23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Serpa
    a soundtrack kiadást mikorra tervezik?
  • 2pac16
    Jaja! Én is megnéztem csak igy poénbol h mit is ajánlasz neki.. És tényleg :D:D
  • Balázs 17
    ja és még csak bese írtam hogy prison break :DD hanem csak ennyit S02E09
    lámák!
  • Balázs 17
    ez a kereső szented minek van?
  • Joseph
    Tsä!
    Valaki ad egy linket a S02E09-hez?
    thenx
  • tnm #6089
    sztem eddig még nem volt ennyire szervezett ez az anticompany, szvsz, a beépített ember is csak most került közel az öreg Burrows-hoz /eddig, ugye nem is volt a nagyfaternak érdekében, hogy valamit is csináljon. csendben bujkált, amíg ugye ki nem csalogatták a rejtekhelyéről Lincoln kivégzésével../
    remélem eléggé elfogadható magyarázat, a sorozat utalásait használtam fel:)
  • Balázs 17
    még fát gyűjt a tutajhoz, aztán mehet könnyűdrogozni:)
  • balvin
    engem patoshik jobban érdekel, hogy pl hány grammos cigit szív éppen hollandiában a kutyájával
  • Matthewpamer
    nah mi lesz tbaggal? vajon letépi a kezét hogy megtudjon szökni?:D
  • balvin
    ne jöjjél már rá ilyenekre:D
  • ProGabe #6084
    így is már millió sebből vérzik a sorozat,te meg megadod neki a kegyelemdöfést? :)
    100%-ig igazad van,bár biztos jön valaki aki majd jól megmondja hogy arra vártak hogy együtt legyenek,hiszen külön-külön kinyírni őket az olyan snassz,vagy valami hasonló érveléssel próbálkoznak,de már mind1,megölted :P
  • BlackShadow
    ma gondolkoztam vmin.. ugyebár az egész összesküvéses dolog lincoln apjára épült meg hasonlók.. nos, ha van a 'tröszt'nek beépített embere burrows papa emberei közt, akkor miért nem nyírták ki eddig? :)
  • PeeTeR
    mondjuk az uj reszek letolteset ki lehetne linkelni. mivel most olvasgattam es baromi sokan nyavajognak. ha nem is direkt link -et de a prisonbreak.hu -s forumjabol a linket ki lehetne rakni. vegulis... legalabb nincs rapidshare meg torrent meg faszomtudja link kuncsorgas
  • scorpeeon
    még ennél is? lehet ennél csúnyábbat? :)
  • Flamer
    csunya. elég pixeles :|
  • Sanyeee
    ezt nem én csinaltam....
  • Munch
    xDDD Ez qva jó volt. :DDDD
  • Kmarha
    ennél még én is ügyesebb képet csinálok Photoshopban
  • Sanyeee
    PB2
  • Rio81
    hülyeség így avatni az újoncot :) egyébként a spoilerfixen fennvan, hogy mire is kellett (volna) michaelnek a glicerin...

KHM, SPOILER

állítólag nem kis bonyodalma is fog adódni belőle...
  • KrusheR pbFAN
    jah igen félre értettem de egyből oltogatni kell na nem baj nem éredekel akkor nem izgat semmi ne ilyenekről dumáljunk hanem a prison breakről na sry hogy kiakadtam ed ilyen az idegzetem sry
  • Lynx_TWL
    adjunk a színvonalnak
  • tnm #6072
    megint hasznosan telt a topik...
  • Balázs 17
    nemtom semmi sértőt nem mondtunk, nemtom mit akadsz ki
    elég lett volna, ja bocs, rosszul értettem v vmi
    LOOOL
  • Ordel
    Huhh, de laza...
  • KrusheR pbFAN
    sry az írási hibákért de leszarom őket elhihetitek
  • KrusheR pbFAN
    nem tom még hogy m9 a fasz gan de nem kéne nagyon leugatni lehet hogy félre értettem de akkor sede azért köszi szépen a szívélyes fogadtatást
  • Kmarha
    Épp azért lett leugatva mert ennyire félreértette. Aki igazán nézi a sorozatot, azért az ennyire nem nézi félre a dolgot :P Teljes egészében megérdemelte ezeket a lájtos leugatásokat. Még egész barátságosak voltunk :P

• 2pac16
  • ProGabe #6065
    pont akartam írni Krushernek hogy nehogy nagyon magára vegye,minden újrek megkapja a magáét,tökmind1 mit ír :DD
  • 2pac16
    Hi! Ez az arc a haverom, szal nem kell leugatni egyből! Lehet valamit félreértett!
  • Balázs 17
    azthittem csak eme csodás topicban vagy új:)
    Regisztráció időpontja: 2006. 11. 08
  • mosoporr
    már azt hittem kihagytam 1 részt...

lehet hogy te ettél abbol a virágbol és a többit behalucináltad
  • Balázs 17
    "virág amiből a mahone gyógyszere készül"
    hirtelen félreértelmeztem és ezért írtam a glicerines dolgot(meglátszik nemrég keltem):DD na mind1

de akkorse értem ez az ötlet honnét jutott az eszedbe:D
  • FLeK0
    szívgyógyszer..
  • Balázs 17
    az igen! jól nyomod
    érdekes lenne ha glicerines tablettát eszegetne
  • Kmarha
    új vagy itt, de ez nem mentség. Hogyan nézed te ezt a sorozatot? :D
  • ProGabe #6057
    miva'??az a tetkó a glicerin helyén növő virágot ábrázolja nem?semmi köze mahone gyógyszeréhez,dillertől szerzi be,és azok a bogyók amiket józsibácsi is elő tud állítani otthon a konyhakertjében növő gazokból nem igazán szoktak vénykötelesek lenni :P
  • KrusheR pbFAN
    Na sziasztok emberek én még új vagyok itt de nem baj na szóval:
    Scofield -re rá van tetoválva az a virág amiből a mahone gyógyszere készül de a filmből nem derül ki hogy honnan tudta mármint azt hogy az FBI -t ráfogják állítani a szökött emberekre és pont a mahonet tehát miből jön az hogy tudja hogy mahone-nak abból a virágból készül a gyógyszere pls választ!!Nagyon érdekel:)
  • Richard90
    tess