23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#6094 a soundtrack kiadást mikorra tervezik? -
#6093 Jaja! Én is megnéztem csak igy poénbol h mit is ajánlasz neki.. És tényleg :D:D -
Balázs 17 #6092 ja és még csak bese írtam hogy prison break :DD hanem csak ennyit S02E09
lámák! -
Balázs 17 #6091 ez a kereső szented minek van? -
#6090 Tsä!
Valaki ad egy linket a S02E09-hez?
thenx -
#6089 sztem eddig még nem volt ennyire szervezett ez az anticompany, szvsz, a beépített ember is csak most került közel az öreg Burrows-hoz /eddig, ugye nem is volt a nagyfaternak érdekében, hogy valamit is csináljon. csendben bujkált, amíg ugye ki nem csalogatták a rejtekhelyéről Lincoln kivégzésével../
remélem eléggé elfogadható magyarázat, a sorozat utalásait használtam fel:) -
Balázs 17 #6088 még fát gyűjt a tutajhoz, aztán mehet könnyűdrogozni:) -
#6087 engem patoshik jobban érdekel, hogy pl hány grammos cigit szív éppen hollandiában a kutyájával -
#6086 nah mi lesz tbaggal? vajon letépi a kezét hogy megtudjon szökni?:D -
#6085 ne jöjjél már rá ilyenekre:D -
#6084 így is már millió sebből vérzik a sorozat,te meg megadod neki a kegyelemdöfést? :)
100%-ig igazad van,bár biztos jön valaki aki majd jól megmondja hogy arra vártak hogy együtt legyenek,hiszen külön-külön kinyírni őket az olyan snassz,vagy valami hasonló érveléssel próbálkoznak,de már mind1,megölted :P -
#6083 ma gondolkoztam vmin.. ugyebár az egész összesküvéses dolog lincoln apjára épült meg hasonlók.. nos, ha van a 'tröszt'nek beépített embere burrows papa emberei közt, akkor miért nem nyírták ki eddig? :) -
#6082 mondjuk az uj reszek letolteset ki lehetne linkelni. mivel most olvasgattam es baromi sokan nyavajognak. ha nem is direkt link -et de a prisonbreak.hu -s forumjabol a linket ki lehetne rakni. vegulis... legalabb nincs rapidshare meg torrent meg faszomtudja link kuncsorgas -
#6081 még ennél is? lehet ennél csúnyábbat? :) -
#6080 csunya. elég pixeles :| -
Sanyeee #6079 ezt nem én csinaltam.... -
#6078 xDDD Ez qva jó volt. :DDDD -
#6077 ennél még én is ügyesebb képet csinálok Photoshopban -
Sanyeee #6076 PB2 -
Rio81 #6075 hülyeség így avatni az újoncot :) egyébként a spoilerfixen fennvan, hogy mire is kellett (volna) michaelnek a glicerin...
KHM, SPOILER
állítólag nem kis bonyodalma is fog adódni belőle... -
KrusheR pbFAN #6074 jah igen félre értettem de egyből oltogatni kell na nem baj nem éredekel akkor nem izgat semmi ne ilyenekről dumáljunk hanem a prison breakről na sry hogy kiakadtam ed ilyen az idegzetem sry
-
#6073 adjunk a színvonalnak -
#6072 megint hasznosan telt a topik... -
Balázs 17 #6071 nemtom semmi sértőt nem mondtunk, nemtom mit akadsz ki
elég lett volna, ja bocs, rosszul értettem v vmi
LOOOL -
Ordel #6070 Huhh, de laza... -
KrusheR pbFAN #6069 sry az írási hibákért de leszarom őket elhihetitek
-
KrusheR pbFAN #6068 nem tom még hogy m9 a fasz gan de nem kéne nagyon leugatni lehet hogy félre értettem de akkor sede azért köszi szépen a szívélyes fogadtatást -
#6067 Épp azért lett leugatva mert ennyire félreértette. Aki igazán nézi a sorozatot, azért az ennyire nem nézi félre a dolgot :P Teljes egészében megérdemelte ezeket a lájtos leugatásokat. Még egész barátságosak voltunk :P
-
#6066 -
#6065 pont akartam írni Krushernek hogy nehogy nagyon magára vegye,minden újrek megkapja a magáét,tökmind1 mit ír :DD -
#6064 Hi! Ez az arc a haverom, szal nem kell leugatni egyből! Lehet valamit félreértett! -
Balázs 17 #6063 azthittem csak eme csodás topicban vagy új:)
Regisztráció időpontja: 2006. 11. 08
-
#6062 már azt hittem kihagytam 1 részt...
lehet hogy te ettél abbol a virágbol és a többit behalucináltad -
Balázs 17 #6061 "virág amiből a mahone gyógyszere készül"
hirtelen félreértelmeztem és ezért írtam a glicerines dolgot(meglátszik nemrég keltem):DD na mind1
de akkorse értem ez az ötlet honnét jutott az eszedbe:D -
FLeK0 #6060 szívgyógyszer.. -
Balázs 17 #6059 az igen! jól nyomod
érdekes lenne ha glicerines tablettát eszegetne -
#6058 új vagy itt, de ez nem mentség. Hogyan nézed te ezt a sorozatot? :D -
#6057 miva'??az a tetkó a glicerin helyén növő virágot ábrázolja nem?semmi köze mahone gyógyszeréhez,dillertől szerzi be,és azok a bogyók amiket józsibácsi is elő tud állítani otthon a konyhakertjében növő gazokból nem igazán szoktak vénykötelesek lenni :P -
KrusheR pbFAN #6056 Na sziasztok emberek én még új vagyok itt de nem baj na szóval:
Scofield -re rá van tetoválva az a virág amiből a mahone gyógyszere készül de a filmből nem derül ki hogy honnan tudta mármint azt hogy az FBI -t ráfogják állítani a szökött emberekre és pont a mahonet tehát miből jön az hogy tudja hogy mahone-nak abból a virágból készül a gyógyszere pls választ!!Nagyon érdekel:) -
Richard90 #6055 tess