Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem teccet,es sztem jobb is h így neztem egy hét alatt ráadásul egy héttel az s2 elõtt :]
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
brandnek megmarad, oké, de ha elérünk az 5. évadig, akkor már a kutya sem fog emlékezni😊
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
szal köszi winnie,örök hála!!!!4
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
tv-ben sztem az utsóelõtti héten fognak felpörögni, de csak szvsz
abba is bele kell gondolni hogy ez sem egy 'beszállok a köv résztõl' vagy 'jaj,kihagytam egy részt,nem baj' típusú sorozat
Uristen, hogy lehet valakinek ilyen anyamasszony katonaja? Es ki az a marha aki ezt a hangot adja neki?
De jo, hogy nem Mo-n elek es nem kell ott TV-t neznem...
Lincoln hangja meg valamennyire elmegy. Bar Brad Pittnek abszolut nem illik, mint ahogy azt a mintabol ki lehet venni.
Michael - Hevér Gábor ( hangminta )
Lincoln - Selmeczi Roland ( hangminta )
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
ezt kéne a PB-vel is: megvenni a Channel Five-os promót...
de szép is lenne 😄
Ezek ismerõsek valahonnan nem?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor talán néhány B akción nõtt ifjú figyelmét felkelti.
szerintem meg nem baj hogy a DH ellen fog menni, nem volt olyan nagy nezettsege annak, masreszt pont tok mas a celkozonseg, aztan itt mo-n ugyis csak egy tv van sok haztartasban csaknem az asszony fog má dönteni <#wilting>#wilting>
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Mi a felesegemmel a DH-bol (ez a szuletett felesegek lenne, ugye?) az elso dupla reszt is alig birtuk megnezni, nem tetszett, PB-bol meg utott, jo volt, megszerettuk, aztan neztuk vegig. De egyszer sem a promo dontott 😊))
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
retek klub szint...
5. résznél tartok és nagyon tetszik a story...
retek klubon majd belenézek az elsõ részbe milyen fos lett a szinkron 😄 😄 😄
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
anyukam nem szeret csuklani, õt ne emlegessetek
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Ha arra járok fotózom.
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
"Mi ez a szar...
szar....
szar
mondjuk az ápolónõ fut tancredi után - ez mikor volt?
(nemtudnam magam szepen kifejezni)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)