Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg csak az elso van.

tud valaki valamilyen hírt arról hogy lesz-e 3. szezon?
j0nNyKa
na lentvan 21es resz.. sajnos csak matek utan tudom megnezni, argh hogy fogom kibirni ??!?!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

precision
semmi értelme pb -t losthoz hasonlítani, és fordítva...vagy ha mégis nyissatok egy lost vs. pb topikot...

Bazinga!

Geeryy
intezzetek el privatba senki nem kivancsi erre.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Tévedsz. Akkor lenne értékelhetetlen ha csak a "lost-ba lennék szerelmes", a PB-be nem. Ezesetben tényleg úgy is tûnhet hogy csak átugrottam kötekedni. Talán nem jött le, de mindkettõt szeretem és nézem, és nem is fogom fikázni egyiket sem ameddig tartják a szintet. Márpedig a lost biztosan tartja, csak megszûnt az õrület körülötte és divat lett fikázni - ugyanez ugyanígy elõ fog jönni szerintem PB esetében is. Aztán ne legyen igazam.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Lasagne
Hunnenkoenig!istenem ....[#buck<#falbav>

jahh.. ha nem tetszik, akkor nyilván nem értem. oké.
--------
Michael-re visszatérve.. szerintem abszolut de nem "szentnek" van beállítva a sorozatban.. illetve az elején még azt hihettük hogy "makulátlan", de ahogy haladt elõre a történet, úgy derült ki róla, meg a reakcióiból az, hogy egyáltalán nem az.. ez szerintem a Brother's Keeper-ben érte el a csúcspontot.. mekkora szemét, lenézõ volt már Lincoln-nal.. (attól függetlenül hogy úgy hitte van rá oka hogy az legyen vele szemben) ..az oké, hogy a testvéri szeretet is vezérelte abban hogy idáig juttassa magát, de azért a lelkiismeret furdalás is elég szépen közrejátszott.. még az kellett volna, hogy azon az estén meghúzza Veronica-t is.. 😊)))
Amúgy ez a lenézõ magatartás.. vagy nem is tudom.. modorosság most is sokszor elõjön nála.. marha lekezelõ tud lenni a "csapattal" néha. Az meg pláne nem tetszik ahogy Sara körül viselkedik.

Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi

legyen már reggel !! <#wilting>

Geeryy
eleg lesz az off-ból.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

lehet a kamera tulsó oldalán van a marslakó..tudod az igazság odaát van! <#vigyor>

Hunnenkoenig
Miert, szerinted?
Az egy dolog, hogy minden reszben volt egy lezart esemeny, de maga a törtenet 10 evadon keresztül ment. vagy ez neked nem tünt fel? Akkor mit neztel?

Ja, hogy te csak annyit lattal, hogy most egy szörny, most egy ufo, most egy paranormalis rohangal a kamera elött... Na akkor az sem neked valo volt. Ez meg föleg nem, mert itt meg nem rohangal marslako a kamera elött, akit a vegen szepen el lehet kapni.

de az x-aktákban gondolom nem 10 évadon keresztül göngyölítettek fel egy ügyet ;-))

Hunnenkoenig
Haggyatok mar abba ezt a vontatott a Lost temat. Meg ez nem a lost topik. Meg rohadtul felesleges hasonlitani, mert egesz mas dinamikat tesz lehetöve es hasznal ki a ket sorozat.

A Lost az misztikus, a PB meg action. Ennyire nehez ezt felfogni?
Az X-Aktak az mennyire volt vontatott? Azt 10 evadon keresztül nyujtottak, megis mindenki el volt töle halva.

Szerintem ti mar csak nezitek ezeket a sorozatokat mert nezni divat, de nem igazan fogjatok fel.

Vege a PB-nek? Na inditsuk a LOST-ot es forditva.

Lasagne
...<#vigyor4>

érdekes..a prison break a heti 1 részével miért nem tûnik vontatottnak ?
talán mert nem olyan vontatott,mint a lost!

Lasagne
<#dumcsi>

Lasagne
különbözõek vagyunk,ez ebbõl is látszik

Nem értem a logikát az egybe nézem/heti egyet nézek dologban.. én az elsõ szezont is heti egyszer néztem, és így is az a véleményem hogy a 2. szezon tiszta baromság.
----------------
Egyébként ALIAS is csak most kezd jobb lenni (most, hogy már "úgyis minden mindegy", hiszen utolsó szezon), annak is csökkent a színvonala miután JJ úgy döntött, LOST-ozik inkább.. most azt is otthagyta.. lol..

Persze ez csak az én véleményem. Amúgy is eléggé relatív, mert ízlésrõl van most szó.. mindegy.

Prison Break.

Lasagne
imádom a prisont de nekem volt pár rész amikor nem csüngtem a képernyõn és vártam eszeveszettül,hogy mi történik..pl a Veronikás meg az elnökasszonyos szál kezd az agyamra menni...V csak szenved meg ....aahhh 1szerûen erõõõltetett..az elnöka.-val is u.ez a helyzet..a lostban is tény hogy voltak "unalmas" pillanatok,de mostanában megint kezd bepörögni..Mind2-t szeretem

Gorbesz
kiraly 😊 é öröm é bódottá

Spiral Zone fan

Amse
<#vigyor3>kösszi

ma lesz a 21. - Go
hepi borzdej Amse ^^

BUDA > miskolc.

Amse
20. ment le eddig, de ma játszák este a fox-on a 21-et...
felirat meg csütörtökön jön hozzá.

Gorbesz
Tegnap kezdtem el nezni, es tenyleg igaz, hogy ha az elso resz tettszik, akkor a tobbi is fog 😄

Neztem az elso reszt, es kozben jott le a masodik, kicsimagol megnez, kozben + jott a 3. 😊 vegteln ciklus, jobbanmondva veges, mivel eddig 19 resz jott le.

Egyebkent hanyadik resznel tart?

Spiral Zone fan

AtiRadish
Remélem nem 16-os karikával nyomják majd a sorozatot idehaza,mert majd a sok okos beteszi 10 utánra és senki nem fogja nézni mint a House-t.Pedig biztos sokaknak tetszene Mo-n is!!

j0nNyKa
ertekelheto lett volna a hszed, ha kozben nem szurkaltad volna be, hogy szerelmes vagy a lostba... igy sajnos buktad

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Geeryy
ja ez mar volt egyszer copyzva ide tehat eleg valoszinu.a visatot meg alapbol ketlem

MerlinW
De ha a BSG szinkronstábját adják neki, rájukgyújtom az épületet, és megkeresem a tûzõgépem😊

[merlinw.org]

MerlinW
"A Prison Break óriási felhajtása mellett talán nem is meglepõ, hogy olyan hírek birtokába jutottunk, miszerint az RTL Klub (megelõzve az ugyancsak pályázó közszolgálati csatornát) lecsapott a sorozat hazai sugárzási jogaira. Így remélhetõleg már õsszel mûsorra kerülhet a széria, egy méltó mûsorsávban."

http://www.moziplussz.hu/hir.php?id=2466

[merlinw.org]

Geeryy
en ugytudom h, rtl klubon osszel supernatural/prison break. de majd jon winnie es kijavit <#ravasz1>

MerlinW
Szvsz a maga mûfajában a LOST nem rossz most sem. Annyi az egész hogy az elsõ évadot sokan egyben nézték meg, új volt és érdekes. A második meg a film tempoját tekintve azért tünik vontatottak mert heti egy rész nem mutat sokat csak pár jelenetet (köszönhetõen a flashback-eknek). Ha egyben nézné az ember mint az elsõ évadot, sztem egy szava sem lenne senkinek.

[merlinw.org]

AtiRadish
Hi!!
Szerintetek melyik magyar tv-adó veszi meg a Prison Breaket??
Én a viasatra tippelek. Várom véleményeiteket!!

MerlinW
Lényeg hogy érdekfeszítõ legyen, feszült és izgalmas. BSG-nek is ez a titka és az 5 évadott megélt Alias-nak is ami 5 év után is hozza az elsõ széria minõségét (hatalmas többnyire kiszámíthatatlan fordulatok, misztikum, izgalom).

[merlinw.org]

Mayday
Nekem mindketto topon van meg mindig 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Szívembõl szóltál...!
A Prison Break még akkor is jobb lesz 100x a Lost-nál, amikor a mostani évadhoz képest mélyrebülésben lesz...!

precision
Ja és jönnek az ügyletes jövõbelátó iqbetyárok akik megmondják a frankót, hogy mi fog történni a közel- és távoljövõben 😊

Bazinga!

Lassan rá lehet készülni a majdnem biztosan bekövetkezõ helyzetre, a második évadtól ugyanarra a sorsra jut a PB mint a LOST. Ugyanúgy beleszürkül (ebben ne keressen senki negatív felhangot) a többi sorozatba mint pl. a LOST a 2. évaddal, és jöb helyette valami új sorozat amit divat lesz hypeolni. Elõkerülnek a zsenik akiket nem érdekel hogy a sorozat lényege a nyújtott történet, meg hogy ritka hogy minden rész pörögjön (más most is mûködik a dolog), meg sokkal határozottabban támadni fogják a gyenge megoldásokat (pl. a bratyó kiszabadítása az igazgató megfenyegetésével kifejezetten gagyi ötlet, de az ilyeneket most még lenyelték a fanok, jövõre már nem annyira fogják).

Akik meg azzal szórakoznak hogy a PB-t istenítik, miközben át-átjárnak beugatni a LOST topicba hogy unalmas, gagyi szutyok, azok készülhetnek mert pár hónap és visszakapják. Már persze ha nem õk szédülnek át egy új sorozatra és pont õk járnak majd ide vissza fikázni.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

"éreztem egy kis (szükséges) "lassítást" úgy a 15-16. rész környékén"

Na ez az. <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

Ez mondjuk elég relatív.. mert például állítólag sokaknak bejön a LOST 2. szezonja.. ami szerintem úgy el lett cseszve ahogy van..

Az tény, hogy a PB eddig nem okozott csalódást nekem, de ha jobban belegondolok, akkor azért én éreztem egy kis (szükséges) "lassítást" úgy a 15-16. rész környékén.. de azt nem nevezném lanyhulásnak.. csak más volt a részek felépítése.. nem volt annyira kiélezve a helyzet.

sadvagabond
lanyhulás?
na ez az a sorozat ahol még ilyet nem éreztem.komolyan mondom ilyen még nem volt h egy sorozat így megfogjon.minden rész egy nagy jó.
még a második évadtól sem félek,mert nem tudják elrontani.ill el tudnák de nem fogják,nagyon bízom a készítõkben.csak gyõzzük kivárni...

En nem ereztem sehol lanyhulast...

Szerintem sem volt még ebben a sorozatban lanyhulás. Épp az ellenkezõje igaz, részrõl-részre fokozzák a tempót.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Hunnenkoenig
Nalam a Prison Breaknek csak szuper es csucsszuper reszei vannak.
En nem ereztem sehol lanyhulast...
De hat mindenki ugy ocsarolja kedvenc sorozatat, ahogy akarja...

Volt egy kis hullámvölgy, a márciusi (újra)indulás utáni részek egy kicsit gyengusabbak voltak. Mármint Prison break viszonylatban - ez azt jelenti, hogy jók, élvezetesek voltak azok is, de nem a megszokott nagyon zsír szint. Mint mondjuk a legutóbbi rész.

Ellenben a Lost-tal, ami iszonyat gagyi lett... <#eplus2>

Hunnenkoenig
Mi az hogy feljövöben?

Ez sosem volt lent.

Ez így van. De, szvsz, a Prison break most feljövõben van. Ez a legutolsó rész nagyon ott volt. <#vigyor0>

Csak nehogy tulkavarjak. Lattunk mar jo sorozatot tonkremenni :/

Ez jó kérdés. Lesz itt még kavarás bõven. <#vigyor0>

Serpa
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
annyit mutatták az a biztosító gerendát, h már gondolkodtam minek kell majd az neki, de, h Popeon keresztül akarja kihozni a bátyját.

no és ott van Ambruzzi.
kié lesz a 3. ülés?