23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • zmeor
    barátok köztöt nem írja senki vajon miért?
  • Kmarha
    Beadom én is a derekam. A tizes toplistám:

1. Friends - Jóbarátok
    2. 24
    3. Cowboy Bebop (Anime)
    4. Sopranos - Maffiózók
    5. Elfen Lied (Anime)
    6. Prison Break
    7. Battlestar Galactica
    8. Wolf's Rain (Anime)
    9. Desperate Housewives - Születet Feleségek
    10. South Park

(és szinte biztos van valami amit kihagytam)
  • ProGabe #6932
    eddig 13 ment le,tudtommal 22 részes lesz ez is
  • winnie
    nyilván 22-ből, mint az országos tévéken leadott sorozatok 98%-a.
  • nagyzsolti20
    sziasztok
    megtudja nekem valaki mondani hogy hány részböl áll a második évad?
    elöre is köszi
  • Matthewpamer
    :SD:D:D:D:D::F:FA:S
  • Matthewpamer
    lost? lol :D
  • Reyes
    Érdekes, hogy senkinem beszélt a Maffiózókról/Sopranos-ról...

Szvsz az is egy nagyon jó sorozat, igaz már nem mai darab, de a 6. évad tavaly ment le az HBO-n, és lesz még egy befejező 7.-ik.
  • NeoMaN
    1. 24.
    2. Prison
    3. Lost

Báar az első és a második hely között hatalmas űr tátong. Jack űberelhetetlen és nálam még csak a közelébe sem ér semmi.
    Egyenlőre.
  • NeoMaN
    Elit Alakulatot mindenképp!

Kb. Ryan közlegény, de jobban kibontakozó karakterek és valahogy nem olyan "hálivúdi" mint az.
    Nagyon jó!
  • NeoMaN
    Nemgáz...

CSak a legnagyobbat hagytad ki. Prisont piskótára veri, főleg a 2. évadtól.
    :D
  • ruma
    Kezd el a Day Breaket! Nagyon jó!
  • macselek #6922
    Fúú, megnéztem a Heroes 11. részét.. WOW!! Nem gondoltam, hogy ezt mondom valaha, de kezdem úgy érezni, hogy a Heroes átveszi a #1 helyet... Nagyon teccik az egész. Lol, azér néztem, hogy kevésbé idegesítsen a várakozás Prison Break iránt, erre ezt már jobban várom:D:D:D:D:D Most asszem lehet elkezdem a Day breaket. Vagy lehet kicsit abbahagyom a sorozat nézést.. nemtom...majdmég meggondolom:D
  • Mayday
    Sztem a listadbol itelve dobogos lesz, ezt boritekolni is mernem :)
  • Shaman
    Nálam a sorrned:

1. Lost
    2. Prison Brake
    3. The 4400
    4. Született Feleségek (tudom ez kilóg a sorból :-pppp)
    5. Heroes
    6. Jericho

Még a 24-et nem láttam,szóval arról nem tudok nyilatkozni,de nagyon sokan dícsérik.
  • Shaman
    a The 4400 nem teljesen olyan,mint a Heroes.Nem maguktól alakultak ki a képességeik,de nem akarok spoilerezni....

Nem igazán szuperhősös,csak embereknek vannak tulajdonságai. Más és más.
    Én ezt a sorozatot hamarabb néztem,mint a Heroes-t,s be kell valljam nagyon tetszett. A Heroes-t most nézem,s azért az más. Jelenleg nem tetszik annyira,mint a 4400,de még csak 4 részt néztem meg,szal javuló félben van :-pp
  • Mayday
    Be kell valljam, Lost-ot meg nalam sem tudta semmi megelozni :)
  • Rio81
    Ha már toplista:

1. Lost (kezd az az érzésem lenni, hogy csak egy felfújt lufi az egész, és a titkok nagy része megoldatlan marad, ami elementális kicseszés lenne a hűséges nézőkkel, ettől függetlenül a legprofibb és a legizgalmasabb mind közül)

2. Heroes (Nagybetűs HANGULAT, na meg volt pár emlékezetes utolsó 1-2 perc részenként)

3. Dexter (zseniális karakter eszméletlen belső monológokkal, bevállalós forgatókönyv)

4. Prison Break (csak és kizárólag a negatív karakterek miatt nézem, élvezet figyelemmel követni, ahogy csökkentik a stáblistát részről részre (W.Fichtner rulla)- egyébként egyre kiszámíthatóbb forgatókönyv, butábbnál butább fordulatokkal)

5. Robot Chicken (esssszméletlen ötlettárral rendelkeznek az alkotók, van egy-két igen visítós rész)

+ néha-néha egy kis Jericho, Day Break, My Name is Earl, de szerintem ezek felejtősebbek...
  • nesster
    Én 3 sorozatot nézek de nem lehetne sorba állitani őket mert mindegyik másért jó!
    Prison Break: Pergős, akciós, izgalamas.
    Heroes: Szépen lassan (izgalmasan) kibontakozó sorozat.
    Lost: Nagyon odafigyelős, meg elhuzott de szerintem nagyon jó.
  • macselek #6915
    Én most a Heroes-ra nagyon rá vagyok kattanva:D Nagyon űber sorozat. Lostot nálam leutasította a második helyről...
  • PiszkosFred
    Kicsit erős a szuperhős kifejezés, de igen, ott is rendelkeznek egyes emberek (pontosan 4400 db ember) ilyen-olyan speciális képességgel..
  • Alien
    Én annak idején Limewire-el szedtem le egyes részeket, amiket ott nem találtam, azt pedig torrenttel.
  • macselek #6912
    A "The 4400" is szuperhősös? Mer nemtom mintha ezt olvastam volna vhol:S
  • winnie
    full off, de miért nem akkor kerested, amikor aktuális volt?:) (beírtam a torrentkeresőbe és rögtön ki is dobott egy 1/30-as free torrentet, de a bitmetv-n gondolom fent van max sebességgel is.)

amúgy meg most ott volt a hétvégi rejtélyes vírusok nyomában, mely a harmadik műszak 6x16-tal crossoverezik.
  • BlackShadow
    juteszembe, harmadik műszak befejező évadját meg lehet találni valahol?? én már nagyon sokszor kerestem de nem jártam sikerrel :(
  • Alien
    Jó azaz Everwood is szerintem, én szoktam nézni :)

Kicsit elkanyarodtunk a témától de hamár toplistázgatunk ám legyen :D

Nem nagyon akarok semmi rangsort állítgatni mert mindegyik sorozatnak megvan a maga varázsa, de ha egy abszolút első helyezettet kell mondanom, akkor nálam egyértelműen a 24.
    Aztán amiket szeretek még az a Prison Break, Harmadik Műszak,Vészhelyzet, X-akták.
    Day Break-et múlt héten kezdtem el az is tetszik, ha minden igaz holnap jön a hatodik rész :)
    Tervben pedig a Jericho van, az első 3 rész itt pihen a gépen, de még nem láttam belőle :)
    Hmm ahogy látom elég sokan írjátok a Heroes-t is, lehet, hogy abba is érdemes lenne belenézni, illetve a The 4400-ba is.
  • Rio81
    Ráadásul a filmek még csak véletlenül se voltak képregényszerűek a megjelenésükben, a szokásos hollywoodi dramaturgiát követte minden rész (talán a 3 volt eredetibb ebből a szempontból, na meg ugye a legsötétebb is)... ellenben a heroes majd' egészére jellemzőek a képregények stílusjegyei...
  • Rio81
    Hey man, képzeld, tudom mi az ikszmen, képzeld olvastam a képregényeket, láttam a filmeket. A szempont, amire reagáltam, és ami alapján a kijelentésemet tettem, az kb. az élethűsége, a hangulata, a szereplők hétköznapiságában való különbség. Ott egy rakás jó küzd egy rakás rossz ellen, itt egymástól függetlenül, a különlegességükkel épphogy tisztában levő teljesen hétköznapi emberek ismerkednek a képességeikkel immáron 11 epizód óta úgy, hogy egy részük azt se tudja, ki az a Sylar. Végül: légyszi írj egy listát, hogy ki a jó főhős, és ki a rossz, ugyanis nekem még mindig nem esett le (valakinek, esetleg?)...

Relax. X-men rules, de Heroes még rulesabb...
  • predator0
    Sziasztok!

Kicsit unatkoztam, ezért készítettem mobiltelefonra PB-s videót (neten kerestem, de nem nagyon találtam), akinek újabb telója van és bírja ezt a formátumot, az használja nyugodtan, nekem ez a csengőhangom :)
    http://predator0.uw.hu/PBk800i.mp4
  • REALista
    Az első évadot én is szinkronosan néztem meg!Szerintem elég jól sikerült!
  • Mayday
    Sztem nem olyan rossz, attol fuggetlenul, hogy en is eredeti hang + felirat parti vagyok.
  • zaki
    24-nek különben milyen a szinkronja? Most szedem az 1. évadot magyarul.
  • Kanál
    fordított sorrendben e
  • robotnyk
    studio 60, dexter, veronica mars, house \o/
  • REALista
    Na ha már mindenki rangsoról akkor leírom az enyémet is:
    1.24
    2.Prison break
    3.Heroes
    4.House
    5.Weeds
    6.Lost
    7.Jericho
    8.X-akták:)
    9.Supernatural
    10.The 4400

A vígjátéksorozatokat/jóbarátok,Rém rendes stb/ kihagytam mert az más kategória!Egyébként tervezem hogy elkezdem nézni a Dexter és a Studio60-at...
  • scorpeeon
    Én ranglistát nem csinálok, 2 sorozat tetszett nekem eddig nagyon: Lost és Prison Break. A Heroes-t, Firefly-t még nem próbáltam sok jót mondanak róluk, egyszer talán elkezdem őket (illetve a Firefly-t be is fejezem, mert annak már vége). A Married with children, a Jóbarátok is persze klasszikusok és amikor ráérek és mennek, nézem is őket (illetve régen is néztem őket sokat). A Buffyt is néztem egy ideig, eléggé tetszett az is, csak aztán a Viasat3-at lekódolták, aztán azóta sem nézem (nem mintha mostmár nem szedhetném le netről). És van még egy sorozat, amit nem szabad kihagyni: Knight Rider :D Annyi viszont biztos, hogy a Prison Break magasan a legjobb sztem az összes eddigi sorozat közül.
  • miilann
    [sehol sem lát 30rockt és szomoru :c]
  • quack
    hát a sorozat kb 3. percében kiderül hogy gyilkos ha erre gondolsz, hamarabb mint az hogy mi a munkája :\
    nekem jelenlegi
    1. Dexter
    2. Heroes
    3. House
    4. Battlestar Galactica
    5. Friday Night Lights (:) )
    6. Day Break
    7. Lost (nekem személy szerint nem nagyon tetszik a 3. évad)
    8. My name is Earl
    9. South Park
    10. Prison Break (ez is ereszt nagyon)
  • LasDen #6896
    ha má mindenki listázi akko én is :D
    Örökranglista:
    1. Jóbarátok
    2. Egy rémrendes család
    3. Prison Break
    4. Sleeper Cell
    5. Battlestar Galactica
    6. C.S.I.
    7. Heroes
    8. South Park
    9. The war at home
    10. My name is Earl
    (Ez a lista a 3. helytől tud csak változni :D)

Aktuális még futó sorozatok:
    1. Heroes
    2. C.S.I.
    3. Prison Break
    4. LOST
    5. Day Break
  • sweech
    MacGyver Prison Break előtt? :)