23172

A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Ien spoilerrel nem bírom ki a köv részig :O
Kit lőhetnek le ? :O
T-Bag nagy arc :D
Franklinnel mivan ? rég szerepelt :O -
Miguel125 #5974 Off
nekem zip-el is ment...de az a lényeg, hogy most már tudod, hogy mit csinálj ha ilyennel találkozol ;)
-
na. szerintem az s02e10 egy anagyon yó rész volt. csupa izgalom megin..
10/9-et megér szerintem. és tutti yó lesz. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk én sokszor nem igazán tudok kiigazodni ezeken az embereken.Az első részeknél azt hittem, hogy a későbbekben Mahone jófiú lesz, de aztán kiderült, hogy ritka nagy geci:)Aztán néhány résszel ezelőtt Kellerman.Mikor szó volt róla, hogy Saraht is el kell tenni láb alól, úgy tűnt, mintha nem tetszene neki a dolog, aztán láthattuk mi lesz a következő részben:) -
zipként nem ment, de rarként ment, thx! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem, nem öli meg magát, hanem most kezd észhez térni! A semmi közepén sétló ember(promo) sok lehetőség van: Sucré ( lerobbant a kocsija ) , Mahone, Elvitték a kocsiját, Michael.. nemtom csak úgy gondolom.. T-bag otthagyja a kezét és elmegy..Sarah nem fog mondani semmit Scofieldről és Mahone megöli Kellermant.. Én igy látom -
De ha mégis, akkor asszem abbahagyom a sorozatot... ;] -
LegoTGR #5968 tuti nem -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kellerman...
Mit csinál ez Sarahval, ha kinyirja nagyot fogok csalódni. Mahonenak nagyon suicide feelingje van a kétperces promo alapján. Remélem nem öli meg magát. -
FLeK0 #5966 nem. -
062020 #5965 Miért?
Nem a HDTV-s verzióból csinálnak HR-HDTV-t? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintetek ki az aki a semmi közepén megy? (promoba) -
FLeK0 #5963 sehogy -
062020 #5962 off:
A HDTV-s verzióból, hogy lehet HR-HDTV-s verziót csinálni? -
Hat volt eleg sok eleg nagy hurka a szajaban abörtönben, tagitotta a torkat... -
skristof #5960 én is épp ezt akartam kérdezni... -
FLeK0 #5959 filmet forgat -
Nad e mi a fasz van Patoshik-kal???
Már több rész óta nem láttunk felőle semmit... -
Szerintem 10/7, tényleg gyenge volt.
Egyébként nem nyelte le a kulcsot, mert kiköpte... :) -
Balázs 17 #5956 na megnéztem, hát szerintem ez gyenge rész volt, tele volt oylan dolgokkal amik nem lehetnének
pl az ügynökös, hogy csak így hirtelen feltűnt, amikor elvileg nem abban a városban volt (ha jól rémlik) akkor ez a T-Bag-es kulcsos dolog, azé azt lenyelni elsőre, még sokadszorra is necces, megnézném kicsinálja meg LOOOL
valahogy lapos volt ez a rész
az7 ajapán-amerikai csávó meg nagyon idegesít, hogy ő itt a főokos, mindent tud...
meghát ez a lincolnos dolog is...
szal szentem 10/4
elöző rész 10/10:DD
-
Lbaxta #5955 hi!
HD-hez segitség ---> http://hd.tx.hu/
További szép napot mindenkinek! -
skristof #5954 télleg kibaszott jó rész volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
T-Bag egyértelmű, h otthaggya a kezét, de a fogát nem:) bár ki tudja, ebben a sorozatban semmi sem egyértelmű.lincolnék menekülése is kecsegtet izgalmakkal. eddig úgy voltam, h mahone át fog állni scofield mellé, de mostmár magam sem tudom mit higgyek. ezért imádom ezt a sorozatot.
-
2. évad legjobb része volt! Csak gondoljunk minden jelenetére.. és rájön mindenki.. >egyéni vélemény< -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát van benne valami, hogy T-Bag megússza... és szerintem nem akárhogy...Van egy Olyan érzésem, hogy Mahone átáll a jó oldalra.És Burrows-ék elmenekülnek a szőkével meg a fiával, de az apját megölik ( mint ahogy a trailerben is gondolhatjuk )Sara-t sajnálnám, ha neki étt érne véget a sorozat.. de bizti nem igy van! Fognak ők még iszogatni Michael-el,Geary milyen bátor lett a kloffolóval :D Bellick nem fogja hagyni, hogy messzire jusson a pénzzel... -
Kaslerka #5951 nah, megnéztem én is. Ha választanom kellene, hogy melyik volt a leggyengébb rész az eddigi 32-böl,akkor erre voksolnék. jó volt, de a leggyengébb szerintem. -
Mindenképp dicséretes hogy időt áldoztál azért hogy esetleg mások is jól szórakozhassanak. :)
Csak álltalában nem szokás mástól elvenni a projectjét. Ezt Már Victorpictor csinálja a kezdetek óta.
Épp ezért az Ő fordításaihoz is szoktunk hozzá.
Emlékszem, Tinman is itt kezdte. :) Azaz az Invasion topicban, csak ő asszem hallás után fordított, és nem az angol subot ferdítette le.
Kicsit off voltam. sry -
De neked van igazad. Nem rajtad nevettem :-)) -
jah de azért én a szőkére gondoltam... -
Miguel125 #5947 Jobb click, cél mentése másként majd utána a htm-et amit lementettél átnevezed valami.zip-re... innentől szerintem már menni fog ;) -
Hmmm ez jóóó rész volt :)
Episode 11 Prev
Episode 11 prev 2:24-es jelenet részlet, igen spoileres :) -
és milyen meglepő, hogy ott is van egy beépített ember -
Hali, bocs, lehet már volt, de az miért van, hogy kicsit darabosan játsza le nekem minden player a HD részeket? A gépemnek valszeg bírnia kéne, de esetleg van vmi szoftveres beállítás amivel normálisan le lehetne játszani a HD videket? Kökke. -
Mét? Az nem rövid u lenne? Najó, ennyire ne offoljunk már... -
PICTOR!! YEAHH!! :) Csak már megint nem bírom leszedni sehogy... Vki plz dobja fel vmi tárhelyre/email is jó -
Hali! Nesztek:
Subtitle S02E10 -
jó rész volt csak kicsit lightosabb -
Lol
Ez a "kigyo raharap a sajat nyelvere" klasszikus esete... -
az rövid u lenne, te!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mahone -nak milyen idegbeteg feje lett mikor Michael bezárta :D :D T-Bag meg megint vicces lesz szvsz. Oké, szarrá van verve, meg van kínozva de két ember nem bírja lefogni, oké. Oké lenyeli azt a bazinagy kulcsot mint ha egy algopyrin lenne csak, oké. De lemerem fogadni hogy még most sem fogják elkapni. Lerágja a műtött kezét vagy nemtom, de tuti megmenekül... Nemtom minek erőltetik ennyire TBaget. Amúgy jó rész volt. Kellermanre leszek kíváncsi, hogy mikor unja meg, hogy az a Kim csávó parancsolgasson neki, meg háta mögöt intézzen dolgokt... -
Joker Hun #5936 Jó ez a felirat már nézem is nem tudok tovább várnni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!