23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#6254 Prison.Break.S02E02.HDTV.XviD-LOL ? -
#6253 Valakinek megvan a 2. évad 2. epizódjának a magyar felirata? feliratok.hu-ról nem tudom leszedni :S -
#6252 mindenkinek tudom ajánlani, minden ilyesmihez
érdemes a T-bag-re rékeresve a 4. találatot is nézni :) -
#6251 mit hol nézünk?
hogy mit jelent a clevland steamer?mert akkor bizony google,méghozzá az első!!!!!! találat -
Balázs 17 #6250 de ti hol nézitek eztet e?:D
gúúgle nem a barátom a köcsög:D
vki linket, me má kíváncsi vagyok -
#6249 Miket meg nem tanul az ember egy ilyen sorozatbol...
Ezt ki is kell probalnom ma este. Megyek, keresek valami plaza cicat... -
#6248 Pam nem a Pussycat dolls-ból a főénekes? :D:D -
#6247 sztem az "saran wrap", vagyis folpack.
csomagolnak ezzel.
de az üvegasztalra nem találok sehol utalást, azon csinálják? -
#6246 hát jól beletrafáltál
már csak azt nem tudom pontosan mi az a a "serran wrap" :S -
#6245 Gery meg is bünhődött ^^ -
#6244 nabazz ez beteg :D -
#6243 na jó. .most meg otthon vagyok, anyám mögöttem, most ezért nem fogom megnézni mi ez. MAjd vasárnap este :P de ha valami kakiszex lesz.. -
#6242 nabazz
bár a "T-Bag" után gondoltam hogy valami hasonló,de ez.... -
#6241 jaaaaa,basszus figurára,mint csávóra,emberre gondoltam -
#6240 "clevland steamer" -re keress rá is megtod. -
#6239 a szőke 750ért megcsinálja -
#6238 geary + kurvák -
#6237 mi?milyen "clevlandi figura"???? -
#6236 na látod, ezen én is sokat gondolkodtam. De a lányok reakcióját láttva, nem mertem még a neten rákeresni :D -
#6235 az a "clevlandi figura", h nézz ki? -
Richard90 #6234 innen :) saját up -
#6233 Milyen film?? -
gabesz91 #6232 helo valaki tudja hogy melyik honlapon lehet letölteni a film főcímzenéjét?
-
Csaba007 #6231 Csá mindenkinek!
Csak most sikerült megnéznem a 11. részt és szerintem az eggyik legjobb rész!
Nagyon király,hogy nem lesz szünet, de akkor hamar vége lesz a 2. évadnak is! A harmadikra kiváncsi vagyok nemtudok témát találni bárhogy töröm a fejem. De biztosan kitalálnak valami jó sztorit hajrá nekik! -
#6230 Ezen nem fogunk osszeveszni ;] En is szeretnem mar, hogy vege legyen. Szeretem a sorozatot, azonnal nezem ahogy kijon, de mar idegesit, hogy egy hetet kell varnom mindig a reszek vegen levo csattano miatt. Foleg hogy az utobbi idoben Sara eletevel "szorakoznak" a keszitok ;] Valamelyik nap pl volt egy nyugodt napom, nem volt Lost, es mivel az ottani csattano engem nem erintett meg nagyon, nem is banom hogy van egy nap a heten, amikor lehet "pihenni"... -
#6229 Szeintem semmivel nem kockázatosabb behozni a 2. évad után egy új sorozatot ami lehet megveri a PB-t nézettségben és akkor nem kell ezt nyújtani. -
#6228 Abban biztosak lehettek hogy nem az lesz a vége, hogy panamában süttetik a hasukat. Nem nem.. szépen pár évadon keresztül leleplezik ezt az összeesküvést vagy mi a fenét, és nagyrészük (már aki túléli) amnesztiát kap -
FLeK0 #6227 hát de nem jók. -
#6226 Nem mehetnek panamaba, mert azzal beismernek, hogy "bünösök".
A jonak mindig gyöznie kell. Es ez igy van rendjen. -
#6225 Hát ha a s1e13 után berendelték 22re, majd egy második seasont is elindítottak, akkor csak többen nézik, mint tették ezt az Invasionnal, amely a s1 végén kapott egy kaszát. Nem mondtam sosem, hogy topnézettségű, de mégiscsak nézik annyira, hogy egyelőre műsoron marad, az Invasionhoz képest. Én a két sorozat párhuzamáról beszélek, nem az usa össznézettségéről. -
#6224 oks meglessük. thx -
#6223 héti szinten 40dik hely körül van, még napi szinten sem a legnézettebb az usában. -
FLeK0 #6222 sorozatjunkie.freeblog.hu - nézettség -
#6221 és honnan tudod ezt? vagy csak flame? -
#6220 azért olyan sokan nem nézik...se itthon se amerikába. -
#6219 Csakhogy az Invasion pont azert szakadt felbe, mert alig neztek... A PB meg pont azert fog menni meg egy ideig, mert sokan nezik. Ahogy elkezdenek elmenni a sorozattol a nezok, azonnal elokerul egy veszforgatokonyv, es gyors lezarjak a tortenetet. De addig csurik-csavarjak... -
#6218 jaja alap ez van az összes buzi sorozattal, sosincsen vége..pedig olyan jó lenne ha most ezt abbahagynák 22. résznél - elmennek panamába és kész is, boldogan élnek míg meg nem halnak.... de nem ehelyett addig csinálják amig meg nem unja mindenki és félbeszakad mint a rejtélyek városa. pedig ez igazán megérdemelne egy jó kis befejezést, és akkor el is lehetne könyvelni hogy jó sorozat volt -
#6217 "hollandiában lecsukják füvezésért"
ezt gondolt át újra....
-
skristof #6216 lesz 3. évad
megint 12részig, aztán ha jó a nézettség akkor tovább írják 22ig. ahogy 'szokás' -
skristof #6215 begyvenkettedszerre is csak az tudjuk mondani: nem tudni. átúszott hollandiába.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a 3. évad egyébként róla fog szólni, ahogy hollandiában lecsukják füvezésért, és megpróbál ő is egy tetoválás alapján megszökni