23172

A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Miguel125 #6015 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen ez a zoknija szárából esik ki, és ezután kapja el és nyeli le... -
Balázs 17 #6014
azé megnézem kicsinálja meg amit T-Bag

-
nemis. a 42 az az élet értelmére, az univerzumra és mindenre a válasz. -
ahogy neked tetszik...
btw új részek hetente jönnek -
FLeK0 #6011 42 -
Sanyeee #6010 hy!
hány naponta lehet letölteni részeket?
-
a kezében lévő papírfecnit vagy mi a faszomat dobja el -
Nem a mobilját dobja el.. elöször én is azt hittem de még abban a másodpercben ahogy elhajit valamit, már telefonál is hogy nyomoztassák le a csaj kocsiját. Nézd meg mégegyszer! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon fasza volt ez a rész is :) Bár volt egy két érdekes dolog tényleg...
Pl.: Kellerman a beszélgetés után dühében eldobja a mobilját, majd a következő jelenetben megint azon beszél. Meg ez hogy hirtelen mindenki ott terem az USA másik részén...
Amúgy egy előző postra reagálva, T-Bag nem kiköpte hanem kisz**ta a kulcsot :)
De szerintem is vmi olyan lesz, hogy leszakítja a kezét és elmenekül...
Mahone meg sztem nem áll át a jó oldalra. -
FLeK0 #6006 hát nekem a "rapidshare prison break" hármasra egyből dobott az első tízbe több olyan találatot, ami biztos jó neked. -
De csak torrentet tal. vagy esetleg megtudnád mondani pontosoan hogy keressek rá? -
Balázs 17 #6004 elvileg ez jó lesz -
Szóval Valaki tudna adni 1 rapidshare-es linket a 10.részhez? (csak javitottam magam) 
-
Valaki tudna adni 1 rapidshare-es linket adni a 10. részhez?
-
Grat. :) -
#6000 -
1. nincs mindig igazad
2. nagyon nehéz volt eltalálni hogy miről szoktak itt beszélni, mivel van már 6000 hsz, könnyen megfigyelhető a "rutin"...ettől még nem vagy okos, hogy összeírtad. bárki meg tudta volna tenni...ok, az iróniát érezzük, de az sem 100% -ig jogos. -
autókölcsönző.. :| repcsi, kocsi.. :| -
PunkZoli #5997 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mahone versus kellerman lesz :) -
Igen, szerintem is túllazitották. Kellermann meg a társa hangja viszont szerintem nagyon jó! -
jaja pictor a best! Ezek a szinkronok nem lettek jók... -
Tudnam miert van mindig igazam?
-
Tweener hangja loooooooooooooool, meg ezek a szövegek, szerintem őt elbaszták mint embert, ennyire azé nem laza :D victorpictor jobban fordít mint az rtlesek :P -
Balázs 17 #5992 onnét tudta, hogyha figyeltél volna, akkor lekérte az autója tartozkodási helyét:)
azthogy olyan gyorsan azt énsem értettem... -
áááááá nika hangját eltalálták rendesen :D:D:D
amugy meg mi a 16 benne? -
jól tod:) -
11 asszm -
FLeK0 #5988 www.port.hu -
hányadik rész lesz ma rtl en ? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kellerman honnan tudta hogy hol van shara? és hogyan ért oda ilyen hamar? -
A tumi #5985 Ez a s02 e10 ez komoly volt.
Alig várom a következőt. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
netán Warez-bb?
Keress rá google-n... itt nem adom meg a linket.
-
köszi
icewolf: képzeld kerestem, de vagy rohadt lassú torrentet találtam vagy szar rapidshare-t -
Keress és találsz... -
innen -
De csak így meglépett? Akkr michael is meglógahatott volna 1xrűbben... -
valaki segítsen:)
Honnan lehet letölteni az s2e10-et, légyszi adjatok linket, lehetőleg ne rapidshare-osat és torrentet, thx:) -
Balázs 17 #5978 C-Note meglépett, ennyi, éli az életét a családjával:) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem vagy a szőke picsát vagy Linc apját lövik le. -
én nem tudom mivan veled hogy nem tucc leszedni feliratokat.. :o