Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem ilyen vérengzésre várok... <#vigyor1>
Trancsírozzák már fel azt a harcsaszájút! <#falbav><#hehe>

Jah mrg D.B-bõl is ömlött a trutyi.....<#buck>
a múltkori részben scofield mexúrta magát egy késsel (júj ez lehet, hogy spoiler volt 😊 mint véres látvány nem volt elég ? 😄

Igazad van.
Remélem, a harcsaszájú valami véletlen folytán elpárolog az élõk sorából... idegesítõ a stílusa. Kellene már egy kis vér is és véfrissítés is a sorozatba!
<#eplus2>

Papirzacsi
Sztem egyértelmû. Megzsarolni Scofieldet, hogy mondja el hol van Fibonacci. Vagy hogy is hívják.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Maak
Nem annyira kedvezmény...azért hozták ki szvsz mert így akarták eltenni végre az útból...mondja is Pope neki (aszem õ mondta), hogy ilyen jó ügyvéd nincs aki ezt elintézi.Még arra vagyok kiváncsi, hogy Abruzzi mi a fenét akar a "harcsaszájú"-val.<#wow3>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ProGabe
Hát ez tényleg hatalmas rész volt,legdurvább amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Scofield levágja az asztalra a hiányzó darabot,elõ a kés, Pope befenyít,na ez az amit tényleg nem gondoltam volna és ez így nagyon nem copperfieldes megoldás szerencsére

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bandee1987
Megnéztem a huszadik részt
Aztakurvaélet! Nem semmi epizód!!! Most akkor Pope is velük megy? Érdekesen fog hangzani 😊 Bellick még tartogat majd gondolom 1-2 meglepetést

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

hzsolt
Na most belenéztem a 12. részbe. Igazad volt. Nem tesója, hanem unokatesója.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

hzsolt
James Bagwellnek hívták, és a terv úgy szólt, hogy elrabolják.

Hunnenkoenig
Az nem asogora vagy ilyesmije volt?
En nem emlekszem tesora...

hzsolt
Abruzzi emberei, azért mentek a tesó házához, mert t-bag megfenyegette õket, ha nem veszik be, akkor feldobja a csapatot. Plusz ha megölik, akkor ott a tesója dobja fel õket.
Csakhát a tesó nem adta magát könnyen, és a gyereke is meghalt.

Amse
ezt a 20-as rész láttán gondolod?

Köszi. Ismerõs volt nagyon, de nem ugrott be.

jah..karaj kis zene,de a filmben az instrumentális verziója hangzott el, ha jól emléxem,ami nem találok a maxi cd-jén sem 😞
no mind1, ha nem lesz más megoldás, majd alkotok az eredetibõl egy vokáltalan változatot 😄D

Geeryy
Massive Attack - Teardrop

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

NeoMaN
Ja, és szerintem direkt fedette fel a lyukat Tweenerrel.

NeoMaN
Nem teljesen szent, mert Theodoret egyszer jól lábon vágta kalapáccsal, és ugyebár Abruzzi emberei is miatta gyilkoltak gyereket (vagy az nem miatta volt? derégvolt 😛 )..

joebacsi
nah megnéztem énis, ismét egy "aztafaszom" részt láthattunk szvsz, de ugye már megszokhattuk 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Serpa
"harcsaszájú"
😊))

Nem jelentették be. Ez kedvezmény volt Linc számára. De annak már vége.
A harcsaszájút meg már el kéne tenni láb alól... ha már a Lost-ban is mertek fontos(nak tûnõ) szereplõket kinyírni, ebben is megtehetnék a forgatókönyvírók!!!
Le Veronica-val! Le Veronica-val! Le Ve... <#banplz>

mukika
Lj-vel most mi van amúgy? õ sitten csücsül? meg Veronicáék, hogyhogy, nem paráznak azon, hogy Linc nem érkezett meg LJ látogatására? (azt tudom, hogy a balesetet eltusolták, de az tuti bejelentették, hogy látogatóba megy. vagy nem?)

precision
detto 😊

Bazinga!

precision
ja, kb...nem bírom az ilyen túl (ál)szent szereplõket, nem emberi, nincs benne semmi gonoszság, ami azért valljuk be mindenkiben van...eddig ezt az egy dolgot érzem picit negativumnak a sorozattal kapcsolatban, hogy Michael túlságosan szent

Bazinga!

Én egyedül a harcsaszájú riherongyot utálom benne: Linc volt csaját.
A sorozat amúgy mindent ver - az egyre szarabb Lost-ot messze alázza!

mukika
meg tuti, hogy nem akarja, hogy még egy emberi halál, az õ lelkén száradjon. amikor T-Bagnek volt az "ex" kis barátja, aki felkötötte magát, na tuti ott döntötte el Michael magában, hogy segít legközelebb az ilyen bajba jutottakon. hát nem tudom, most emiatt igencsak veszélybe került a terv, Westmoreland élete, Linc élete, és az összes dolog. én ezek után tuti nem segítettem volna neki, sõt kapott volna a pofájára rendesen az biztos. 😊

precision
tweener csak annak köszönheti hogy ott van ahol most, hogy mikor kisírta magát michaelnek, megsajnálta...michael lépése a rész végén engem is meglepett, de csak ez az egy esélye volt hogy kihozza a lyukból lincoln -t

Bazinga!

Meg van neked az a szám, vagy tudod ki a szerzõje?

mukika
OFF

most került ki a 2. rész felirata... elvileg a 3as fordítás alatt van már. türelem, rózsát terem! 😊

mukika
hát igen, ez a rész ismét nagyon büntet. T-Bag egy állat. a végén jót mosolyogtam...

én ezt a buzi kis Tweenert nagy ezüst tálcán adtam volna vissza Avocadonak. Michael a végén érdekes dolgot cselekedett. nagy a kockázat, bár mi nem volt eddig kockázatos?! 😊

sztem is nagyon jó rész volt a vége pedig duplán ütött. jöhet a finálé!

Amse
<#falbav>dedurvavolt <#eljen>
a vége meg fenomenális.imádom azt a számot ami szólt közben és annyira eltalált ehez a részhez.qrva jól kihozta az érzelmeket és a hangulat az beütött nálam.

sadvagabond
OFF
winnie!a junkien olvastam a What About Brian-rõl ami érdekelne,el is kezdtem lekapni az eddigi részeket,de feliratot csak a pilothoz találtam.várható a többihez is,esetleg van is már valahol,vagy így maradok?errõl mit tudsz?köszi elõre is

OFF vége és bocs mindenkitõl érte...

sadvagabond
juuuuujjj...ez nagyon jehovás volt.
azok ilyen "kiragadom és mást jelent"-fanok<#ijedt><#vigyor5>

vannak örült crossoverek, nemsokára két 24 S1-hölgy is lesz a house-ban😊
Kegyetlen ez a sorozat. A vége nagyon hangulatos volt, ahogy végigmutattak mindenkit. Abruzzi meg királyul keveri a lapokat. Az ember minden résznél azt hiszi, hogy már nem lehet tovább fokozni az izgalmakat, és mégis.😊

dr. house a feleségét ápolta ..ööö van House-nak felesége ? <#idiota>

precision
😄DD
azt én is láttam, vagyis kapcsolgattam a tv -t, és mondom ez vhonnan ismerõs 😊

Bazinga!

sadvagabond
spoiler
tuti hogy kiszabadulnak.nem akarok pletykálni de tegnap láttam lincoln-t egy kórházban,dr house a feleségét ápolta,álomkórral.csak valami álneve lehetett.
<#vigyor2><#buck><#bohoc>

Amse
már kit is van a felirat!!!
sajnos barátnõm csak másfél óra múlva jön és meg kéne várnom 😊

Amse
<#eljen>
leszarom ha nem alszom éjszaka, de akkor is megnézem ma 😊

mukika
© Victorpictor ma 12:01 | Válasz | #3588
Rossz híreim vannak, már kész volt a PB 1x20, ráengedtem a Subtitle Workshop-ot, ami fogta és lenullázta a méretét. Azt hittem szétverem ezt a k..a gépet. Úgyhogy most már biztos, hogy csak este lesz kész, lehet, hogy késõn. Teljesen ki vagyok.

© Victorpictor ma 12:28 | Válasz | #3590
Én is notepad-et használok, SW-vel csak formailag teszem helyre a végén.
Köszi a felajánlást, de van egy nyers mentésem 58%-ról, úgyhogy még ma mindenképp meglesz.

Hunnenkoenig
Ne nekem magyarazd, en a remake sorozatrol nem is tudtam.

Tényleg zsír jó rész volt! <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

Jó a hangulat, ide beköltözöm! <#eplus2><#bee1>

alapsorozat volt, a remake már nem tartott sokáig😊
<#nevetes1>
Hunnenkoenig
Te hülye vagy öcsem. Mikor a pofadba vagjak, a bizonyitekot, hogy egy allo pero vagy, meg akkor is a masikat flemeled.

Na csö. Hol az ignor gomb?

Amse
<#wilting>
nehogymálebassz...
ki mondta, hogy nem tudok várni?1xûen csak érdeklõdtem, hogy reteksubon van e olyan ember aki szokta fordítani...

Természetesen te! Mivel te csak a magadét mondod, én pedig az igazat, ezért nincs is értelme veszekedni! <#taps> Amúgy köszi, de nem bazegolom meg. <#levele>