23172
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • skristof
    begyvenkettedszerre is csak az tudjuk mondani: nem tudni. átúszott hollandiába.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

a 3. évad egyébként róla fog szólni, ahogy hollandiában lecsukják füvezésért, és megpróbál ő is egy tetoválás alapján megszökni
  • GTheo
    De elvileg lesz 3dik évad...Szerintem lesz vmi olyasmi fordulat mint amikor először akartak szökni...h majdnem meglett de nem...
  • scorpeeon
    És akkor folytathatnák a Lostot és Prison Breaket egy közös sorozatban :)
  • PiszkosFred
    Vagy elteved, es a Lost szigeten kot ki ;]
  • Balázs 17
    csak szeretne elrepülni, de nemfog összejönni szokás szerint. ha eljutnak mexikóba akkor is kb 20-21.rész környékén lesz szentem
  • icewolf
    Ember. Mi lenne, ha felfognád, hogy ez nem a "kérések topic". Ha valakinek van valami gondja baja, akkor ott van a google, de akár itt is lehet keresni, a topicon belül, hátha volt róla már szó, és mindjárt nem kapsz leugatást.
  • GTheo
    3dik évadra kiváncsi vok, elvileg lesz, mert úgy van megtervezve michaelnak h a köv részben elrepül, és akkr 3dik évaD? csak fél 2dik is elég lenne de akkr lesz elég sok komplikáció...
  • Kmarha
    szerintem kénytelenek lesznek csinálni.. Patoshik hollandiai nyaralásáról fog szólni.

meg az odaútról amolyan Robinson Cruso vagy Pillangó styleban :P
  • Nick01
    lesz 3. évad? :D
  • cucumber87
    E öröm E bodottá!

Végre valami jó hír

Yolvan Gabe én ilyen finomságokat nemtudok , neharagudj kérlek! Én azt nem élném túl ha kezet emelnél rám
  • scorpeeon
    Ez tuti?
  • ProGabe #6204
    előre is bocs,ilyen napom van

"...és mondá az Úr:'Vazze ez jó rész volt, minek kell az a 3 hónap szünet?'
    És az Úr lenyúla az égből, és jól megrázza a FOX nagykutyáit akik igen becsináltak és engedtek az Úr akaratának és ledarálják egybe a második évadot.
    Majd az Úr megpihent vala, mondván:'Ma is megtettem a heti egy jócselekedetemet, most már megpihenhetek a következő részig'"

• Miguel125
    JUHHHÚÚÚÚÚÚÚ!!!! Nem lesz téli szünet!!!! olvassátok!!!
  • akyyy
    helyes
  • scorpeeon
    Najólvan, kicsit sokan ugatnak h ne hordjuk már le szegényeket így meg úgy... Sztem a bannerbe tegyük ki, hogy NEM RTL KLUB, illetve még azt, hogy letöltés: torrentről. (esetleg egy linkkel vmi torrent topicba). Az már ne a mi feladatunk legyen itt, hogy minden RTL-est elküldjünk máshova és mindenkinek leírjuk, torrent, torrent, torrent!
  • scorpeeon
    erre gondoltam...
  • doncarlos
    Boccs! Ezt még #6038 erre válazoltam
  • doncarlos
    Na ezt már én sem hagyom szó nélkül. Megértem a kollegát aki nem érti honnan legyen meg neki, de azért a bánásmód az most se más, mint amit én kaptam #4939. Kapjátok be bazer. Nem mindenki olyan internetguru mint egyesek, és honnan a picsából tudjon meg dolgokat, ha nem fórumokból. Egyébként én felírtam a tv-ből az eddigi összes szinkronos változatot (mivel van asztali dvd íróm). Na remélem ezért nem jár a ti kis szánalmas büntetőpontotok. Bye!
  • ProGabe #6197
    igen,mert az a 16. rész,tehát akkor már berendelték a 2. évadot,gondolom már ki is találták nagyvonalakban,ez a kép meg a 10. részből van...

nade cuciiiiiii :D
  • cucumber87
    lehet h a képen nincs bolsoi booze de az első évadba már említve volt! meg az is mikor megbeszéli a mexikóival a dolgokat....abban a részben amelyben az "előzményeket" láthatjuk (a sírt is megássa stb)
  • akyyy
    melyik? a saját fórumba lévő? mert akkor ki lehetne tenni a bannerba a linkjét:)
  • Balázs 17
    hát?:)

a tetkó megvan, csak a szöveg nincs:)
  • Kaslerka #6193
    Hát ezaz. Azért ha 2 embertöl akarnék elvenni ennyi lóvét valószinű nem becsengetnék...
  • Balázs 17
    szerinted ő azon gondolkozott hogy bellick bent van e vagy nincs?:)
  • Kaslerka #6191
    Na ezt elk*rtam. Sorry a Spoiler-ért.
  • Kaslerka #6190
    /Spoiler

Én azt nem értem, hogy T-bag miért ment olyan lazán be Geary-hez, hiszen nem tudhatta, hogy Bellick nincs vele. Márpedig Bellick laposra verte volna T-Bag-et. :)
  • Hunnenkoenig
    Amugy meg itt mindenki le van ugatva. Ki ezert, ki azert. Ma teged ugatnak le, holnap majd te ugatsz le masokat.

Üdvözlünk az sg.hu foruman!
  • PiszkosFred
    Leugatni? Azert, mert Ofelsegenek leesne az aranygyuru az ujjarol, ha kinyitna a teveujsagot es megnezne hanyadik resz ment az erteelen? De ha nem rendelkezik meltosaga ilyen szaklappal, akkor esetleg abba halna bele, ha a tevecsatorna honlapjan nezne meg, szinten onalloan? Neadjisten a porthun? Meg Onnek all feljebb, ha massal akar elvegeztetni olyan munkat, amely hamarabb megoldhato, mintsem ezt egy kommentben megkerdezze? Kapjon mar a fejehez, kedves Uram!

Es mielott baj lenne belole, szeretnem kozolni Onnel, hogy az itteni eszmecsere a masodik szezonrol szol, kb 20-22 resszel kesobbi tortenetekrol, mint amelyet On nez, hetrol hetre. Ezert aztan csak ovatosan olvasgasson, ha itt marad ebben a topikban. Felseg.
  • KeKKSZike
    Óóóhh... Köszönöm! Olyan rendesek vagytok! Sok nagyképű kis p*cs van itt! Olvasgatom a topic-t, de csak leugatni tudjátok itt az embert!

On: Jó volt a mai rész nagyon, ami az RTL KLUB-on ment! :P Várom a folytatást nagyon! Még egy hét...
  • BlackShadow
    ja az jó 5let lett volna ^^

#6185:
    hja, meg ugyebár az egész első évadban azért szedte össze abruzzit, h ő kell a repcsihez.. ha lett volna ez az alternatíva most megmaradt volna a 2 lábujja :)
  • Hunnenkoenig
    Hat remelem te is tudod a magyarazatot erre.
    De persze mint erdekesseg elmegy.
  • Dynamic
    Én sem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, csak mint érdekesség.
  • Dynamic
    Nem:)A tetkóra gondoltam...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az első évadban amikor Májkül tárcsáz a telefonon, jól látható, hogy a karján a kártya tetkók felett semmi nincs, a második évadban meg csiribi-csiribá ott a bolshoi booze felirat a kártyalapok felett:)
  • egypszichonauta
    az első évadból a 10.részt nézd.
    a különbség szerintem:nincs ott a felirat az első évadban(meg szerintem káró és treff jelek is fel vannak cserélve)de ilyen dolgokba nem érdemes bele menni...
    a rész ismét király volt ez a lényeg!!!
  • Kanál
    tutajt épít :D
  • NeoMaN
    HOL VAN PATHOSIK?
  • scorpeeon
    Szeresd is, mert szerintem sokan visszafogták magukat, hogy ne küldjenek el a jó édes...másik topicba :) ami az rtl-es
  • KeKKSZike
    Itt mindenki olyan kedves, ezt szeretem! :D
  • scorpeeon
    Az elsőnél Sarah száll ki a kocsiból. A másodiknál épp a bolshoi booze-t nézi Mahone...
  • precision
    belinkelnéd? mert nekem nincs már fent a 10. rész :)