Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Csak hogy kielvezzem.

Esetleg a linkemnel elkerüli a figyelmed a sok szöveg közt:
"60 min (120 episodes)"

Hunnenkoenig

#1707 VG:
Összesen 22 rész készült belöle, ráadásul ott csak 1 db menekülö ember volt.

#1706 Hunnenkoenig:
A Fugitive (Harrison Forddal ujrafilmesitve mozira) eveken keresztül ment ugye sorozatkent a TV-ben es ott csak egy ember menekülseseröl volt szo.

Epp azt mondom bazeg, hogy ott egy ember menekült es megis evekig erdekes volt. Itt meg 10 ember menekül, meg több izgalom mert megtöbb szal.

Szoval ki nem tudja, miket irkal?

Hunnenkoenig
Figyi:

The Fugitive (1963-1967)

Akkor most mi van?

"Fugitive (Harrison Forddal ujrafilmesitve mozira) eveken keresztül ment ugye sorozatkent a TV-ben es ott csak egy ember menekülseseröl volt szo"

Évekig?? Egy kicsit nem vagy képben, és nem is igazán tudod miket írkálsz... Összesen 22 rész készült belöle, ráadásul ott csak 1 db menekülö ember volt.
Ime.
Hunnenkoenig
Siman lehet a szökest sorozatositani.

Vagy 24 stilusban, vagy minden resz egy ember/csapat bemutatasa.
Mar ha szetvalnak. Ha meg együtt maradnak, akkor mindegy, de szerintem szetvalnak, hiszen mindenki el akarja intezni a kis ügyes bajos dolgait.

A Fugitive (Harrison Forddal ujrafilmesitve mozira) eveken keresztül ment ugye sorozatkent a TV-ben es ott csak egy ember menekülseseröl volt szo.

10 ember meneküleset 10 szalon lehet követni. Sokkal jobban adja magat egy mostanaban divatos sorozatra.

Amugy meg ezeket a sracokat (forgatokönyvirokat) nem feltem. Ezek biztos tudni fogjak, hogy kell megcsinalni ugy, hogy azt elvezzük.

Asszem mar bizonyitottak eleget.

Igen! Azért írtam, hacsak ki nem hacsak ki nem nyirnak valakit!
Hunnenkoenig
"ki szall fel a gépre?"
"Aki még lélegzik" (Abruzzi)

Véleményem szerint az a baj, ha megszöknek (mert valóban bizonyosan megszöknek egyszer), akkor úgy 10 ember menekülését(hacsak ki nem nyirnak valakit), + az üldözök kalandjait kellene egyszerre követni, bemutatni. Mivel most gyakorlatilag együtt vannak ez nem annyira nehéz, de ha megszöknek... Ez pedig nem igazán sorozat müködöképes, szerintem.
Na! És te kit hol keresnél?

Nem hinném hogy olyan egyszerû a kinti menekülés, fõleg ha egy halálraítélt is veled lófrál... Közben meg ugye jogi úton is tisztázni kéne Lincet!
Meg aki látta a 20. részt az tudja hogy többen nem igazán együtt képzelik el a kinti menekülést!
Az meg egyértelmû hogy megszöknek, mert errõl szól a sorozat..

észre kéne venned, hogy azzal, hogy nem vagy képes várni egy napot, vagy fél napot, csak azt éred el, amit már több sorozatnál is elért pár élelmes. kiszáll egy gyors és állandó fordító. (egyszerû, mint az egyszer egy...) - nem értem, hogy kinek érdeke az ilyesmi.

sosem tudom átélni, hogy milyen lehet az az önzõ érzés, hogy vki nem bír vérni egy napot, hogy megnézzen egy filmet vagy pláne egy sorozatot. utóbbi esetében a köv. rész attól még ugyanolyan messze lesz...)
mukika
minden héten elsüti ezt a poént... én már nem hiszek neki. 😊

sadvagabond
nem bírtam ki és megnéztem felirat nélkül,volt amit nem értettem,de így is kiütött...esküszöm ez a legnygyobb sorozat...hihetetlen.fasza!!!

Törölt felhasználó
Hozzánk is Õ küldi.
Amse
nálatok készül felirat?VICTORPICTOR azt mondta, hogy biztos nem készül el csütörtök este elõtt 😞

Törölt felhasználó
Otthagyták a fogkefét vagy ilyesmi 😊
hzsolt
Biztosan a 2. évadban majd újra be akarnak kerülni valamiért 😊))

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Nekem a 20as rész valamiért nem jött be, nem tudom miért, kicsit érdektelen lett az egész számomra. 😞 Lehet fáradt voltam este, vagy ilyesmi. Ha most megszöknek, akkor mi a trugyi lesz a következõ évadban? Az kicsit nonszensz lenne, ha menekülnének, hiszen nem lenne nehéz összeteni, hogy kit hol keressenek. <#szomoru1>
Én nem tudtam mit csinálni...muszáj volt tegnap este mégegyszer megnézni!<#idiota>
Zs0lt1
Nna megnéztem én is a 20. rész.
Durván bebüntet, sztem a legjobb rész eddig.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

BiG G
hogy az a jó kurva ************ ez nagyon kész ez a rész O_O
nemhiszem el hogy egy hetet kell várni a folytatásra :@@@@@@@@@@@@@

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

precision
kár hogy nem értem annyira jól a beszélt angolt, így várnom kell a feliratra...😞
pedig már nagyon kíváncsi vagyok

Bazinga!

Bandee1987
ááá...akkor nem maradna izgalom a második évadra 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Zs0lt1
én annak örülnék ha az alelnökasszony halna meg, annak sztem mindenki örülne, mert az a szál sztem nem sok mindenkit érdekli :-)

Aztakurva életbe! Teljesen készen vagyok!!!! Betett ez a rész!!! Sokkot kaptam!<#falbav><#falbav><#falbav><#idiota>
Na ezt nézzétek meg!(SPOILER)

SPOILER:

Ez alapján Westmoreland biztos meg fog halni(én kedvelem az öreget,mér pont õt kell??!!)illetve Veronica is(mondjuk õt nem sajnálom<#mf1>)hacsak a nõi halált nem Mike feleségére,a nõi orvosra(nem sara),VP-re(az lenne a király)esetleg a titkárnõre(akit a feka rendõr kefélt)értik...na meg még vki akit nem mondtak meg...kiváncsian várom!
(DE mé kell kifingania D.B.-nek??!?<#schmoll2><#schmoll2>)
j0nNyKa
ennek most mintha 1 picit nehezebb lenne a szovege, mint az eddigieknek, most remegve varhatom az angol feliratot

sztetek feliratok.hu-nal hamarabb fellelheto valahol ?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hja énis úgy tudtam hogy 22 részes....
huhh...nekem mindjárt lent van...ááá már nagyonkiváncsi vagyok!!
De kéne várnom estig mertmég tanulnom kéne érettségire...😞
Május 15-én megy le az utolsó rész.. jövõ héten a 21-es rész lesz még csak. ("Go").. aztán rá egy hétre a "Flight" (1.22), ami egyben a szezon finálé is.

Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi

j0nNyKa
koszi

Hunnenkoenig
Abban biztos lehetsz, hogy csak pisloghatunk a masodik season elejeig.
Ettöl nem kell felni, mert az ember csak attol fel, amit nem ismer :-)))

Ilyenkor ne várd....általában kedd este/szerda reggel szokott lenni a magyar meg szerda este vagy csüt. reggel(ez a valószínûbb)!

Huhh ez a rész tényleg nagyon komoly volt a végsõ 4-5 perc nagyon hangulatos volt és a vége is nagyot ütött..
Viszont már elõre félek hogy vmi köcsög vége lesz az elsõ évadnak aztán szívhatjuk a f@xt szeptemberig....
j0nNyKa
angol felirat sehol ?

Geeryy
es most megint varhatjuk a kedd hajnalt.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Hunnenkoenig
Wááááá!!!!!

Ezek istenek!
Nem tudom ki irja ezt a sorozatot, de szerintem az Olympon a helye, nem a földön.

A 20-as resz akkorat üt, hogy az mar eszveszejtö.

Törölt felhasználó
Még két rész van.
Geeryy
ezt h sikerült kiszamolnod ?

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Serpa
jövõ héten vége ...
😞

precision
már szedem is 😊

Bazinga!

BiG G
betonon kinnvan az ep20 loléktól

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

ÁÁÁ! Nagyondurva ez a promo!<#falbav>Most mégjobban várommár a ma esti részt!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De nagyon úgy néz ki hogy a dokinéni is bennelesz a dologban!
precision
nagyon úgy néz ki hogy lelövik 😞... kár volt megnézni ezt a rohadt promo -t 😊

Bazinga!

csak lejött, köszi.
j0nNyKa
nekem szedi, probald meg ezt a linket

hmm, innen már nem jön le nekem a promó. valami más cím esetleg, ahol letölthetõ formban is fent van?
augusztusban.

nyáron is lesz egy-két új cucc, új scifi tévés sorozatok, blade - de ezek más mûfajúak.

majd õsszel a vanished, a kidnapped lesz pb-szerû esetleg - de majd akkor jön a kánaán, ha kijönnek a pilotok nyáron warezra. anno a pb elsõ részét június 14-én már lehetett látni, és mivel 10 ember is hasonlóképpen istenítette, így már akkor eldõlt a sorsa, hogy ebbõl nagy durr lesz😊
A promohoz:

És vajon mi történik Westmoreland-del ??

precision
ja, és ha figyelmesen hallgatod azt mondja a 'narrátor' hogy "the escape begins" vagyis a szökés elkezdõdött...szóval vmi ilyesmi vége lesz szerintem is, és majd a következõ serie -ben lesz vége

Bazinga!

Zs0lt1
Megnéztem én is a promot.
A kurva anyjukat, tuti, hogy ott fogják abbahagyni, mikor kiszöktek, és a fejük fölött kõröz a helikopter 😄

Hát tuti, hogy a PB nagyon magasra tette a mércét, nálam egyedül a The 4400 van vele egy szinten, a többi még csak a nyomukba sem ér.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny