23172
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Munch
    Erről most igy hirtelen ez jutott eszembe.
  • Lynx_TWL
    ez csak egy kurva sorozat:e
  • egypszichonauta
    valaki ha észleli hogy van már vhol felirat az írja már meg ide is,köszi
  • Munch
    Szerintem jelentkezz újságírónak.
  • Solid Snake GH
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

2x11 - Bolshoi Booze

Nahát, kérem szépen, a Rendezvous utáni szomorúságomat ez a rész garantáltan eltörölte! Újra PB hangulat, újra remek jelenetek és színészi játékok, újra szuper fordulatok, egyszóval isteni rész!

Michael lopása és bűntudata fantasztikus volt, első gyónása pedig kellően szomorú és megbánó. Ebből is látszik, hogy Mike nem egy atomzseni, aki mindig a pontos tervek szerint haladva tesz jót. Éppen ellenkezőleg. Az által, hogy hite szerint jót cselekedik, bajt okoz a vele törődő embereknek, önmagában pedig ezzel gonoszságérzet keletkezik. A templomos jelenetnél valahogy úgy éreztem, hogy Michael egy Gregers-jellem (Ibsen: A vadkacsa című dráma egyik szereplője, akinek "jótevési függősége" van, pedig éppen ezzel árt másoknak), tragikusabb kivitelben. Képes beismerni és megbánni a hibáit, a mexikói üzletfél kiszabadítása is ezt igazolja. Hisz az emberi jóságban és a kölcsönös segítség elméletében (ami a mai világban jelenlévő, de nagyon ritka dolog), kétségei vannak a jó-rossz cselekedet közötti különbségről, de éppen az esze miatt képes felülemelkedni a kétségein. Valahogy úgy éreztem, hogy Michael ebben a részben "tért meg" igazán és kezdett valóban jót cselekedni, mellyel nem ártott másoknak (na jó, az üzletfelet meglőtte Sucre, de akkor is elengedte, nem hagyta ott elvérezni).

A másik fontos tényező Mahone. Most már teljesen világos, hogy megzsarolták. Nem csupán Shales hullájával, hanem a családja életével is (Cameron említése is kiborította Mahone-nál a bilit, úgy ugrott neki Kimnek, mint kenguru a betonfalnak). A családja irátni szeretetéről a rész vége felől láthatunk bizonyosságot, mikor Pammel vált egy rövidke, de annál meghatóbb telefonbeszélgetést (William Fitchner játéka itt is elképesztő, a könnyed dadogásán és kínos idegessén át a diszkréten könnyező szeméig, páratlan). A Scofield-Mahone szövetség elmélet rajongói talán mégis elmondhatják végül, hogy igazuk lett, bár a pisztoly Mahone kezében elég nagy indíték.

A hezitáció megfigyelhető Kellermannál is. Igazi tetű, ahogyan Sara-t kínozza (Bellick után ismét egy kínzó, úgy néz ki, FOX-éknál a torture-módszer bejön, bár még mindig Jack Bauer a király :)), ugyakkor együttérző is, látszik rajta, hogy nem szívesen csinálja ezt. A megölési parancsot egyáltalán nem képes elviselni, rengeteget hezitál magában, míg végül végrehajtja (?).

A rész végén történő Aldo-Michael találkozás érdekes pillanat, csak Michael reakcióját figyeljétek, nem akarok elkiabálni semmit, de szerintem Aldo-t láthatta Mike súlyosan vérezni kiskorában, vagy esetleg maga Aldo volt a gyilkos, aki az áldozat (talán maga Michael apja?) halálát okozta.

A Bolshoi Booze-feladványért taps jár, amikor Mahone Ha!-zva nézett rá a fordított fényképre, már tudtam, hogy valami más van a háttérben (csak azt nem tudom, hogy Sucre hogyan jött rá a koordinátákra, neki csak egy papíron volt a felirat, nem pedig egyedi betűtípussal, ahogyan a tetovált formában -- így kicsit erőltetett volt Sucre váratlan megjelenése, de mindegy :)).

T-Bag...na arra no comment. "It's for my blood pressure..." Na persze, inkább Geary blodd pressure-jét mérheti vele, ahogyan kibuggyan a vér a nyakából (na de hogy ennyire hülye legyen valaki, mint Geary, nyílvánvaló, hogy át kell kutatni a táskát nyomkövető után, főleg ha 5 millióról van szó).

Tehát lényeg a lényeg: a véleményem szerint rettenetes Rendezvous után végre ismét visszakaptuk a megszokott PB színvonalat, izgatottan várjuk a Disconnect-et!
  • icewolf
    Victorpictor sem gép. Álltalában szerdára szokott felirat lenni.
  • gregtom6
    Nincs vmi más megoldás???
  • Lynx_TWL
    tanuljatok meg angolul
  • mike0013
    tedd fel a legújabb nvidia driver-t
  • gregtom6
    És a feliratot hogy lehet alatta lejátszani?
  • gregtom6
    És az Avi formátumú videók ''vörösségét'' mi javítja???Mert amióta nVidia a kártyám,azóta minden Avit sötéten,vörösen játszik le,és alig látni vmit.
  • egypszichonauta
    nyugi pár óra és lesz felirat szerintem...
  • bnagygab
    Nem lehet nehéz lefordítani:):)
  • icewolf

Ha ma hajnalban került ki a web-re, akkor szerinted...?

Gondolkozzatok már, mielőtt ekkora baromságot kérdeztek.
  • bnagygab
    Mivan a 11-es rész feliratával??Nincs meg valakinek?
  • gameplusz
    VobSub-ot töltsd le, istenkirály progi, és egyszerű, mint a pattintott kő... :)
  • FLeK0
    tegyél fel xvid codecet.
  • gregtom6
    Csőtök! Nekem meglett a Szökés első évada,de avi formátumban,minden rész mellett srt felirat.A gondom csak az,hogy a videót semmivel nemtom lejátszani,csak a hang megy.Mi lehet a gond???Mindenkinél lejátssza,csak nekem nem.Pedig Windows Media Player 11-el próbáltam.
  • doncarlos
    Köszi... pont a lol-os jár 69%-nál, a másik csak 3,8-nál, de semmi baj..... beszoptam, ennyi. páddlóóó.
  • FLeK0
    Mindig a proper verzióhoz csinál, ami most a XOR. A lol-t ne szedd le.
  • doncarlos
    hali! Vajon VictorPictorral fel lehet venni vhogy a kapcsolatot, márcsak hogy melyik avihoz csinálja a felíratot... lol, Xor??? Most mindkettőt szedem ,de mivan ha egy harmadikhoz csinál????? Emailt küldtem neki ugyan , de nem sok az esélyhogy válaszol, mi?
  • Flamer
    [NUKE] - TV/Prison.Break.S02E11.HDTV.XviD-LOL - reason: out.of.sync_audio.video.freezes.12m12s-12m29s
  • BlackShadow
    na megnéztem.. hát ez a rész isteni volt :D
    t-bag 4 prez :D
    szegény sarah-t sajnálom :( sucre-t meg jó volt viszont látni:)
    patoshikot visszahozhatnák már vmi poénos dologgal :D
  • jax
    Szedd torrentről. Nekem átlagba 110-120k-val jött.
  • FLeK0
    http://www.youtube.com/watch?v=tu1-cJ9JCj8
  • Munch
    Egyébként nekem egyre jobban az az érzésem, hogy a költségvetése a filmnek kezd nevetségessé válni.
    Van már 2x12 trailer?
  • Richard90
    én elkezdtem letölteni a rapidról, de rohadt lassan jön (10kb/s)
    nálatok is? mert a rapidon nekem a cuccok mindig full sebességgel jönnek
  • BlackShadow
    jáj legközelebb jegyezd meg meyik epizódot nézted meg :P
  • Fritz Von...
    2x10 megnézve. :)

Tbag lassan már-már Chuck Norris-i magasságokba ér. :) Geary király volt, ahogy odahívta a három kurvát, egyből a dőzsölés meg a henye. :) De ahogy Tbag megjelent az ajtóban, az nem volt semmi. A maszkosok-sminkesek atom munkát végeztek. :)
  • kukko24
    Valaki tölti a LoL verziót? Nálam rossz, kb az utolsó 5 percben totál el van csúszva a kép és a hang... Amúgy ez a rész is jó!
    T-bag tényleg megszabadul a kezétől
  • Sil3nt
    properhez lesz sub eloszor...angol mar van.
  • Flamer
    már 03:53-kor kintvolt :D
    van xvid-lol meg proper.xvid-xor. leszedtem mindkettőt. :D majd amejikhez lesz sub aztnézem :D
  • FLeK0
    várhatunk még properre is:(
  • Lynx_TWL
    mindjárt:o
  • icewolf
    Csak egy kevés ész kellene hozzá hogy találj, nem felháborodás meg offtopic
  • Amse
    Ha így folytatod büntit kapsz nem linket.
    Törődj bele, hogy ilyen dolgokat torrentel kell leszedni és inkább használj te is azt.
  • Joseph
    Ne nézzé má iylen balfasznak!
    Nekem nem torrent kell csak egy qurva link!
    Ha nem tudsz adni akkor inkább halgass.
  • Serpa
    volt róla szó.

asszem Amse írta, h a nagy érdeklődésre való tekintettel el fogják készíteni.
  • Kanál
    ami kamu meg nem is teljes -.-
  • Augustus Gigo
    Season 2 soundtrackre gondolsz? mert ha nem akkor van kinn már régóta Prison Break OST