23172
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • GTheo
    Ien spoilerrel nem bírom ki a köv részig :O
    Kit lőhetnek le ? :O
    T-Bag nagy arc :D
    Franklinnel mivan ? rég szerepelt :O
  • Miguel125
    Off

nekem zip-el is ment...de az a lényeg, hogy most már tudod, hogy mit csinálj ha ilyennel találkozol ;)

• Flamer
    na. szerintem az s02e10 egy anagyon yó rész volt. csupa izgalom megin..
    10/9-et megér szerintem. és tutti yó lesz.
  • Dynamic
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mondjuk én sokszor nem igazán tudok kiigazodni ezeken az embereken.Az első részeknél azt hittem, hogy a későbbekben Mahone jófiú lesz, de aztán kiderült, hogy ritka nagy geci:)Aztán néhány résszel ezelőtt Kellerman.Mikor szó volt róla, hogy Saraht is el kell tenni láb alól, úgy tűnt, mintha nem tetszene neki a dolog, aztán láthattuk mi lesz a következő részben:)
  • scorpeeon
    zipként nem ment, de rarként ment, thx!
  • 2pac16
    Szerintem, nem öli meg magát, hanem most kezd észhez térni! A semmi közepén sétló ember(promo) sok lehetőség van: Sucré ( lerobbant a kocsija ) , Mahone, Elvitték a kocsiját, Michael.. nemtom csak úgy gondolom.. T-bag otthagyja a kezét és elmegy..Sarah nem fog mondani semmit Scofieldről és Mahone megöli Kellermant.. Én igy látom
  • PiszkosFred
    De ha mégis, akkor asszem abbahagyom a sorozatot... ;]
  • LegoTGR
    tuti nem
  • precision
    Kellerman... Mit csinál ez Sarahval, ha kinyirja nagyot fogok csalódni. Mahonenak nagyon suicide feelingje van a kétperces promo alapján. Remélem nem öli meg magát.
  • FLeK0
    nem.
  • 062020
    Miért?
    Nem a HDTV-s verzióból csinálnak HR-HDTV-t?
  • nesster
    Szerintetek ki az aki a semmi közepén megy? (promoba)
  • FLeK0
    sehogy
  • 062020
    off:
    A HDTV-s verzióból, hogy lehet HR-HDTV-s verziót csinálni?
  • Hunnenkoenig
    Hat volt eleg sok eleg nagy hurka a szajaban abörtönben, tagitotta a torkat...
  • skristof
    én is épp ezt akartam kérdezni...
  • FLeK0
    filmet forgat
  • Blasta
    Nad e mi a fasz van Patoshik-kal???
    Már több rész óta nem láttunk felőle semmit...
  • gameplusz
    Szerintem 10/7, tényleg gyenge volt.

Egyébként nem nyelte le a kulcsot, mert kiköpte... :)
  • Balázs 17
    na megnéztem, hát szerintem ez gyenge rész volt, tele volt oylan dolgokkal amik nem lehetnének
    pl az ügynökös, hogy csak így hirtelen feltűnt, amikor elvileg nem abban a városban volt (ha jól rémlik) akkor ez a T-Bag-es kulcsos dolog, azé azt lenyelni elsőre, még sokadszorra is necces, megnézném kicsinálja meg LOOOL
    valahogy lapos volt ez a rész
    az7 ajapán-amerikai csávó meg nagyon idegesít, hogy ő itt a főokos, mindent tud...
    meghát ez a lincolnos dolog is...
    szal szentem 10/4
    elöző rész 10/10:DD
  • Lbaxta
    hi!
    HD-hez segitség ---> http://hd.tx.hu/
    További szép napot mindenkinek!
  • skristof
    télleg kibaszott jó rész volt

T-Bag egyértelmű, h otthaggya a kezét, de a fogát nem:) bár ki tudja, ebben a sorozatban semmi sem egyértelmű.lincolnék menekülése is kecsegtet izgalmakkal. eddig úgy voltam, h mahone át fog állni scofield mellé, de mostmár magam sem tudom mit higgyek. ezért imádom ezt a sorozatot.
  • 2pac16
    2. évad legjobb része volt! Csak gondoljunk minden jelenetére.. és rájön mindenki.. >egyéni vélemény<
  • 2pac16
    Hát van benne valami, hogy T-Bag megússza... és szerintem nem akárhogy...Van egy Olyan érzésem, hogy Mahone átáll a jó oldalra.És Burrows-ék elmenekülnek a szőkével meg a fiával, de az apját megölik ( mint ahogy a trailerben is gondolhatjuk )Sara-t sajnálnám, ha neki étt érne véget a sorozat.. de bizti nem igy van! Fognak ők még iszogatni Michael-el,Geary milyen bátor lett a kloffolóval :D Bellick nem fogja hagyni, hogy messzire jusson a pénzzel...
  • Kaslerka #5951
    nah, megnéztem én is. Ha választanom kellene, hogy melyik volt a leggyengébb rész az eddigi 32-böl,akkor erre voksolnék. jó volt, de a leggyengébb szerintem.
  • icewolf
    Mindenképp dicséretes hogy időt áldoztál azért hogy esetleg mások is jól szórakozhassanak. :)

Csak álltalában nem szokás mástól elvenni a projectjét. Ezt Már Victorpictor csinálja a kezdetek óta.
    Épp ezért az Ő fordításaihoz is szoktunk hozzá.

Emlékszem, Tinman is itt kezdte. :) Azaz az Invasion topicban, csak ő asszem hallás után fordított, és nem az angol subot ferdítette le.

Kicsit off voltam. sry
  • Hunnenkoenig
    De neked van igazad. Nem rajtad nevettem :-))
  • Lynx_TWL
    jah de azért én a szőkére gondoltam...
  • Miguel125
    Jobb click, cél mentése másként majd utána a htm-et amit lementettél átnevezed valami.zip-re... innentől szerintem már menni fog ;)
  • Alien
    Hmmm ez jóóó rész volt :)

Episode 11 Prev

Episode 11 prev 2:24-es jelenet részlet, igen spoileres :)
  • robotnyk
    és milyen meglepő, hogy ott is van egy beépített ember
  • bazza
    Hali, bocs, lehet már volt, de az miért van, hogy kicsit darabosan játsza le nekem minden player a HD részeket? A gépemnek valszeg bírnia kéne, de esetleg van vmi szoftveres beállítás amivel normálisan le lehetne játszani a HD videket? Kökke.
  • scorpeeon
    Mét? Az nem rövid u lenne? Najó, ennyire ne offoljunk már...
  • scorpeeon
    PICTOR!! YEAHH!! :) Csak már megint nem bírom leszedni sehogy... Vki plz dobja fel vmi tárhelyre/email is jó
  • doncarlos
    Hali! Nesztek:
    Subtitle S02E10
  • zmeor
    jó rész volt csak kicsit lightosabb
  • Hunnenkoenig
    Lol

Ez a "kigyo raharap a sajat nyelvere" klasszikus esete...
  • scorpeeon
    az rövid u lenne, te!
  • precision
    Mahone -nak milyen idegbeteg feje lett mikor Michael bezárta :D :D T-Bag meg megint vicces lesz szvsz. Oké, szarrá van verve, meg van kínozva de két ember nem bírja lefogni, oké. Oké lenyeli azt a bazinagy kulcsot mint ha egy algopyrin lenne csak, oké. De lemerem fogadni hogy még most sem fogják elkapni. Lerágja a műtött kezét vagy nemtom, de tuti megmenekül... Nemtom minek erőltetik ennyire TBaget. Amúgy jó rész volt. Kellermanre leszek kíváncsi, hogy mikor unja meg, hogy az a Kim csávó parancsolgasson neki, meg háta mögöt intézzen dolgokt...
  • Joker Hun
    Jó ez a felirat már nézem is nem tudok tovább várnni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!