem mind1 honnan van meg csak meglegyen! Az RTL KLUB-ra visszatérve nem azért szánalmasak hanem azért mert szopatják a népet nemtom hány honapon keresztül.. Azt meg te se mondd, hogy fél év kell ahhoz, hogy leszinkronizálják! Na de mind1! Ez annak a baja aki nem tölti!
    Üdv
  • Hunnenkoenig
    En a torrentspy-t hasznalom. Sokkal atlathatobb, azonkivül erdekes olvasnivalok is vannak rajta. Mindenkinek melegen tudom ajanlani.
  • Csibe001
    S akinek nincs oda regje?Nem kell állandóan bithu blabla.Aki torrentezik az fogja magát isohunt.com ott kereső,s simán lejönnek a részek.Ennyi.
  • Kanál
    glicerint ilyen mennyiségben robbantáshoz használnak. de ha jól emlékszem mahone is mondta
  • Flamer
    nekem amugy még mindig az a black toast music-os számok kénének :CCc de még mindig nincsenek teljes egész számok csak azok a félperces gányok :C

ya és mellesleg még mindig nem tudja senki mért kellett szkófildnek az a sok glicerin?
  • Flamer
    :DDdddd
  • Maco13
    bithu...
  • Balázs 17
    off!
    most azért szánalmas, mert nem azonnal adja az első évad után? esetleg mert lekell szinkronizálni is nem gondolod?

vaasas: szentem párszor már leírták hogy honnan lehet leszedni, olvass vissza!

on!
  • vaasas
    Hali! Ti honnan szoktátok letölteni a részeket??? Mert én jártam úgy hogy egy részt letöltöttem többször is más-más helyről de nem működik!!!
    Tud segíteni valaki?!
  • 2pac16
    Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne megszerezni azt a "számot" ami minden rész legelején van? Nem a főcimdalra gondolok hanem arra amikor rögtön elkezdődik a film és akkor megy! Leszedtem egy "nem hivatalos" zenepakkot és abszolut nincs benne se ez és ami még durvább:Olyanok vannak benne amit én még életembe nem hallottam a PB-ben! Vki help pls!
  • 2pac16
    Elég szánalmas ez az RTL KLUB is! Na de mind1! Ez minket nem érdekel Nézzük és töccsük ezerrel!
  • ProGabe #5856
    mármint retek klubbon?term. jővő aug elején szept végén,tehát egy évvel az 1 kezdetétől,ill féllel a végétől
  • CoD23
    szentetek kb. mikor kezdik el nyomni a 2. szezont?