Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pb-t honnan lehet leszedni még?
elsõ szezon, 22ig megvan... tovább viszont sehol nem találok😞

Lynx_TWL
24 nem rossz bizony, 5.szezon végén vagyok, várom a hétfõi befejezõ részeket.
pb-t viszont sokkal izgalmasabbnak találtam mint 24et.

๏̯͡๏﴿

quack
bizony, Sutherland nagyon jól keni
on

nah hát kiváncsi leszek ebbõl hogy másznak ki...remélem T-Bag életben marad, az õ bosszújára lennék kíváncsi nagyon...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

nagyon jól teszed. nekem az a kedvenc sorozatom a PB mellett.

MerlinW
Én is most fogok neki esni 24-nek. Alias-t imádom, annak is lassan vége, oszt azt mondják hasonló a 24 is, csak kevesebb jó nõvel😊

[merlinw.org]

Hát igen nehéz lesz kibírni augusztusig dehát azért sztem bõven lesz mit csinálni a nyáron(haverok,buli,bebaszás..khhm..izé szóval strandot akartam írni)hameg sorozatfüggésem lesz asszem elkezdem az elejérõl a 24-et mer az kimaradt....tényleg nektek mi a véleményetek róla(a 24-rõl)mert sokan azt mondják hogy jó...
Köszi. Akkor ezek szerint vak vagyok, pedig rendszeresen benézek a topikba.😊

Tuti az elsõben (is?), mert én még csak azt láttam, és benne volt.

nem az elsõben hanem a másodikban

Sarah Wayne Callies .... Dr. Sara Tancredi

Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi

köszi, akkor azért nem emlékeztem ;-)

ProGabe
Hát ha visszavinnék õket a börtönbe akkor nem csak nekik nem lenne esélyük hanem a sorozatnak sem sztem.Akkor tulajdonképpen 2x akarnák u.a. eladni + már kiderült ugyebár hogy a 2. szezon arról fog szólni hogyan menekülnek.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mukika
emlékeim szerint az elsõben.

a 24. hányadik évadjában szerepel ?

Lasagne
ááá ez a befejezés...<#ijedt>lehet visszafordul a gép és letarolja a rendõröket...De nagyon remélem,hogy nem mennek vissza a börtönbe mert akkor már semmi esélyük nem lesz<#shakehead>Sarah-Michael szál sztem meg tök nem gáz,remélem nem hal meg a dokinõ...ajjj messze van még aug

j0nNyKa
en emg tudok irni !! 😄

egyebkent en is sorozatfan vagyok, de lenyegeben a nyar a pihenesrol, strandrol, hasonlokrol szol, azok csak kitoltik minden kocka idejet (azt a kemeny heti 40 percet, amit eddig a pb kitoltott), utana meg johet ujra a fugges

ja es picit off talan, de a 24-ben a bellicket jatszo karakter merfoldekkel faszabb karaktert alakit (bar nem tul sokaig, de ez mar tenyleg nagyon off)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

én emg rühellem a focit

Zs0lt1
hááát nem vagyok egy nagy scifi rajongó :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

seriesfanatic
Majdcsak kibírjuk valahogy: foci VB, meg the 4400 3. évad júniusba, júliustól meg Stargate Atlantis; én nem fogok addig unatkozni😊

Zs0lt1
de kurva messze van az még 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Mayday
Nehany hozzaszolassal van lejjebb 😊
Augusztus 28!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Lehet tudni melyik hónapban kezdik el vetíteni a második évadot?

Hunnenkoenig
Amerikaban a mobil kicsit maskepp müködik, mint europaban.

A mobil es a halozati szamok közt nincs semmi különbseg es vannak mobilok amik ugy müködnek, hogy ha az otthoni allomas közeleben vagy, automatikusan atkapcsol. Tehat ugyanaz a szamod ket keszülekre.

feltartja a rendõröket, közben elszámol a végtelenségig kétszer ;-)

a végén úgyis Chuck Norris fog nyerni...

punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...

Valaki a elsõ évad eddig kijött 6 dvdrip részéhez igazíthatná a feliratokat!
Mayday
A felesegem is pont ezen agyalt egyebkent ma, hogy vajon alapbol felszalltak a gepre, csak a nagy nezettseg miatt a veget ujraforgattak, vagymivan? 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ProGabe
"ezt meg kéne már tanulni, érteni" -értem én vazze,ne nézzél egybõl idiótának,csak nem tudtam hogy van ez ilyenkor,azért mertem megkérdezni,szal köszi a választ

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mukika
dehogyis... nem forgatták le kétszer a végét. ha nem kértek volna második évadot, akkor ennyi, itt abbamarad a sorozat. ez nem film, hanem sorozat, ezt meg kéne már tanulni, érteni. amíg van nézettség marad, több évadon keresztül, amint nincs, lelövik és kész. idén is több sorozatot befejeztek az elsõ évaddal, és úgy lett vége jópárnak, hogy lehessen 2. évad is. de nem lesz... szerencsére a PB nem tartozik ezek közé. 😊

ProGabe
Most néztem meg a 22-et és szakadjanak meg,nem gondoltam volna hogy ilyen durva vége lesz.És azt mondja meg valaki hogy mi van akkor ha nem kér a Fox 2. évadot?Felszállnak a gépre,kiírják hogy di end és kész?És így most tulajdonképpen 2x forgatták le végét?<#nemtudom>

Végülis Westmoreland pénzébõl simán át tudja magát operáltatni nõvé.. :p

Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi

Amse
Én arra gondoltam mint Merlinw. Azaz, hogy a belövés miatt elkerüli a börtönt.
Szerintem vagy meghal ( de nem hiszem ) vagy nem csukják le.

Szerintetek mennyi esély van arra, hogy ha Sara életben marad, de lecsukják, Michael kiszabadítja egy nõi börtönbõl? Mondjuk a második sorozat második felében, vagy a harmadikban... ;-)
fifi
és feltûnik Elvis Presley is...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Lynx_TWL
ahogy futnak a felszálló pálya melletti mezõn, hirtelen beszakad alattuk aföld, és egy õsi város romjaiban találják magukat, ahol zombik vadásznak majd rájuk...

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Mayday
Akkor legalabb nem fogjak el talan oket rogton az elso 2 percben 😄

Eléggé beszédes a következõ rész címe!
Aug 28: Hunting<#violent><#gun><#bdead>
Mayday
Mert akkor, amig talalnak fejszet, vagy valamit, addig cipelhette volna M. a hullat.
(Persze ha talalnak fejszet)

brucelee
Azt nem értem hogy az ügyvédcsaj hogyhogy az ügyvéd otthoni telszámát hívta, amikor volt mobilja is.

A másik meg hogy a kocsiban miért nem lõtte le Abruzzi T-áskát <#nyes><#nyes>, mert utána is levághatta volna a kezét, vagy kibelezhette volna ahogy mondta is neki. Na mindegy ez így sokkal látványosabb volt.

Törölt felhasználó
Kész... 😄DDD
Maak
Mondjuk az ügyvédgyereket elég simán kitették a sorozatból...apucija meg kb 10 mp-es szerepet kapott...mekkora lét akaszthatott érte<#eplus2>

Abruzzi mekkora állat volt már <#eplus2>

Szerencsétlen Bellick meg kicsit fújtatott...kicsit beteg feje volt<#taps>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Lynx_TWL
tweenert most nem avocado, hanem lovak fogják baszni😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

MerlinW
Doki:
Hát.. hullasápadt volt, és folyt a szájából a cuccz. Kérdés mikor lõtte be magát. Ha túladagolás, akkor 2-3 óráig még be lehet gyógyszerezni. Egyébként mindenki tudja hogy lelki bánatában tette amit tett, de bele lehet magyarázni sokmindent is. Én speciel ha életben akarnám tartani, azt mondanám, hogy azért lõtte be magát hogy azt mondhassa 1. nem õ hagyta nyitva az ajtót, 2. õ volt, de nem beszámítható. Ez esetben nem biztos hogy sittre kerül, hanem némi apai közremûködéssel elvonoval és kirugással megúszhatja.

Tweener:
Csóri gyerek valóban nem érdemelte meg eztt a börtönt azért amit tett, viszont amit ben tett az lámaság volt, nem túlélés. Az életben rég kicsinálták volna ezért. Igaz kérdés melyik a rosszabb a ki vagy a felcsinálás😊 Mindenesetre a lovaskocsival okosan nyomta.

TBag: megúszhatja ha talál egy házat vagy valamit ahol leápolhatja magát, ill ha elkapják😊

Többiek:
Érdekes lesz, és erõsen gyalogkakukk, ha abból a helyzetbõl elõnyt tudnak kovácsolni😊

[merlinw.org]

NeoMaN
LOÁL

biztosan meghalt

Bandee1987
De basszus, most várnom kell augusztus végéig?<#rinya>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

precision
fel se tünt hogy õ az 😊

Bazinga!

j0nNyKa
nem tudni, de ha egy sikersorozatot nezunk... nem halt.. :]

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Bandee1987
Megnéztem a 22.részt, aztakurvaélet 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na, azért csak nem futják körbe egész Amerikát a scrácok 😊 T-Baget rendesen elintézték 😊. A dokinõ akkor most meghalt vagy még nem?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!