23172

A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Richard90 #6055 tess -
vaasas #6054 Hali! Tud valaki adni egy olyan linket ahonnan le tudom szedni a 2. epizód 5, 8, 9. részét? De egy olyan kellene ami el is indul!! Előre is Kösz!! -
:D Jaj te.. meg is jött a kedvem egy kis Monkey Islandhoz.. :D -
Cat #6052 mielőtt öten megkérdezik hogy ki az a guybrush threepwood: egy évtizedes Lucasart számítógépjáték, a monki ájlend egyik szereplője, semmi köze a PB-hez.
http://en.wikipedia.org/wiki/Guybrush_Threepwood
Valaki egyszer azt mondta, hogy össze lehet ugyan hasonlítani az encyclopedia britannicat a wikipediaval, de nem érdemes, mert utóbbiban biztosan sokkal több bejegyzés van a star trekről meg a számítógépjátékokról. Milyen igaz. -
Oh, nosztalgikus szép idők, amikor Guybrush barátunk mellényzsebéből előkerült egy zongora, közvetlenül egy dándog után... Csak nem mennek el idáig a készítők :D -
Aztan lenyeli, hogy ne a földön kelljen huzni es ne gatolja a futasban.... -
Balázs 17 #6049 t-bagből kinézem h kitépi a radiátort és elfut vele :DDD -
*fokig -
Hat szerintem eltelt annyi idö, hogy bizonyos fogig összegyogyuljon.
Ha nem igy lenne, könyebben leszakadna, nem kellene neki ugy erölködni.
Mondjuk szerintem valami mas lesz. Az irok vannak olyan ravaszak, hogy a legkezenfekvöbb sablont nem fogjak berakni, mikor mindenki arra var. Szerintem kajakra szivatnak minket. -
azért kérdőjeleztem meg :) na de most már okosabb lettem legalább :D -
Thaiföld nem India de mind1 :DDD -
skristof #6044 keze elhalt,elvileg az idegeket nem tudta meghegeszteni az állatdoki szl télleg kicsit baki..
a csont nem forr ilyen gyorsan össze :) -
Elhalt a keze, de nem is az fájneki hanem az hogy az öltések hol vannak....biztos nem fájhat.... -
már csak azért mert amikor volt az ásásos rész ott mondta t-bag, h megy indiába(?), h szerezzen a fekete piacon egy kézfejet magának, mert kidobja a teste a régit. ergó elhal
meg az h leszakítja .. a csont nem forrt véletlen össze?
ezeket persze nem 'kötekedés' képpen írom, csak kiváncsi vagyok, h ez most mi :) -
Ooo... Miert kellene otthagynia? Ha netalantan tenyleg szetszakitja a varrasok menten - bar szerintem nem, de meglatjuk - akkor mar kiszabadul a csukloja, de a kezfej is leesik ;] Viheti tovabb, jegelve ha tudja. Kizart hogy otthagyja, ha tenyleg ez a "szakitas" tortenik. -
Én úgy emléxem, hogy tudta mozgatni a kezét... Vagy nem? Mind1.. A lényeg, hogy sztem otthagyja
-
amúgy annyi észrevételem, ill kérdésem lenne az új résszel kapcsban.. h T-Bag keze ugyebár elvan halva.. akkor miért fáj neki ha belecsapnak? Nameg mikor próbálja letépni, véletlen összeszorítja az öklét :P
v csak balfasz vagyok és benéztem ezt a behaltos dolgot? ^^ -
talán tanulj meg olvasni és használd a http://szokes.extra.hu -t. és máris okosabb leszel..
de mivel ne molvasol előbb, hanem kérdezel, ezért van az hogy leoltanak és beliknelik a google-t. ostoba..
ya és akkor a legszebb az hogy még mindig nagy arcod van :C

-
Balázs 17 #6037 tessék és nem google!!! -
nem,ott kéthavonta van,csak a netre teszi ki a fox hetente,hogy nekünk jó legyen :PPPPPP -
okokokok most mi a gong csak azon pöccentem be hogy belinkeli a googlét
azt hiszi hogy ott nem kerestem ? vagy mi azt hittemhogy tudtok olyan oldal
-
jah, magyar oldalon //bár ilyenek ugye nem léteznek, szal ne is kérj címet... :D -
ne csodálkozz ha az ilyen stílus miatt kapsz egy büntetőpontot...
és sehonnan se lehet letölteni, két lehetőséged van
1. megtanulsz perfekt angolul és kiköltözöl amerikába (vagy oda ahol lehet fogni a fox -ot) és ott nézed
2. megvárod míg magyarországon megjelenik dvd -n és elmész a bolta és megveszed
választhatsz is. -
egyzserre két topicban is égni... rekord... egyébként igen bármely torrent oldalon valszeg fenn lesz, ameddig leadták tv-ben.. -
jó lenne, ha te is normálisan kérdeznéd...
csak annyit mondok torrent, ha ez nem mond neked semmit akkor ne töltsd le. -
Balázs 17 #6030 lol látom nemunod
szerezz meghívót egy magyar torrentre és máris töltheted
szvsz -
csá
honnan a picsábol lehet letölteni szinkronos részeket lécci olyan válaszoljon aki normálisat tud nem olyat aki belinkele a googlét
:)
-
Richard90 #6028 jólvan na, nem tudtam, hogy mikor adják külföldön. -
kedd hajnal:) -
Na vajh...
Ha minden hétfőn adják külföldön, akkor mikorra? -
Richard90 #6025 a 11.rész akkor mikorra várható? :) -
FLeK0 #6024 évente 22 részt, nyáron nem, télen nem, elosztva a köztes időszakokban. -
Richard90 #6023 Amerikűbna hogy vetítik? ott is egy héten egy részt? -
Miguel125 #6022 Sorry összekevertelek valakivel aki nem volt tisztában azzal, hogy mit csinált T-bag a kucsal... :S -
Balázs 17 #6021 ezt komolyan mondod?:DD -
Richard90 #6020 www.feliratok.hu -
banplzdelhtx -
Komolyan, egy picit sem gondolod hogy talán nem itt kéne a kérdésedet feltenni? -
Sanyeee #6017 off!
pls vki tudna nekem egy linket adni ahonnan a LOST s03e06-os részéhez magyar feliratot tudok letölteni?
-
T-Bag bármire képes. A Gyalog Galoppból jutott eszembe a fekete lovag, mikor Arthur levágja mindkét kezét meg mindkét lábát, és ő még mindig harcolni akar. Na, ha TBag lett volna ilyen helyzetben nemcsak hogy harcolni akarna, hanem le is zúzta volna Arthurt.