Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Ez tényleg jó rész volt. <#vigyor0>#vigyor0> Nekem még az a pár másodperces rész tetszett, amikor (ez az epizód eleje felé volt) T-Bag és Abruzzi is a cellájában álldogált a rácsnál, találkozott a tekintetük, és "szemeztek" egy jót. Abruzzi tekintete elárulta, hogy az "új John Abruzzi" egy nagy mese. <#vigyor0>#vigyor0>
Egyébként meg nagyon sajnálom a dagit (Manche-t). Ekkora szívást. <#shakehead>#shakehead>
Careful what you look for. You just might find it.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudja esetleg valaki?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Óriási rész volt vazzeee!!Amúgy sztem is kurva nagy cliffhanger(hoppá mi,junkie-olvasó vagyok,na. hi winnie<#wave>#wave>).
Ja és a köv rész promója<#vigyor3>#vigyor3>:http://www.star-blogs.com/pb-videos/pb-preview122.zipGondolom nem kell írnom,hogy spoiler,bár nem akkora mint a régebbié,sõt ha jobban belegondolok nyugodtan meg lehet nézni semmi igazán lényeges nincs benne.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
miért ne lehetne? lostot nézted? láttad utolsó részét elsõ évadnak? az bizony kegyetlen nagy szopás volt😄 itt ugyanúgy megjátszhatják
๏̯͡๏﴿
gondoltam kivételesen megnézem angol felirattal, hogy legalább ennyit készüljek a holnapi angol érettségire, de úgy látszik mégis magyarul nézem meg. <#hehe>#hehe>
๏̯͡๏﴿
Mi annak a sorozatnak a címe amelyikben egy család egy kapun a dinók korába megy vissza egy autóval.
Régi sorozat.
ON
Nagyon jó rész volt a 21-es!!!
"Everything that happens, happens for a reason"
Abban viszont már most biztos vagyok,hogy a jövõheti "utolsó" résznek valami nagyon szemét módon lesz vége...😊
Biztos hogy ittfogunk görcsölni szeptemberig.
\"We are only slaves to our temptations\"\"
1. Szökésben levõ arcok, érdekszövetségek, árulás, stb...
2. Börtön rész, ahol Pope, Bellick és a többiek bent szerveznek, illetve tuti lesz még szerepe az ellenségeknek, lásd C-Note fehér fejkendõs haverját és ezek kinti kapcsolatait.
3. Szerelem a doki és Michael között.
4. Politika, alelnök asszony kavar minden téren.
5. Ügynökök és a Tröszt, valószínûleg egymás ellen is nyomják majd ezentúl és Kellerman már nem csak üldöz, hanem õt is üldözik.
6. Tröszt és Abruzzi kapcsolatai (ez világosan látszik a mostani részbõl, hogy van ott is valami).
7. Linc és Michael faterja is lesz tutira.
Szóval lehetõségek vannak. .)
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Lehetne fogadásokat kötni hogy kik fognak belehalni a következõ részekbe.😊 Mert abban biztos vagyok hogy nemfognak békésen megosztozni az 5millán.
Mondjuk ha a nezöknek nem tetszik a külsö dolog, meg mindig elkapathatjak öket es vissza a dutyiba es uj szökes tervezese :-))
Linc-nel mar eljatszottak egyszer ugye :-)
--------------------------------------------------------------------------------
Most Men would do anything to get out of Prison...But Michael Scofield would do anything he can to get in.
--------------------------------------------------------------------------------
Break In. Break Out. Save Your Brother's Life.
Your brother is innocent, but you are not
Sztem is arról szól majd a második évad hogy ki jut el élve a pénzhez,de nagyon remélem hogy tartják a szinvonalat a készitõk.
Bár a sorozat lelkét ugye maga a börtön-feeling adta sztem,szóval kicsit aggodom hogy mi lesz ezekután.Félek hogy nagyo elfog tolodni a dolog a politikai\alelnöknõs irányba,ami sztem kevésbé erõs oldala a storynak.
Uff
shit happens
shit happens
a bellickes résszel meg sztem nemvolt gond...egyik õr 2 lépés között hallott valami neszt...utánnajártak, semmi, csak képzelõdött 😊
amúgy azthittem csak énvagyok olyan tróger, aki ilyenkor pb-t néz 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
én spec azt nem értem, hogy miért volt annyira fontos, hogy nyitva legyen az orvosi ajtja?
ha zárva lett volna, akkor betörik az üveget, és meghallják vagy mi?
kicsit hülyén jött volna ki, hogy az üvegtörést meghallják, de amikor keretestõl kitépik az ablakot, azt persze nem...
meg az is kicsit lol volt, amikor bellick elkezdett ordítani, hirtelen mindenki megdermed, de a következõ levegõvételénél már t-bag befogja a száját...
shit happens
Ha ratalalnak, ugyis összevarrjak.
Ami erdekesebb, hogy a masodik season amolyan rat race lesz majd az 5 milkaert... T-bag nagyon hegyezte a fület es pislogtatta a csipait.
Sztem ez volt eddig a legjobb rész a sorozatban.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Teljesen kész vagyok. Nem hiszitek el, de még mindig remegek az izgalomtól!!!
Ez totál pörgés volt!
Csak a szex jobb ennél 😊))
Azt hittem lemaradtam valamiröl.
a csávó apja nem Fibonacci volt........
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár