Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ja, egy normális demokráciában max. 8 évig lehet valaki vezetõ.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Fritz Von...
Jaja, egy elnök maximum két cikluson keresztül maradhat. Szóval akármi is lesz, Bush-tól megszabadul a világ nemsokára. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Nem is nézem.

Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi

Amse
nemkell nézni...

Nem vagyok nagy 7th Heaven rajongó..

Lasagne
HoldmyPocket mi a baj az alatta levõvel?<#vigyor3>
Amúgy istenkirály rész volt <#vigyor2>dagit meg az öreget sajnáltam<#sir>

LasDen
jah, mivel Roosevelt annó 16 évig volt elnök és a vége fel már nem nagyon volt döntés képes és akkor hozták ezt a rendeletet.......bár ebbe így nem egészen vagyok biztos (már mint a személy és számban)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

petee
tudtommal már nem is lehet tovább elnök, max. 8 évig lehet csak vagyis két ciklusig. ha jól emlékszem😊<#zavart1>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

ProGabe
Ezzel most bukta el a következõ választásokat<#nevetes1>(remélem)<#vigyor1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

petee
még szerencse,hogy nálunk nincs fox tv😊

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Engem jobban kiakaszt az alatta levõ hír.. O_O

...Valszeg hamar lezavarja a beszédét, hogy azért a 24-re már hazaérjen az Oválisba. ez jó <#vigyor>

most szóljatok hozzá... - fogják páran anyázni bush-t😊
Lynx_TWL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sok lesz a Spoiler😊 akit érdekel az már úgyis megnézte a legújabb részt, szóval nem kell itt rejtegetni😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Szerintem magával vitt egy adagot..legalábbis remélem.

a dokinõ kicsit becsapva és kihasználva érezte magát Michael miatt, miután megtudta mire megy ki a játék valójában, kissé összezavarodott, sétált egy nagyot, kibõgte magát, majd visszatérve a vizsgálóba, rápillantott a morfiumos fiolára, egy pillanatra megfordul a fejében, hogy enyhítés lenne most a lelki állapotára egy löketnyi kábszer a régi szép idõk emlékére, de a gondolatot gyorsan elhessegette magától, nem akart beleesni abba a hibába, mint annak idején.

Azért mert Linc után Bellick mert Pope nem akarta nagy dobra verni, hogy sikerült valakinek megszöknie.

Serpa
lehet ^^
az is lehet, h elvitte és benyomja magának, mert rájött, h mit is tett

joebacsi
nemakart ott õ semmit elvinni, nemez volt ott a lényeg, csak hogy eszébe jutott, hogy õse volt makulátlan, így nagyobb empátiát érzett májköllel kapcsolatban, vagy valami ilyesmi lehetett a lényege annak a jelenetnek 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Már az is logikátlan volt. Éppen lehet azzal magyarázni hogy közel történt a dolog a börtönhöz és besegítettek, de már ez is necces. A külvilágban végképp semmi jogköre nem lesz az üldözésben/elfogásban. Persze nyomozhat utánuk a saját szakállára, de a többi alkalmazottat nehéz lesz bevonni. Mondjuk hasonlót láttam pl. a legutóbbi House epizódban is (TV2-õn), ott is az orvosok mászkáltak a beteg házában egy mérgezés forrása után kutatva, lehet hogy itt is szimplán figyelmen kívül hagyják a valóságot. Mindenesetre sajnálnám ha Bellick kimaradna úgyhogy felõlem csinálják.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Serpa
a doki végül elvitte azt a fióla kábszert?

A kettõ közül egyikbe se tudok belépni!
Valahol máshol?

"Everything that happens, happens for a reason"

LasDen
Mikor Linc megszökött akkor is Bellick ment után.......szvsz Bellick a rendõrség mellett egyszemélyes hadjáratként kiakarja õket nyúvasztani......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nehezen hozzák be a börtönszemélyzetet akkor ha tényleg meglépnek és nem a börtönben folytatódnak a dolgok. Elvégre nekik semmi közük a szökött rabokhoz, a rendõrség dolga elkapni õket nem egy börtönõré. Kíváncsi vagyok hogy hogyan tartják meg ebben az esetben a szereplõket úgy hogy ne legyen erõltetett.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

speciel a torrentbytes-on

bithumen.

Ezt hol láttad?

"Everything that happens, happens for a reason"

Fritz Von...
Bellick nem szarozik, tuti, hogy utánuk megy. Én inkább úgy képzelem el, hogy Pope kiadja az üldözési parancsot, hogy hozza vissza õket, de Bellick ziher, hogy személyes bosszúból le akarja majd ölni õket.

Hunnenkoenig
Tudom, azert vetettem fel a kerdesemet. :-)

Szerintem hogy ne bukjon le.. mert nem mindenki olyan "kedves" mint Michael.. Abruzzi meg T-Bag szó nélkül elvágnák a torkát.. C-Note csak megverné ha tudná..

Jah.. az arcnyalás se lett volna semmi.. szeirntem illet is volna T-Bag-hez, attól függetlenül hogy bejön-e neki Bellick vagy sem.. itt most úgy sem az lett volna a lényeg, hanem az, hogy minél jobban megalázza õt.. de asszem azt így is rendesen elintézték.. személyesen fog utánuk menni a 2. szezonban szerintem.. még ha kirúgják, akkor is.. sõt, fõleg akkor.

Mayday
Mar Bellick elkezdte mondani, amikor meglatta Tweenert, hogy "tudtatok-e, hogy ez a ficko..." vagy valami ilyesmi. Tehat be akarta kopni a sracot, es azert utotte meg, aztan kototte be a szajat vissza!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hunnenkoenig
Vajon Tweener miert vagta szajon? Hogy nehogy kiderüljön, hogy arulkodott es ezaltal meg jobban táguljon a popsija, ha a többiek ezt megtudjak, vagy bosszubol, hogy tág a popsija? Esetleg mindkettö erzes közrejatszott?

Hunnenkoenig
En a klasszikusra vartam, hogy vegignyal az arcan...
Aztan rajöttem, hogy valszeg meg T-Bagnek is van gyomra es az tul undorito lett volna azt az izzado, koszos moslekot megnyalni :-))

Zs0lt1
én reméltem, h bántani fogja, de sajna nem 😄DDD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Jah, már azt hittem le is smárolja.. de végül csak megsimogatta a fejét. 😊)))) Kedves tõle. 😊)

MA néztem a Lostot és mintha az Ana Luciaanyjaa Prison Break-beli Samanta lenne....vagy csak képzelõdöm?
döntsd el! ;-)

Amse
ésez miért jó?

hmm..kellemesnek igérkezik ;-)
Prison.Break.S01E01.DVDRiP.XViD-BLiNK
Prison.Break.S01E02.DVDRiP.XViD-BLiNK
..és így tovább 😊

Amse
melyik részben van?

Hát most se sikerült Veronica-t kiiktatni! Hogy sipítozott!<#idiota>

balvin
Hi, nem tudjátok mi annak a számnak a címe ami akkor megy amikor Michael megtalálja a csavart amivel a wct szedik le? Ilyen rappes, de lassabb.

OMG!!!!!!!!!!!! Micsoda rész volt,apám, minden percét végigizgultam. Jöhet a finálé!!

Bellick egy nagy getymó, tényleg jól megnézték maguknak, de szvsz akár jól össze is verhették, rugdoshatták volna.

A szemezések, a sötét pillantások meg mindig is jók voltak a PB-ben, még ha Phat Smoker-nek ez nem tetszik, akkor is.

Careful what you look for. You just might find it.

ja meg az is nagy rész volt, mikor az az illetõ szemezett azzal a másik fazonnal! <#idiota>

joebacsi
azis nagyrész volt, mikor tbag szemezett bellickel 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

MerlinW
Oké.. 1x21 = pázmeeek<#idiota><#vigyor3>

[merlinw.org]

Fritz Von...
Azért Avocadoval egy cellában lehet, hogy én is beköptem volna õket, hogy onnan kikerüljek. <#bee1>

Fritz Von...
Az "Új" John Abruzzi egy mester. 😄 Sokkal jobban illik Stormare-hez ez a fajta Abruzzi. 😊)))

precision
SPOILER

Azért a dokinõ nagy arc, hogy nyitvahagyta az ajtót. Ja és most végre kiderült hogy Tweener nem megbeszélés alapján köpte be a bandát, hanem azért mert egy suttyóparaszt 😊

Bazinga!