Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miilann
mihogymiért?
nekem teccet,es sztem jobb is h így neztem egy hét alatt ráadásul egy héttel az s2 elõtt :]

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

miilann
tweener mijen kis csicska ezen a fenti képen 😄AS:_FADG_S

meg hát magyarok vagyunk, nem?😊
éppenséggel ez mgé értelemsebb is, mint az eredeti. a szökést rá lehet húzni a 2. évadra - akkor is szöknek az fbi elõl, viszont csóró amerikaiaknak ott marad végig a "prison" szócska, aminek ugye a 2. évadtól kezdve semmi értelme.

brandnek megmarad, oké, de ha elérünk az 5. évadig, akkor már a kutya sem fog emlékezni😊
Miert elbaszott? Magyarazd meg

Sylvester
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav> MiÉRT NEM LEHETETT VOLNA úgy a címét megadni mint a LOST nak ??? :@ <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav> Elb@xott cím lett egy kicsit! NEM?

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

ProGabe
ja és mellesleg ez nem direkt így volt idõzítve,hanem akkor kerültem be 'A' torrentoldalra ahol is winnie minden sorozatnál betette a faszájos kis reklámját a PB-rõl és amiatt szedtem le,meg persze egy-két komment elolvasása még rásegített pl:"nem bírom ki még xy nap",meg hasonlók,gondoltam ezt nézni kell 😄
szal köszi winnie,örök hála!!!!4

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
én mondhatni ebbõl a szempontból félig szerencsés voltam,amikor leszedtem az elsõ felét és befejeztem a nézését pont letelt a 3 hónapos szünet(ami nem 2,eddig úgy tudtam de mostanában mindneki 3-t ír),aztán persze én is várhattam 7 napokat,és mennyivel szarabb volt!!!Az elején két,hármasával néztem a részeket,kánaán volt vazze 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Geeryy
jó azoknak akik igy nezik meg "egybe" nincs a 6nap (vagy 3honap) kemeny izgulas

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

ProGabe
mert szóhoz sem jut 😊

Serpa
ez nem volt túl megnyerõ 😊

miilann
na elsõ évad megvot

Törölt felhasználó
Ez a promo nagyon ott van!!!
tnm
lol, érdekes, hogy a börtön után egybõl a tesco-t írtad...😄
tv-ben sztem az utsóelõtti héten fognak felpörögni, de csak szvsz

vidék is tele van plakátokkal, bevásárlóközpontok, börtönök, teszkók - nyilván nem annyi mint pesten.
ProGabe
nem igazán értem az rtl-t,az rendben van hogy a pestieket már az õrületbe kergetik annyi plakát van,de mi van a többi emberrel??esetleg ha tv-ben is ennyire nyomatnák nem csak pár tízezer(jobb esetben pár százerer) bp-i fogja nézni
abba is bele kell gondolni hogy ez sem egy 'beszállok a köv résztõl' vagy 'jaj,kihagytam egy részt,nem baj' típusú sorozat

Alien
Ma mentem villamossal, és szinte az egész tele volt rakva PB reklámmal, az ajtók voltak a rácsok 😊 Tök jól nézett ki, fõleg az ablaknál 😊)

ghost2
Michael magyar hangja nagyon rossz!lincoln-é is ,de jobb mint michael-nek

Alien
Nekem már jó ideje megvolt, csak a 24 mellett nem tudtam nézni 😊 De végeztem már az öt évaddal, azóta Prison Break 😊

Hunnenkoenig
*Brad Pittnek

Hunnenkoenig
Ez a promo szerintem annyira nem volt rosz. Lehetett volna jobb is, de nem volt annyira gaz. Mondjuk valszeg csak azert, mert Michael szinkronhangja kimaradt belöle.

Uristen, hogy lehet valakinek ilyen anyamasszony katonaja? Es ki az a marha aki ezt a hangot adja neki?

De jo, hogy nem Mo-n elek es nem kell ott TV-t neznem...

Lincoln hangja meg valamennyire elmegy. Bar Brad Pittnek abszolut nem illik, mint ahogy azt a mintabol ki lehet venni.

jAsOn VoOrHeEs
A magyar szinkronhang-adatbázis -ban csak ezeket a hangmintákat találtam, a többieknek nem volt 😞

Michael - Hevér Gábor ( hangminta )

Lincoln - Selmeczi Roland ( hangminta )

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

hm, nem tûnik rossznak, kiderül hogy teljesítenek. Ha hozzák a hangulatot, akkor no problem.

Serpa
Selmeczit és Csík Csabát hallottam már, a többi ismeretlen számomra.

a szökés szinkronhangjai?

reméljük hihetõ az infó
Serpa
most ez mé kellett??

rosszat fogok álmodni.
😊

csak az eredeti foxos anyagból tudnak dolgozni, sajnos.
tnm
hát igen, tv2 tudja, hogy kell jó promót csinálni... megvesszük a másét, és átnyomjuk a feliratot magyarra
ezt kéne a PB-vel is: megvenni a Channel Five-os promót...
de szép is lenne 😄

ProGabe
amúgy meg nehogy azt hidd hogy ezeket a retek klub csinálta
Ezek ismerõsek valahonnan nem?

ProGabe
áááá nem,dehogy is <#idiota>

Serpa
kérdezni is akartam.

a kinti plakátokon is görény fejek voltak?

drobee
Nyugi következõ promóba benyomják az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ujjlevágást.

Akkor talán néhány B akción nõtt ifjú figyelmét felkelti.

ez a doki néni arc pedig akkor volt amikor zavargás volt.... de ilyen promoval, áhh nevetséges az egész, szinkronokat nyomjanak már, mert az érdekel😊
quack
dini, te már rég

szerintem meg nem baj hogy a DH ellen fog menni, nem volt olyan nagy nezettsege annak, masreszt pont tok mas a celkozonseg, aztan itt mo-n ugyis csak egy tv van sok haztartasban csaknem az asszony fog má dönteni <#wilting>

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Mayday
Szerintem a puding probaja az eves;

Mi a felesegemmel a DH-bol (ez a szuletett felesegek lenne, ugye?) az elso dupla reszt is alig birtuk megnezni, nem tetszett, PB-bol meg utott, jo volt, megszerettuk, aztan neztuk vegig. De egyszer sem a promo dontott 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

InfectedMann
húú bazz... ez a ultra szar 😄
retek klub szint...
5. résznél tartok és nagyon tetszik a story...
retek klubon majd belenézek az elsõ részbe milyen fos lett a szinkron 😄 😄 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Azért azt ne felejtsd el, hogy a DH-ból már lement egy szezon nálunk, eleve tudják, hogy kb. mire számíthatnak. Így a Szökésnél kicsit nehezebb a dolguk, hogy felhívják a figyelmet. Ebben nem reklámozhatnak dögös csajszikkal. Mi meg, akik már láttuk a PB-t mindenen fennakadunk. Próbáljátok olyan szemmel nézni a promót, mintha ebbõl kellene ráéreznetek, hogy milyen lesz a film. De azt elismerem, hogy jó a DH promoja. Talán a köv. 2 hétben a rtl is bedurvul. Tényleg, ha nem lesz elég nagy a nézettség, lehet, hogy nem veszik meg a 2. évadot? Bár ez hülye kérdés volt, a legjobb sorozat, amit eddig láttam, mért ne néznék?
ProGabe
fõleg hogy a tv2 a feleségeket ezzel a promoval tolja,ami kb brutál jó

Geeryy
en most kijelentem,hogy ilyen promokkal _szerintem_ nem lesz a DH ellenfele.
anyukam nem szeret csuklani, õt ne emlegessetek

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

drobee
Na mi van a Szökés "ö"-jébõl már folyik valami fekete genny is?

Törölt felhasználó
Miskolcon is van egy óriásplakát.
Ha arra járok fotózom.
Hooligan666
Hát ezt én is csak egy erõs közepesnek értékelem...

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

ProGabe
errõl egy irigy hónaljmirigy szám jut eszembe:
"Mi ez a szar...
szar....
szar"

passz, de az amerikai cuccokból dolgoznak.

mondjuk az ápolónõ fut tancredi után - ez mikor volt?
Geeryy
<#nevetes2>
(nemtudnam magam szepen kifejezni)

tnm
sikerült alulmúlni az elõzõt, garutala<#taps><#taps><#taps>

mukika
ez brutál... ennél hülyébb fejet nem tudtak volna betenni. 😄DDDDDDd

Serpa
a dokinéni mikor vágott ilyen fejet?
én nem emléxem.

LasDen
húúúúúúú........micsoda fejet vág az elején te.......durva....... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hooligan666
No... elkaptam a 2. magyar promót.

Prison Break - A Szökés, RTL 2. promo

Endzsoj 😊

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)