23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#5934 az jól bevált, akkor mért váltsak át másra? Egyébként belenéztem és egy elírást találtam benne fél perc alatt.. Ettől nem dől össze a világ, de nem sürget a tatár h még ma megnézzem, és a Victorpictor az mindig jó, nem kísérletezgetek újjal... -
#5933 Meg se nézted, de már nem tetszik, magyar mentalitás rulz. -
#5932 Én inkább megvárom a jóöreg Victorpictor barátunkat :) -
FLeK0 #5931 miert csinal minden sorozathoz 25 ember feliratot? ehhez raadasul sosem kellett 2 napnal tobbet varni.. -
#5930 Magyar felirat ehhez: Prison.Break.S02E10.HDTV.XviD-LOL
http://www.speedyshare.com/120756231.html -
#5929 na hát a végén amikor sarah eljátszotta ezt a "nem vagyok benne" dolgot tök hülyeségnek tartom. mégis mit képzelt, megmenti ő a világot egyedül amikor őt ugyanúgy üldözik és ki akarják nyírni?:D persze meggondolta magát de akkor jött a hoppá!
lincolnos rész jó volt, megvolt a para, hogy na most akkor ezek kik is? -
#5928 hát tök pontosan tippeltél :D aztirtad kb 3:30 :D és ottis volt. kicsit előtte. -
FLeK0 #5927 ? -
#5926 [03:21:52] » TV + [COMPLETE] - Prison.Break.S02E10.HDTV.XviD-LOL [ 347MB in 25F at 14.8MBps - 2m 19s] -
cucumber87 #5925 Vaszás rész volt igen csak :) Azért sztem előzőnél lightosabb :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bsllicknek igencsak szöget ütnek a fejébe :D
-
#5924 No Comment! -
#5923 Akkor összefoglalnam az eddigi(es ezutani)temakat harom napra elöre az uj resz kapcsan:
1. Mikor jön ki a felirat?
2. Honnan lehet leszedni a feliratot?
3. Melyik verzio a legjobb?
4. Mi baja az x verzionak?
5. Honnan lehet leszedni szinkronosan?
6. Adjatok mar egy linket vazze, mert hülye vagyok es bittorrenten 5k-val jön.
7. Megneztem de nem merek egy szot se szolni, nehogy leugassanak.
8. Most kezdtem el nezni az RTL-en es tök jo.
9. Melyik reszt adjak az RTL-en, mert anyamnak kell.
10. Mi az a Prison Break?
11. Bazeg ezt a szart nezitek? A 24 sokkal jobb!
Kb. ennyi... to be continued next week.
(persze most csak hangosan morfondirozok...) -
#5922 Sziasztok! Én csak a feliratot várom mert még nem tok ugy angolul,hogy megértsem Amugy nekem sincs semmi bajom a LOL-ossal! -
LegoTGR #5921 mind szinkronos, ez nem némafilm :D -
#5920 csá
honan lehet szinkronos részeket leszedni?? -
#5919 légy megnyugodva, a torrent létezett két évvel ezelőtt is, csak lehet, hogy te nem tudtál róla, bár az szinte lehetetlen ugye, mert te mindenhez jobban értesz, mint bárki más. -
#5918 Oscart az egész stábnak, mindenkinek!!!
ÁáÁáÁÁÁ-áÁÁáá!!!
Majd ha megnézitek, ti is így éreztek. :) -
#5917 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-áÁáá-ÁáÁáááÁÁÁ!!!! -
Miguel125 #5916 Thx.. ;) -
#5915 Elkezdtem nézni a 10. részt. :)) Sallala. :)
Rögtön egy észrevétel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Személy szerint egyre szimpatikusabb nekem Tbag. Igaz, hogy egy nagy rohadék, meg perverz és beteg is. :) De amit akar, azt végig is csinálja. És amikor az elején ez a köcsög Bellick veri a kezét és kínozza.. Azt a buzit kéne már jól kicsinálni. -
#5914 "The "Previously on Prison Break" Episode recap is out of sync (which probably prompted the nuke) -- but the actual episode is fine." -
#5913 A legelejen, mikor a varos felett repül a kamera kb az 1. masodpercben 1 masodpercre megcsuszik a kep. Ennyi. Szinte eszre se vehetö. -
#5912 Biztos megint van benne 1 mp hang vagy képhiba... -
Miguel125 #5911 Minden torrentoldalon nuke-nak írták... nem csak egy helyen néztem. -
#5910 A lol-nak semmi baja. -
#5909 Nem ertek hozza igazad van es nem is akarok hozza erteni, jollehet több mint 10 eve a neten logok. Most akkor te egy leet csavo vagy, mert te ertesz hozza.
En megertem, hogy valami miert terjedt el akkoriban, nem vagyok hülye akkor sem, ha öreg vagyok, csak az embereknek meg kene tanulniuk tovabblepni dolgokon. Mint peldaul a 130-as sebessegkorlatozason autopalyan.
Ami 50, 20, 10, 5 evvel ezelött ervenyes volt, az ma mar nem feltetlenül ervenyes, ezert ertelmetlen. -
Miguel125 #5908 jöhetne valami másik rilíz... nuked lol-os nem lell... :( -
Cat #5907 FTPn olyan hogy "szar cucc" nem létezik, max. az átvitel közben léphet fel hiba. Régen, amikor még telefonmodemmel töltöttem le egy ISO-t, korántsem volt mindegy, hogy 3, vagy 4 éjszaka után, hogy egy fájl hibásan jött le - elég volt 15 megát ujratölteni, nem kellett az egészet.
De ez erősen OFF, ebbe ne menjünk bele, mert nyilvánvaló hogy nem értesz hozzá. Hidd el, mindennek oka van. -
Cat #5906 a torrent két éve még nem is létezett, és ma is FTPn terjesztik az anyagot. A fájlcsere a legeslegvége a láncnak. -
#5905 Jo volt. Vege odaütös, mint mindig. -
#5904 Na elolvasgattam ezt a wikit.
Elöször is _szerintem_ tul fontosnak hiszik magukat. Mi az hogy komitee, meg standards....pff...nagy valakinek kepzelik magukat...
Masodszor ezek a standardok lehet hogy nehany evvel ezelött meg ertelmesek voltak, de manapsag mar abszolut semmi ertelmük.
Szar cuccot huztam le? Tök mindegy, hogy 100 rar kicsomagolasa utan jöttem ra, hogy szar, vagy pedig 1 avi letöltese utan.
Ha szar, akkor szar. Ha megegyszer le kell tölteni, akkor az 500K/s csatlakozasommal (es en meg a "csorok" köze tartozok, leszedem ujra egy fel ora alatt. Na bumm...
Akinek meg nincs savszelje, az ne töltögessen, hanem kerje el valakitöl CD-n. Valszeg gyorsabban meg is kapja ugy. -
#5903 nna ez ftp esetén igen, de torrent esetében már nem áll fent! -
#5902 Hat egy aviba nehezen keveredhet...
Mert a rarba nem, mi? -
FLeK0 #5901 olvasnivalo, miert rarok, miert 350mb, stb. -
FLeK0 #5900 10 evvel ezelott? az elmult hetrol sem tudnal mutatni barmit, amit ne normalisan becsomagolva adtak volna ki, mivel azonnal nukeot kapna ha nem megfelelo lenne ilyen szempontbol.
Az egy dolog, hogy talalhatsz masodkezrol kibontott 1avis torrenteket, de nem onnan indul a dolog, abba mar barmi kartekony keveredhet. -
Cat #5899 15 megás a csomagméret, nem véletlenül: a szerverek ellenőrzik a csomagolást, és ha véletlenül egy fájl rossz, csak egyet kell újratölteni. -
#5898 Akkor mar inkabb ez: 1 avi több seeder/leecher
Szabaly a fejed. Kb 10 evvel ezelött volt szabaly. Manapsag mar van szelessavu internet is am! -
FLeK0 #5897 szabály. -
#5896 Kösz, az elöbb nem talaltam.
Amugy ki a tököm az, aki 100 egyezer rar-ba tesz egy filmet? Tökre ertelmetlen manapsag. A tökenel fogva kene felakasztani. -
#5895 http://www.mininova.org/tor/477941